Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz tankal #187390 üzenetére
Nem csak talán reklámmentes, hanem gyakorlatban is. Itt van a kezemben egy 13T és még egyszer sem láttam rendszerappból induló reklámot/ajánlást (adguard DNS bekapcsolva). Egy fél polccal feljebb van pozíciónálva a 13T, de az említett Redmi is bőven jó teló! 12/512 tök jó ajánlat, mint ahogy 120 wattos töltés is a Redminél.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
nagyúr
-
veterán
válasz tankal #187393 üzenetére
"...telom töbszöt betört a zsebemben lévő kulcsok miatt..."
Basszus annyira alap hogy ezek nem szeretik egymást. 2 db nagy kuli telefonom van, meg céges kulcscsomóm, meg saját kulcscsomóm, de ilyen baleset nem lehet - mert nem lehet baszki! Alap hogy nem lehetnek egymás mellett, zsebben és hátizsákban sem.
(Victus sem fogja szeretni a kulcsot sem, meg a pénzt sem, meg egyéb fémet sem)[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
nagyúr
válasz tankal #187393 üzenetére
Az eredmény szempontjából egyébként nincs jelentős különbség a két teló fotói között, mint amit várna az ember, normál fotózásnál megfőleg nem vennéd észre. A gyorstöltés amúgy bőven jó a 13T-nél is, ill elég gyors, 12X is ugyanez, tényleg nagyon hamar feltölt és mint említettem, 12X, ami szintén ívelt Victus kijelzős nekem nagyon bejön, kinézetre is meg félkezes kezeléssel sincs gond. Aki utálja, azt mondja, hogy a széleken nem lehet normálisan használni, de ugye nem is ők használják. Lehet kicsit szokni kell a sík kijelző után.
Könnyen ki lehet kapcsolni már jó ideje a reklámokat a Redminél is, de ebben többiek tudnak pontosabbat írni, utóbbi két telómon én nem láttam nagyon reklámokat, Xiaomi 12X és Xiaomi Mi 9 SE volt, nem Redmi, ezért nem annyira ismerem a Redmi-ket. Egy ideig nem is tudtam, hogy azért más MIUI készül a Redmikhez, mint a XIaomikhoz, AOD-nál volt ez jelentős eltérés, Redminél max 10 percig futott az AOD, gondolom sok apró különbség volt még ezen kívül is. HyperOS is tuti különbözik, de én csak a Android 13 alapút ismerem, azzal nincs is semmi gond.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Dell Precision munkaállomások
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest