- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
claudespeed
újonc
válasz
BenHans #83021 üzenetére
Nekem már a 4,7 col is túl nagy, én nem fogok rajta filmezni meg ilyesmik, nekem mindenképp egy kompakt méretű telefon kell, ezért is tetszik nagyon a 4S, ennél kompaktabb telefont nem fogok találni..
Ha az anyagiakról kérdezel akkor 2 véglet van, vagy veszek egy olcsó, költséghatékony telefont, amit kb 1 hónapig fogok használni, utána már csak telefonálásra lesz, vagy egy Z3 Compact/5S, de feleslegesnek tartom ezeket venni, mert 1 hó múlva alig lesznek használva..
Tetszetős ez a Huawei, de kihagyom, sajnos nekem túl nagy..
Az 5C-ről teljesen megfeledkeztem, az is egy megoldás lehet, csak ha iPhone-ra gondolok akkor egyből a 4S jut eszembe a prémium házáról ami nagyon megfogott..Nagy probléma, hogy nem találok minden sarkon jó (újszerű, 16 GB-os, megfelelő színű) használt 4S-t/5C-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged