Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz fuximaxi #44712 üzenetére
Igazából a két készülék egy szinten van, sebességben ugyanott tartanak. A nexusra gyorsabban jönnek a frissítések, de a G2 kijelzője szerintem szebb. Egyéni preferencia kérdése én sem tudom melyiket választhatnám, de valószínű a G2 mellett döntenék benne lévő szoftveres extrák miatt.
-
ted_mosby
senior tag
válasz fuximaxi #44712 üzenetére
Megfognak kövezni de szerintem G2, márcsak az ára miatt is!
Miben jobb a Nexus 5?
-könnyebb, kisebb.
-22 ppivel többet tud.
és igazából ennyivel jobb. Talán a kialakítása jobb, de szvsz. a G2 szebb.Miben jobb a G2?
-ÁR
-Kamera, azon belül több feature
-1080ps HD videót 60 fpsel veszi, plusz a előlapi Camerája is jobb.
-Nagyobb kapacitású akksi.Többi az ugyanaz gondolok itt Processzorra, ramra stb.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
somé
őstag
válasz fuximaxi #8805 üzenetére
Az utolsók egyike volt, amelyik a home gombra vette -volna- fel a hívást, az sem működött, csak mutogatta, hogy váltsak Pro verzióra....
Mint írtam ezek a megoldások engem nem elégítenek ki, de hogy konkrét legyek, ez a progi az elsők között volt, amit próbáltam, egyik androidos telefonomon sem működött: [link]. Ezen kívül még 3-4-et próbáltam hasonló eredménnyel.Tech-No-Logical World.
-
maestro87
őstag
válasz fuximaxi #5892 üzenetére
A wikipédiát meg nem arra találták, hogy okosodjunk róla, hanem hogy legyen egy hely ahol összegyűjthetik az emberek a hülyeségeket. Szerinted el fogom a fórum fogalmát olvasni? Ezért kár volt fáradni.
ICS... Köszi. Jó hülye nevet adtak neki. Amúgy próbáltam megkeresni a rendszerigényét, de nem találtam. Bezzeg ha beírom azt, hogy win7 rendszerigény, akkor az egyből bejön, de ezeknél...(#5891) Optika01: Azon hozzászólásokat osztom csak ki, amelyek nem nagyon segítenek, sőt csak hátráltatnak, mert kérdésre kérdéssel válaszolnak, illetve a 15-25 ezer forintos készülék helyett a 60 ezer forintos készülékre terelnek, mert nekik arra van pénzük. Mellesleg az igényem szerintem a béka segge alatt van, szóval ezért sem értem a dolgot.
(#5893) ph2012: Megkönnyítem a dolgodat, ne várj a válaszra, mert úgyis a google felé fognak elküldeni.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny194
aktív tag
válasz fuximaxi #5648 üzenetére
én is a Samsung Galaxy Y Pro DuoS-t néztem ki (de hosszú neve van), de apukámnak kéne a telefon, és nem nagyon szereti az érintőkijelzőt.
Főleg emailezésre kéne neki.
Tehát egy olyan kétkártyás qwerty-s készülék kéne, aminek van egy használható email kliense, és lehetőleg egyszerűen lehessen használni.Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
batai15
félisten
Igen részben igazad van, de előtted szóló jól írja le a dolgot.
Másik meg pl valaki feltesz egy egy olyan kérdést hogy :
Pl kellene nekem egy telefon , zte grand x in vs mondjuk optimus 2x.
mik a tapasztalatok? nekem főleg zene halgatásra és kamerára kellene, de ne legyen nagy kijelzős.
sebesség is fontos és minimum frissíthető legyen hivatalosan icsre mert nem szeretek mókolni.
Ezeket szándékosan írtam , mert érv ellen érv mind2 készülék esetében.
Érted a lényeget? lehetetlen lenne egy hszben ezekre választ adni, főleg úgy hogy csak 2 -3 sort írsz egy egy készülékről érted? nem akartalak be támadni, de nehéz dolog lenne. -
Cyberpunk
félisten
Erre is van megoldás, kihagyod az aktuális topicot. Nem foglalkozol vele. A vagy kihagyod azt az x mennyiségű hsz.-t. Én is van hogy nem nézek be ide egy ideig. És akkor nem olvasom el azt a 200 hsz.-t, ha nincs rá időm, vagy csak lusta vagyok.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
maggi1886076
addikt
-
maggi1886076
addikt
válasz fuximaxi #5611 üzenetére
persze, hogy write only.itt napok alatt változhat, hogy melyik teló éri megjobban. mindenki más díjcsomagban van, más szolgáltatónál, és mindenkinek mások az igényei.ezért van ez a topic, ha nem akarsz írni és segíteni akkor nem kell fórumozni.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
agymenő
tag
válasz fuximaxi #5509 üzenetére
És ha nem szánok rá az olcsóbbak közül melyiket éri meg. Hosszabb távra lenne.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
terrel
csendes tag
válasz fuximaxi #5261 üzenetére
Én LIKE számlacsomagba vagyok 1600Ft a havidíjam.
"Nincs hűség díjcsomagra" fogom venni.
Azt meg tudod mondani, hogy a ZTE Grand X In-be mekkora a proci?
Advance-nél megtaláltam, hogy 1Gh 2 mag de a ZTE-ről nem találok infot...
Esetleg ha tudsz más telefont is javasolni szívesen fogadom. -
Loa
csendes tag
válasz fuximaxi #5207 üzenetére
Neee
Egy One X-et hogy tudtál lecserélni Samsungra? Barátnőm mi mindent megadna most egy HTC flagshipért.. Ráadásul szerintem szebb telefon az SGS III-nál a HTC, de Te tudod, én a HTC One X - iPhone 5 kettős közül fogok választani 1,5 héten belül.
Igen, ezt írták is, hogy az NFC modulért nagy kár, mivel a wp 8 flagshipekben is van NFC modul, Android fs-ekben is van, tehát ebből a szempontból teljesen megértelek, hogy nem iPhone-t vettél.
Az aberrációval kapcsolatban, igazából sok telefonon létezik, ettől függetlenül tényleg kicsit csalódás, egy ~ 200K-s telefon már éppenséggel meg is csinálhatná a reggelidet úgy, hogy mind a 10 ujjadat megnyald.
Az biztos, hogy az Android beérte az iOS-t, egyik ebben, másik abban jobb, a Nexusokat frissítik rendesen persze, csak hát nem kapni szolgáltatónál, és nem is néznek ki olyan jól, mint mondjuk egy One X, 4x HD.
BB? Abszolút nem ismerem, számomra teljesen idegen, akkor már windows phone.
Esetleg privátban tudnál írni Nekem pár sort a One X-ről, hogy mik voltak a tapasztalataid?
Köszi előre is
iPhone 5 black
-
Akcept
tag
válasz fuximaxi #5186 üzenetére
Tegnap rendeltem egy Tipo-t a T. ádventi akciója keretében, ami elvileg tegnap lejárt. De ma is ugyanannyiba kerül. Végignéztem az előzőeket az első naptól kezdve, és van amelyik most olcsóbb, mint néhány nappal korábban az akció keretében. Azért ez gáz, még ha tudom is, hogy első a marketing.
domokosraul ezen Neked is érdemes elgondolkodni, ha nem sürgős
(hopp, elgépeltem egy szót)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest