Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Viszont, ha már itt vagyok, én is hagy kérdezzek. W203 C180

Az van, hogy a battery bay az nekem tök üres, az akksi csak úgy be van helyezve, és a két kábel tartja. :B

Na, annyit tudok, hogy fölé megy a pollenszűrő, de mi a francra kell rögzíteni? :F Nem a csatos felét mondom, az megvan, ahol a levegő befelé megy, hanem alulról.
    Ugye ez a pollenszűrő egyben az akksi takarója is. De abban biztos vagyok, hogy nem lóg csak úgy a levegőben.
    Valaki, akinek van W203 dobhatna pár fotót erről a környékről, leköteleződnék felé.

Itt meg az enyém ... kicsit kínos, de lapozgatom az ebayt egy ideje, és nem jövök rá, nem jövök ráá ... :W

Akksi csupaszon, rögzítés nélkül

Pollenszűrő doboza. A kapcsokkal tudom rögzíteni a beömlő pereméhez, de alulról nem tartja semmi, az akksihoz sem ér hozzá.

Felrögzített állapotban,látszik, hogy csak a levegőben lóg. Vajon mi kell alá? :F

Még egy kérdés ... Itt nincs valami burkolat? :F

Ez pedig az ATF beöntőnyílás, azaz a "váltóolajat" ide kell önteni, a kupak levétele után. Az elképzelhető, van egy pirosas gyári plomba a kupakon, le lehet szakítani, és ha szükséges, az ebayen lehet venni fillérekért. - De nem szükséges. A tömítőgyűrűt viszont, a kupak alján, figyelni kell, hogy ne vesszen el, és főleg ne essen bele!

Új hozzászólás Aktív témák