Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba #100555 üzenetére
ezek komoly kerdesek? marmint oke, hogy esetleg tudhat rola az adohatosag, de ezen tul mi koze a bankszamlapenzhez, ami nem befektetes, nem keletkezik utana adokotelezettseg. ezen tul, ha latjak, hogy neked van tfh. 50 ezer eurod szlovakiaban, akkor komolyan gondoljatok, hogy elkezdenek itthon torvenyt gyartani annak erdekeben, hogy neked keletkezzen 50 ezer, vagy akarmennyi befizetendo adod? amugy parezer euro szlovakiaban pont parezerrel tobb a semminel.
ertem en a panikot, de ezek teljesen hulyesegek.
abban egyetertek, ha valaki ilyen borusan latja az orszag jovojet akkor nem a kulfoldi szamlanyitogatas a cel, hanem le kell lepni valami boldogabbnak, jobbnak gondolt helyre. en is ezt tettem, eddig nem bantam meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest