Hirdetés
Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Cicergést hogyan lehet megszüntetni? Esetleg alkatrész csere? Jelenleg 98% semmi, épp ezért figyeltem fel rá, hogy néha "felciccen"! (Ez hülyén hangzik ) SilentMaxx 500w." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Traxx
őstag
válasz venember83 #10103 üzenetére
Hát, az esetleges postázási és átutalási dolgokra gondoltam, hogy privi
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz diegho #10107 üzenetére
Akkor bódottá van Várom az ajánlatot
Szal akkor összefoglalva: OEM Seasonic, 400 duplavés, 1-es Seasonic belsővel, majd 350W@12V terhelhetőséggel, mindenfajta UPS-t komálva, ADDA ventivel, a szokásos Seasonic kussolással Gépekből kiszerelt, de gyakorlatilag vadiúj állapotban. Minden stimm?
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
diegho
nagyúr
igen ez az. mivel rohadt nagy por van a boltban és mindegyiket használtam 2-3 órán át ezért a ventin már látszik egy minimális por amit beszívott. 15db ezer éves dell p2 gépet pucoltunk az elmúlt 3 napban, szóval el lehet képzelni a körülményeket a tápról azt kell tudni, hogy az én gépemben: E2140@3.2 1.36V-on, 8600GT, 1 odd, 1hdd még orthos alatt se pörgette fel a ventit. szokásos langyos levegőt fúj ki (fsp-nél melegebbet, viszont kussol teljesen) képek estére lesznek róla.
-
Traxx
őstag
válasz diegho #10109 üzenetére
A tervezett gépem kb hasonló volna áramfelvételben, E6550 enyhe tuninggal (feszt nem akarok emelni, szal amit alapon kb stabilan bír ), WD vinyó, Galaxy 7300 GT a tesóméktól, 2 optika.
Én 2006 karácsonykor cseréltem VGA-t egy 2001-es P2-ben, ami azelőtt 4 és fél évvel lett megbontva CD-író beszerelés okán Szal a körülményeket ismerem, bár mindebből 15 db kb egy tüdőszanatóriumi beutalóval járt volna
-
ToBeY
nagyúr
Egy 400W cheiftec elég egy ilyen confighoz: C2D E6550,2x1GB 1066mhz ram,7900GT,tvtuner,dvd íro,vinyo, 3házventi,2neon
[ Szerkesztve ]
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok.
Azután érdeklődnék, hogy mekkora táp és milyen típusú kellene egy phenom procihoz és HD 3870 CF hez, ezeket később szeretném beszerezni. Most egy Cooler Master extrém power 380-as van a gépben egy 5000+BE proci és egy HD 3870 + három winyo mellett, ezeket medig bírja, vagy inkább cseréljem?
Köszi."bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
2ning
tag
Sziasztok!
Gépcsere előtt állok. Most egy Codegány 300W-os tápom van. Athlon 2.4, ati 9600pro, 1gb RAM,2hdd, 2odd. Ezt a konfigot gond nélkül viszi 3 éve. Szétkaptam hogy bele kuksoljak. HEC LX 105°- os kodik vannak benne, egyik sem púpos. Hát ennél többet nem tok, nem értek hozzá csak olvastam itt hogy ez is fontos lehet. Ez a táp elég lehet egy AMD AM2 5200+,ATI hd2600xt, 2GB RAM, és a fent említett többi cucchoz? A másik kérdésem mit jelent az FSP tápoknál a HLN, THN, PN jelzés (a GLN az a Low noise ezt már tudom). A topikban olvasott ajánlásaitok alapján ezekből választanék ha a mostani kevésnek bizonyul, de nem tudom melyik mit jelent.( Még annyi hogy vannak a jelenlegi tápom belsejéről képek ha kell a dolog eldöntéséhez akkor felteszem őket.) -
Neoteric
addikt
hát nemtom h vinnék e
de ha igen akkor sem kisérletezné kvele, mer könnyen bánhatja az egész géped
sztem vegyél egy 350wos fpst, esetleg egy 400wos bluestorm2-t
meg assetom h mik azok a jelzések... én áltba a tesztekre, véleményekre, meg a tapasztalatokra hagyatkozom
PSN: ne0teric_sAN
-
Traxx
őstag
Ha ér neked valamit az új gép, akkor be se kapcsolod a Codegennel.
Az FSP-nél a jelzések típusjelek, neked speciel a kodegány helyett megfelelne egy 350W-os PNF
-
venember83
nagyúr
A Codegen nem kevés, hanem hulladék. Szerencsére nem terhelted le eléggé a géped, hogy megadja magát.
Fogalmam sincs pontosan mit jelentenek ezek a típusjezések, GLN az tuti a Green (Power) Low Noise, de a többi szvsz jelentés nélküli kódnév. Azt a Codegent cseréld le, ha már összegyűlt a pénz új gépre, akkor ne veszélyeztesd azzal, hogy nem adsz ki 6-7e forintot minőségi és biztonságos tápra.
-
Csaba_20_
őstag
Mielőtt felteszitek a kérdéseiteket, tessék végigolvasni a korábbi hozzászólásokat, hátha már valakinek meg lett válaszolva!!!
Igen, minden hozzászólást, mind a 10e darabot! Köszönöm.
-
-
venember83
nagyúr
válasz Csaba_20_ #10124 üzenetére
35k, mivel archívum is van. Különben neked lassan ideje lesz új aláírás után nézni, t.i. a Mistral haldoklik.
De mondjuk azért 50-60 hsz-t tényleg nem lenne kín visszaolvasni vagy esetleg a bal felső sarokban levő kereső használata sem elvetendő.
-
Csaba_20_
őstag
válasz venember83 #10128 üzenetére
Nana! Nyugtával dícsérd a napot! Szörnyű, hogy nem képesek visszaolvasni, mind a 35e hozzászólást...
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Tápot veszek a mostanra sikeresen összeállított "letöltő" konfigomhoz, s kérdésem azok felé irányul, akik személyesen találkoztak már a lentebb felsorolásra kerülő tápokkal.
Tehát a konfig:
Ázusz PéÖtBé (gyengébbek kedvéért P5B )
2,8-as cerka gyári hangkeltővel
Ha jól informálódtam akkor egy kellőképpen áttfestett és átszerkesztett külsejű X300-as VGA, de ezt a jövőben cserélem egy használt 6600LE-re, mert veszettül csúnya képet ád vissza
és végülis 2x500GB-os Sea-Samu párosítás. Kb. ezek a lényeges dolgok. Na most a két kinézett táp egy 350-es PNF (ha találok 300-asat akkor az), valamint egy 350-es GPS. A konfigról tudni kell, hogy inkább fanless felé hajlik, ha sikerül egy passzív bordára lecserélni a gyári intel hűttyőt, akkor egyedül a táp lesz a zajos tényező a gépben, nomeg 2db leszabályozott GT venti... Szóval ezért kell nekem egy halk táp. Ha lenne még xy forintom, akkor egy 450-es VX-et vennék, mert az kussba van, de eleve ehhez a konfighoz fölös, meg nincs most arra pízmag... na de nagyon elkanyarodtam a témától. Tehát. A kérdés, melyik a halkabb?
Chieftec GPS 350
FSP PNF 300-350, attól függ találok e 300-asat.
A mostani 450-es GPS-emről tudom, hogy szeret zajt kelteni, habár megbízhatóságához kétség sem fér, ami szintén nem utolsó szempont... PNF-et még nem hallottam, csak olyan konfigban, ami tele volt 12V-on járó 8 centis ventivel, 350-es GPS-el pedig még élőben nem találkoztam...Szerk.: Tudom, az első hsz-ban benne van a "halksági sorrend", de állítólag a 350-es GPS már annyira nem zajlik.
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
Hy!
Coolink 450W - (CP-4512P) valakinek vélemény? én olvasgattam ,de konkrétan ezt nem láttam a nem ajánlott tápok közt.
előre is kösz!
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Skizz
addikt
Na wazz, oda a határozottságom... Szerintem meghallgatom élőben ezt a 2 cumót. Azért köszi mindenkinek.
-
alex89
senior tag
válasz venember83 #10135 üzenetére
Kösz a gyors választ , én is alapvetően a két tipus közt gondolkodtam csak azért jött számításba ez a Coolink mert nagyon olcsón adnák(bár használt ,de garis és csak 3.5k) ja és egyébként a adatlapomon található csengécske ki konfigba lenne.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #10139 üzenetére
Mondjuk diegho árulná?
-
Traxx
őstag
válasz Szten Márs #10136 üzenetére
A tesómék gépében 350-es Chifi szüttyög...nem hangos, de nem is mondanám halknak. Összességében elmegy.
Diegho, még nem tudtam elérni a tesómékat
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
Más:
Választ kaptam az edigitalnak küldött levelemre:
"Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételeit.
Levelét továbbítottuk az illetékes szakosztályunknak.
Bármely további kérdés, észrevétel esetén készséggel állunk rendelkezésére"Ez eddig teljesen korrekt, remélem az illetékes szakosztály körberöhögi azt, aki olyanokat írt a honlapjukra, amit és leszedik onnan azt a bődületes marhaságot.
-
Superman
nagyúr
Úgy tűnik, DDR2-ről DDR3-ra fogok váltani és a legtöbb cuccot átmentem, de lesznek változások is, szóval ez lesz a gépben (előreláthatólag, a legtöbb cucc már megvan), a kérdés az, hogy milyen táp lesz ehhez jó tuningra is persze.
Intel C2D Q9450 CPU 12mb Cache, 2.66GHZ
Asus Maximus Extreme
2x1GB OCZ DDR3 1800MHZ
2x250GB SATA2 Samsung
500GB Seagate
1 terabájt külső WD HDD
Floppy
EVGA Gf8800GT 512MB
Plextor DVD író
NEC DVD író
vagy 8db házventi
AOC 22 colos wide TFTNa kábé ehhez van egy Corsair TX650Wattos tápom, vagy egy FSP 650wattos táp. Az első single rail, a másik nem, egy szervertáp, de több ággal. Szóval ki melyik mellé tenné le a voksát?
-
Skizz
addikt
válasz Szten Márs #10139 üzenetére
Körbenézek az bittos. Habár használt tápot sose szerettem vételezni.
Közben ismerősökkel ledumáltam, holanp megyek tápnézőbe, ráeresztünk egy izmos konfigot a két egyénre, aztán amelyik halkabb, az lesz, meg még megnézem a seákat.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest