- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz afgk2012 #1115 üzenetére
csak egy példa:
gsm bolt ad garit (akár két évet).
apróbetűs részben le van írva, hogy szoftverfrissítés esetén a gari nem érvényes. Jön a hivatalos szoftverfrissítés a készülékre, lefrissül , és ha valami baja van máris felteszi a kezét a gsm bolt, hogy aláírta a vevő a feltételeket, és így nem érvényes a gari már.
Az esetben ha egyszerű dologról van szó, akkor lehet, hogy megoldják (nem gyári szakszervizben az tuti), de ha nagyobb a probléma, és sokba kerülne nekik (egy kijelző mondjuk 40ezer), akkor simán elhárítják és nem javítják.Ez egy példa a tengernyi lehetséges közül. Érdemes beleolvasni bármely készülék topikjába. Mindenhol található több pórul járt ember is ...és ezek csak azok akik ide járnak.
Persze gyári garival is volt akinek akadt gondja, de az arány sokkal kisebb. -
agabe
addikt
válasz afgk2012 #241 üzenetére
nincs róla tapasztalat az a gond.
Ahogy néztem a teszthez kapcsolódó fórumban sem nagyon van aki birtokolna egyet....és hiába tűnik egész jónak összességében, azért a napi használat során derülnek ki ha vannak hiányosságok, bugok, problémák.
A felbontás sztem éppen elég...nem kell olyan közelről nézegetni mint a 3,5 colosokat, de miután nagy a kijelző ez könnyen megoldható.
Vagy várj amíg lesz tapasztalat, vagy talán külföldi fórumokat nézegess miket írnak róla, de így elsőre nem vennék amíg nem tudom hoz-e olyan szintet amit ennyi pénzért elvárnék.
Igaz nagyobb a kijelzője mint bármi másnak ennyiért, és dual sim-es ...de pont emiatt nagyon olcsó mindent figyelembe véve, és a spórolásnak lehet valahol hátulütője, vagy lehet ez is olyan best-buy alsó közép - közép kategóriában mint annak idején a blade volt az alsó kategóriában.
Még nem tudni.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz afgk2012 #241 üzenetére
Szerintem 800x400-as felbontás öt colra kevés. A processzort nem isemrem, de az 512 MB RAM szerintem kevés a 4.0.3-ra. Egyébként jónak tűnik.
@Rotate (#242): Azért írtam így, mert az One S-ét már régebben láttam, és akkor nem volt összehasonlítási alapom, csak annyit tudok, hogy recések voltak az élek. De azt tudom, hogy sok fórumon olvastam, hogy csúnya kijelzője van. Ja és láttam pl. az SIII-at, aminek szerintem bűnronda a kijelzője. És más Amoledes telókat is láttam és azok sem tartoznak az élvonalba.
[ Szerkesztve ]
-
mohotol
aktív tag
válasz afgk2012 #117 üzenetére
Olvasd el újra amit írtam. A márkára vonatkozott az, hogy "...nem kiforrott, régi ... nem nagyon vannak róla tapasztalatok...". Tartom, hogy jobban járnál egy készülékkel a népszerűbb gyártóktól, de azt veszel amit akarsz. Nekem itt a vége, offoltunk eleget.
-kdM-: moto defy+. (Lumia 710!! )
[ Szerkesztve ]
-
mohotol
aktív tag
válasz afgk2012 #111 üzenetére
A kijelzője mellett, leginkább azt, hogy nem kiforrott, régi márka, nem nagyon vannak róla tapasztalatok, hogy mit csinál egy néhány éves termék, leginkább ilyesmiket. Nekem igazából mindegy, hogy milyen telefont veszel, de ennyi pénzért vehetsz pl. egy használt LG Optimus 2x-et, Alcatel OT 995-öt, majdnem Atrix2-őt is. (ha csak egy nagy kijelzős valami kell, akkor [link] tessék, tablet, ez se sokkal drágább.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest