- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
laggol a menüben például. és nekem ne az el gépeléssel gyere oké? engem nem izgat ha néha félre ütök. vagy s3 kilépve a home screenre elkezdi rajzolgatni az ikonokat. stb. értem hogy majd a project butter de akkor is.
Keress fel egy két fórum társat aki mélyebben ért az androihoz, majd kiokosít dalvikról és társairól.
Sokkal hardver igényesebbnek tartom az androidot fölöslegesen.. az i4 800 v 1 ghz-s procival hogy hasít még most is.. androidnál? -
batai15
félisten
válasz
lsebestyen #197 üzenetére
Szajkózom? nem láttam még szagatás mentes androidot.. lásd s3 vagy one x.
-
batai15
félisten
válasz
lsebestyen #194 üzenetére
Nem. de azért csak 1 ghz.. ez amugy kiverte a biztosítékot.. mennyi telefonra lehetne már akkor tolni a jb-t.. istenem... + 1 fekete pont az androidnak
-
cellpeti
nagyúr
válasz
lsebestyen #191 üzenetére
Ugyan olyan jól lehet "mókolni" vele, mint a Galaxy S-vel?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
lsebestyen #184 üzenetére
Sony nem jön be.
Galaxy S, Nexus S, LG Optimus Black ezeken gondolkodom
-
batai15
félisten
válasz
cellpeti #178 üzenetére
Hát a lumia 610 jó ,de akkor már inkább a 710lumia. az most a csúcsa windows phoneban, hardverileg(proci ) igaz ugyan az van a lumia 800ban és a 900ban is.
Mind3 baszott gyors..de attól függ ha hosszú távra akarsz, és ha számít hogy legyen windows phone8, akkor vegyél használtan egy lumiát 710 egész jó árba van használtan, ujonnan meg olyan 60k
De ha nem számít hogy nem lesz wp8, akkor viszont a lumia 800. unbody ház , 16 giga belő memória , 8mp kamera, és amoled kijelző. ENnyivel jobb mint a lumia 710. -
vinikorn
aktív tag
Erős középkategóriában 80-100.000 Ft milyen telefonok várhatók és milyen tudással? Miben fejlődhet a középkategória?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
lsebestyen #179 üzenetére
lehet mind2
-
Cancer úr
csendes tag
Sziasztok!
Őszinte leszek, fogalmam sincs a mobiltelefonok világáról, és nem is szeretnék belemerülni, ha nem muszáj.
Mindegy milyen márkájú okostelefont szeretnék, amin lehet telefonálni, sms-t küldeni, zenét hallgatni, és wifi-zni. Lehetőleg ezt minél olcsóbban.
Mod: lehetőleg új, de az se baj ha használt, csak strapabíróbb legyen akkor.
Mit tudnátok ajánlani?Előre is köszi.
Rák úr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 40-50k kategóriában milyen okostelefont ajánlanátok.
Androidosba is és WP7es be is érdekel a véleményetek.
Androidban: Galaxy S, LG Optimus Black, esetleg 2x-re gondoltam
WP7: Nokia Lumia 710,800 vagy HTC HD7-reDe kiváncsi vagyok a véleményetekre.
-
vinikorn
aktív tag
Szerintetek a 80.000 Ft-os középmezőnyben melyik a legjobb okostelefon? Akkuidő, fényképező minősége alapján.
Köszi.
-
nggabi
félisten
válasz
csabika69 #173 üzenetére
már sokszor leírtuk: kb 2-3 nap megszokni a méretét. kb 1-2 hét mire a környezeted is hozzászokik
a hangminőség király, a gps annyira sárkányos h még a GLONASS (orosz) hódakat is befogja. annyi h garisat kell venni, bár nehéz tényleg függetlent találni, de ezt már írták feljebb.
-
csabika69
tag
Note-nál amúgy mi a helyzet a telefonálással illetve a zsebre vágással? Értem ez alatt h a nagy kijező mennyire zavar a telefonálásnál?
-
Polllen
nagyúr
Használt valaki közületek xperia mini/mini pro-t és ray-t is?
Nézegettem a kijelzőjük és bár a mini felbontása kisebb, mégis mintha teltebbek lennének a színek...
-
HuMarc
veterán
Hát kevesebb a RAM-ja, de magasabb a processzor órajele (Sola az Ace 2-vel szemben)
Nem szívesen mondom ezt, de a Galaxy S Advance-ot ajánlom. 0,3 collal nagyobb, mint a Sola és van előlapi kamerája. Ebben is több a RAM, mint az Xperia Sola-ban.
Az Xperia Sola előnyei a nagyobb felbontás (kisebb kijelzőn) és a sokkal szebb kijelző. (BRAVIA Engine és a Samuban Amoled van.) Másrészt elvileg ebben (Sola) ütésálló üveg van, az SGS A-vel ellentétben. Ami még a Sola mellett szól, hogy arra 100%, hogy lesz (vagy már van is?) ICS, míg a Samsung még nem nyilatkozott ICS ügyben (bár überparasztság lenne, ha nem lesz ICS az Ace 2-re és az SGS A-ra) Ja és a Sola-ban van ICS, ha ez számít.
De az imént felsorolt előnyök ellenére is jobb (papíron legalábbis biztosan) az SGS Advance.
-
sch_a
addikt
Atrix 4g már csak 58ezer, az Atrix2 pedig csak 66ezer a PartNero GSM-nél. Remélem igazatok van és tényleg megbízhatóak.
-
Geri985
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik mobilt kéne választanom?
Sony Xperia U, Samsung Galaxy S Advance, Sony Ericcson Xperia Arc S?És megérné a +6000ft -ot a Sony Xperia Sola, a Samsung Galaxy Ace 2-vel szemben???
Előre köszi
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #163 üzenetére
Köszi!
-
válasz
csabika69 #160 üzenetére
mondani bármit lehet, de az esetek többségében problémás a bolti garis ügyintézés, ezért nem javasolt! persze kivétel, ha dolgozik ott megbízható ismerős, vagy tapasztalat alapján korrektek ott - nem általánosítok negatívan, mert ilyen üzlet is van ám, csak nagyon ritka...
-
csabika69
tag
Sajnos garancia nélküli a Note...
-
agabe
addikt
Jól
(#152) csabika69:
amelyik jobban tetszik ... hasonló teljesítmény, csak note nagyobb méretű.
Van akinek már a 4,3 col is sok, így ezt te tudod..note-ban a kijelző is nagyobb felbontású (bár pentile) és élesebb a kép.
Igazán hardveres-szoftveres érv nincs nagyon egyik mellett / ellen sem, mert ezen a téren elég hasonlók, és mindkettőn jól futnak a gyári romok. -
csabika69
tag
Sziasztok!
Note vagy inkább SII? -
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Androidos telefonoknál mennyire érződik a 2 magos proci sebességérzetben, gördülékenységben? Megéri még egyáltalán egymagost venni?
-
Jim-Y
veterán
azt nem tudjátok esetleg, hogy az új sony telók milyen áron lesznek kaphatóak? nyílván nem pontos árat szeretnék, csak egy hozzávetőleges árszintet. Xperia T,J,V ... üdv
-
Veron
addikt
Múlt héten ajánlottatok nekem telefont, ami alapján egy független SE mini pro mellett döntöttem. És nem bántam meg. Köszönöm a segítséget!
-
s4tch
veterán
-
tapasztalat; sgs -> sgs2 -> i4s
júliusban tesztelgettem sgs3 telefont is, alapjában tetszett, inkább csak nagy méretével volt/van bajom!
ja, és jelenleg is van a családban android!
a 3g nem mai darab már, nem csodálom, hogy azt nem lehet hasonlítani az újabb telefonokhoz, még android esetén sem...
az ios is fejlődik, az újabb firmware verziók csak az újabb szériákon futnak megfelelően, az ios 6 (beta 4 van fent most nekem) már funkcionalitásban is elérte az általam elvárt szintet, és sebessége is teljesen rendben van, de megőrizte a stabilitását és a megbízhatóságát! -
bigdady
nagyúr
Hali!
Van 4 col alatt két magos telo? Sony kizárva.
-
válasz
krisi047 #129 üzenetére
az egyszerűbb kezelhetőség, megbízhatóság, stabilitás, és az akadásmentes kezelés szempontjából inkább a 4s, pláne női szemmel!
hardver szempontjából, tartalék inkább az s3 esetében adott, hiszen újabb készülékről beszélünk (2011. október kontra 2012. május), de az eddigi tapasztalatokat tekintve, firmware frissítés és az alkalmazások használhatóság szempontjából nem lesz gond még egy ideig a 4s tekintetében, az android frissítése bizonytalanabb ilyen szempontból!
az android jóval részletesebben konfigurálható, jobban személyre lehet szabni, bár ezáltal a hibalehetőség is több!
tényleg az a fő kérdés, hogy mire lesz használva a telefon, milyen funkciók elengedhetetlenül fontosak, mert több szempontból is eléggé eltér az android és az ios!?!? -
ADAM1337
nagyúr
Érveléseket kérnék 3 telefon közül, illetve az ár most nem számít úgy kérném a reakciókat csak a tudás használhatóság, sokat netezek, zenehallgatás is fontos, illetve olykor játszok.
xperia P (fémkülső miatt tetszik még az ideálís méret elvileg 4col bár nagy kezem van, oldalt van a lock gomb csak hw-esen ez a leggyengébb a 3 közül.)
xperia S (nagyobb tárhely hd-s kijelző, az zavar benne hogy felül van a lock key, illetve halottam kijelző sárgulásról is, jelenleg ez a befutó amúgy)
Illetve Ion (Nagyobb kijelző ezen már majdnem minden klappol oldalt a lock key illetve ezt még nem próbáltam élőbe, smartstore-ba kirakták hogy kapható viszont nem látom árlistán valakinek esetleg van infója mennyibe van ?)
Konkurenciák telefonjai közül is nézelődtem, s3 onex 4xhd stb nem igazán érdekelnek a 4magos telefonok, csak hogy ha valaki amelett érvelne.
Köszönöm előre is. -
agabe
addikt
válasz
martin555 #118 üzenetére
Ha a galaxy s nagy (4 col), akkor az s advance is az lesz, mivel ugyanakkora a kijelzoje.
Kis meretben meg mindig nem csinalnak eros hardverrel telokat...4 col alatt most talan csak az xperia u (3,5 col), es xperia sola (3,7 col) van az ace 2-on kivul...az ace2-ben jobb a tobb ram, az xperia u-ban nem jo, hogy nem bovitheto a memoria, de a kjelzojuk az xperiaknak jobb valamivel. Fenykepezoben nagyjabol egy kategoria a harom.
Xperia p (bar nem bovitheto, de annak mar eleg a belso memoriaja szerintem) 1giga rammal jobb a fentieknel, csak az mar 4 colos...ami meg jobb az meg nagyobb (htc one s), a tobbirol nem is beszelve szoval ha 4col alatt akarsz maradni, akkor csak a harom fenti jut eszembe. -
mohotol
aktív tag
válasz
krisi047 #129 üzenetére
Inkább az S3, de érdemes megnézni akkor már a többi csúcstelefont is, hátha van amelyik jobban tetszik neki (Sony, LG, HTC..), főleg, hogy a héten jön a HTC bejelentés is az Apple mellett.
4S azért már nem a legteteje, ezeken a 4magos szörnyeken meg nem köhög a droid sem. -
krisi047
senior tag
Sziasztok! A barátnőmnek keresek okostelefont. A nagy kérdés: Galaxy S3 vagy iPhone 4S? (A méret ez esetben irreleváns, valamint az iPhone 5 nem játszik, biztosan horribilis ára lesz jóideig.)
Mivel mindkettő csúcskészülék a maga nemében, ezért tulajdonképp inkább arra kérdeznék rá, hogy egy nőnek Android-ot vagy iOS-t ajánlanátok? A nő alatt nem tech-analfabétát értek, hanem azt, hogy nem szeretne mindent szétbuherálni, a lényeg a minél jobb kezelhetőség jailbreak/root nélkül. Elsődleges még a megbízhatóság, főleg az alapfunkciók terén. Sajnos én egy Xperia Ray-en ezekkel is gondban voltam, mind a gyári GB, mind ICS rendszereken, ezért kissé elbizonytalanít az Android maga, bár lehet csak az elavult hardver az oka. Az iOS-t pedig sajnos nem ismerem. Fontos szempont az akadásmentes kezelés, valamint az, hogy legyenek kellő tartalékok a hardverben az appok egyre növekvő igényeivel szemben, mivel azért legalább 2 évig nem szeretne újat venni. Az első okostelefonja lesz, ezért ha nektek van ilyen-olyan tapasztalatotok barátnő+okostelefon témában, akkor azt is szívesen meghallgatnám.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
-
mohotol
aktív tag
válasz
afgk2012 #117 üzenetére
Olvasd el újra amit írtam. A márkára vonatkozott az, hogy "...nem kiforrott, régi ... nem nagyon vannak róla tapasztalatok...". Tartom, hogy jobban járnál egy készülékkel a népszerűbb gyártóktól, de azt veszel amit akarsz. Nekem itt a vége, offoltunk eleget.
-kdM-: moto defy+. (Lumia 710!!
)
-
HuMarc
veterán
Papíron mindenképpen az OT-995 a nyerő.
Ha hajlandó vagy root-olni, flash-elni, akkor mindenképpen az OT-995 a jobb választás.
Ha viszont nem szeretnél ilyen dolgokkal foglalkozni, hanem a készüléket out-of-box szeretnéd használni, akkor inkább válaszd a Defy+-ot, mivel az OT-995 gyári ROM-ja nincs a helyzet magaslatán (fagyások, stb.) -
-kdM-
senior tag
Sziasztok!
Mobilvásárlás előtt 2 mobil között vacillálok: Motorola Defy+ és Alcatel OT 995
Tmobile-nál mind a kettő egy árban van. Én inkább a motorola felé hajlok, de gondoltam előtte megkérdezem a témában jártasabb emberek véleményét.Jelenleg egy Huawei U8500-ast használok amit néha földhöz tudnék vágni a lassussága miatt. A fenti két készülékben jelentősen jobb hardver van, de az alcatel teszt videójában mintha láttam volna megakadásokat, amit szeretnék elkerülni (ha már ilyen árkategóriából választok).
-
afgk2012
tag
Régi? Dehát ez egy vadonatúj készülék. Nem lehet, hogy Te az elődjére gondolsz?
-
mohotol
aktív tag
válasz
afgk2012 #111 üzenetére
A kijelzője mellett, leginkább azt, hogy nem kiforrott, régi márka, nem nagyon vannak róla tapasztalatok, hogy mit csinál egy néhány éves termék, leginkább ilyesmiket. Nekem igazából mindegy, hogy milyen telefont veszel, de ennyi pénzért vehetsz pl. egy használt LG Optimus 2x-et, Alcatel OT 995-öt, majdnem Atrix2-őt is. (ha csak egy nagy kijelzős valami kell, akkor [link] tessék, tablet, ez se sokkal drágább.)
-
batai15
félisten
Oké nem baj. jó csak már nem tudom hol áll a fejem.. xD nagyon meg bántam az lg-t hogy vettem . aztán nagyon windows phonet akarok.. járok meg hívok egész nap hirdetéseket. de nem ugy tűnik hogy tudok szerezni.. egy lett volna ahhoz utaztam volna 300km-et de az meg lemondta -.-"
-
agabe
addikt
Ez kicsit ellentmondasos...hazhoz szallitas jo, mert nem kell erte rohangalni. Ok. Neked viszont reszletre kell...na hazhoz reszletfizetessel semmit nem visznek, ha elotte szemelyesen nem kotod meg a hitelszerzodest...de akkor mar miert ne vinned el ha ugyis ott vagy? Egy telefon nem szekreny, vagy hutogep amit nem konnyu elcipelni
Tevedtem...van ilyen
Edigitalban pl. lehet online hitelt is kotni... (fene sem nezte ezeket eddig), es az edigital pl. jo bolt, megbizhato.
710-es 70ezer naluk...a reszletfizetesi osszegeket nem neztem. -
afgk2012
tag
válasz
lsebestyen #108 üzenetére
Köszi az infót, de messze vagyok tőle nagyon.
(#110) mohotol: Mi az hogy rendes? Ez valamiért nem rendes? Sorold légyszíves. Beszélj le, ha van rá ok. A dualsim is jó dolog, de az 5" is tetszik. Mutass 5"-ost hasonló árban.
-
nggabi
félisten
itt ace ellenségek vagyunk mindannyian
csak időközben már 25k-ért is lehet venni, ettől persze nem lett jobb a hardver de ugyanúgy használható mint egy gio vagy egy galaxy mini. én is utálom, ez más kérdés
(#90) mohotol: miért haragudnék?
afgk2012: nem vészes de a telefonhívás részét teszteld le valahogy, állítólag dobálja a hálózatot. mondjuk olyan akinek van is még nem írt a topikjába. nagyobb tesco-kban is van kirakva belőle.
-
afgk2012
tag
Hahó! Közben elszaladt a ló.
Újra megkérdezem, erről mi a véleményetek? Tudom, hogy még ki sem jött és tudom, hogy a teszt olyan verzióról készült, ami nem teljesen ugyanaz mint ami a boltokba kerül hamarosan, be az 5" és a kb 54-60E Ft közötti bruttó ár elég jól hangzik, nem? Várjak rá, vagy eleve valamiért lebeszéltek róla?
-
sch_a
addikt
Szerinte megéri a plusz költséget, mert elegáns.
Én a másik véglet vagyok, inkább a hw-t nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest