Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba #100555 üzenetére
ezek komoly kerdesek? marmint oke, hogy esetleg tudhat rola az adohatosag, de ezen tul mi koze a bankszamlapenzhez, ami nem befektetes, nem keletkezik utana adokotelezettseg. ezen tul, ha latjak, hogy neked van tfh. 50 ezer eurod szlovakiaban, akkor komolyan gondoljatok, hogy elkezdenek itthon torvenyt gyartani annak erdekeben, hogy neked keletkezzen 50 ezer, vagy akarmennyi befizetendo adod? amugy parezer euro szlovakiaban pont parezerrel tobb a semminel.
ertem en a panikot, de ezek teljesen hulyesegek.
abban egyetertek, ha valaki ilyen borusan latja az orszag jovojet akkor nem a kulfoldi szamlanyitogatas a cel, hanem le kell lepni valami boldogabbnak, jobbnak gondolt helyre. en is ezt tettem, eddig nem bantam meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest