Hirdetés
Aktív témák
-
@rNy€
csendes tag
Trust 570W Pro DualFan ról mi a vélemény,ha van?
Valsza egy 6000+ és egy 8800 gt társaságába lesz.Szerintetek oké?
vagy ha nem jó akkor további ötlet?! de 10K felett nem nagyon akarok vásárolni. thx a választO_o
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Huggyos #10841 üzenetére
Nézd meg ezt a képet: [link]
A bal alsó nagyon úgy tűnik, hogy a 4 tűs alaplapi csati. Kellene, hogy legyen rajta olyan is.@rNy€:
A Trust erősen felejtős. Az első hsz ajánlott tápjait nézd meg, közülük válassz egy szimpatikusat. Teljesítményben pedig abszolút nincs szükséged 570W-ra.[ Szerkesztve ]
-
@rNy€
csendes tag
Ok köszi , megnézem igazából tápok terén még eléggé nagy a köd a fejembe
O_o
-
guiness
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a forumot es arra jutottam hogy inkabb megosztanam a konfigomat veletek es igy kérem a segitsegeteket hogy milyen taápot ajanlanátok nekem markara pontos tipusra.De amugy amint olvasgattam a chieftecek es az fsp márkáju tápok nagyon jo markanak szamitanak minösegben.
Nah szoval au uj gepem adatai: Intel dp35dp, core 2 duo e8400, gigabyte Nvidia 8800 Gt, 4 giga ddr 2 ram, 2 optikai meghajto, 3db vinyo (80-as,160-as,500-as).Segitségeteket elöre is köszönöm.
üdv:guiness
-
SimonYana
addikt
Uraim!
Ha valaki Corseir mellet döntött csak szóljon bátran!® SimonYana ®
-
Kombat
őstag
válasz guiness #10854 üzenetére
Szia!
Az 1.hsz ajánlott tápjai közül bármelyik 350-400W-s jó!
Ha olcsón kell, akkor FSP 350PNF, ha csendesebb akkor FSP 400-60GLN/Zalman ZM360, ha nagyon halk akkor Seasonic S12 380/430 vagy Corsaire VX450.
Ja és ha moduláris kellene, akkor Corsaire HX520 vagy Cooler Master M520! -
-xXx-
tag
Mit szoltok a Bluestorm II-hoz, ha jol látom, elég nagy a hatásfoka, ami jól jönne
400W elég lenne nekem, csak kiváncsi vok h vkinek van vmi jó/rossz élmenye e táppal -
force1
csendes tag
Üdv fórumtársak!
Az aláírásomban lévő konfigot egy FSP BSII 400W-os táppal hajtom. Abban kérném a segítségeteket, hogy ebbe a konfigba belefér-e még gond nélkül egy 500GB-os Samsung, vagy már akkor a tápot is bővítenem kellene? Elég szerintetek ez a táp a jelenlegi konfigomnak? Mondjuk eddig semmi sem utalt rá, hogy kevés lenne, de gondoltam kikérem a ti véleményeteket is.
Köszi a válaszokat.
Üdv: force1
Olyan még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
Huggyos
tag
válasz Szten Márs #10852 üzenetére
Nincsen sajnos 4 tus csatlakozoja. Azt viszont sikerult mar kitalalnom hogy a 8 tus belemegy a 4 tus alaplapiba, es latszolag jol is passzol.
Ezutan aram ala helyezem es az alaplapon a zold lampa vilagit (mint a regi tappal), ezutan inditanam es a proci ventije megindul egy pillanatra, felvillan az alaplapon egy piros lampa es lekapcsol a gep, majd megint vilagit a zold, de nem reaagal tobbet a power gombra. A regi tapot radugva rogton indul.forceberg: komolyan ha elindulna az alltalad elkeszitett atalakitoval, en fizetnek neked rogton 2 rugot.
-
kongo
csendes tag
A FSP BSII 400W tápon hány SATA csati van összesen? És ezek egy kábelen vannak vagy külön. Mert a boltban azt írják, hogy 3 csati a fsp-retail.com-on pedig azt, hogy 2 csati.
-
G@ß!
őstag
Miért nem szeretitek a Cooler Master Real Power tápokat?
Real Power 620, hangja a Feature menü alatt található!
És 24k, sztem eléggé időtálló egy ilyen táp, valamint ha tényleg 16!dB-en működik, akkor szinte meg se hallod
Corsair meg ahogy láttam 22-24dB-en műxik!
Vélemény?Üdv. Gabi
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
És 24k, sztem eléggé időtálló egy ilyen táp, valamint ha tényleg 16!dB-en működik, akkor szinte meg se hallod
Amig csak a gyarto weblapjan, meg par bemutatoban irjak a 16dB-t, addig szepen kinezo marketingduma az egesz.
Majd akkor elhiszem, ha az SPCR oldalan lemerik.
VX450 21dB-jet speciel ok MERTEK...Pl. ThermalTake eleg hires arrol, hogy kinezi a hutobordajara rakott venti katalogusabol a leghalkabb venti hangero parameteret, kozben meg a hangosabb verzio van rajta tenylegesen. Lasd Tt NoiseBoost weblapjan+dobozon fel van tuntetve 21dB, kozben a rarakott venti a Panaflo katalogus alapjan 25dB...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Szten Márs #10862 üzenetére
Miért pont Samsung vinyó?
Mert hamar szeretne gariztatni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!Asus P5K-E Wifi,2X1GB Kingston,E8500 3,1@4GHz,2x750GB Samsung F1,Asus 8800GT 1GB,Plextor 810SA,Pinnacle Studio
Deluxe,Audigy2ZS,nyomtató,szkenner konfighoz, melyik FSP vagy más tápegységet javasoljátok?Nekem azt mondták egy szervízben, hogy a papírforma szerint hiába lenne elég egy 400W-s is, mégis néha ennyin nem indul el a rendszer. Köszi! -
ToBeY
nagyúr
Kicsit off de azért megkérdem
Egy 400W Chieftec táp (GPS-400AA-101A) Elbírna egy mostani vga-t pl 8800GT vagy majd 9-es szériából egy jobbat.Persze a configom többi részével együtt[ Szerkesztve ]
-
-
G@ß!
őstag
-
lorcsi
veterán
nagy dilemmám van
Chieftec ATX-410-212 garancia nélkül (talán egy hót ad az eladó) akkor ezt kihagyom
fsp 350pnf 9 hó garárban ugyanannyi
szerintetek?venember83: köszi
az első a sok molex miatt kecsegtetőaz fsp bsII 10-ért soknak tűnik, de legalább modern és olyan mint az előző tápomon plussz 12 ventije van
nagy dilemma[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Micha3l
tag
Kezd bennem osszedolni a Chieftec mitosz.
3 eves 420 as es mar konyokolnek benne a kondik -dupla ventis.
Azert ettol kicsit tobbet vartam.Ki talalkozott mar a Gigabyte GE-R460-V1 tapegysegevel?
Milyen a belvilaga?[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz lorcsi #10890 üzenetére
A Chieftec 12 volton, amiről a pci-e-es konfigok 90%ban fogyasztanak 240 wattot tud, míg az FSP 350PNF 300at, a Chieftec régebbi konstrukció, azért gyengébb 12 volton.
Micha3l: Sirtec táp, gyengék a kondik, 2 év után újra kell kondizni. Különben nem rossz. A mítoszokban pedig ne higyjél.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz venember83 #10892 üzenetére
ok, a chifit kihagyom
de
a fsp bsII 400W később jobb lehet mint a 350pnf ?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Micha3l
tag
Eleg elszomorito egy 1x.000 Ft os tapegysegnel.
Most csereltem le egy Corsair VX 450 re, remelem ez kibir 4-5 evet.Ha mar kondi 3300uF 16 v ot honnan szerzitek be, 10mm atmerovel?
Lomexnel nincs, meg mashol se -
venember83
nagyúr
válasz lorcsi #10893 üzenetére
Nem hiszem, ha jó neked a picit kisebb hatásfok és a picit zajosabb működés, akkor a PNF is nagyon meg fog felelni. 350PNF újonnan 6,5k 2 év garival, 400PNF 9,5k ugyancsak 2 év garival. Nem tudom mennyiért vennéd a 350PNF-et, de 5k felett tuti felejtős, szvsz.
Módosítás: 400as BSII mindenképp jobb választás, mivel az már jóval erősebb, mint a 350PNF, tuti elvisz egy nagyon erős konfigot is.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
-
spyler76
csendes tag
Hali!
Szerintetek melyik lenne jobb választás egy HD2900 pro 512/512 höz?
Chieftec 550W
FSP Bluestorm II 500W -
Kombat
őstag
A 460-as Gigabyte nem FSP belsős? Én úgy tudom...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest