- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
istnag #49314 üzenetére
1- A rendszer frissítést (kifejezetten főverzió) nem tiszta telepítéssel, hanem ráfrissítéssel rakod föl.
2- Nem elég gyors SD-re, vagy pendrivera telepíted az appokat
3- Az alkalmazásokat külső forrásról töltöd rá. (értem én arra, hogy nem teljesen kompatibiliseket raknak föl)
4- Túl sok alkalmazás párhuzamos futtatása. (kevés szabad memóriás telefonoknál szoktak panaszkodni, aztán megnyitom a böngészőt, és egy rakat oldal párhuzamosan be van töltve...)Az androidra úgy kell tekinteni, mint a windowsra (szerintem) foglalkozni kell vele, az alkalmazásokat helyenként kalibrálni kell, a fölöslegesen futókat kilőni ilyenek. Ha valakinek erre nincs ideje válasszon másik rendszert, de ha foglalkozik vele az ember, és az előbb említett leggyakoribb hibákat nem követi el, akkor meghálálja a droid, és tökéletesen az ember keze alá dolgozik.
Nem vagyok nagy telefon guru, de egy end-user-nél többet tudok, és eddig leginkább ezek voltak a hibák azoknál, akik hozzám fordultak. De én például nem halottam soha panaszt arra, hogy egy normálisan használt nexus laggolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Last Epoch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest