Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lezuvius
őstag
Már bemutattàk de jàtèkra nem ajanlom a Mali-T880 MP4-t hosszabb tavon...
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
lezuvius
őstag
S6-1+2 egyszint kb azonos tudassal, Honor 7 nem egy liga veluk.
Eddigi legjobbnak haat mondjuk M9 vagy G4 az en felhasznaloi szokaimnak legalabbis ezek feleltek meg s amit az egyikbol hianyolok pont az van meg a masikban de ha nem szamitana nekem annyira az SD kartya es FM radio meglete,akkor a OnePlus 2 es S6 lenne a ketto kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Sebességben Htc M9 felveszi vele a versenyt.
Mindennapokban ha nem vagy hardcore user,akkor még várj a Honor 6 cseréjével. Bár gyorsabbak,jobb kamera van bennük+jobbak minőségben de pár hónap és itt vannak az újabb generációi a jelenlegi csúcsoknak és a mostaiaknak az áruk is barátibb lesz.#89890 kali
Ugyanúgy használom minden telóm. S6 jóval gyengébb ezeknél akksiban tapasztalataim alapján.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Nexus 5X, mondhatnám a 6P-t is, de egyrészt drága, másrészt Snapdragon 810 van benne, amivel inkább csak a gond van (bár nem játszik rajta akkor mindegy, de akkor sem éri meg 5X-el szemben).
Vigyorka:
Új készülékekre vonatkozik, vagyis Redmi Note 2 pl, de eustockon lesz rajta magyar MIUIHU, én meg úgy is azt ajánlom (vagy Mi3-at a xiaomishop.hu-ról).[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
-
trebrona
nagyúr
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
iamdoki
tag
Esetleg az Oppo N3, ha már elérhető megvételre, erről nem tudok még semmit. Tavaly októberben olvastam egy cikket róla, hogy idén januárban piacra dobják. Ebben is Snapi 801 ketyeg, motoros a forgatható kamera, amiben mellesleg Schneider optika van. Ráadásképp ipari acél az egész készülék...brutális lehet... Ez egy igazi gyöngyszem, de gondolom a kezdő ára sem lesz gyenge
A Lenovo Vibe X2 nekem nagyon szimpatikus, de nem ismerem még sajnos. Ami biztos, hogy a JBL most erősen kooperál a Lenovo-val, hangzásra biztosan üt a telefon. Az sem rossz érv a Lenovo mellett, hogy nagyon feltörekvőben van, meglátásom szerint Xiaomi-Lenovo-Huawei most folyamatosan verseng a világpiaci 3. helyért. Bármelyik gyártó zászlóshajója jó választás lehet."Because I sad so, that's why..."
-
iamdoki
tag
Hát ilyen kritériumoknál az ár a döntő. Amiket leírtál jó paraméterek, kínai telefonoknál rengeteg ilyen fellelhető. Vannak megbízható márkák, mint a Lenovo, Huawei, Xiaomi, ezeknél van magyar szervizháttér is. De ott van az iNew, Zopo, Oppo, Jiayu, Elephone és sorolhatnám még
Ha nem félsz a külföldi rendeléstől, ajánlom a pandawill-t, vagy a tinydeal-t. Van választék, és tudod is szűkíteni a telefonoknál a keresési kritériumokat. (Érdemes hardveraprón is körülnézni, sokan vállalják át a külföldi rendelésekkel kapcsolatos tennivalókat.) Rendeltem már mindkét helyről, problémamentes volt minden. Amire érdemes odafigyelni, hogy itt esélyes a vámolás, ami plusz költséggel járhat!!Magyar oldalon a ConCorde, a mostelado.hu, illetve az edigital is árul kínai telefonokat magyar garanciával.(Ismét csak egy pár a sok közül) Persze az ár drágább, de megéri a magyar garancia miatt általában.
Nyugodtan nézz körül, és válassz ki pár olyat, ami tetszik, segítünk dönteni, ha körvonalazódik a kép
(#70041) acura
Neked is hasonlókat tudok mondani.
Érdemes kicsit körülnézni, 100ezerbe sok minden belefér, akár egy felső kategóriás Huawei vagy Lenovo is.
Szűkítsd kicsit a kört szerintem"Because I sad so, that's why..."
-
mtcob
senior tag
HTC valóban nem túl jó vétel....
Nexus valóban nem tud ilyet.....pont ez a lényege: a stock android nincs telerakva sokszor fölösleges dolgokkat, csak teszi a dolgát, sok esetben jóval gyorsabban, mint más telefon...De ha plusz funkciók kellenek, nagyjából 10 perc alatt rá lehet pakolne egy CyanogenMod ot, amiben jobban testre tudod szabni a dolgokat mint egy gyártói rendszerben...
Párát, hőmérsékletet valóban nem mér a G2 (pontosabban de, időjárás app al ), de egyébként ezeket leszámítva hasonlóan funckiódús mint az S4...tud távirányító lenne, különböző kameramódok, profi jegyzetelő, stb...
Szerintem menj el pl egy MediaMarkt ba, és próbáld ki őket (N5 nem lesz ott mert még egy jó ideig nem árulják), melyiknek tetszik a rendszere, a külseje, stb, sokat segít a döntésben
Egyébként S4 sem rossz, sőt....egyedül a hardver miatt nem venném (plusz az AMOLED kijelzőnek is van egy pár hátránya...).. -
mtcob
senior tag
Dual Active ból van ennyiért a Desire 600, de nem nagyon ajánlja senki, mivel amennyibe kerül, annyiért gyenge hardveresen....
Egy SIM esből már jóval nagyobb a választék, S4 helyett én az LG Nexus 5-öt ajánlanám, hardveresen erősebb, plusz a frissítések is garantáltan jönnek még, ráadásul ez kapja meg elsőnek is őket (S4 jelenleg 4.3on van, N5 pedig 4.4 en)...
Másik alternatíva lehet az LG G2, hardveresen szintén jobb, kb ugyanaz mint az N5 , csak ugyanakkora házba itt sikerült egy 5,2" os kijelzőt belerakni (ami sokak szerint a jelenlegi legszebb a piacon)+ ezen nem a gyári stock android van, hanem az LG által megálmodott kezelőfelület....ennek vannak előnyei, például sok extra feature-t tud, pl QRemote, QSlide, QuickMemo, amik könnyebbé teszik a használatot, viszont a frissítések jóval lassabban jönnek plusz vannak fölösleges dolgok is, amit törölni nem tudsz de foglalja a tárhelyet és fut a háttérben is...kamerában nagyjából az S4 szintjét hozza (androidosok közül az egyik ha nem a legjobb), akksiban pedig szintén ez a legjobb a csúcskategóriában....
Én a garantált frissítések és a jobb romolási lehetőségek miatt N5 öt vennék, de a G2 is egy kiváló telefon, egyikkel sem nyúlsz mellé[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest