Hirdetés
Aktív témák
-
2ning
tag
Sziasztok!
Gépcsere előtt állok. Most egy Codegány 300W-os tápom van. Athlon 2.4, ati 9600pro, 1gb RAM,2hdd, 2odd. Ezt a konfigot gond nélkül viszi 3 éve. Szétkaptam hogy bele kuksoljak. HEC LX 105°- os kodik vannak benne, egyik sem púpos. Hát ennél többet nem tok, nem értek hozzá csak olvastam itt hogy ez is fontos lehet. Ez a táp elég lehet egy AMD AM2 5200+,ATI hd2600xt, 2GB RAM, és a fent említett többi cucchoz? A másik kérdésem mit jelent az FSP tápoknál a HLN, THN, PN jelzés (a GLN az a Low noise ezt már tudom). A topikban olvasott ajánlásaitok alapján ezekből választanék ha a mostani kevésnek bizonyul, de nem tudom melyik mit jelent.( Még annyi hogy vannak a jelenlegi tápom belsejéről képek ha kell a dolog eldöntéséhez akkor felteszem őket.) -
2ning
tag
Sziasztok!
Az FSP tápomon nincs olyan csati amit a VGA karira kell dugni, viszont van molex csatim 2db pluszban. Lehet ebből csinálni VGA-ra valót? Ha igen, hogy kell bekötni?
A 20 tűs tápcsati helyett pedig 24 tűs kellene. Rá lehet dugni a 20 tűst is, de lesz valami hátrányom belőle? Mire kell a+4 tű? Ugyan ez a kérdésem a másik alaplapi csatlakozóval ami az én tápomon 4tűs, az alaplapon meg 8 tűs. -
2ning
tag
31635
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs