- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Lassan nyugdíjba küldeném Lumia 630-as telefonomat, arról, hogy merre tovább, viszont fogalmam sincs.
Mindhárom (android, wp, ios) platformot átgondoltam, de különböző okok miatt hol az egyik, hol a másik felé hajlok.
A wp-ba nem látom a jövőt, amikor másfél éve megvettem a mostanit, még bíztam abba, hogy alkalmazások tömkelege fog rá érkezni, hát ez nem egészen így alakult, de ettől függetlenül a telefon nem rossz.
Az androidba már egyszer csalódtam, félek, hogy most is így járnék, fagyások, belassulás, az előretelepített, haszontalan alkalmazások tömkelege és a rendszer frissítése pontosabban annak nem frissítése nekem nem igazán tetszett (HTC Desire x volt, egy frissítést nem kaptam rá) stb.
Az apple árpolitikája pedig nem igazán jön be nekem.- Árkategória:
Ez az amit nem tudok eldönteni. Egyszerűen fáj a szívem, hogyha 70 000 ft-nál többet ki kellene adnom egy telefonra. Ellenben ott motoszkál az érzés, hogy soha nem használtam prémium minőségű telefont, viszont 150 000-nél feljebb nem szívesen megyek. Szóval két árkategória játszik: 60-100, és a 100-150 ezres.- Használt vagy új
Mindenképpen új- Hol vennéd meg?
Elsősorban kártyafüggetlenül, ha szolgáltatónál (magentás) találnék egy nagyon jó ajánlatot, akkor ott- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Ismét egy jó kérdés, ha prémium, akkor csakis hosszabb távra. Viszont attól félek, hogy ahogy jelenleg az olcsóbb telefonjaimat is, 1-2 év után megunom, mivel még nem volt prémium telóm, nem tudom a prémium érzés meddig tart- Mire használnád?
Majdnem mindenre. Telefonálás, sms, internet, közösségi hálók, tehát kényelmes legyen rajta pötyögni (a mostanin rengetegszer mellényomok) az otthoni szerverem elérése. Amire nem, az a zenelejátszás (talán elvétve, félévente egyszer), és a filmnézés, valamint játszani sem nagyon szoktam rajtuk.Ja és még egy szempont lenne: nincs tepsi kezem, ezért 5"-nál feljebb biztos nem mennék.
Egy konkrét(abb) kiszemeltem is lenne, ez pedig a sony xperia z5 compact. Valamiért külsőre megtetszett, és ennyi, többet nem tudok róla
Sajnos wp-ról nem tudok, hogy idén kijöjjön egy 100 000 alatti telefon, a 950-et pedig nem tudom
Szóval ha tudtok, kérlek segítsetek, ez nem egy égető kérdés, kb nyárig bezárólag tervezem a cserét, de lehet, hogy tolódik, lehet, hogy egyik nap úgy kelek fel, hogy wow, ez akkor kell nekem
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest