Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Mondjatok már valami jó droid telót nekem nagy ,szép kijelzővel, tűrhető üzemidővel, gyors os-el.
GS3 nem tetszik, a 4 nagyon drága, a htc one iszonyat bejön, de még mindig nagyon drága. sgs2, note volt már nem egyszer, azok nagyon bejönnek és az áruk is jó. Valami más esetleg?
Most megint gs2-vel szemzek, Note már háromszor volt, nem akarok negyedszer is
esetleg HOX? ott a multitasking, üzemidő javult valamit?Minden választ szívesen fogadok, köszi
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Vélemények a Galaxy Nexus-ról?
S2-őn gondolkodom -noha már régebben volt- ,de most komolyan elgondolkodtam, hogy kipróbáljam-e a google referencia modelljét?
Mennyire sima a szoftvere a legújabb romokkal? Hiányzik neki a főzelék?
Ajánljátok az S2-vel szemben? -
DeathAdder
veterán
válasz quailstorm #23518 üzenetére
Értem és köszi.
Nem zárom ki akkor a Nexus-t sem, sőt örülnék is neki, most hogy kicsit utánaolvastam -
DeathAdder
veterán
Nexus 4 és az optimus G között van egyáltalán érdemi különbség, vagy azt válasszuk amelyik ránézésre bejövősebb? (mondjuk nálam ez sem volna egyszerű döntés)
A kijelző teljesen ugyanaz a technológia? Nagyjából az a különbség, hogy a nexuson szoftveres menügombok vannak, ami elvesz a 4,7" méretből, míg az optimus g esetében a teljes kijelzőméret rendelkezésünkre áll?
Egyéb tudnivalók? Melyiket és miért? -
DeathAdder
veterán
Kösz mindenkinek élőben azért látnom kell mindkettőt, kíváncsi vagyok
-
DeathAdder
veterán
Annak ellenére, hogy legtöbben inkább a nexus 4 mellett teszik le a voksukat, mennyire elítélendő, hogy nekem mégis jobban az optimus G jön be?
Nem tehetek róla, valahogy nálam ez a kocka forma mindent visz, és ha a szoftver sima, akkor nem is sírnék a legfrissebb romok után. Egyiket sem láttam még élőben, szóval egyelőre mindez csak feltevés.Mennyire közelíti meg a Htc one kijelzőjét ez a "TrueHD IPS+ TFT" techológia? one kijelzőt láttam már és levett a lábamról, ezért ez a kiindulópont
-
DeathAdder
veterán
Nexus S és Galaxy Nexus esetében működik a *#0*# betárcsázására a kijelző stb.. tesztelése?
-
DeathAdder
veterán
Féligmeddig off, de érdekelne, hogy hány fajda TrueHD IPS kijelző létezik?
MA!-s specifikációk szerint:4X HD - TrueHD IPS
Nexus 4 - True HD IPS Plus
Optimus G - TrueHD IPS+ TFTEz mind ugyanaz csak máshogyan írták le, vagy különböznek egymástól?
-
DeathAdder
veterán
Valaki, akinek van tapasztalata és objektív tud maradni mondja el nekem legyen szíves, hogy (kb.) azonos képátlóban és kijelző fajtában mekkora különbség az ami szemmel látható a 720 és fullosan hádé kijelzők között? Egyértelműen szebb egy 1080-as kijelző és meglehet mondani akkor is, ha nincs mellette másik?
Kijelző fajtáknál megoszlanak a vélemények, ezért nem úgy kérdezem, hanem pl:
One vs hox?
s3 vs s4?Bevallom nem volt alkalmam még sehol fhd kijelzős mobilt kezelni, ezért volnék rá kíváncsi. Annak idején a 480x800 után a 720p kijelző egyértelműen szebbnek tűnt, de mi a helyzet az 1080-nal?
pl. egy one-ban, ami relatíve kis kijelző ekkora felbontáshoz mennyire tud érvényesülni az a rengeteg képpont?
Valahogy úgy érzem a kijelző méretétől is függ a kép élessége, ha már 300+ ppi-kről beszélünk.
pl. egy 4.6-os és egy 4.8-as 720-as samoled pentile kijelző esetében a nagyobb méreten tűnnek szebbnek a képek, és ugyanezt éreztem, amikor a 4.8-at az 5.3-hoz viszonyítottam az 5.3 javára.. -
DeathAdder
veterán
A kijelzőtechnológiára azért sem akartam kitérni, mert mindegyik szubjektív, ill. kompromisszumos. Ezért kérdeztem, csak úgy, hogy azonos kijelzőtechnológiában mennyire érezhető a különbség, és nagyjából meg is kaptam a választ
Volt egy teóriám, ezt most meg is erősítettétek. Érdekes módon egy ugyanolyan felbontású és technológiájú, de eltérő méretű kijelző esetében (4.6" vs 4.8") szebbnek láttam a képeket a nagyobbon, ami ugye kevesebb ppi, ezért valahogy nem tudtam elképzelni, hogy hogyan szebb egy 4.7-es fhd, ahol még annyira sem tudnak érvényesülni a képpontok ekkorka kijelzőn. Azt már elhiszem, hogy 7"-on látszik, mert ott már 200 vagy 300+ (FHD) ppi-ről beszélünk, ami nagyjából egy 4.3-4.6" 480-as és 720-as mobil kijelzőjének különbsége. De fogalmazhatunk úgy is, hogy a 200 ppi látható, de a 300 feletti képpont már egyáltalán nem
(#31450) Cyberpunk - "De egy 6"-os tepsin egyértelműen látszik a 720p és a 1080p közti különbség"
Z ultra kijelzőjére vagyok nagyon kíváncsi, és a híres triluminos technológiára. Remélem tetszeni fog, és akkor valószínű ő lesz a nagy ő, ott már szerintem is értelme van az FHD-nek, az 5" körüli méretekben meg maradok inkább a 720-nál -
DeathAdder
veterán
Hali.
Tudnátok olyan céget ajánlani, ahol jó áron vásárolhatók olyan készülékek amik bruttó áron vannak feltüntetve?
Cégre kellene a teló, ahol leírhatják az áfát, de sajnos a partnero, árgép kínálatai nem ilyenek -
DeathAdder
veterán
40k körül új, vagy legalább újabb okostelefon, ami nexus s után megfelelően gyors és smooth?
nexus 4 -re gondoltam, de az csak használtan játszana, mivel elég öregecskék, és idővel úgyis valamilyen meghibásodáshoz vezetne, ezért szeretnék valami újabb felől érdeklődni.Nem muszáj android, esetleg van valami Lumia jobb ár/érték arányban ebben a szegmensben?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Ace 4 - phonearena
Ace 4 - gsmarena
Ace 4 -mobilarenaMost akkor mi az Ace 4? Mert mind a három oldal más információkat közöl
Milyen processzor?
Milyen órajel?
Mennyi ram?
Mekkora kijelző?
Kijelző felbontás?
Mekkora akku? -
DeathAdder
veterán
válasz quailstorm #67949 üzenetére
+ DS39
Köszönöm szépen
-
DeathAdder
veterán
válasz voyager4.4 #67952 üzenetére
Tavalyi Moto G, és Ace 4 között vacillálok. Vélemények?
Húgomnak kellene -
DeathAdder
veterán
válasz diegho #67955 üzenetére
Köszi
Sebességben, simaságban mennyi különbség van a két teló között, valamint az akkumulátorban melyükük a jobb? (ha van egyáltalán érdemi különbség)
Ha moto G lenne biztosan feltenném a magyar 5.0 GPE romot, amivel már biztosan gyorsabb lenne az ace-tőlSzerinted is nőnek inkább a sams való a moto g -vel szemben?
Valami szembetűnő hiba esetleg akár szoftveresen is, ami miatt jobban szereted egyiket a másiktól? Melyiket tartanád meg, ha csak az egyiket lehetne? -
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #67966 üzenetére
Ja és kamerában valóban az Ace 4 a jobb egyértelműen?
-
DeathAdder
veterán
válasz acura13 #68008 üzenetére
Köszönöm szépen
Feljegyzek minden pro és kontra érvet aztán a húgom elé teszem és döntsön ő, én nem akarom túlságosan befolyásolni, gondolom nem nyúl mellé egyikkel semHa magamnak lenne én biztos moto g -t vennék, nexus után biztosan GPE rom kéne inkább mint TW, és készülékház miatt is a motorolát venném
-
DeathAdder
veterán
Hali.
S5 és Note3 között kb fél év különbség, mégis a jelenlegi árakat nézve konstans 10-15e Ft a különbség a Note javára, pedig ő az öregebb.
S6 és Note4 között nagyjából ugyanennyi a korkülönbség van, és szintén a note az öregebb, de jelenleg kb. 30e -vel drágább az s6.
Ilyen logikával esélyes hogy az s6 is a note4 ára alá menjen mondjuk év végére ha jön a következő generáció?
(csupán kíváncsiság, nem értem a logikáját )
-
DeathAdder
veterán
Hali. Milyen telefon volna ajánlott 50+ korú embernek fizikai munka mellé? fontos volna a strapabíró készülékház, és nagyobb kijelző.
Lehetőleg emberi áron, de max 100-110 ezer is szóba jöhet
egy ilyen specifikációval rendelkező eszköz megfelelő volna, de hátha van más alternatíva is
-
DeathAdder
veterán
O+2 vagy 5X?
4 gb ram miatt a oneplus sokkal jobban bánik a multitaskinggal?
Kijelzőben mennyire jobb egyik a másiktól?
Ujjlenyomatban melyik a pontosabb, gyorsabb?egyéb pro kontra esetleg?
-
DeathAdder
veterán
Halika
Újan, android, nem nagyobb 5" - tól (inkább jobb ha még kisebb), olyan 40-50 körül?
mi4c nem tűnik rossznak, de különben meg nem tudomÖtletek?
-
DeathAdder
veterán
válasz Dr. 444Hertz #108165 üzenetére
A B20 csak annak a hiányát jelentené, hogy nem tud felmenni 4g hálózatra?
3g menne attól? egy vidéki volna a leendő felhasználó, ahol nincs 4g hálózatTetszik a redmia 3s is, köszi a tippet
Ja még csak annyi, hogy a xiaomi (3s vagy mi4c) akkor ezekben van Play áruház, és magyar nyelv, vagy kötni kell kompromisszumot?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz Dr. 444Hertz #108173 üzenetére
Köszi, teljesen világos így már
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Ajánlanátok légyszi valamit 50-70k környékén?Nem túl nagy az igény, kínai is jöhet, csak minél jobb legyen.
Fontosabb dolgok:
-Ujjlenyomat
-Ne legyen 5.5"nál nagyobb
-Bika akksi -
DeathAdder
veterán
Köszi mindenkinek
-
DeathAdder
veterán
Olyan telót keresnék, ami legalább olyan gyors mint az op3 és a hátlap nem vasból, üvegből vagy zongoralakkból van
az már csak extra kívánság hogy ne legyen telehányt bloatware meg felspoilerezett UILétezik ilyen?
természetesen vannak még igények, de a legfőbb akadály ez, amin nem tudtam eddig átlépni
-
DeathAdder
veterán
Üdv
Szerintetek pocophone vagy mi a2?
Utóbbi minden téren egy minőségi középkategória, másik meg egy csúcshardver, de más téren talán még csak nem is minőségi középkategória. (kamerában egyébként melyik a jobb?)Napi használatra, viber, netezés kellene az egyik családtagnak, de nem árt ha jobb a kamera is.
Kicsit tartok a poco-tól, olyan túl szép hogy igaz legyen készüléknek érzem, ahol a bika hardver más területen van kispórolva
-
DeathAdder
veterán
válasz alexandrosz #131040 üzenetére
Nálam számít, de laikusnál ahogy látom nem szempont
Illetve nem tudom az A2 lite játszhat-e? A bika akku azért eléggé csábító, kérdés, hogy mennyivel rosszabb pl. kamerában, vagy mennyivel gyengébb átlag felhasználásra egy snap625
-
DeathAdder
veterán
válasz Viktor0610 #131042 üzenetére
Ez az én hipotézisem, olcsóbb anyaghasználat, illetve láttam kijelző körüli anomáliát ami azért spórolásra enged következtetni, míg a mi a1 és a2 azért bizonyította már, hogy minden téren egy bestbuy készülék a középkategóriában
-
DeathAdder
veterán
Üdvözlet
100-120e ft-ért milyen új androidos telefont ajánlanátok?
Legyen jobb kamerája, nagyobb belső tárhelye, és lehetőleg ne legyen batár nagy -
DeathAdder
veterán
Érdemes új Qi töltőt venni, ha van nekem egy ilyen amit kb. akkor használtam utoljára amikor 10 éve vettem?
Fel tud ez is tölteni rendesen egy mai telefont, vagy miben jobb az újabb azon kívül hogy valószínűleg gyorsabb?
-
DeathAdder
veterán
Üdv
Anyámnak vennék valamit 60k körül.
Moto G32? Spec alapján elég jó, letisztult android, és fasza hogy van piros színben is. De vajon miért lett Ips amikor az előd (G31) még Amoled volt?
Redmi Note 12 -t néztem még, de talán a Moto jobb, de nem ragaszkodom egyik márkához sem, jobb ötlet van esetleg? -
DeathAdder
veterán
Üdv
Azonos típuson belül van értelme a 12 giga ramnak a 8-al szemben?
Legutóbb pixel5-re (8gb) váltottam oneplus 3-ról (6gb), és érezhetően rosszabb volt a memóriakezelése a 8 gigás pixelnek, folyamat zárja be az appokat a háttérben, tölti újra a weboldalakat.
konkrétan a realme GT2 Pro esetében érdekelne -
DeathAdder
veterán
Igen nagyon rossz a mem kezelése, nem értem ha úgyis áram alatt van akkor miért nem használja.
Legidegesítőbb a pixelben meg hogy akkor zúdul rám az értesítéscunami amikor használnám a telefont_______
mindenesetre aludva egyet gt2 pro-t se veszek, inkább veszek új kijelzőt meg akkut a pixelbe, bár az sem ér 100 ezret egy annyit se érő telefonon, de hogy nem tudnak normális méretű könnyű telefont gyártani nem kiálló kamerával.. úgy visszasirom a nexus 5 időket, ez a gt2 pro is azért tetszett mert jó tapintású érdes műanyag hátlapja van, nem ujjlenyomat mágnes
Nagy igényem nincs, kamera nem érdekel csak ne lógjon le, pure android, korszerű erős hw, amoled, kompakt méret, ne legyen ujjlenyomatmágnes meg olyan anyagból hogy mindig ki akar csúszni a kézből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest