Hirdetés
Aktív témák
-
Sedwick26
tag
válasz venember83 #10802 üzenetére
OKÉÉÉÉ---OKÉÉÉÉ!!!!
Ezért kérdeztem. KÖSZÖNÖM!!!!!!!! -
raziel01
veterán
Az én tápom elbírna egy HD 3870-et?
-
Blero2
tag
Sziasztok!
Tápot keresek magamnak 16k környékén. Corsair VX450 és FSP Bluestrom II 500W között őrlődöm.
5000+ Black Edition menne vele húzva Gigabyte GA-MA790X-DS4-ben, Sapp.HD3870 512Mb, 500GB Samsung, NEC DVD-RW, 2GB Geil Value mellett.
Később esetleg Phenom és mási kari mellé CF-be. De ez csak sokkal későbbMelyiket tápot javasolnátok és miért?
-
Skizz
addikt
válasz venember83 #10810 üzenetére
Akkor mégse néztem félre.... Na mindegy inkább alszom egyet.
-
raziel01
veterán
válasz venember83 #10810 üzenetére
Azért van a garancia. Ha meg nem fogadják el garanciában, akkor lesz egy okom, hogy vegyek egy Corsairt.
Egyébként volt egy Codegen tápom is 4 évig. Ha az nem romlott el, akkor takán ez sem fog. -
Traxx
őstag
válasz Roderic #10814 üzenetére
Havernak 2 hete durrant el a cirka 1 hónapos 400-as Kodegány. Szapultam pedig, hogy vegyen 350-es FSP-t...hát azóta vett
Mázli, hogy megúszta a Radeon 3850 is a Codegen durranását
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mmdms
addikt
jó estét uraim!
az adatlapba szereplő konfighoz mien tápot ajánlotok max 9k-ért, ha jönne mellé egy 9600GT?
előre is kössz!!!ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz Szten Márs #10819 üzenetére
köszi szépen!
shteer:neked is!
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
carrot
tag
Sziasztok,
nem tudom elhinni: tényleg kell egy 450es táp egy 9600GThez (merthogy ezt írta a gyártó honlapján), mellé lenne egy 5000+ proci, most van egy noname 400asom, abba is invesztáljak? ahhh Elvileg elég a 400W, nem?
Köszi a segítséget!szépnapot!
mod: ja, bazzwazz, most látom....
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz carrot #10821 üzenetére
Noname 400as lehet, hogy elég, csak nehogy megpukkanjon, mert akkor elviheti az egész gépet az örök bitmenzőkre. Arról nem is beszélve, hogy a noname 400asok jó ha 200 wattot tudnak 12 volton, tehát a címke hazudik. 5-6k forintért már kapsz jó tápot, 350-400as FSP-k és Chieftecek bőven megfelelnek a leírt konfignak.
-
carrot
tag
válasz venember83 #10822 üzenetére
Köszi szépen a válszod, ja, gondoltam hogy valami chieft. v fsb csodát kéne beszereznem...
Már túl sokat költöttem, ahhoz, hogy kidobkam az egészet -
lumpi79
csendes tag
Hogy lehet kiszámolni azt mekkora teljesítményű táp kell a gépekbe?
Van valami képlet rá? -
Szten Márs
nagyúr
válasz lumpi79 #10825 üzenetére
Nincs De a prohardveres tesztekben - főleg VGA teszteket érdemes nézni - mindig vannak fogyasztási adatok, azokhoz lehet viszonyítani. Azok konnektorból felvett fogyasztási adatok, amit a tápnak le kell adni a mért értékeknek mintegy csupán 80%-a, ezt vedd figyelembe. Vagy még egyszerűbb, ha leírod, hogy milyen gépbe lesz és megmondjuk
-
lumpi79
csendes tag
válasz Szten Márs #10826 üzenetére
Köszönöm. Akkor az a kérdésem a régi processzor D935 és az új E6xxx C2D processzorok között van fogyasztási különbség?
Illetve a 7600 Gt és mondjuk a 8600 Gt videó kari között van-e a tápra nézve nagyobb fogyasztási eltérés . (p.s.: Nem tuningolok). -
Szten Márs
nagyúr
válasz lumpi79 #10827 üzenetére
A régi netburst architektúrára épülő Intelek, főleg a Northwood után kijött izék és főleg a többmagosak iszonyat sokat zabáltak, egy E6xxx C2D jelentősen kevesebbet fogyaszt. A 8600GT többet fogyaszt a 7600GT-nél, viszont a különbség minimális, 10W alatti. Milyen tápod van most?
-
lumpi79
csendes tag
válasz Szten Márs #10828 üzenetére
450W-os, valami márkája is van de nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
lumpi79
csendes tag
Adtak hozzá watt mérőt is az 100 fölé nem megy. Kivétel ugye indításnál amikor hirtelen megugrik a felvétel.
-
JSbyMSI8800
csendes tag
Hello Mindenkinek !
Valki tudna segíteni, hogy az Ultra Power 450W ALU ATX-nek Mennyi a Max. terhelése?
Itt nálunk (Egy számítástechinka boltban) az mondták, hogy egy Codegen 400-as Tápnak 280 W a Max. terhelése. Annk az Ultra Power-nek MENNYI ??Köszönettel : JS
-
Gyuri27
félisten
válasz JSbyMSI8800 #10833 üzenetére
A codegennel lehet, hogy túloztak. Az ultra se valami ismert márka. Szerintem ha már veszel akkor ezeket kerüld el. Abban a boltban ahol csak ilyeneket kapni azt is kerüld el.
Amd - Radeon - Ryzen
-
venember83
nagyúr
válasz JSbyMSI8800 #10833 üzenetére
Az ultra regebben eleg jo volt, manapsag mar nem merek iteletet mondani rola. Codegen meg kb 180 wattnal kapitulal. Mas tap nincs? FSP, Chieftec? Ezekbol van olcsobb darab is, ami eros, tartos, biztonsagos es viszonylag halk.
-
Traxx
őstag
válasz venember83 #10835 üzenetére
Diegho mintha valami olyasmit mondott volna róla, hogy a régebbiek FSP béllel készültek...de a maiakkal én se kísérleteznék, max. akkor, ha stol, Csaba_20 vagy didyman szétszedte és azt mondja, hogy szabad a pálya
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Roderic
tag
-
diegho
nagyúr
nekem még FSP belsős 320-asom volt, haveromnál a 460-as elbírt feszemelt x2-őt meg feszemelt x1950xt-t 8800gt 8800gts-t szóval igazi bika táp. viszont, hogy az újak milyenek nem tudom, az UP házban tuti hugy van, de hogy a külön UP táp jó-e nem tudom, oda kell menni meg kell emelni, ha 1 kilónál több akkor jó, ha codegen szintü akkor felejtős.
-
Huggyos
tag
Segitseg kene tapbeszereleshez!
Az uj Corsair VX550 -t probalom osszetenni egy Abit Is7-e vel. De az abitnak 20 illetve 4 tus csatlakozoi vannak, mig a tapnak 24 illetve 8 tus csatik. A 24 tus csatit sikerult bedugnom a 20 tusbe, de a 8 tus nem passzol. Passzolna, ha az alaplapon nem volna egy kondenzator rossz heleyen. Megprobalatam a masik felevel is bedugni, es sikerult, de akkor inditast kovetoen rogton lekapcsol a tap.
Szoval hogyan kene osszeraknom, vagy mit csinalok rosszul? -
JSbyMSI8800
csendes tag
Sziasztok !!
Szerintetek ez a Táp ltra Power 450W ALU ATX
Elég lenne ennek a Rendszernek : Core 2 Duo E4300. 2*1GB DDR2-667-es Kingmax .
250GB Sata2-es vinyó. 1 DVD meghajtó. Msi NX8800GT 1GB DDR3 és MSI 945P-Neo3F alaplap.Várom a válaszotokat. Ja és Nem kívánom tovább fejleszteni !
Köszönettel : JS
-
JSbyMSI8800
csendes tag
válasz venember83 #10835 üzenetére
Hello 1.* Is köszönöm a válszodat !!
ÉS ehhez a táphoz Mit szólsz : TRUST 570W Dual FAN PW-5500 Pro PSU
Vagy ez még rosszabb?
-
JSbyMSI8800
csendes tag
Hát akkor Milyen márkájú Tápot ajánlanátok leginkább az én rendszeremhez, és Hány W-ost???
-
Gyuri27
félisten
válasz JSbyMSI8800 #10847 üzenetére
Linkeld be a boltot és írd meg mennyid van.
Amd - Radeon - Ryzen
-
diegho
nagyúr
válasz JSbyMSI8800 #10847 üzenetére
rakás fos, röviden ennyit
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.