- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Televan74
nagyúr
Az Emagon volt egy darabig Super Flower Leadex Gold 650W 32.000Ft ért.De úgy döntöttem hogy elég a 600w -os FSP is. Majd egyszer talán lejjebb kúsznak az árak,és akkor jöhet az új táp. De még nem tudni mikor mennek el nálam otthonról,mert olyankor vásárolni szoktam.
Mindenbe beleugatok!!!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz BullZeye #85393 üzenetére
"Hogy lehet egy Fanless táp hangosabb mint a sima?"
Cicergés miatt lehet hangosabb().Thermaltake Hamburg 530
Be Quiet! System Power S7 500W(néhol olcsóbb, mint a Raider)
FSP Raider 550 > 80+ Bronze
FSP Raider S 550 > 80+ Silver -
BullZeye
veterán
-
gonczip
tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani aktív PFC-s tápot 13.000-20.000 Ft közötti értékben?
-
Grózi
veterán
-
MMIX
addikt
válasz Televan74 #85370 üzenetére
Muszáj, hogy EVGA legyen? Mert az eredetijéből (Leadex) meg lehet venni még az 550W-os verziót is. A magyar nagykerben is van.
--------------------
Hir:
És, ha már itt tartunk van a nagykerben Cougar CMD, a boltokban fixkábeles verziójú (boltok listáján modunak írják, ne dőljetek be, elírás a Chieftec oldalán) Chieftec Navitas is.
GPM-***S 26 ezer Ft-tól.
----------------SuperFlower Leadex 80+Titanium 850W 74 870 Ft (eddig, csak 1000W fölöttiek voltak elérhetőek)
Pesti boltban is lehet, mert szintén van a nagyker listáján.
[ Szerkesztve ]
-
qqriq01
csendes tag
XFX XTR Series 650W
Elvileg ennek Seasonic a belseje, erről tud valaki valamit?
qqriq
Juhász Richárd - qqriq01
-
-KP-
addikt
seasonic s12g 550 / G550 mennyire csendes / hangos?
-
qqriq01
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, tehát akkor az EVGA egy jó választás lesz?
Tisztelettel:
qqriq
Juhász Richárd - qqriq01
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bajnokpityu #85380 üzenetére
Kb igen. 300-330-at gondolom nem idle-ben karmolja ki hanem kiterhelve.
@LóGéza: Koszi, kicsit elszoktam a tapoktol probalok visszarazodni
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
válasz bajnokpityu #85380 üzenetére
Az úgy egészséges véleményem szerint.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik, a régi tápom kezdi megadni magát.
A gép adatai:Gigabyte EP45- DS3p alaplap, XEON 5420-as proci, 8 gigabyte RAM, 3 satás vinyó, egy dvd író, és egy Radeon 5830-as VGA. Kinéztem a FSP Raider 550-es tápot, it kaptam is választ hogy bőven megfelelő-
A kérdésem, hogy megfelelő lesz akkor is ha később fejlsztem a gépem? Főleg alaplap, proci és ram cserét tervezek előskörben, esetleg később VGA-t. Elég lehet igy is az 550. vagy már most érdemesebb nagyobbat néznem?
Köszi! -
qqriq01
csendes tag
Ezt a három tápot néztem:
CORSAIR CS Series Modular 650W
THERMALTAKE Paris 650W GOLD
EVGA SuperNOVA G1 650W
És ugye a nem moduláris között, sok helyen olvastam hogy ez egy nagyon jó táp:
FSP Aurum S Gold 600W
Sokat olvastam és azt mondták hogy a CORSAIR annyira nem jó mert majd a ventillátorral hamar lesznek gondok, és valami magas frekvenciájú hangot is ki fog adni!
A THERMALTAKE-t egyáltalán nem ismerem nem tudom valakinek van-e valami tapasztalata?
Az EVGA ( személy szerint úgy tudom hogy ez is egy jó márka, ) erről pedig azt olvastam hogy a vártnál hangosabb!
Ezekről kérnék valami információt ha valakinek van valami? Gondolom hogy az FSP lenne a legjobb választás de az nem Moduláris, és egyenlőre afelé hajlanék!
Valamint akkor 550-es tápoknál esetleg nagyobb választék lenne jobb minőségnél ami moduláris?
Igazából egy pár hozzászólással feljebb már leírtam a konfigom, és 550W-ot ajánlottak, de több oldalon is kiszámoltam és 579W-ot számolt,( De azért a ti döntésetekre, hozzáértőkre jobban figyelnék mint az oldalakra) valamint lehet hogy bővítésre kerül majd a sor, és akkor pedig tápot nem szívesen vennék újat.
A jelenlegi konfiguráció:
Intel i5 4590
MSI Z97 Gaming 3
Asus R9 290 4GB
HyperX Fury 8GB
1000GB HDD (7200 RPM)
120GB SSD
1 CD/DVD olvasó
3db 12CM ventillátor
Valamint egy komoly processzorhűtőA várható bővítés a későbbiekben ( Maximális bővítés )
Intel i7 4790K
16GB RAM
Nagyobb SSDMost elég sok mindent kérdeztem, várom a válaszokat és a segítségeket!
Tisztelettel:
qqriq
Juhász Richárd - qqriq01
-
Graphics
Jómunkásember
válasz qqriq01 #85369 üzenetére
Fractal Design Edison M 550 kb.
De tuti van meg mas is, csak hirtelen ez ugrott be.
@Bajnokpityu: a Seasonic-nal vannak OEM tapok, az SSp650RT is ilyen , meg pl az SS-350/400 is.
Dobozos termekeket ezekere epitenek.
Szamottevo elteres szerintem nincs, es az SSp650RT nagyon jo aron van nehol.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz qqriq01 #85369 üzenetére
Biztos, hogy kell 600W?
Konnektor felől mérve fogyaszt ennyit egy i7 3770K(@4,2GHz)-s konfig, egy erős VGA-val: [link]Egyébként 30k alatt nemigen van 600+w-os, 80+ Gold hatásfokú moduláris táp.
Ez pl megfelel a kritériumaidnak: EVGA GS 650, ha nem kell akkora, akkor az 550-es is megfelel. -
Televan74
nagyúr
Rákérdeztem az iPon -nál a EVGA SuperNOVA G2 650W tápra,mivel ők a hivatalos hazai forgalmazók.Ezt a választ kaptam.
Az említett típust sajnos nem tudjuk beszerezni, csak 750W feletti teljesítményű típusokat.
Ha ilyet szeretnék akkor gondolom vásárolhatok az EVGA webshopban.
Mindenbe beleugatok!!!
-
qqriq01
csendes tag
Sziasztok még egy kérdésem lenne, nem tudom ki tudna benne segíteni,
30ezer forintig keresnék Moduláris tápot, Gold minősítésben! 600W+
Sajnos nem tudom van-e egyáltalán ilyen, ami még jó márka is!
A válaszokat előre is köszönöm és várom!
Tisztelettel:
qqriq
Juhász Richárd - qqriq01
-
bajnokpityu
félisten
ez
alapján ez a táp kisebb elektromos zajt termel, mint a drágább platinum széria.. -
-KP-
addikt
cooler master v700-at nem lehet már kapni? kifutó termék lett?
-
Viktor81
senior tag
válasz dannyl #85350 üzenetére
Szia !
Dehogy akarok en vitatkozni...
Csak azt mondom, most sok penzert keveset kap, aki Skylake-t vesz (foleg Haswell helyett).
A fogyasztas ugye nem vita targya. Erdekes modon a TDP keret 84W-rol 91-re nott. (nyilvan a fejlettebb IGP es esetleg a magasabb orajel miatt). A DDR4 az elejen semmi pluszt nem ad (hacsak nem 64 GB-ot akar a gepbe rakni) Elsosorban a magasabb savszelessege miatt az IGP profitalna belole, de az eddig bemutatott verziokban az igen szereny. Termeszetesen visszafele nem fejlodtek, de jelenleg az Intelnek nem erdeke a jelentos teljesitmeny noveles. (velemenyem szerint ilyen 40-50%-ra nem is lennenek kepesek - ha csupan az altalanos x86 szamitasi teljesitmenyt nezzuk). Itt a penz a lenyeg... Ha van, akkor a legjobbat, legujabbat kell venni.Udv.: V.
-
Grózi
veterán
válasz dannyl #85361 üzenetére
Ez nem is a teljesítmény növekedésről szól.Van egy réteg aki mindig az újabbra vágyik.Kicsit gyorsabb,újabb,gyors memóriát lehet mellé tenni horror áron és szép mutatós alaplapba lehet tenni.Ennyi elég...
Sajna én is ehhez a réteghez tartozom.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
dannyl
addikt
válasz Dare2Live #85360 üzenetére
Épp ezt mondom, hogy ha közel lesz árban haswell-hez a skylake, akkor már inkább az újat, pláne, hogy a DDR4 is elég jó áron van már, szerintem a deszkák se lesznek drágábbak. Nyilván nem lesz 25+% teljesítmény növekedés, de lehet majd mérlegelni ár/érték/szükség skálán. Igazából ugyan arról beszélünk szerintem.
-
Dare2Live
félisten
válasz dannyl #85359 üzenetére
Árazásban én nem várok nagy difit, Intelnek nincs mért nagyon árat csökentenie a jelenlegi árak mellett is annyival jobb mint AMDk, hogy jó ha AMD nem csödöl be.
Felsőházban tudjuk is árazást I7 = $350 azaz kb marad ami volt és ha vkinek nem sürgős persze várja meg Skylaket márcsak támogatás miatt is de teljesítményben érezhető/nagy ugrás nem lesz.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
dannyl
addikt
válasz Dare2Live #85358 üzenetére
Olvastam a tesztet, de azért 2 CPU-ból még nem írnám le az egész palettát. Ki tudja lejjebb, hogy skálázódnak majd. Az, hogy a felsőházban ez a helyzet, az még nem jelent semmit. Személy szerint nem gondolom, hogy az intel így vágná maga alatt a fát, hogy kiad egy alig gyorsabb CPU-t (gondolom ők is hallották a Haswell 15%-ánál a hümmögőket, hogy "hátezazértmégseannyiragyors", aztán erre most kiadna egy 10% vagy kevesebbel gyorsabbat? ). Még van legalább 1 hónap a megjelenésig. Én még mindig azt mondom a most új gépet venni kívánóknak, hogy várjanak a Skylake-ig. Mert még senki nem tudhatja, hogy mi lesz az árazás, és a valós teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz dannyl #85350 üzenetére
"de erröl hiába vitatkozunk. "
Ez nem vita, anand is tesztelte elég egyértelműen le tudja vonni mindenki a következtetést, hogy megéri e megvárnia vagy nem.
[link]4770hez képest van egy ~+10%a, 4790Khoz képest mégkevesebb
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bajnokpityu #85354 üzenetére
Gold belsős
Cooler Master V700 RS-700-AFBA-G1 : itt azt hiszem a venti nem golyóscsapágyas
EVGA 650 GS (220-GS-0650-V1)
Fractal Design Edison M FD-PSU-ED1B-650W
XFX TS650 XPS-650W-SEW (P1-650G-TS3X)
XFX XTR 650 XPS-650W-BEF (P1-650B-BEFX)Platinum:
Corsair AX760 (75-001304 / CP-9020045)
A Platinum belsőket inkább házon belül kell keresni
Seasonic Platinum Series 660 SS-660XP2 -
Graphics
Jómunkásember
válasz bajnokpityu #85354 üzenetére
Régebben nem 280 volt a dollár, ez mondjuk alaposan befolyásolja az árakat.
Plusz a Corsair a piacszerzés és a brand felfuttatása miatt nyomottáron nyomult, amit utána "okosan" olcsóbb belsőkre cserélt, a nagyobb profit miatt, persze a minőség rovására.
Tisztán Seasonic belsőt érdemes nézni szerintem, de pár perc és utánanézek
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #85346 üzenetére
tudnátok segíteni?
bizonyos szempontok miatt nagyon ajánlják ezt a seasonic szériát. és régebben picit olcsóbban meg lehetett venni a seasonic áramköreit, alkatrészeit olcsóbban, más márkanév alatt. pl corsair.most éppen kik használják a kb 650W körüli platinum belsőit?
-
Landon
őstag
Üdv ismét.
EVGA SuperNOVA 1000W G2-ről bárki bármi negatívumot tud esetleg? Én eddig semmi negatívumot nem találtam róla a neten de gondoltam egy utolsó check-ként azért a biztonság kedvéért itt is rákérdezek.
Köszönöm!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
dannyl
addikt
válasz Viktor81 #85349 üzenetére
Olvastam mindenfélét. Van ahol 25%-ot írnak, de erröl hiába vitatkozunk. Meglátjuk, ezért mondtam, hogy meg kell várni, hogy mi lesz. A DDR4 meg, hogy lassabb lenne... Na azért ezt nem mondhatod te se komolyan, hogy visszafelé fejlesztenek biztos lesz elönye, ha nem is feltétlen játékokban.
-
dannyl
addikt
válasz nagybá #85345 üzenetére
A legújabb 14nm-es architektúra, elvileg 15-20%-kal gyorsabb lesz, mint a haswell refresh, kevesebbet eszik. DDR4-es ramok kellenek mellé, ami (valamivel) gyorsabb, mint a DDR3. 2 okból érdemes megvárni:
1: talán lejjebb nyomja az árát a haswellnek, így olcsóbban lesz meg a gép.
2: ha van rá keret (még nem tudni az árakról semmit), akkor egy újabb/jobb/stb. configja lesz.[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Új Deepcool táp. DQ***ST 550-750W 80+Gold, nem moduláris.
Zöld, mint egy CWT, de még sosem láttam ilyet.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Sziasztok%
a seasonic platinum belsőt teszik más márkájú tápokba is? -
betyar1974
senior tag
Nemrég kérdeztem fsp au-500 és az fsp as-500 között, mi a különbség? Valaki tudja, melyik jobb?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Killerbeat #85341 üzenetére
"(Meglehet ezzel oldani a lentebb írt konfig megtáplálását nem szeretném csúcson járatni 350W os tápegységet)"
Dehogy járatnád csúcson: [link]
Ez konnektor felől mért fogyasztás, szóval rájön az áram átalakításának a vesztesége is.[ Szerkesztve ]
-
Killerbeat
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,új tápegység vásárlásában.
Képek a tápról.
Mint a képen látható egy 8 pines csati amibe 6 kábel megy.(Meglehet ezzel oldani a lentebb írt konfig megtáplálását?Nem szeretném csúcson járatni 350W os tápegységet)
SpeckóEhelyett kéne egy olyan ami megtudná táplálni ezt a konfigot.
HP ML 310e gen 8
e3-1220v2
2*4gb ECC Kingston 1600MHZ
samsung 840 PRO
Cpuhűtő
EVGA GTX 960 4GB 2*6pin es tapcsati.Előre is köszönöm szépen a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
Helló mindenkinek!
Egy ismerősöm komoly gépvásárlás előtt áll, minden ki van választva, igazából a táp is, viszont a mellékelt képen látható VGA-ból majd később szeretne még egyet.
A kérdés az, hogy ez a táp elbírna ezzel a configgal kettő ilyen VGA-t?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok!
A következő (alakulóban lévő) géphez keresek tápegységet:
Aerocool Dead Silence Cube (alsó tápos)
Gigabyte GA-H61M-S1 rev2.0
i5-2500/-3470, vagy valami hasonló 2nd/3rd gen. i5 (amelyikből HA!-n találok jobb ajánlatot)
2*4 GB 1333MHz DDR3 RAM
Radeon R7 260X (esetleg változhat R7 360-ra, GTX 750Ti-re)
WD Caviar Blue 500GB (Jelenleg adott)
120GB SSD (majd később lesz megvéve)Jelenleg rendelkezésemre áll egy Chieftec iArena GPA-450S (sárga címkés), az ennek a konfignak az alapját adó netezős gépben volt. Szükséges-e a táp cseréje a fenti konfig ellátásához vagy minőségi okokból?
Ha igen, akkor 10 ezer alatt szeretnék valami jó minőségű, minél jobb ár-érték arányú új darabot venni.Üdv, pengwin
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok. Mi a különbség 'ppa5003100 vs ppa5004101' között? Melyik jobb?
-
-KP-
addikt
nemrég linkeltetek egy tesztet:
Itt elég jól szerepelt a Corsair RM550,de átolvasva a topikot sokan mégsem tartják jó tápnak?
A Seasonic G550 közel se szerepelt olyan jól. -
qqriq01
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Juhász Richárd - qqriq01
-
pzolika9512
aktív tag
-
-KP-
addikt
Üdv,
tudnátok nekem tápot ajánlani?
r9 280
sandy bridge core i5 2320 3500mhz-en
8gb ram, 1hdd, 1ssd, 1 oddlehetőleg minél halkabb legyen terhelés alatt, ne ciripeljen, jó hatásfokkal. valamint ne kelljen lecserélni, ha később cserélek r9 290/390 vagy vmi hasonló tudású kártyára.
egyelőre corsair rm450-550-et seasonic g550 néztem ki, de ha vmi hasonló minőség lenne kevesebbért, azt nem bánnám. moduláris táp sem kell igazából. jó nekem a sima is.
egyébként érdemes a 80+ gold tápok felárát megfizeteni a 80+ bronzhoz képest?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz petrode #85326 üzenetére
Mennyiért, stb..?
Be Quiet! System Power S7 350W
Thermaltake Munich 430
Be Quiet! System Power S7 400W
Thermaltake Hamburg 530
FSP Raider 550, Raider S 550
Seasonic S12II 520
FSP Aurum S 400
Seasonic G360
Seasonic M12II 520(EVO)
... -
petrode
újonc
Sziasztok ,
intel i5-4590
MSI GTX 960 2GB GamingMilyen tápot ajánlotok ?
-
Graphics
Jómunkásember
Na szünetmentes tápszakik
Adott egy AC Fuse T4A.
Elképzelhető , hogy nem fér össze az aktív PFC-s tápokkal?
-
jim bcs
nagyúr
válasz qqriq01 #85317 üzenetére
(#85317) qqriq01
SEASONIC S12G 550W
SEASONIC G550
EVGA SuperNOVA 550 GS
EVGA SuperNOVA 550 G2
FSP Aurum 550M(#85320) Landon
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás, majd felteszed az apróra.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Jelenlegi HX1050-es tapom szeretnem egy SuperNOVA 1000W G1-re cserelni es ehhez szeretnek privatban egy kis segitseget kerni valakitol aki szivesen valaszolna egy kerdesre az eladassal kapcsolatban. Fogalmam sincs mely topic lenne a megfelelo a kerdesemre es mivel eladassal kapcsolatos ezert nem is szeretnem itt feltenni de mindenkepp szuksegem lenne egy szaki segitsegere.
Aki igy erzi zavarhatom ezzel kerem irjon ram vagy erre a post-ra. Koszonom!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
bismillah
csendes tag
Köszönöm mindenkinek.
Igen én is ugy számoltam ahogy már korábban irta valaki hogy cpu+vga TDP *1,5 ami jelen esetben (85+145)*1,5=302,5 W
Csodálkoztam is hogy sokan leszólták a tápot.
ja és köszi az ajánlását tényleg nagyon csöndes.
-
qqriq01
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem mert felújítottam a gépem és pontosan nem tudom hogy milyen táp kellene bele.
A jelenlegi gépem összeállítása:
Intel i5 4590
MSI Z97 Gaming 3
Asus R9 290 4GB
HyperX Fury 8GB
500GB HDD (7200 RPM)
120GB SSDOlyan tápot szeretnék amely a későbbiekben is bőven jó lesz, de azért nem egy 40-50 ezres tápot szeretnék vásárolni, későbbiekben itt arra gondolok hogy netán az i5 ki lesz cserélve egy i7-re vagy több memória kerül bele, nagyobb SSD , és HDD.
Annyit tudok hogy Gold besorolásos táp lenne az ideális!
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném, és várom a válaszokat!
qqriq01
Juhász Richárd - qqriq01
-
Shing
őstag
válasz bismillah #85312 üzenetére
Kb. így néz ki. (Alaplap lehet, hogy túlzó)
GTX 970 - 145W
i5-4590 - 84W
Alaplap - 25W
RAM - 6W (összesen)
HDD - 9W
ODD - 20W
SDD - 5W
Ventik - 6W (összesen)Összesen 300W és ez is csak akkor, ha minden maxon pörög. De nem hiszem, hogy Crysis 3 közben DVD-t írnál. Ha a TDP értékek nem eléggé pontosak és rádobunk 20W-t még mindig nem vagyunk sehol sem. Az a táp csak a 12V-os ágon 384W-t ad le.
-
bismillah
csendes tag
Pár hete kérdeztem hogy gtx 970 i7 azóta i5 4590 hez milyen tápot vennétek.
Akkor többek között egy be quiet system power 7 400w ot is ajánlottak.
Azóta több forumot is böngésztem és kérdeztem és mindenhol szinte kiröhögtek hogy miért ilyen kis tápot veszek.
Itt még vissza is kérdeztem hogy tuti elég a géphez .Szóval többektől kérdezem ehhez a géphez elég a be quiet system power 7 400w? Már megvan a táp.
i5 4590
gtx 970
2x4 gb 1600 ram
1 ssd
1 hdd
1 odd
2 venti. -
buehler
csendes tag
Üdv Urak!
Szeretnék segítséget kérni melyiket válasszam témakörben.
A Chieftec ctg szériát néztem, de valószínűleg valami mást kéne választanom, mert azon a tápon csak 4 pin-es CPU csati van. Én meg örülnék egy 4+4-nek, ha jövőben fejlesztésre kerül sor.
(kicsit offtopic, de szükség van arra a 4+4 pin 12V-ra?)Szóval, amik közül választanék:
Antec VP400PC (lehet, hogy rossz a kiírás és 450 akart lenni)
Thermaltake Munich (tudom, ez alapján vegyem meg)
FSP 400 HexaÚgy olvastam, hogy ezek belsőre rendben vannak.
Melyiket ajánljátok?Köszönöm szépen!
(Ehhez kéne: Athlon II X3 455, 1 SSD, 2 hdd, Radeon 5670)
-
cipofuzo87
tag
válasz cipofuzo87 #85304 üzenetére
na utánaolvastam, és ez lesz:
Chieftec CTG-500-80P[ Szerkesztve ]
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok!
Milyen tápot ajánlatok 12-14k körül?
Konfig:
Core i5-2500k@4GHz + 12GB RAM + Radeon R9 290X -
Stema
tag
Be quiet system power s7 450w. Also tapos hazba kene megbizhato es csendes tap. Jo lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest