Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Hali!
Ti milyen telefont ajánlanátok munkatelefonnak?
A lényeg a hosszu üzemidő és hogy elfogadható képeket tudjon csinálni. Méretbe nem szeretném, hogy nagyobb legyen egy iphone x-nél vagy épp egy s9-nél. Először egy iphone se-n gondolkodtam, de az talán már kicsi lenne és nem szeretnék két rendszert használni, ráadásul androidos telefonban találok sokkal olcsóbban is. Nem lenne gond ha az esőt is birná.
Előre is köszi a segítséget!
Szép napot!
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
válasz ToniSoprano #112421 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Tényleg jó nagyon jónak tűnik.
Létezik hasonló tulajdonságú 5" környékén?Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
Hali!
Főleg webes böngészésre, napi 1-1 óra játékra milyen telefont ajánlanátok?
A játék az Mortal Kombat és Gear.club, de nem számottevő a használata, inkább a böngészés.Jelenleg S7em van és főleg netes böngészéssel 4 óra kijelzőidővel, reggel 8tól délután 2ig 30% alá merül és a töltőért kell nyulnom. Félek, hogy hiába cserélném s8-ra ugyanez lenne a problémám.
Mit ajánlanátok lehetőleg 5"-ig? De akár 5,5"-os is lehet.Előre is köszi!
-
Shoo
senior tag
válasz csakany2001 #102933 üzenetére
Én vettem egy iPhone SE-t amikor megjelent, manapság már nem különbözik annyira a két rendszer, egész jó KIS teló, ami a teljesítményt illeti. A kijelző viszont kicsi netezésre... Sokat Mortaloztam rajta és asszem meg is lett a böjtje. Jobban felforrósodott mint a OP2-m, alig birtam a kezembe fogni és most a szervizben van (4 hónap után). A héten észrevettem, hogy a kijelző jobb felső sarka elvált a készülékháztól és pattogó hangot adott ki amikor nyomkodtam. A sok apróság mellett ez egy elég nagy csalódás volt számomra (főleg, hogy a csávó nem is akarta elvitetni a szervizbe, azt mondta, hogy ez normális az övé is ilyen, majd felvilágosítottam, hogy ez nagyon nem az, valószínű az akku elkezdett tágulni és felnyomta a kijelzőt....nahh ezután mondta, hogy ő is elküldi : ), egy telefonnal se jártam még így...
-
Shoo
senior tag
válasz szkorhetz #102916 üzenetére
OP3-at szivesen választanám, csak az OP2-vel is az volt a bajom, hogy mindig nálam kell, hogy legyen a telefon és néha nagyobb a kelleténél.
Tudom elsőre fura olvasni, de főként a nadrágzsebben hordom a telefont, de van amikor teljes testet fogó testhevederzetet kell viselnem, mert magasban végzünk munkát. Ilyenkor a lábat fogó rész a telefonon keresztül fut végig a lábamnál és nem tudom elővenni, ha épp csörög és ráadásul nyom is. Amikor rajtam van, akkor fel szoktam rakni a mellzsebbe, abba meg alig fér el. Ráadásul amikor fent vagyok a magasba sokszor csak 1 kézzel tudom fogni és mindig féltem, hogy kiesik a kezemből.
-
Shoo
senior tag
Sajnos S5 nem futtatja olyan jól, mint az OP2, igazából fel is melegszik és még akadozik is...nem értem, hogy miért nem fordítanak rá egy kis időt, hogy optimalizálják ezt a játékot. Folyamatosan van fejlesztve és nagy a kereslet rá...
Lehet beáldozom az LTE-t vagy egy kicsit szerényebb teljesítményt (Honor 8 videón nem tünik olyan rossznak játék közbe)
380 euróért sokallom a 32gigás nexus 5x-et, a 16gigás meg túl sok kompromisszummal jár.Addig marad a jó kis RAZR i Sajna a Moto G(1st gen)-be eltörtem az egyik pöcköt a sim rekeszbe.
-
Shoo
senior tag
Mennyi az esélye, hogy a 24-ei honor bemutatón egy b20as honor8-at mutatnak be?
-
Shoo
senior tag
Igen, sajnos a Mortal-t nem optimalizálták annyira...legalább 2 giga kell hozzá. S6-on se fut olyan jól mint a Oneplus 2-n. Megpróbálom valahol kipróbálni aztán akkor lehet 5x lesz belőle.
Köszönöm!
-
Shoo
senior tag
Hali!
Szeretnék egy telefont venni, ami olyan 4,7-5,2"-os legalább FHD felbontású.
Mindenképp erős processzor kellene bele és legalább 2 giga ram. Mortal Kombattal szoktam játszani és szeretem, ha zökkenőmentesen fut rajta. Samsungot nem szeretem a kezelőfelülete miatt, plusz meglehetősen drága.
Fontos még, hogy tudja a B20as frekvenciát, mert Írországban lenne használva és az itteni vodának 90% fölötti lefedettsége van 4G-n, főleg 800mhz-n.
A Xiaomi Mi5 tuti befutó lenne, de nem tudja a B20 frekit....Előtte Oneplus 2 volt, ami nagyon tetszett, de sokszor a kelleténél nagyobbnak bizonyult a mindenkori zsebben tartáshoz és a 810 eléggé melegedett.
Létezik ilyen telefon? A netes megrendeléstől sem zárkózom el.
Előre is köszi!
-
Shoo
senior tag
válasz Fandango #93796 üzenetére
Jajaj, nem akarlak lelombozni, sok tapasztalatom sincs, de sokat nézek ilyen oldalt és a presale nem olyan megbízható, láttam olyan készüléket hogy fél évvel később se volt még belőle.
Itt a LeTV új szuperkészüléke, lassan két hónapja mutatta meg magát és még semmi hír, hogy mikor lehet kapni.
Ha kell a telefon, akkor csakis abból válassz, ami tuti van készleten. Magyar tablettel jártam úgy, hogy úgy döntöttem kivárom és nagyon nehéz 3 hónap volt. A gyártató/forgalmazó már előre megigérte, hogy enyém lesz a legelső legyártott darab, így is lett =)
-
Shoo
senior tag
válasz lezuvius #93416 üzenetére
Hali!
Megfogadtam a tanácsot , itt csücsül mellettem a matek egyenletem
Szóval beszereztem egy Oneplus 2-t 4gigás, 64giga tárral. Azonnal egy frissítéssel indított, 5.1.1 van rajta. Ha esetleg igény van rá, valami kicsi tesztet összedobok róla magánszemmel is...
-
Shoo
senior tag
válasz lezuvius #93416 üzenetére
Ez alapján meggyőztél a oneplus2-ról! S6ja van a páromnak, de aktív használatkor mindig is bajom volt a touchwizzel, viszont a készülék kézbe illősége nagyon hívogat. Próbálok várni az újdonságokra, de azt hiszem a snap 820 még nem lesz elérhető egy darabig, illetve, annyival nem tud majd többet a 810től, hogy érdemes legyen megvenni. Az exynos procik erősek, de szerintem alul maradnak a snapdragontól.
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Eljátszogattam a gondolattal, hogy lecserélném a Honor 6-om. Az indok, hogy játék közben melegszik és mintha csökkent volna az üzemideje. Pár hete kaptam a cégtől egy S5-öt, volt már, de 1 éve lecseréltem a honorra, de most meglepődtem, hogy mennyire erős az S5, a real racinget ugyan nem, de a mortal kombatot sokkal jobban futtatja. Sajnos céges teló, így a magán dolgokat nem akarom keverni vele és persze a cégnél se néznék jó szemmel ha ezzel lenne tele a telefon.
Amiket nézegettem:
Zenfone 2 z3680al
LeTV Le1 pro
Oneplus 2
de persze más telefonok is érdekelnek...Inkább Snapdragon párti vagyok, bár tudom a 810 nagyon melegszik. Mivel nem vagyok teljesen benne a témában nem tudom melyik az a telefon, ami nem melegszik annyira 810el, ha van ilyen olyat választanék.
Méretben 5,5"-os érdekelne.Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan telefon, ami felveszi a versenyt egy S6-al? Hasonló méretben érdekelne a sony és apple kivételével. Kínai is számításba jöhet.
Jelenleg Honor 6om van, megérné egyáltalán azt cserélni? Vagy csak kevesebbel tudnak többet ezek a telefonok, napi használatban ezek észrevehetőek?
Úgy vettem észre hogy a Snapdragonok eléggé szépen felveszik a versenyt a csúcs Exynossal, nahh meg a helio x20ast is eléggé erősnek láttam. Érdemes várni egy Snap 820as vagy x20as telefonra?Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
Hali!
A páromnak keresnénk új telefont. Minél nagyobb kijelzőt szeretne, 5,5 vagy akár 6ost. Lehetőleg FHD vagy jobb minőségüt. Inkább zenét hallgat, fényképezget és nem szeretné sürün tölteni. Irországba élünk igy a magyar boltok felejtösek. Rendelés nem akadály. Összeget nem irok, mert kerül amennyibe kerül, egy rendesen müködö egyszerüen kezelhetö telefont szeretne és nem s márkát megvenni.
Előre is köszönöm!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
válasz Pickit3 #76120 üzenetére
Nagyon nehéz volt megszerezni....Rizikós rendelés vagy egy alig használt személyes megtekintéses Dublinban... Az utóbbit választottam igy csak 300 euro volt...kaptam tokot meg kijelzővédőt hozzá...de majd beszerzek egy 2,d-set... még azért szoknom kell rendesen, meg megtalálni 1-2 dolgot hozzá... gondolom valahol vannak még témák is rá...
-
Shoo
senior tag
Végre Honor 6 H60-L04 tulaj lettem S5-öt meg nyugdíjba küldöm
-
Shoo
senior tag
(#76051) Shoo
Erre valaki?
-
Shoo
senior tag
Nahh ez is igaz...
Ha nekem kellene választani tuti az 1es vagy 2es Moto G-t mondanám, annak ellenére, hogy Samu vagy LG volt a kérés... Nagyon egyszerű kezelni, sokáig birja az akku és olcsó...
[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
Hali!
Coolicool megbízható oldal? Érdemes onnan rendelni, ha van európai készlet a telefonból?
-
Shoo
senior tag
Hali!
Nahh tényleg elérkezett az idő hogy telefont cseréljek... Galaxy S5-öt szeretném lecserélni...
Hasonló tudást szeretnék vagy akár jobbat. Legyen kisebb tőle, de ne sokkal, egy vékonyabb 5"-os pont megfelelne. Nem kell ujjlenyomat olvasó és egyéb felesleges extrák. Lehetőleg erős 4G-s modemje legyen.
Nagyon fontos számomra, hogy a menürendszere egyszerű legyen, kb. mint a sima android egy moto g-n (ha az enyém 4G-s lenne bővíthető memóriával visszatérnék rá...). Belefáradtam, hogy mikor nincs időm és gyorsan akarok telefonálni sose megy a húzásos hívás vagy épp pöckölgetni kell és hasonló jobbnál jobb dolgok.
Árban 300 euró környékére gondoltam, előnyösebb lenne EU-ból rendelni, ha lehetséges. Írországban élek, így a hazai boltokban való vétel esélytelen.
Előre is köszi a segítséget!Üdv!
-
Shoo
senior tag
Hopp...töltődik a Lollipop az S5-re...kiváncsi vagyok milyen lesz...
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
válasz diegho #70991 üzenetére
Hát igen, nem is használom most.... Visszatértem a jó öreg Moto G-hez... Elszomorító, hogy mennyire érzékeny a töltésre az S5. Többször előfordult már egy-egy erősebb használat során, hogy 2 órakkor be kellett kapcsolni az ultratakarékos módot, hogy estig kibirja. Csak azt az okot találtam, hogy előző nap sokat volt töltve autóban és csak keveset a 2A-es hálózatival.
A moto g-től nem várom el, de mintha még jobban birná. Szebbnek találom a kijelzőjét, csak kicsi. Az új meg hasonló méretű mint az S5, annál viszont kisebb kell. Minap egy Lg G3-hoz tapasztottam az S5-öt és kisebb volt a G3, pedig nagyobb a kijelzője.
-
Shoo
senior tag
válasz trebrona #70918 üzenetére
Ez nem az, de jó kis teló... bár épp az amoledtől akarok megszabadulni...
Komolyan, ez a kis 1-es Moto G napról-napra elbűvöl a tudásával, abszolult nem érzem hogy gyenge lenne és a kijelzője számomra gyönyörű. Csak az a baj, hogy kicsi a kijelző...
[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
Nem tudjátok, hogy a Prestigio Grace, melyik telefont takarja? Illetve mik azok ugyan ilyen házban vannak?
-
Shoo
senior tag
Nahh a sors közbeszólt...vagyis inkább a kocsi. Szervizelni kell úgyhogy nem tudom megrendelni a telefont...másikat kell nézzek.
Alapvetően meg vagyok elégedve az 1es Moto G-vel. Szép kijelző, tűrhető akku, alap droid. Egyedüli gondom vele, hogy kicsi a kijelző.
Egy kicsit nagyobbat szeretnék hasonló minőségű kijelzővel, legalább ilyen tudású legyen és ha lehet akkor alap droiddal vagy olyannal, ami nem túlságosan bonyolult. Kicsi a kezem, úgyhogy jó lenne 70mm alatti szélességgel, azt még kényelmesen tudom egy kézzel kezelni. A vékonyabbakat is előnyben részesítem.
Talán a Jiayu S2, ami a legközelebb áll, csak félek az akkuidőtől.Lehet kínai is de akkor jó lenne, ha eu warehouse-ból lehetne megrendelni.
Előre is köszi az ajánlatokat!
Üdv!
-
Shoo
senior tag
Hali!
Nahh totál elbizonytalanodtam...pandától a Vibe X2 hosszadalmas lenne és lehet vámos...Hasonló áron ár tudnék Honor 6-ot is rendelni eu-ból.
Az efox-shop.com egy megbízható oldal?
Köszi!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Megrendelés előtt állok... Egy Lenovo Vibe X2-t szeretnék rendelni, de nem találok sehol olyan webshopot, amelynek eu-s raktárában lenne. Tudnátok segíteni, hogy hol találhatok? Illetve, hogy nincs sehol, akkor melyik oldalról érdemes megrendelni?
Előre is köszi!
Üdv!
Illetve, van még valamilyen hasonló telefon, amit érdemes lenne még1x meggondolni?
-
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a telefonom, néha nehézkes a kezelése a nagysága miatt.
4,7 vagy 5 colra gondoltam. Legalább HD kijelzőre, 2giga ramra, 16giga háttértárra, kb. 13mp-s kamerára.
Valami ilyesmit szeretnék. A nubia z7mini-t néztem ki, ami kb megfelelne számomra, esetleg zenfone 5. Tudnátok esetleg ajánlani ti is, hogy min érdemes gondolkodni. Külföldön élek igy inkább a külföldi rendelés a jobb, de hó végén megyek haza is.
Előre is köszi!
Üdv!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Shoo
senior tag
Válaszolva az előző két hsz-re:
Csak a HTC tudja és elég gyengécske akku terén is meg a hardver is...
Nexus 5-öt is néztem meg a G2-t is. Az 5 valóban megtetszett, a G2 is tetszik, sőtt jobban használja az erőforrást, de valamiért mégse fogott meg.
S4-ben az a sok kis apró plusz tetszett meg (pl hőmérő, páraérzékelő) és ha jól tudom a Nexus 5-ben ez nincs meg. És a bővíthető memória sincs.[ Szerkesztve ]
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Prestigio 5044-et használok, mert eredetileg két simmel akartam használni. Sajnos nekem két active simes telefon kellene.
Dual active telefonnál viszont szempont lenne az, hogy legalább 2 óra beszélgetést kibírjon egy nap.
Jelenleg visszatértem a két telefonos használatra, hogy minden simább legyen, viszont így már jobb lenne egy kisebb telefon vagy egy tetszetősebb ugyan ekkora méretű.Tudnátok segíteni, hogy milyen telefont válasszak?
A keret olyan 120-130 ezer lenne rá maximum, ezért ha jól láttam már S4-et is lehetne venni. Bár nem muszáj ezt a keretet felhasználni, ha van olcsóbban dual active-os vagy egy ütősebb telefon.
Köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest