- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Az egyik fentebbi kollégához hasonlóan nálam is 65 000-70 000 körül van a felső határ. T-mobilos céges előfizetéshez venném a telefont, de mivel olyan flottában vagyok amihez nincsenek igazán jelentős készülékkedvezmények (KKV klaszterház flotta) így nem ragaszkodom ahhoz, hogy tőlük vegyek, tehát esetleg független is játszik. Amúgy az Y300-ason gondolkodtam nagyon, illetve most akciós az Xperia L, de árban nagyon sok a különbség, hardverben meg nem annyira, persze a +512MB RAM sokat jelent...
Jelenleg egy Galaxy Mini 2-m van amit főleg e-mailezésre (céges levelezés e-mail klienssel és gmail magán) valamint időnként netezésre használok, de néha annyira belassul, hogy a névjegyzékben való keresés is fél percig tart...
Van ötletetek mire lenne érdemes váltani?
Egyébként a Acer Liquid E2 duo, Acer CloudMobile közül melyik lenne igazából a jobb? Látom, hogy az első az 4 magos, akkor elvileg időtállóbb lenne nem? Magyar nyelvű rajtuk az Android?Szoftvertámogatás várható vajon az ACER-től?
Milyenek a tapasztalatok a független készülékeket kínáló "telefon-áruházakról"? Látom, hogy az expansys-nél elég jók az árak... Milyenek ezeknek a szolgáltatásai (garancia, ügyintézés, korrektség?)Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
hariboh
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb meglépni:
-Venni most egy Nexus 4-et, vagy
-Megvárni a következő Nexus telefont és majd arra lecsapni?
(Mindenképpen Nexust szeretnék.)
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
dokee78
félisten
válasz
edem96 #20995 üzenetére
Asus Phonepad
Ez sem tűnik drágának vagy ennyit is ér?Optimus L7II bizony drága,nem sokkal több az Xperia L és oda-vissza veri.
-
edem96
senior tag
T-nél kapható 2 új teló:
LG L7II
Samsung Galaxy FameKicsit drágának találom őket.
És ez bestbuy: [link]
-
grievous2011
tag
de amúgy ha gugliba is beírod, hogy Nokia Lumia 620, akkor kidobja az árukeresős árakat és kapsz egy csómót 65alatt, van, hogy 2 év garival!
De TESSÉK PARANCSOLJ !!
-
tvamos
nagyúr
válasz
grievous2011 #20991 üzenetére
Sajnos, fuggetlent nem nagyon lattam. A fuggetlenites meg nem nagyon tudom, mennyi ido, penz, meg utana jaras. (Ugyertem hivatalosan. Marmint mashogy, meg nem is erdekel.)
-
tvamos
nagyúr
Nokia Lumia 620-ra a legjobb ajanlatot en itt talaltam.
Ez jonak szamit? (Amugy 68'500 Ft... kb.) -
anonym1s
őstag
válasz
quailstorm #20974 üzenetére
Akkor az i9505 megiscsak jobb valasztas akkuidot figyelembe veve?
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Kb. 2,5 éves x10 mini pro-m cserélném újra. Szegény kicsi telefon kezd meghalni. Esetleg van valami "bestbuy" telefon mostanában? HTC Desire x-el szemezgetek, esetleg sony xperia L.
-
pit stop
addikt
Sony azért javított dolgokon (szerencsére) - például sok átvevőpont van országban, mint nemrég valaki megjegyezte.
Nekem pozitív élményem volt velük - de hallottam vegyes sztorikat.Hozzátenném persze, hogy sajnos nállunk főleg szerencse kérdése a szervíz hozzáállása, bármelyik gyártóról is legyen szó. Lehet hogy külföld jobb, nemtudom, de még azt megfejelni hogy személyesen nem tudok ottlenni és esetleg replikázni ha kell - ez a része ami picit nekem hiányzik
-
mtcob
senior tag
válasz
Flickering #20978 üzenetére
Nem, eljuttatod az expansyshoz, a többit ők intézik...
Annyi a gáz hogy acer szervíz angliába meg franciaba van azt hiszem, és sz idő mire kijuttatjak oda plusz vissza plusz az idő mire megjavitjak...
Švejk Na ez is igaz, en is hallottam a sony szervizrol...szinte csak rosszat.
-
quailstorm
félisten
válasz
anonym1s #20969 üzenetére
összehasonlítás
A droid mindig pörgeti a telót feleslegesen, mert virtuális gép. A GPU-k meg baromi erősek, fizikailag is nagyon nagyok, 3x akkora helyet visznek el mint a CPU, és emiatt eszik az akkut rendesen... -
Bati0501
őstag
Köszi szépen!
Gyorsak vagytok!
Ezt az Acer CloudMobile S500-at láttam,h ajánlottátok másnak is.Ez tényleg bestbuy?Röviden meg tudnátok mondain,h miért?Látom a képernyője full hd,de olyan,mint mondjuk egy monitornak,szóval olyan szép képe van?Meg az akksiját írta a logout-os cikkben,h nem túl nagy,de azért bírja a strapát meg új rendszerrel jobb,de tényleg minden ilyen új csodamasina ennyire sz@r,h mindennap kell őket tölteni?
Pár napja láttam pont a Tmobil kirakatában egy Galaxy Advancet,de nekem az már egy kicsit a tepsi kategória volt,szóval az a kategória,ami már kicsit túl nagy,h normálisan-kényelmesen elférjen egy nadrágzsebben.Ez a Xperia P tetszik.
Akkor bejött,h ennyiért nem lehet újonnan "jó" htc-t kapni,persze ha helyben tudnék venni jó használt telefont,az se lenne gond,csak első körben az újak között néznék szét.
Szóval akkor ezek közül melyiket választanátok? Acer CloudMobile- Xperia P- Samsung S Advance.
Az elsőt?És ezek már tényleg érezhetően jobbak,mint a mostani telóm?
Egy összeget tudnátok mondai,h mennyit érhet most a telefonom? -
anonym1s
őstag
válasz
quailstorm #20950 üzenetére
Hali.
Hogy erted azt, hogy "Se a droid, se a gpu-k nem partnerek ehhez."Akkuidoben egyformak?
bigpeace!
Kossz a valaszt! -
csaknoriss
csendes tag
Melyik éri meg jobban az Androi vagy Windows rendszer? Nekem jobban bejön a windows rendszere, viszont nincs tapasztatom benne!
620 megéri a pénzét? -
mtcob
senior tag
válasz
BigBlackDog #20963 üzenetére
S Advance még belefér az árba és az valamivel jobb így azt ajánlom...egyébként az ace 2 is jó telefon
Ace 3 elvileg 4", két mag 1ghz, 1GB RAM, HD felbontás -
phobeus
aktív tag
válasz
BigBlackDog #20963 üzenetére
Én szoktam ajánlani, jó kis telefon az szerintem
bocsi a doublepostért nem figyeltem
-
phobeus
aktív tag
válasz
Bati0501 #20961 üzenetére
hát ha el tudod adni akkor acer cloudmobile az expansysnál bestbuy, viszont fogyóban van... S Advance illetve Grand X is jó lehet bár azok kicsit túl mennek a kereten ha újonnan veszed, használtan már bőven vannak. Xperia U is idejöhet viszont nem bővíthető, kevés a tárhelye. HTC-ből ennyiért én nem tudom mit lehetne, használtan valami Sensation talán, bár szerintem azok már "öregek", ettől még jók, csak újat már nem találsz.
-
BigBlackDog
veterán
Ace 2 miért nincs ajánlva? Ennyire rossz lenne a tapasztalat vele? Ace 3-ról mik a vélemények, mire lehet majd számítani?
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
A két éves Galaxy Ace-m akkuja már kb teljesen használhatatlan,meg jobbra is számítottam,azt hittem,h jobb ez a telefon,ezért eszembe jutott,h mi lenne,ha nem új akkut vennék,hanem másik telefont...Persze valószínűbb,h csak akku lesz belőle,de gondoltam kikérem a véleményeteket.
Szóval arra gondolta,h eladom a telefont és veszek egy másikat,de mennyit ér manapság egy hibátlan,két éves,teljesen gyári,semmit nem csináltam vele-semmi főzött room meg ilyenek,független galaxy ace?Úgy,h az akkuja már nem jó.
És sztetek mennyiért számítaná be ott a srác,ahol vettem?
Sztem 20-at vagy vmennyivel többet ér,tehát mondjuk manapság 50-60e-ért milyen telefont lehet kapni,ami jobb az enyémnél,de nem csak pár %-ban,hanem érezhetően?Am semmi különösre nem használnám:net,néha ha unatkozok játék és kb ennyi,persze másra is,de semmi olyanra,ami olyan nagy erőket kívánna.
Nekem régebben is tetszettek a HTC-k,tudom,h nagyon jó kis telefonok,de nem is olcsók.Szívesen vennék egy ilyet,persze csak ha tényleg jót lehet már ennyiért kapni ebből a márkából,mert csak a név miatt nem fogok ilyet venni,csak akkor,ha ennyiért már tényleg jót is lehet venni.
Más márkák is jöhetnek persze,konkrét telefonokat még nem néztem,kínácsi vagyok,h miket ajánlotok.Köszi,és bocsi,h egy kicsit hosszú lett.
-
mtcob
senior tag
válasz
csaknoriss #20956 üzenetére
Acer Liquid E2 duo, Acer CloudMobile , Xperia P,Lg optimus L9, Samsung S advance. Ebből a két Acer éri meg a legjobban
Xperia J-t semmiképpen ne, annál bármelyik előbb felsorolt jobb...
Windows Phone az más, onnan a Lumia 620 jó választás, illetve ha 85k még belefér, mindenképpen a Samsung Ativ St veddAz lenne a legjobb,ha kipróbálád a rendszert pl a M****Markt ban, és ha tetszik, akkor vegyél ilyen rendszerű telefont.(Sok embernek nem tetszik a csempés kezelőfelület)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Galaxy S3 Mini (használtan), Xperia P, S Advance, Lumia 620, ezek jók. Esetleg SII még (használtan).
Esetleg Grand X In, bár ott a hibásak aránya nagyobb, de ki lehet fogni jobbat.
-
phobeus
aktív tag
válasz
J-t már felejtheted is! másik kettő okés
Samsung Galaxsy S Advance
ZTE Grand X IN
Huawei Ascend P1
Acer Cloudmobile -
csaknoriss
csendes tag
Hello! 60-65 eze környékén milyen telót érdemes venni, amly tartós megbízható és strapabíró? Esetleg widows phone vagy android?
Néztem xperia p,j,s telefonokat, mike érdemes még? -
gyuszmó
őstag
Meg van. Sensation csodálatos cucc.
Gyors,szép,minőségi -
phobeus
aktív tag
válasz
abrasivi #20951 üzenetére
valószínűleg azért mert nem kap akkora marketinget a segge alá mint más márkák, ezért ezt az árat nem dobják rá a telefonra. Illetve az is rájátszik, hogy a kevésbé ismert gyártók így próbálnak nevet szerezni, hogy jó készülékeket olcsón adnak, mert ez jó figyelemfelkeltés reklám helyett. Persze nem azt akarom mondani, hogy a Huawei nem lenne elég ismert mára, csak az emberek többsége inkább a nevesebb márkák felé kacsingat még mindig, néha rosszul döntve, de így van
-
abrasivi
tag
A Huawei Ascend Y300 miért ilyen olcsó? mármint t-mobilnál? kétmagos, 4 colos meg 5 mpx...
hogy a márka miatt lyen olcsó? vagy van benne valami ami milyatt olcsóbb...?(lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam) -
anonym1s
őstag
válasz
quailstorm #20947 üzenetére
Kossz.
Akkor az i9500 jobbnak gondolom. Akkuido ugyanaz mindkettonel? -
mtcob
senior tag
válasz
anonym1s #20946 üzenetére
Az i9500 hivatalosan nem kapható magyarországon (ettől függetlenül van benne magyar nyelv), 4+4 magos processzor van benne, jobb minőségű a hangchip benne, hogy a fontosabbakat kiemeljem
az i9505 a rendes magyarországra szánt verzió, ebbe "csak" sima 4 magos processzor van, és valamivel gyengébb pont emiatt, bár ebben a kategóriában nem nagyon lehet észlelni a különbséget sebességben
Én az i9505 öt venném, mert a 9500hoz csak GSM boltban lehet hozzájutni, ahol általában az hogy javitják-e a készüléket, csakis a bolt jóindulatán múlik..
Ha az i9505öt veszed nem GSM boltban, prémium házhoz járós garit kapsz, ami hatalmas előny egy esetleges meghibásodás során...
-
anonym1s
őstag
Mi a kulonbseg az samsung galaxy s4 i9500 es i9505 kozott?
-
phobeus
aktív tag
válasz
abrasivi #20929 üzenetére
hát mondjad neki, hogy nagyon nem járna jól vele, és hogy lehet kapni jobbat ugyanannyiért, ha meg egy kicsit hozzárak akkor még jobbat. Próbálj neki érvelni, hogy 2hét vagy 1hónap után mindenképp megbánja majd, mond neki, hogy jöjjön fel a fórumra és kérdezzen utána ő maga is stb. Nem hiszem el, hogy ennyire makacs legyen
Az nem hogy egyszerű, de nagyon rossz választás
-
Švejk
őstag
válasz
abrasivi #20932 üzenetére
Nem mondom, hogy jó döntés lenne, de mutasd meg neki az L5 II-t. Valamivel az is jobb.
Aztán a Huawei Y300-t, mert egyszerűnek az is egyszerű, az még jobb döntés. Az Xperia U is egy jó alternatíva ha meg tud barátkozni azzal, hogy nem bővíthető.
Az utóbbi kettőt ajánlanám igazán, főleg az Y300-at de ha az LG-be van beleesve, lelke rajta. Csak ne az L7-t legalább hanem az L5 II-t! -
abrasivi
tag
válasz
phobeus #20926 üzenetére
mert én nukia lumia 620-at szeretnék... de a tesóm ragaszkodik az lg optimus l7-hez(mármint hogy ő is akar új telót magának) és nem tud más telefont kitalálni,mert nem akar wp-s telefont... mondtam neki hogy nem ilyet kéne de ő ragaszkodik ehhez addig mig nem találok jobbat ebben az árban
-
Picike8
aktív tag
válasz
HuMarc #20922 üzenetére
Na pont ez az. Csomó jó szolgáltatást kapsz 30-40 ezerért. Lehet, hogy nem túl bika a hardware, de szépen elfut az iOS. Alkalmazásokból brutális mennyiségű és minőségű van, és ha alkalmazkodsz a Freemium-elvekhez, akkor jó játékokat kaphatsz ingyen. Ha nem, akkor meg fizetsz érte. És most ne gondoljunk a sztereotípiákra, én már több 4/4S-t látok plázacicák kezében.
Azt meg sose felejtsük el, hogy a felhasználok nagyrésze pont letojja, hogy milyen verziószámú OS van a telefonján, csak mi vagyunk a telefonbuzik, akiknek nem elég az átlagos (pl.: nem ajánlunk Gingerbreades telót. Kivéve, ha lehet frissíteni. Vagy annyi ROM van rá, mint égen a csillag).nagyon apple-fanboy megfogalmazásnak tűnik
-
abrasivi
tag
és szerintetek nem éri meg lg optimus l7-et venni?
-
mtcob
senior tag
MTK 6589 + PowerVR SGX 544 MP mennyire erős? Mivel van kb egyszinten? Snapdragon s3??
(#20924) Švejk Az nem is olyan rossz, akkor valószínüleg ha nincs ClouMobile, akkor Liquid E2 duo lesz ebből
(#20925) abrasivi Sokkal jobb telefon is van ebben az árban! Én nem rég próbáltam ismerősöm L7-ét, és még a feloldás is laggolt...Sok neki az ICS.
(bár lehet hogy a JB vel javult a dolog) Ennyiért inkább Ace 2, Huawei Y300
-
csababarca
őstag
válasz
Mr.Grincs #20918 üzenetére
Nekem is olyanom volt. Nagyon sok korlátja van, mondjuk egy JB alatt olyan 50-60 szabad memória van, ha csak egy Facebook alkalmazás is fut pluszba a kötelezők mellett.
Lassúcska, eléggé, ha duplamag lenne benne,meg kicsivel több ram,az jobb lenne, de nem érdemes kínlódni vele.
L7 II talán kicsit jobb, de abba se 1 giga ram van, szóval felejtős. -
HuMarc
veterán
Pedig nem rossz (én többször is használtam ilyen fél órás intervallumokban (nem boltban, odaláncolt cuccot, hanem barátokét), de ha nem, hát nem
A 3GS-t ennek ellenére sem ajánlom, nem vagyok meggyőzve, hogy így a 3. generációváltás után megéri-e még az a készülék.
Persze ez egyéni véleményem, lehet, hogy best buy ilyen áron, és megéri venni, én ennek ellenére fenntartásokkal kezelnék egy olyan telefont, amiből kifoghatsz olyan modellt is, ami már 4(!) éves.
Mondjuk dicséretes, hogy az megkapta az iOS 6.1.3-at, de szerintem a 7-et nem fogja megkapni
-
Ronam
addikt
Ezt olvastam ma, és a teszt alapján annyira nem gázos
. Maximum 25 ezret költenék most telefonra, tudtok ajánlani valamilyen telót, amit érdemes is megvenni? Egyébként Iphone-om még nem volt, gondoltam megtesztelem.
-
HuMarc
veterán
Más választás nincs?
Mert ezek közül leginkább egyiket se! A Lumia 610-ről épp az imént olvashattunk egy kitűnő elemzést, az iPhone 3G felett meg szimplán eljárt az idő.
@BigBlackDog (#20908): Attól, hogy a Lumia 610 igencsak rossz, az iPhone 3G még nem lesz jobb.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Kinéztem 2 telefont, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás. Az egyik Nokia Lumia 610, és a másik egy Iphone 3G. Szerintetek melyiket vegyem? Melyikkel járnék jobban? Lumia-t pár ezerrel drágábban tudnám megvenni mint az Iphone-t.
-
tvamos
nagyúr
En is azt nezegetem, mert a kinai dual-sim droidokbol kiabrandultam.
(Ellenben most vennem kell valami Win-es telefont, munka miatt, de szeretnem a koltsegeket leszoritani, annyira nem megy jol a biznisz!)
(#20904) Picike8 válasza tvamos (#20897) üzenetére
"Hacsak nem készülsz öngyilkos lenni"
Nem-nem! Azt semmi keppen sem szeretnek. Mar a T-mobile Puls-zal, a ZTE bladdel, meg a Lenovo A789-cel szerencsetlenkedtem eleget. Most szeretnek jobban valasztani!
Kosz az iranymutatast!(#20906) bigpeace válasza tvamos (#20905) üzenetére
Tulajdonkeppen 3. telefon lenne... Persze, ha jo, a zsebembe rakom, ha nem, akkor pihen az asztalon, es var. Persze, ha oruletbe kerget app. tesztelesnel, akkor kivagom a rakba. De egy csomo ido elmegy vele, es azert abbol sincs millllio. -
Picike8
aktív tag
válasz
tvamos #20897 üzenetére
Hacsak nem készülsz öngyilkos lenni, nem veszel olyan telefont. Nem túlzok. Előnye, hogy rendesen össze van rakva, meg agybadugós fülest adnak hozzá. Ennyi.
Értesítések? Minek az? Majd értesít a chat meg a Viber (mindkettő legalább fél perc, de inkább 40 másodperc alatt bootol), ha belépsz. Addig gőzöd nincs arról, hogy mi történt. Ugyan kérlek, menjen el a szüneted arra, hogy háromszor ránézel a Viberedre, hogy írt-e csajod.
Játszani akarsz? Kackac, nem ezzel. Örülj, hogy elfut az Aknakereső (ami viszont kitűnő, kivételesen most nem szarkasztikusan mondom). Skype? Őőőő... nem.
Ha valaki szeretne venni Lumia 610-et, érdeklődj privátban. -
phobeus
aktív tag
válasz
tvamos #20897 üzenetére
Mármint itt az aprón, vagy hogy érted? Egyik ismerősömnek olyan van, egészen vállalható. Talán a legnagyobb gond, hogy wp7.8 amit már nem frissítenek tovább. Szóval nem egy top telefon, de azért kézben fogvan nem volt annyira vészes, talán a 256 MB ram ami ijesztő lehet, de az oprendszernél ez annyira nem jön ki, inkább valami húsosabb játéknál
A fentieket felejtsétek el, úgy látszik nem láttam elégszer, hogy lássam azokat amit Picike írt
-
mtcob
senior tag
válasz
edem96 #20861 üzenetére
Rendben, irok nekik, bár nem hiszem hogy félreraknák...
Ha elfogy akkor mi lehet jó alternatíva 60-65k ig? Többet semmiképpen nem tudnék ra szánni .... Eddig az Acer Liquid E2-t néztem szintén az expansysnál, a Cloudmobile után az tűnik a legjobbnak
úgytűnik kezdek Acer fan lenniTöbbet senkinek nem ajánlom a Cloudmobile-t mert a végén nem marad nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest