- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
-
Švejk
őstag
válasz
hariboh #30805 üzenetére
Egyet kell hogy értsek. Nálam az S4 az anyaghasználatnál esne ki, nem is beszélve a hányadék ronda TouchWizről.
Az One elleni egyedüli érv a kamera, ez az Ultrapixel nem egy nagy durranás, még a középkategória szintjét se nagyon üti meg. Ha ezzel együtt tudsz élni, remek választás! -
werszomjas
addikt
válasz
hariboh #28685 üzenetére
PartneroGSM-ről egy negatív vélemény.
Persze van sok pozitív is, bár ők nem tudom gariztattak-e már a partnero gsmtől vett telefont, vagy csak annyiban pozitív a bolt, hogy megkapták a telefont, így nekem kicsit sántít ez a megbízhatóság, szóval nálam kilőve ez a bolt.
Én egyébként Nextel-től vettem egyszer egy Xperia P-t, gyárilag függetlent, természetesen vásárlás után első dolgom volt felhívni a Sony-t, ahol IMEI alapján megerősítették, hogy valóban gyártói garanciás a telefon.
Én egy ilyen értékű telefonnál nem szaroznék már azon a 15ezren a tuti gyártói gariért, de persze bátraké a szerencse, lehet sosem lesz vele gondod, és akkor veheted bolti garanciával is.
-
Neck
veterán
válasz
hariboh #27897 üzenetére
Ha van pénzed egy Nexus 4-re, nyugodtan bevállalhatod, szerintem 1-2 évig nyugodtan alszol majd felőle, kiváló telefon, és megkapja a frissítéseket is.
Ráadásul szerintem már csak azért is jó most megvenni, mert a kezdeti hype után már egészen kellemesen lement az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari