Új hozzászólás Aktív témák

• bucihost

senior tag

Üdv. Rég írtam már ide... Multkor a BabyBenz simán átgurult a műszakin, de még mindig beteges volt. Nem találtam normális szerelőt. Olyan brutális árakat kaptam javítás / felújításra, hogy motorcsere lett (lesz) a vége. Ha minden igaz a hétvégén áll össze a kicsike. A döntés, ami miatt motorcsere lett: Kb 1 hónapig vadásztam szerelőre aki szelepszár szimeringeket kicserélné. Találtam is (a legdrágább szerelőt, aki a kerékagy csapágyat is 35e+anyag árban cserélte ki), akitől kaptam egy frankó 15e Ft-os +anyag árajánlatot. Meg is örültem, mivel többre számítottam.... Korai volt az öröm.... Hiába egyeztünk meg, mire oda kerültem 2 nappal később, meghízott az ajánlat 60e+anyag ra. Na itt jött el az a pont, hogy meg a f@comat.... Osztottam szoroztam, és mindennel együtt 200+ lett volna a motor javítás felújítás és még lehet bontás közben elő jöttek volna még plus költségek...... Sikerült egy a közelemben is működő bontó/építő/tuningoló bandával össze találkoznom, akik motorcsere és egyéb ügyben is szívesen segítenek. Szinte csak w201 és w124 vonalon mozognak. 2.0 motorral 90e Ft, 2.5 motorral ~130e Ft a móka (beszámítják az én motor + motorterem). Komplett motortér ki, komplett motortér be. Mivel nekem 5-ös váltó van a kocsi alatt amúgy is és hoszíbb távra tervezek, így 2.5 moci fog ketyegni benne :B :K

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák