- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
válasz
MaxxDamage #155674 üzenetére
Főleg hogy GLS automatába még olcsóbb, így csak 1090.- volt.
-
válasz
MaxxDamage #155500 üzenetére
Gondolom ezek sem lesznek olcsóbban később, így érdemes lehet megvenni és dobozában, szekrénybe eláll?
Ezt nem lehet megmondani, most pedig eléggé infláció van. Csak a legszükségesebb dolgokra költenék jelenleg.
A hosszú távú tárolás pedig a kondiknak szerintem nem tesz jót.
Szerk.: közben ezt találtam [link] Idézem.
Aluminum electrolytics famously degrade when not in use. The aluminum oxide dielectric layer is very fragile. It constantly crumbles and flakes away. In normal use this isn't a problem. The small flow of current through the pinhole promotes reoxidation. The oxide layer repairs itself - as long as the capacitor has voltage applied. When aluminum electrolytics have been in storage for a long time, it's recommended to "reform" them with a ballast resistor before placing them back in service. Since they have to be removed from the circuit to reform the caps, most people just change them out for modern caps.
-
válasz
MaxxDamage #155496 üzenetére
Semmi értelme az 1000-es tápnak. Kiszivárogtak az új Nvidia kártyák igényei, a középkategóriás kártyák fogyasztása érdemben NEM növekedett. Ha 4K-ban akarsz játszani minimum 60 FPS-sel, akkor lehet értelme az 1000W-os tápnak, ha nem, akkor semmi értelme továbbra sem.
A 750-es tápok pedig azért ennyire alap méretek mostanság, mert az új ATX 3.0 és 3.1 tápokból valamiért nem igazán jön ki kisebb méret... Egyedül a BQ Pure Power 12-ről tudok, amiből van 550W-os. -
Marci112233
addikt
válasz
MaxxDamage #155496 üzenetére
Ott az aláírásomban a gépem. Pont hétfőn került bele a Vita 750-es, és tegnap játék után ránéztem HWInfo-ban az UPS-re mekkora W is ment át és az 450W volt kereken úgy hogy ebbe benne a monitor, a T300-as kormányom, és a net szolgáltatói modem is.
De korábban i5 12600 és RTX3070-el maximum 400W-ot tudtam csak a géppel felvetetni, de akkor stressz tesztnek vetettem alá a gépet, tehát mondhatni maximumon ment minden, de játék alatt a 350-et se érte el átlagban 300 körül ment. Ezt a táp kábele és a konnektor közé berakott okos konnektorral mértem amúgy. -
CriticalHit
addikt
válasz
MaxxDamage #155296 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #155296 üzenetére
ATX3.0 újabb és jobb táp. 2024-ben már csak ilyet vásárolunk.
Amit fentebb írtak neked RMx 750 SHIFT az pontosan jó lesz! -
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #155294 üzenetére
A Seasonic-ból is az ATX 3.0 verziót keresd.
-
válasz
MaxxDamage #155293 üzenetére
Találtam még jobbat, redditen olvastam, hogy kb. egyforma a masikkal, de nem olyan kemény a kábelek. (Ez már nagy előny!)
Seasonic Focus GX 750 Gold
-
CriticalHit
addikt
válasz
MaxxDamage #155286 üzenetére
4070 S: 220W
4080: 350W
4090: 450W
5XXX: ? -
CriticalHit
addikt
válasz
MaxxDamage #155284 üzenetére
Az RMx sorozat jó minőségő CWT belsős táp japán kondikkal. 4080 felett 7800X3D alá inkább 850W. Szerintem. Az RTX 50xx áramfogyasztásáról még kevés az infó, azonban már sajnos 1600W-os tápok készülnek kiszolgálásukra.
-
syberia
veterán
válasz
MaxxDamage #118432 üzenetére
Ja hogy be van építve! Gondolom nem sokat megy a masina, elég ütős tápegységet adtál a retró-konfigurációnak.
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #118430 üzenetére
Miért nem rakod be a Seasonic tápot vagy sózzad el. Annak semmi értelme mert az nem arany vagy gyémánt. A kondik simán elfolyhatnak annyi ideje.
Most a második mondatod alapján már be van szerelve és rendesen műxik? -
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #118311 üzenetére
Csak rosszat hallottam az SLI-ről, alig támogatja valami, igazság szerint egy esetben van némi létjogosultsága: a MINDENKORI legerősebb kártyából teszel bele 2-öt. Amit ajánlottak az jó ötlet, de ha normalizálódna a 2080Ti ára akkor inkább azt választanám.
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #118307 üzenetére
RM850x 10év garis
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #118303 üzenetére
terhelve 300W lenne 1kari esetén max TDP ráhagyással
de ha két ugyanolyan SLI módban GTX 980Ti megy bele akkor az már 600W
a 2700X procit is hozzá adva ami kb 105W.
a 750W esetén gondolom állandóan maxra járatva akkor a venti is nagyon dolgozna benne.így lehet számolni 850W táppal biztosan
van az Alza boltban még bontott is 35 ropiért
amúgy inkább a Seasonic Focus Plus 850 Gold vagy a Corsair RM850W-mindkjettő 10év garival.
Ez sem rossz,igaz ebből csak a ATX kábelek fixek,az amúgy is kell oda.
Corsair TX850M
Az aprón lehet van olcsóbb 10év garival 850W tápok. -
válasz
MaxxDamage #118303 üzenetére
Kimaradt:
Full Modular feltétel és a teljes rendszer kompatibilitás / csatlakozók megléte.MD
L -
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #115133 üzenetére
-
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #115123 üzenetére
Elég lesz az 550W még erősebb VGA mellé is. (nyilván nem a csillagos ég a határ)
A legtöbb tápnál csak 3 moilex szokott lenni, de ha jól rémlik, akkor a CORSAIR CX550 550W néggyel rendelkezik alapból, van rajta floppy is. (ahogy a drágább RM550x esetében is. És igen, a Focus esetében is van FDD kábel.De szerintem a Te tápod ez: SEASONIC G Series 550, 30k alatt nagyon jó vétel, nagyon megbízható. Alapból 5 molex, meg a többi. például
-
válasz
MaxxDamage #115070 üzenetére
Ami csak 24pin ATX -es az is jó (de többi feltételnek feleljen meg), max. veszek hozzá egy 24pin to 20+4pin ATX átalakító kábelt és megoldva...
MD
L -
MMIX
addikt
válasz
MaxxDamage #115065 üzenetére
Nem probléma, eleve így találták ki az ATX tápokat, a szellőztetés is a dolga, a hideg külső levegő szívása későbbi úri huncutság.
-
MMIX
addikt
válasz
MaxxDamage #115062 üzenetére
Simán, még hézag is marad fölfelé.
A tápon a matricák olvashatósága szerint felfelé és lefelé is nézhet a a "felső" venti.
-
válasz
MaxxDamage #115062 üzenetére
P4-es gépbe nem luxus ez?
-
S.O.S.
senior tag
válasz
MaxxDamage #114739 üzenetére
Szia ! Érdekes,hogy 2 venti is van a tápban. Van esetleg valami oka a 2 ventinek? Azt szeretném megtudni ,hogy terhelésen milyen a hangja.
Előre is köszi a választ !Üdv,
-
jim bcs
nagyúr
válasz
MaxxDamage #114741 üzenetére
No problem, 2 gépre kenyeres tálca és szépen kicsomagolod a népnek
-
jim bcs
nagyúr
válasz
MaxxDamage #114739 üzenetére
Mi a jó fene az a sok papír? Hát miféle unboxing fotók ezek?
Szedd mán le, terítsd ki, hadd lássuk mi van alatta
-
válasz
MaxxDamage #114658 üzenetére
Táp megjött ma (és ház is) és bele néztem a dobozba és szép csomagolás, kábelezés és csatlakozás is rendben. Sajnos a ház nem lett megfelelő (Zalman Neo Z9 White) így megy is vissza a boltnak (vásárlástól való elállás)
MD
L -
Beretvás
veterán
válasz
MaxxDamage #114565 üzenetére
Sziasztok.
Kérdésem a következö,Evga supernova G2 750-nél lehet e tudni hány %terhelésnél kapcsolja a ventit be eco modban? Van egy olyan érzésem ,hogy nem igen kapcsolgatja be. Attol félek megdöglik igy hosszutávon.
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #114563 üzenetére
Jók az Enermax tápok ... CWT belső, Gold hatásfok, halk !
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #114556 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #114553 üzenetére
Csak 3 molex van rajt, ezzel csak ez a gondom
A 600W -osat nézed ?
Nem 3 hanem 6 molex van rajta (600W) ... az 500W -s ami 3 molex !
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #114551 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #114550 üzenetére
Sőt!
Ez sem jó tápegység nekem...
Mivel ez is fix "ATX 24pin" -es [link] , nekem ügye 20 -as kellene meg 4pin a lapra , 4+ molex , 2-4 sata , 1 fdd , 1 6+2pin vga legalább (Modu)Mit tudnátok ajánlani? (korábbi H.Sz.-eket visszanézve)
MD
L -
válasz
MaxxDamage #114520 üzenetére
Közben kiderítettem, hogy jelenleg használt táp kevés ennek a full beépített konfignak (P4), mert azt vettem észre, hogy R0 -val vannak gondok (listázásnál "Dead" a status) és most a 2db ODD lehúztam a tápot és van mindjárt R0 -m (status "Optimal") szóval akkor ezt a tápot rendelem meg , mert ez megfelelő.
továbbá, ez a táp elfér (kábelezést tekintve, elrejtenék minden kábelt) egy BitFenix Shinobi - Fehér/Kék házba ? (vagy kérdezzem meg a házas topikba is?)
MD
L -
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #114516 üzenetére
Akkor viszont CM G450M kell neked, halk, félmoduláris, 5 év gari !
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #114514 üzenetére
Ár/érték arányban legolcsóbban szerintem CHIEFTEC ECO 500W
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MaxxDamage #110941 üzenetére
Pontosan:
Én tuti járatni fogom a ventit, a házam is olyan hogy megköveteli: [link] cooling zone 1 a táp helye
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MaxxDamage #110939 üzenetére
Ki tudod kapcsolni a félpasszív módot.
Mivel alapesetben csak bizonyos terhelésen kapcsol be a venti:
-
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110927 üzenetére
Nem semmi, tényleg elismerésem a cégnek, így kell ezt férfiasan csinálni! És hosszú, csendes élettartamot kívánok a tápodnak!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MaxxDamage #110927 üzenetére
Nagy riszpekt az alzának akkor
-
válasz
MaxxDamage #110758 üzenetére
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
MaxxDamage #110755 üzenetére
Én péntek éjfélkor rendeltem tőlük (Alza) meg, már hétfőre be is érkezett az üzletükbe, elméletileg pont 22-én megyek érte. Újként rendeltem (25.890 Ft), remélem az is lesz, hiánytalanul, a többi termékkel együtt.
Kíváncsiságból, rákérdeztem ma, hogy általában mennyi idő szokott lenni a garanciális ügyintézés náluk. Ezt a választ kaptam e-mailben: A garanciális ügyintézés eredményéről a termék beérkezését követően 30 napon belül küldünk értesítést.
Azért érdekelt, mert egy másik üzlet mondta, hogy akár 1-1,5 hónap is lehet, én meg sokallottam ezt az időt. Telefon és egyéb terméknél eddig 1 és 14 nap között volt nekem, nem gondoltam, hogy számítástechnikánál ezt jóval több lehet. Tízen éve kellett utoljára PC alkatrészt visszavinnem. Más terméknél is elhúzódhat, de ahogy elnéztem a panaszokat más oldalakon, inkább PC-re jellemző ez a hosszú idő, elszomorító. Részben ezért is lehet sok újracsomagolt terméket kapni, akinek szervizbe van sokáig a terméke, az addig rendel máshonnan. Sajnos tapasztaltam, pár hónapon belül, kétszer is kaptam újracsomagoltat, úgy, hogy újként rendeltem.
-
válasz
MaxxDamage #110717 üzenetére
-
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110717 üzenetére
Bizony jól jártál vele!
Amúgy az én BQ Straight Power tápomhoz is 7 kábel jár. -
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #110713 üzenetére
azert vannak a tapodon szabad helyek, mert teljesitmenytol fuggetlenul ugyanolyan modularis csatlakozot kapnak a tapegysegek, igy egyszerubb a tervezes es olcsobb a gyartas > jobb aron tudjak adni a vasarlonak
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #110708 üzenetére
osszesen 7 modularis kabel jar a tap melle + floppy atalakitos
jo gyorsan megkaptad, en 1 hete rendeltem toluk telefont, talan ma kezbesitik...
-
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110708 üzenetére
Szia!
Összesen 7 kábel jár a táphoz. [link]
Amit el tudok képzelni, hogy vásárolható/rendelhető opcionálisan még. -
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #110592 üzenetére
Mi a többi cucc?
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #110589 üzenetére
Ha megjött dobj be képet, meg írj pár sort róla!
-
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110586 üzenetére
Elég új a cucc, de azért az sokat sejtet, hogy a legtöbb tesztben negatívum nincs, egyiknél azt írták, hogy "Still looking…".
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #110586 üzenetére
Seasonic-al nem lesz semmi gond.
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #110584 üzenetére
Vissza is küldheted és visszadják a pénzt!
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #110579 üzenetére
felbontott - valaki megvette, nem tetszett neki ezert 2 heten belul visszakuldte igy megint ertekesitik. ha nem lett a tap belseje piszkalva, akkor megeri megvasarolni.
(#110581) MaxxDamage ha a gyari matrica ep es a kabelek sem serultek / vannak megegve, akkor irany a kassza! ha megsem tetszik, szinten vissza tudod kuldeni.
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #110577 üzenetére
Nem éppen! Ami oda van írva azt a bolt is tartja. Tehát ha 120 hónap akkor az a bolti 120 hónap.
Ez nem ipon.
Ha személyesen beviszed és gariztatni akarod azonnal cserélik vagy visszaadják a pénzt! Nem kell heteket várni a cserére.
Ja és nem utolsó a 10x10 hónapos hitel. -
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110573 üzenetére
Helyes az elgondolás.
Most néztem, hogy az alza.hu oldalon 10 év a garancia[link]
-
KAMELOT
titán
válasz
MaxxDamage #110573 üzenetére
Seasonic egyértelműen!
-
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110559 üzenetére
Akkor például:
SEASONIC Focus Plus 650 Gold 650W moduláris, 2-3 év gari (bolttól függ) - nagyon jó!
EVGA GQ 650W Gold, félmoduláris , 5 év gari (FSP belső)
BE QUIET! Pure Power 10 600W CM Silver, félmoduláris, 3 év gari
Esetleg COOLERMASTER G650M Bronze, félmoduláris, 5 év
CHIEFTEC APS-650CB 650W Bronze, félmoduláris, 2 év
FSP Hydro X 650W Gold, nem moduláris, 5 év -
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110556 üzenetére
Igen.
De ha van egy tápod, és az a 850W-os, azt a 2xOpteronnak hagynám meg. És az új konfigba tenném a Raider II-t, ha már új cuccok kerülnek bele. -
Hunork
veterán
válasz
MaxxDamage #110549 üzenetére
Szia!
Hát a két gép hasonló, egyiknél a VGA, a másiknál a CPU a nagyobb fogyasztású. De egyik esetben sem lehet a full load 450-480W-nál több. Így ezeket mondanám a 20k körüli sávban:
SEASONIC M12 II Evo 620W Bronze, moduláris
CHIEFTEC APS-650SB 650W Bronze (Sirtec belsős)
FSP Hydro 600W Bronze
CORSAIR CX650 Bronze
FSP Raider 650W
A sok ventit gondolom sorban kötöd, és vagy molex, vagy alaplap.Ha kicsit hozzáteszel, akkor ez is tökéletesen elég, és Silver, 3 év gari: BE QUIET! Pure Power 10 600W vagy FSP Raider II 650W, Silver, 5 év gari
-
válasz
MaxxDamage #110545 üzenetére
Vagy AMD R5 1600X CPU , M.2. SSD , ASUS ROG STRIX B350-F GAMING lap , 2x8GB DDR4 3200MHS Corsair V. LPX , ROG Matrix Platinum GTX 980 Ti VGA , 5 db 140-es ház FAN (3 pin) , Phanteks Enthoo Pro M (PH-ES515P) ház --->> ebbe vagy áthelyezem az EVGA SuperNova 850w B2 tápot, vagy ebbe (AMD R5 1600X konfigba) vennék új tápot és MSI K9ND2-Speedster2 konfigba maradna az.
Melyikből jönnék ki jobban / kedvezőbben ?
MD
L -
quailstorm
félisten
válasz
MaxxDamage #105702 üzenetére
Azt tudom, hogy gyártói garancia, nem lehet a forgalmazón keresztül érvényesíteni a két éven felül, de tudtommal érvényes mert még a számával is regisztráltam.
-
válasz
MaxxDamage #104211 üzenetére
Táp minden gond nélkül viszi!
Kérdésem az volna még, hogy 2db GTX 480 (1.5GB x2) helyére lenne 2db Gainward Phantom 4GB (4GB x2) SLi-be azt elviszi még a táp?Most mérőműszerrel néztem és 550-600W max.amit eszik a gép (Battlefield 1 , GTA5 , stb.. Gamek alatt a max.beállítható grafika mellett FHD alatt , 3GB Videó memória szab csak határt)
L
-
_Atesz
addikt
válasz
MaxxDamage #104222 üzenetére
Ja, akkor had szóljon.
1nsan1tyAnyagi keretet még kérnénk.
Dancs ÁkosBe Quiet Straight Power 10 400W (BN230): fix kábeles, 80+ Gold hatásfok, extra halk, 5 év garancia, FSP Aurum belső.
FSP Hydro X 450W: fix kábeles, 80+ Gold hatásfok, közepesen halk, 5 év garancia.
-
_Atesz
addikt
válasz
MaxxDamage #104216 üzenetére
A cserével elérhetné a 750W-ot is akár a konfigod, az EVGA B2 pedig azért nem egy G2/G3 szint, azt mondom necces lenne, de valószínű elvinné. Viszont lehet 2-3 év múlva megadná magát a táp.
-
_Atesz
addikt
válasz
MaxxDamage #104211 üzenetére
Szia, azt már nem feltétlen bíznám rá.
-
_Atesz
addikt
válasz
MaxxDamage #103907 üzenetére
Szia, win bootolás közben F8-at nyomkodod, utána safe mód (csökkentett mód). Leszeded a drivert (vezérlőpult -> programok telepítése/törtlése), majd restart. Ha elindult a rendszer, próbáld ezt telepíteni: link
Ha nem segít, akkor próbáld a Win7-et újrarakni, tiszta telepítéssel.
Lehetőleg update-es telepítővel rakjad fel, pl. torrent linkHa ez sem segít, akkor cseréld meg a kártyákat / rakd át másik slotba / cseréld meg a PCI-E csatikat. (és ezek kombinációi)
Esetleg BIOS reset, hátha valami el van babrálva. -
bebe159
aktív tag
válasz
MaxxDamage #103365 üzenetére
Megy az, még régen mikor játszottam vele (mármint az overclockal), 4,8-on sikerült stabilra is belőni. Szóval remélem, hogy megint működik majd.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
MaxxDamage #103323 üzenetére
-
syberia
veterán
válasz
MaxxDamage #102824 üzenetére
Igen ez moduláris, csak azokat kell rákötnöd amiket használni is fogsz, elég hosszúak lesznek a kábelek abban a házban. [link]
(#102826) geree8510: Azzal a táppal nem tuningolnék, mindenképpen cseréld le. Mekkora a kereted az újra?
-
syberia
veterán
válasz
MaxxDamage #102815 üzenetére
Szerintem nincs akadálya, ráadásul ott kevésbé szedi össze a port.
(#102818) Duliee: kollégának az új gépébe használt 4 ezres SeaSonic SS-350ET került (kifutott a keretből sajna), erre a tápra egy 1050ti/ RX 460 kaliberű kártyát nyugodtan rá mernék bízni, sokkal inkább mint egy bolti új 10-12k körül kapható silány minőségűre.
(#102817) mesteruram: 15k igenis lehet kapni ennyiért megbízható, erős egyágas tápegységet.
-
jacint78
addikt
válasz
MaxxDamage #99260 üzenetére
Nincs az túlterhelve, ha így lenne, lekapcsolna.
-
jacint78
addikt
válasz
MaxxDamage #99257 üzenetére
Az ágakon nem lehet sok a "feszültség".
Amúgy ma már nem erőltetik a "molex" (periféria) csatlakozókat, tehát ez zsákutca szerintem. Amúgy amíg megy az a GPS jó oda.
-
quailstorm
félisten
válasz
MaxxDamage #99257 üzenetére
új tápon nem lesz ennyi MOLEX már, lehet venned kell sataból vissza alakítót
-
válasz
MaxxDamage #81898 üzenetére
Nekem ebbol lesz a V700 egy GTX 980 melle.
-
válasz
MaxxDamage #81895 üzenetére
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MaxxDamage #81892 üzenetére
Kivétel nélkül modulárisak... Google kiadja.
HGyu
-
válasz
MaxxDamage #81892 üzenetére
Ezek kozul a CM es az EVGA teljesen modularis.
-
válasz
MaxxDamage #81887 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan az elobb. Szoval a konfig max fogyasztasa 480SLI eseten 7-800W kozott mozog, nem jatek. Nekem volt anno ket Giga 480-am es egy 1250-es enermax vitte oket, annak persze meg se kottyant. En 1000W alatt nem nagyon vennek tapot hozzajuk.
Csak hasrautesre:
COOLERMASTER V1000 1000W
ENERMAX REVOLUTION87+ 1000W
EVGA SuperNOVA G2 1000W
De jonnek majd a tobbiek is velemennyel, vard meg azokat is.
-
Grózi
veterán
válasz
MaxxDamage #81889 üzenetére
Az újabb játékok közül egy csomó nem támogatja a Sli-t-ezért írtam,de ez már egy másik topic témája!
-
Grózi
veterán
válasz
MaxxDamage #81887 üzenetére
Vegyél egy combosabb kártyát,minden szempontból jobban jársz és akkor elég az Xtr650.
-
válasz
MaxxDamage #81885 üzenetére
A 480 SLI max peekje 800W.
-
Grózi
veterán
válasz
MaxxDamage #79820 üzenetére
SEASONIC M12II Evo 520W/620W.Igaz csak bronze,nem gold mint az xtr.Én mondtam neked anno 30k-ért,kár volt kihagynod!
-
Balathruin
veterán
válasz
MaxxDamage #79111 üzenetére
Kábelek túl hosszúak.
-
Horvi
őstag
válasz
MaxxDamage #78740 üzenetére
Itt pl. 5 év garival adják a tápot bár a szállításért itt is fizetni kell.
-
RAMBÓ
aktív tag
válasz
MaxxDamage #78712 üzenetére
Már egyszer volt bent pár hónapja és visszaadták, hogy ennek semmi baja.
Most csináltam videót róla mikor nem működött, de tuti ha be akarom vinni most hetekig működni fog... -
Grózi
veterán
válasz
MaxxDamage #78692 üzenetére
Echte új,még fóliás...megkérdem a leendő tulajt.
-
snipy
tag
válasz
MaxxDamage #78671 üzenetére
A teszt és a kábelszett, megvan (#78668) DR|FTK|NG által írt összes csati.
-
Balathruin
veterán
válasz
MaxxDamage #78685 üzenetére
XTR 650-ről nem hallottam rosszat, talán a sima Seasonic G-nél volt az, hogy a venti ki/be kapcsolásnál kattan.
Csak moduláris, de nincs SLI, akkor M12 II-EVO 520W, ha SLI, akkor XTR 650.RAMBÓ: Ha Chifit akarsz akkor hajrá.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
MaxxDamage #78667 üzenetére
Gyári oldal szerint: [link]
Modular ATX12V / EPS12V: One 4+4-pin, One EPS 12V 8-pin
Modular FDD : 1
Modular Motherboard Connector: 20+4-Pin
Modular Peripheral: Up to 6
Modular SATA: Up to 10
PCI-E 6+2-pin Power Cables: 4 -
válasz
MaxxDamage #78603 üzenetére
XFX XTR Series 650W tápot aki vett, megírná nekem, hogy milyen csatik vannak rajta?
L
-
Grózi
veterán
válasz
MaxxDamage #78601 üzenetére
Nem vagyok nagy híve az átalakítónak,de biztos van itthon.(2 molex-6pin,erre gondolsz?)
Ja most látom hogy 8 pin kéne,az sajna nincs-holnap megkérdem neked az Rst-ben. -
Grózi
veterán
válasz
MaxxDamage #78598 üzenetére
Én is xtr 650-t használok most,nyugodtan ajánlom.Sőt ha megkérsz ki is próbálhatod-van egy új dobozos nálam.
-
Balathruin
veterán
válasz
MaxxDamage #78598 üzenetére
Igen.
-
Balathruin
veterán
válasz
MaxxDamage #78596 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #78593 üzenetére
Csak a tisztánlátás kedvéért: Ez nem moduláris.Izé, hibás az adatbázis.
-
Balathruin
veterán
válasz
MaxxDamage #78593 üzenetére
Az biztos, hogy overkill, de jó áron van.
Teljesen modulárisból hasonló áron XFX XTR 550/650 van. -
válasz
MaxxDamage #76264 üzenetére
PH Apróról is megfelelő lenne egy jó új vagy újszerű, megbízható példány.
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged