Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Szubjektív kinek mennyi tárhely elég, de én szerintem nem jó ha kihagyják a bővíthetőség lehetőségét.
Ja nem katasztrófa a multitasking problémája, de elég ciki. Mindegy senki sem hibátlan ez a helyzet. Valószínűleg én sem cserélnék S3-ra ha HOX-om lenne. Az persze más kérdés hogy arra sem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fuximaxi
senior tag
Azért ezzel lehetne vitatkozni.
Volt One X-em, amit végül lecseréltem egy S3-ra, ami valamivel erősebb vassal és sokkal jobb akkuval rendelkezik, ettől függetlenül nem rossz. Samsung Galaxy S szériájának összes tagja megvan, eddig csak az S3 szorult javításra, mert összetörtem. LG Nexus 4 frissítésével biztosan nem lesz probléma, és árban is elég versenyképes darabnak tűnik, már várom, hogy megkaparintsak egyet. Az i5 kamerája tapasztalataim szerint egy rakás.... Olyan kromatikus abbérációval bír ha fény felé fotóztam, hogy hihetetlen, ennek ellenére barátnőm szereti a készüléket. Az Apple Maps, szerintem sokkal kisebb hiba, hiszen arra vannak alternatív megoldások akár ingyenesen is amik sokkal jobbak, személy szerint a Waze-t preferálom Budapesten nagyon hasznos. Üzleti célokra még mindig a legjobb ajánlatokkal bír a BlackBerry véleményem szerint.
Felesleges kategorikusan kijelenteni, hogy az i5 a legjobb ajánlat. Úgy gondolom, hogy a i4 sokkal jobb ajánlat volt a maga idejében, mint most az i5. Kinek a pap, kinek a papné. Az androidnak és az iOS-nek is vannak olyan funkciói amit a másik platformon csak mindenféle mockolás után lehet elérni. Sajnos egyik gyártónak ez a fontos a másiknak pedig az.
Én napi szinten használom az NFC-t amire az iPhone nem tud számomra megfelelő alternatívát nyújtani.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
edward2
addikt
Szerintem semmi tapasztalatod androidot illetően. Semmit nem kell piszkálni rajtuk és évek óta működnek rendesen.
Ez a laggol meg piszkálni kell kb. 2007es duma. Akkor valóban el kell ismerni az iPhone smooth volt és az működött, de azóta lefolyt pár ezer köbkilóméter víz a Dunán.
Szolgáltatásokban, variálhatóságban fényévekre van android az iOStől.
-
Cyberpunk
félisten
Azért súlyos 10 ezrekkel olcsóbbak mint az Apple aktuális csúcs modellje. A többi csak szöszáll hasogatás, és persze egyéni preferenciáké. Ha nagyfokú személyre szabásra vágysz, akkor értelem szerűen csak droid jöhet szóba. Ha stabil, smooth működésre, de hajlandó vagy némi megkötésekre, akkor az iPhone, bár én a WP-t is idesorolnám már. Nem hiába írtam először, hogy necces az összehasonlítása.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
jooker82
nagyúr
-
legenda
a haverod biztos fizetett x összegű biztosítást havonta, ami a beázásra is vonatkozott, ellenkező esetben erősen kétséges a garanciális csere, mert azzal kezdik, hogy ellenőrzik az indikátorokat, amik elszíneződéséhez még vízben áztatni sem kell a telefont, néha elég esőben telefonálni, vagy párás légtérben használni!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest