Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
1. Xperia T:
+ Snapdragon S4 (kisebb fogyasztás, gyorsabb processzor)
+ 13 MP-s kamera
+ Adreno 225
+ Android 4.0.4
~ 4.55 colos kijelző
- 323 ppi2. Xperia S:
- Snapdragon S3 (nagyobb fogyasztás lassabb processzor)
- 12 MP-s kamera
- Adreno 220
- alapból 2.3, frissíteni is csak 4.0.3-ra lehet.
~ 4.3 colos kijelző
+ 342 ppi2. Xperia Ion:
- Snapdragon S3 (nagyobb fogyasztás lassabb processzor)
- 12 MP-s kamera
- Adreno 220
~ 4.55 colos kijelző
- 323 ppi4. Xperia P:
- NovaThor U8500 (még lassabb processzor)
- 8 MP-s kamera
- Mali 400MP
~ 4.0 colos kijelző
- 275 ppiMég az akkuidőt még meglehetne nézni, mivel az is egy fontos tényező.
Abban talán nem a T a nyerő.
Mivel a kijelző méretéről nem írtál, így azt nem tudom sem a pozitívumok, sem a negatívumok közé sorolni, ezért ~ jelölést kaptak. -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne telefont venni! Mindenképp Sony-ban gondolkozik, csak nem tudja melyik lenne a legjobb választás!
Ezeket nézte: T, S, P, Ion.
Előre is köszönöm! -
psg5
veterán
válasz csapoadambp #1656 üzenetére
Szia!
Nekem nincs ilyen external sd mappa...
Egybe van minden. Nem látom melyik a telefon memória és melyik az sd.Bárkitől szívesen veszem aki meg tudja mondani, hogy hogyan különböztetem meg PC-re kötve androidos telefonnál (Gio), hogy melyik sd és melyik belső memória.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
RedJohn
csendes tag
Asszem megtaláltam a tökéletes telefont! A Sony Ericsson Xperia play nagyon jónak tűnik. Mennyire megbízható az a slide -os része? A kijelző jónak tűnik, bár a hardver nem tudom hogy elég erős e benne?. Megbízható lenne? Az Xperia P ami tetszik még, de az nem tudom hogy játékra, film nézésre mennyire lenne jó?
-
csapoadambp
tag
Egyetértek a Tipo nagyon jó kis készülék én is azt ajánlom. Piros pont érte a Sony-nak Esetleg ha használtan találsz normális állapotú Samsung Galaxy S I-et az még jobb (olyan 40-45 között már rengeteget találsz)
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 3D V21a
-
HuMarc
veterán
Hát azért leírhatnád, hogy mit tartasz fontosnak. Jó kamera, játék, stb. Ez azért fontos. Egyébiránt az Alcatel OT-991 jó választás lehet a maga kategóriájában. Vetélytársai: Xperia Tipo, Huawei Ascend Y200.
Személyes véleményem egyébként, hogy ebben az ársávban a Tipo a legjobb választás.
-
Cyberpunk
félisten
Nem tudod hátértárként használni, mindenhez az iTunes-t kell használni, nincs bt-s fájl küldés. Speckó adat, és töltőkábel, nem cserélhető az akku, nem bővíthető SD kártyával, microSIM, hirtelen ennyi. Ja és törékeny persze, nem nagyon kell dobálózni vele, szép az az üveges hátlap, de nem a strapabírásáról híres.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
makala
csendes tag
Üdv!
Droidos telefont szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyet vegyek. 30-35k-t fordítok rá kártyásan. Előfizusan meg max. 27k. Alcatel 991-n gondolkoztam, de nem igazán tudom, hogy megéri-e.
Xiaomi bérenc
-
-
sid87
senior tag
Igazából nincs keret, olyat akarok venni ami több évig még használható lesz, mint pl anno volt a desire. Pl.: 1Xet 100ért tudok szerezni telenornál, apám által, ugyan ennyiért s3mat is. Előfizetés nélkül. Igen, 80ért van már 4, csomót nézegettem már őket.
WP-t sose vennék, nagyon nem jön be ez a csempe, nekem kellenek az ikonok, és a többi, ami nincs wp-ben.Igazából a fentebb említett 3, inkább 2 teló között hezitálok.. Nem ismerem az ios-t, hogy miket nem lehet benne megtenni amit pl droidon megszoktam.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
s4tch
veterán
Na jó, mennyi is a kereted? Úgy kezdted, hogy "Én a következő pár hónapban vennék telót, és az s3, 1x, és 4s az amit néztem." Azt feltételeztem, ezeket meg is vennéd.
Amúgy sima iPhone4 használtan már bőven 100 alatt van, az sem számottevően lassabb a 4S-nél. De megnézheted a Lumia 800-at és más WP7-es telefont is, azok sem nagyon döccennek, adott esetben gyengébb hardverrel sem. (WP8-as újdonságokat nem mondom, hogy várd meg, azok nem lesznek filléres mókák.)
Kisebb képernyős droidok közül egy független Xperia U-t vennék, nyitható bootloaderrel. Van rá kipucolt ROM, 2 magos, 1GHz-es CPU, igaz, csak 512MB RAM, de ha úgysem nyúzod halálra, az is bőven elég.
-
csapoadambp
tag
válasz szentkuti11 #1679 üzenetére
Az almások ahhoz túl sok pénzt keresnek a fizetős progikkal hogy ne vigyék tovább a támogatást a 4-es vonalon. Nézd meg a 3-asokat még most is elég erős a támogatási hátterük pedig nem épp új telókrol van szó. Mert ugyebár ha nem JB-s a telód akkor fizetsz az alkalmazásokért mint a katonatiszt ha meg rárakod a JB-t oda a röccenés mentes működés. Ezt nagyon kitalálták. Ezért is maradok a robotos oldalon.
LG Optimus 3D V21a
-
csapoadambp
tag
Illetve van még egy felhasználási terület ahol jobb a 4S mint a sima 4.
Vagizás a haverok előtt
Ne vedd magadra nem célzásnak vagy sértésnek szántam, csak eszembe jutott az az eset amikor oszt találkozón mint a hülyegyerekek licitáltak egymásra. Bi-Bí nekem iPhon 4-em van.... Bi-Bí nekem meg 4S..... Persze sokkal jobban bejött a csajoknak amikor egy elegáns mozdulattal az asztalra tettem a gyári állapotú Ericcson T28-at és mondtam hogy mivel az enyémnek még van antennája is és rezeg is viszem az összes csajt
LG Optimus 3D V21a
-
-
sid87
senior tag
válasz szentkuti11 #1675 üzenetére
Hupsz.
Na mindegy... Akkor még azt kérdezném, hogy mikor éri meg 4 helyett 4s-t venni? Milyen felhasználásra?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Gondoltam az egy mag már kevés, 2 éves telómnak is annyi van, azért valami fejlődés kéne. A 4s gondolom nem csak azért jobb mert több a tárhely. 2 mag, 1 giga ram. Nem 1 évre venném a cuccot, a 4s meg talán azért tovább naprakészebb lesz mint a 4.
-
csapoadambp
tag
Ami a "ppi" illeti szerintem az csak egy adat a sok közül de nem mindent eldöntő dolog. Pl az a készülék ami nagyobb felbontással dolgozik jobban leterheli a GPU-t és így már előfordulhatnak röccenések is (vagy elkezdi zabálni az aksigat az erős de éhes GPU) ha pedig nem nézel filmeket vagy nem 5 centiről nézed a telefont nagyítóval (főleg ebben a méretben) meg nem mondod hogy mekkora a pixel sűrűség).
LG Optimus 3D V21a
-
csapoadambp
tag
Ha kisebb képernyőset de gyorsat szeretnél akkor Sony U. Több is van a családban és mint a villám olyan a Sony szépen optimalizálta a rendszert és ráadásul a duplamagos CPU és a Mali 400 GPU is még nagyon sokáig kiszolgál. A kijelzője pedig 3,5'-os és gyönyörű a képe a Bravia miatt (persze a felbontása is rendben van).
LG Optimus 3D V21a
-
sid87
senior tag
Nem, de olcsóbban nem lehet megkapni, és ha már veszek akkor olyat akarok ami tetszik és gyors. Azok meg drágák. Kisebb képernyősre szavaznék, azokban meg a hardver fhos. 1S pl jobban bejön méretben, de a ppi, bár nem vagyok megszállottja, igen kicsi...
-
s4tch
veterán
válasz airmax_2.0 #1666 üzenetére
A tableten próbáltam Jelly Beant, tényleg zsír, gördülékenyebb, mint az ICS, de a droidos memóriakezelést nem lehet megerőszakolni.
(#1668) sid87: "ha már egy valag pénzt ki kell fizetni..."
Kényszerítenek?
"Csakis a gyorsaság és a képminőség számít"
Vegyél egy iPhone 4S-t, egyre olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Értem, és vajon mikor lesz a nyomkodható telefonokon pl a trénél JB-s verzió?
Igen, Desire-met eléggé felturbóztam, de valahogy már nincs kedvem szenvedni ilyenekkel ha már egy valag pénzt ki kell fizetni... Valahogy kinőttem a testreszabás igényét, kb hátteret sem változtatok, még PC-n se.. :S Öregszem. Csakis a gyorsaság és a képminőség számít, mert megőrülök már a Desire lassulásától.
Kb semmit sem akarok rátenni, szóval tökmindegy mivel kapcsolódik a gépre. Max wifin átviszem, de most hirtelen egy dolog sem jut eszembe amit rátennék.
[ Szerkesztve ]
-
csapoadambp
tag
Szerintem neked kell dönteni hogy mit miért áldozol fel. Az tény hogy a 4S-en nem fogsz röccenést látni de ne feledd hogy az S III még viszonylag új és biztos jön rá ki javítás (még az ICS-sem képes kihasználni azt a pokoli hardvert amit belepréseltek szerencsétlenbe) szóval tuti gyorsulni fog. Arról nem is beszélve hogy minden iPhone FAN a röccenésekkel jön pedig azért annyira nem vészes. Öcsém Sony Tipo-ján is ICS fut egy sima 1 magos 800MHz-s vason és simán használható. Persze ha nagyítóval nézed mindenben találsz hibát. Ja és még valami ha gondolod olvass utána az új iOS-nek azért ott sem minden fenékig tejfel. És akkor még nem is beszéltünk arról hogy ha csak nem MAC géped van otthon sokkal macerásabb mindent feltenni a iPhone-ra mint az androidra, azon simán Play vagy USB Adat mód és már meg is vagy + nem vagy ráutalva a méregdrága kiegészítőkre.
Nem szidni akartam az almás cuccokat de szerintem csak a divat nyomja úgy meg az értéküket (bocsánat árukat). Nem véletlen az sem hogy a világon mindenhol (kivéve északamerika) az Android kezdi utolérni sőt lenyomni az iOS-t akár telefonokon akár tableteken.LG Optimus 3D V21a
-
Cyberpunk
félisten
-
s4tch
veterán
Android - legalábbis egy gyári rendszer - sosem lesz teljesen akadásmentes. Ha ezt szeretnéd, akkor vegyél iPhone-t, vagy várd meg a WP8-as telefonokat. Ha meg hajlandó vagy ROM-okkal buzerálni, akkor olvasgass sok fórumot, és a felhasználói tapasztalatok alapján keress egy olyan telefont, amire van kigyomlált, akadásmentes rendszer. Egy SGS1-ből is elég szép dolgokat ki lehet hozni főzött ROM-mal, nem lehetetlen a küldetés, csak az a kérdés, rászánod-e az időt és az energiát.
-
sid87
senior tag
Én a következő pár hónapban vennék telót, és az s3, 1x, és 4s az amit néztem. Megnyomkodtam mind, és meglepve tapasztaltam hogy a 4s sokkalta gyorsabbnak tűnik mint a másik kettő. Ez csak véletlen vagy csak pont hibásakat tapiztam? Kiábrándító ha ez a valóság. Sosem hittem hogy valaha ezt írom, de most ájfon mellett döntenek...
Azért írtam ide, hogy segítsetek jó útra térni. Ami nekem fontos hogy röccenés mentes Legyen, tűéles kép, jó kamera, és kb ennyi. Méret meg inkább kisebb. Filmet nem nézek és nem is játszom.iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
BubuRoland
tag
köszi
-
agabe
addikt
válasz BubuRoland #1660 üzenetére
Várd meg inkább a wp8-as telefonokat, addig meg vegyél egy használtat akármilyet olcsón a hirdetettek közül, amit utána kis ráfizetéssel el tudsz adni.
kamerában az újak jobbak lesznek tuti, nomeg maga a rendszer is. -
BubuRoland
tag
Sziasztok!
Több hónapja rágódok telefon vásárláson és gondoltam most már szakember segítségét kérem!
Tudni kell rólam a nokia mániámon kívül, hogy telefonálásra, sms írásra és gyakori fényképezésre használom a telefonom! Ja, és napi 20szor csipog az emlékeztetőm! A fényképezés miatt fontosnak tartanám azt a külső fényképező gombot, ami a nokiák oldalán szokott lenni! Mivel nem volt még okostelefonom, nem tudom, hogy mennyire használnám az alkalmazásokat! WP7-es nokiákon lehet filmet nézni? Mert olvastam valahol hogy bizonyos video formátumokat nem támogat!
Elvileg félrerakattam egy Lumia 800-ast a T-mobilnál, amiért délután mennék, de sokan megpróbáltak lebeszélni róla.
Hogy inkább iphone 4 vagy samsung galaxy s2 vagy az advence és még a sony P is szóba jött. Nekem ma az jutott eszembe h egy lumia 710 a lumia 820 megjelenéséig. Arról esetleg van valami információ, hogy a Lumia 820 várhatóan mikor jelenik meg a magyarországi piacon? Tehát melyik okostelefont vegyem?
Elég sürgős lenne a válaszadás mert a Nokia x6os készülékem már csak fizikailag van, üzemelni már alig alig tud, és délután kéne mennem a lumiáért!Előre is köszönöm a segítséget!
-
Veron
addikt
válasz csapoadambp #1652 üzenetére
Ha az O3D = Optimus 3D, akkor kösz, de nagyon nagy (>4 col).
Esetleg valaki más tud ajánlani valamit?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz csapoadambp #1651 üzenetére
Köszi!
Pc-re dugva hogyan tudom megkülönböztetni, hogy mi van a teló memóriájában és mi az sd-n? Vagy csak azt tudom nézni a telefonon, hogy mi van az sd-n?
F.K.T.
-
maggi1886076
addikt
válasz csapoadambp #1653 üzenetére
ha lehet használjuk a szerkesztés gombot!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
csapoadambp
tag
válasz BubuRoland #1650 üzenetére
Szerintem neked bőven megfelelő lenne az SII, az iPhone 4 kameráját nagyon nem erőltetném.
LG Optimus 3D V21a
-
csapoadambp
tag
-
csapoadambp
tag
Elvileg rendszerpogik csak a telefon belső memóriáján lehetnek. Ha kicsieréled vagy kiveszed az SD karit annak nem szabad hogy befolyásolja a működést, max az arra telepített alkalmazások nem lesznek elérhetőek.
Tipp: Beállítások/Alkalmazások kezelése menüpontban meg tudod nézni hogy mik vannak a külső kártyára telepítve és egyszerűen át tudod telepíteni a saját memóriába. De rendszerprogi eleve nem lehet az SD-n szóval vedd ki nyugodtan.
LG Optimus 3D V21a
-
BubuRoland
tag
Több hónapja rágódok telefon vásárláson és gondoltam most már szakember segítségét kérem!
Tudni kell rólam a nokia mániámon kívül, hogy telefonálásra, sms írásra és gyakori fényképezésre használom a telefonom! Ja, és napi 20szor csipog az emlékeztetőm! A fényképezés miatt fontosnak tartanám azt a külső fényképező gombot, ami a nokiák oldalán szokott lenni! Mivel nem volt még okostelefonom, nem tudom, hogy mennyire használnám az alkalmazásokat! WP7-es nokiákon lehet filmet nézni? Mert olvastam valahol hogy bizonyos video formátumokat nem támogat!
Elvileg félrerakattam egy Lumia 800-ast a T-mobilnál, amiért délután mennék, de sokan megpróbáltak lebeszélni róla.
Hogy inkább iphone 4 vagy samsung galaxy s2 vagy az advence és még a sony P is szóba jött. Nekem ma az jutott eszembe h egy lumia 710 a lumia 820 megjelenéséig. Arról esetleg van valami információ, hogy a Lumia 820 várhatóan mikor jelenik meg a magyarországi piacon? Tehát melyik okostelefont vegyem?
Elég sürgős lenne a válaszadás mert a Nokia x6os készülékem már csak fizikailag van, üzemelni már alig alig tud, és délután kéne mennem a lumiáért!Előre is köszönöm a segítséget!
-
Veron
addikt
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
psg5
veterán
Üdv!
Segítséget szereték: Samsung Gio telóról van szó.
Kicserélhetem-e probléma nélkül az sd kártyát? Vagy azon vannak fontos telepített programok, melyek a működéshez kellenek?
Valamint, meg tudom-e nézni, hogy mi van a telefon memóriájában? Ha pc-re kötöm, akkor mintha egy teljes fájlstruktúra lenne, de nem tudom elkülöníteni az sd kártyát és a telefon memóriáját.F.K.T.
-
Bathory
csendes tag
válasz Psytech #1638 üzenetére
Köszi, srácok!
Tudom, ez már nagyon OFF, de ha nálam jobban képben vagytok, ajánlanátok csúcskategóriás MP3-lejátszókat? Ami természetesen simán viszi a flac, ape formátumokat is, nekem e kettőből van a legtöbb... (Ergo így az iPod alapból kiesett. ) A Cowonnal meg a Samsung Galaxy Playerrel szemezgettem korábban, de úgy emlékszem, ez utóbbit halknak írták egy tesztben.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Kb. 50k-ig szeretnék venni egy telót. Lehet használt is.
Egy 3GS-t cserélek, kezdett elég lassúcska lenni. WP felé szerettem volna elmenni, de elbizonytalanodtam, lehet érdemesebb lesz megvárni a WP8-as telókat, így addig is marad az android.
Játék és multimédia tök másodlagos, inkább netezni szoktam vagy navigálni. Ár értékben ahogy láttam a Galaxy Ace 2, elég jó nem?
2 magos, 768ram, kicsit nagyobb kijelző.
Elég lapát kezem van, mondjuk gond nélkül elférne nagyobb kijelzős készülék is, csak ahogy láttam ebben az árkategóriában nincs nagy választék, vagyis van, de nem tudom, mi mennyire érződik a rendszeren. Kicsit több ram vagy vagy kicsit gyorsabb proci az előnyösebb az Ace-hez képest?
Mindenképp ICS-es kell, vagy legalábbis jól vigye, de a stabilitás mindennél többet ér, szóval nem baj, ha ez gyárilag már kivitelezhető és nem kell bizonytalan custom rommal szórakozni.Tudok esetleg alternatívát mondani?
Let's begin, de gozaimasu!
-
marlboromen
aktív tag
válasz csapoadambp #1643 üzenetére
Bocs, a one v-re gondoltam.
-
csapoadambp
tag
válasz marlboromen #1642 üzenetére
Én úgy tudom hogy a Desire V-ben egy MSM7227A (egy mag 1GHz CPU) és egy Adreno 200 GPU van. Szóval a V sokkal gyengébb mint az X. Ha rosszul emlékszem a specifikációkra bocsi.
LG Optimus 3D V21a
-
marlboromen
aktív tag
Üdv. Nézem ezt a desire x telefont, 8225 a proci típusa, és adreno 203 a grafikus csip. Most akkor ez gyengébb mint a desire v-ben lévő 8255, és adreno 205? Mert ez az utóbbi egymagos, a másik meg ugye kettő. Melyik a jobb hardver?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Iphone 3GS-t lehetőleg újonnan hol tudok még venni megbízható forrásból nem horror áron?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Cyberpunk
félisten
Most egy SGS1 szintet valahol 70k-tól hoz egy külön lejátszó. Ha van pénz erre, külön, akkor ja jobban megéri. De egy SGS1-et kapni 35-40 k ért használtan.
Tehát csak zenére is már megéri ezért. De kinek mi.
Psytech: nekem is van egy olyan, de az a közelében nincs. De persze egy átlag mobilnál jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
+1 az mp3 lejátszóra.
Egy sansa clip+ teljesít szolgálatot nálam is több okból.
Egyrészt így ha előveszem a telot akkor nem kell a kábellel bajlódni, hanem szabadon van.
Másrészt meg a minőség is más ezen hallgatni, plusz annyira kicsi h a másik zsebemben bőven elfér úgy, hogy észre sem veszem h ott van -
agabe
addikt
válasz Bathory #1634 üzenetére
Egy jo minosegu mp3 lejatszo jobb lesz barmelyik telefonnal, egy csucskategorias pedig meg jobb. Zeneben nincs ugy elmaradva a mobiltelo mint fenykepezeseben a celspecifikus megoldasoktol, de ott is van kulonbseg.
Ha a zenehallgatas minosege nagyon fontos, akkor csakis kulon mp3 lejatszoval kaphatod a maximumot (amellett, hogy sokkal tovabb is birjak egy toltessel mint a telefonok...bar ez lehet reszletkerdes), termeszetesen ehhez mar megfelelo fulesre is szukseg van, ha maximumra torekedsz.
HOX amugy a ketto felsorolt kozul ebben is gyengebb, s3-tol tobbet lehet varni...de a maximumot azzal sem kapod meg soha. -
Cyberpunk
félisten
válasz Bathory #1634 üzenetére
SGS 1-nél keresve se találhatsz jobbat. Kicsit romolni kell hozzá, de megéri. Vagy ott az S3. Noha az is Wolfson DAC-os, de nem hozták még ki belőle a maxot.
WP7 jel tudom van e kiemelkedő zenei képességű mobil, de inkább várnék már a WP8-ra.
-
Bathory
csendes tag
Olyan androidos v. wp7-es masinát keresek, ami leginkább a multimédia (azon belül is elsősorban a zenehallgatás) terén képvisel csúcsminőséget. Fontos szempont, hogy támogassa a flac és ape file-okat, mert ahogy láttam, a legtöbbnél vagy az egyik vagy a másik jön szóba, mindkettő ritkábban. Ezekkel szemezgettem mostanában, és jókat hallottam róluk: SGS3, HTC One X.
Kérdés, (főleg) zenehallgatás szempontjából ezek jó választásnak bizonyulhatnak-e, vagy tökfelesleges ilyen drága cuccokra beruházni, és vegyek inkább egy csúcskategóriás MP3-lejátszót, mellé pedig egy középutas mobilt? (Jobb szeretném egyben tudni a két funkciót...)
Előre is köszi az ötleteket/tanácsokat!
-
agabe
addikt
Amit megszoktam s2 GB alatt:
Alapbol bongeszes legalabb 4-5qblakkal (ha ovasok valamit, ammor keresek hozza dolgokat, vagy epp itt is valamelyik topik an hozzaszolok, es holtidoben hirket, egyebeket nezek.
Emellett (nem egyszerre, de parhuzamosan mert valtogatok kozottuk)
youtube, viber, facebook, sms, telefonalas (engem is hi hatnak barmi kozben, vagy ha telefonalni akarok amkor utana is ott folytatnam ahol abbahagytam), drobox, skype, 2email folyamatos szinkronizacio 15napra visszamenoleg(ezek widgetei asztalon is kjnt, de nem viszem tulzasba a widveteket amugy) amibe ha jon egy ertesites, akkor azt us elolvasom, es oda akarok visszaterni ahol pont elotte jartam a fentebb soroltak kozul, launcher a gyari helyett (ics ota novat kedvelem), exdialer gyari helyett...ezek persze csak akkor amikor raerek, es epp a telon netezek (bar otthon pc-t emiatt ritkan is kapcsolom be), es nem minden pillanatban...sokszor pihen csak a telefon, es max beszelgetes folyik rajta, de ha kezbeveszem hasznalni, akkor ezeket tudnia kene...S2-es ezt megoldotta, es sosem tapasztaltam szinte az asztal ujrarajzolasat...
Ngyjabol ez jut eszembe ha belegondolok, es most meg nem tudom ezeket S3-on egyutt hasznalni (bar ugy runik CM9-el javult a dolog, de ahgal meg mas bajom van )
Mindiv a g,ari romok a legstabilabbak, ezert varom, hogy a mostanj 1 gjgasomra is jojjenek az optimalizakt gyariak. -
uniqm1
tag
válasz Cyberpunk #1544 üzenetére
Nem tudom megkérdezni sajna, mert nem tud róla, hogy kapni fog.
De köszönöm a megerősítést.#1578 Dexter-2000: Nincs formakényszer, a szóbeli szerződés is szerződés,de ha van róla legalább egy sajtpapírod a két fél aláírásával, az azért mégiscsak jobban bizonyítja az adásvétel megtörténtét, mint a nagy semmi. Az a legjobb, ha két tanú is ellátja az aláírásával, akkor már ún. teljes bizonyító erejű magánokirat lesz a sajtpapírod.
[ Szerkesztve ]
-
csapoadambp
tag
Ezzel azért tudnék vitatkozni. Amik nagyon memóriaigényes dolgok azok a játékok főleg. És azt se felejtsük el hogy az O3D és az O3D Max is 64bites ramokkal van szerelve míg más telefonok csak 32bitet tudnak. A ram mérete csak egy dolog de ott a sebeség és a sávszéleség kérdése is. Ez olyan mint amikor az olcsó VGA karikra rátesznek 2giga lassú ramot pedig 1giga gyors ram sokkal többet érne. Marketing és becsapás. Kb mint a haverom 1.3-as swiftje 215-ös gumikkal.
LG Optimus 3D V21a
-
r6man123
senior tag
Köszi a segítséget!
Azt hiszem megvárom a következő év elejét és benevezek egy 3D Maxra, legyen is valami extra, ha úgyis csak netezésre használnám! -
r6man123
senior tag
válasz csapoadambp #1626 üzenetére
Még egy utolsó kérdés és nem csavarom tovább a témát. Az 512MB ram elég a zavartalan böngészéshez?
-
csapoadambp
tag
-
r6man123
senior tag
válasz csapoadambp #1624 üzenetére
Vagy valami nagy kavarodás van azoknál az oldalaknál, ahol nézegettem az aktuális új és használt árakat, de lehetséges, hogy a 3D max, szinte ugyan annyiba kerül, mint a sima 3D?
-
r6man123
senior tag
Igazából nem is kéne a 3D megjelenítés, de ha az 2x-el hasonlítom össze, akkor a 3D jobban megéri a pénzét, legalábbis átfutva mindkét telefon specifikációját. 2X IPS kijelzőjén kívül szól még valami mellette? Nem igazán tudom, hogy mit kell szem előtt tartani (látom, hogy 2x-ben újabb gps stb rev van), de árban talán kétezer forint különbség van a két telefon új ára között. Mi dobja meg a 2x kontóját?
-
csapoadambp
tag
válasz korpicschess #1620 üzenetére
Csak tapasztalatot. Na jó volt bene egy kis reklám is :p De ha valami jó akkor az jó.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 3D V21a
-
Cyberpunk
félisten
válasz csapoadambp #1619 üzenetére
Ha 3D-s élményt akarsz menj ki az utcára. Vagy egy iMAX-ba.
-
korpicschess
veterán
válasz csapoadambp #1619 üzenetére
Reklámot hallottak.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
csapoadambp
tag
válasz r6man123 #1618 üzenetére
Tapasztalatból mondom hogy tényleg használható. Főleg ha van 3D tvd. Mielőtt megvettem én is sokat gondolkodtam rajta de nagyon nem bántam meg. A 3D 720p-videó TV-n is hatalmas élményt ad főleg ha te vetted fel, de pl. a Rio 3D is kimondottan élvezetes az egérmozin. Én is csak azért adom el mert O3D Max-ot akarok venni.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 3D V21a
-
r6man123
senior tag
válasz szentkuti11 #1614 üzenetére
Lehet kivárom, valamiért telefon téren nem vagyok technofil. Úgy 2 hónapja halt be az I900-as Omniám (kijelző középső része bedobta a törölközőt), most egy sgh-d600-at nyomogatok
Az Optimus 3D egész pofásnak tűnik, de hol van benne a buktató? Ez a 3D megjelenítés/képkészítés gagyi és csak marketing, vagy telefonéknál annyira nem mainstream a technológia? Kérdezem mindezt azért, mert egészen elérhető áron van.
-
csapoadambp
tag
Én ezek közül az U-ra szavaznék mert amelett hogy erős a hardver és nagyon jó a minőség illetve az öszeszerelés a Sony most bizonyítani akar szóval odafigyel a támogatásra és a szoftverekre is. Nem tudom mi az oka de a Sola nem nyűgözött úgy le bár roszat sem tudok róla mondani. A Nexust meg szerintem túlsztárolják egy kicsit.
LG Optimus 3D V21a
-
szentkuti11
addikt
válasz csapoadambp #1613 üzenetére
Egyetértek, de azért január-február rendesen messze van még.
-
csapoadambp
tag
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A régebben írt árplafont sikerült feljebb tornáznom, már 50ezer Forintig keresek használt, vagy Voda Klasszik cserés telefont.
Elsődlegesen netezésre használnám, jó lenne a minél jobb kamera, illetve a nagy kijelző. Játék és zenehallgatás nem igazán érdekel, tárhely méret és oprendszer sem szempont.
Mit tudnátok ajánlani? Esetleg így év végén már érdemesebb lenne kivárni a karácsonyi akciózást? -
csapoadambp
tag
Lehet hogy itt megköveznek páran de a ZTE Skate is egy nagyon jó teló és bele is fér a keretedbe. Vagy egy Galaxy S. Nem hiszem hogy a legtöbb felhasználó valaha is kihasználna ennél többet. (nekem is van egy Skate-em már rég és el nem adnám mert nagyon megszerettem) bár az is igaz hogy beletelt némi időbe normális szoftvert találnom rá mert a gyárival nagyon döcögős. Ha nem született volna meg a kislányom szerintem most is a ZTE lenne csak a zsebemben de most már nagyon rákaptam a 3D videózásra.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 3D V21a
-
Simtu
senior tag
Köszi a válaszokat. 45-öt szánnék rá használtan.
-
HuMarc
veterán
válasz szentkuti11 #1598 üzenetére
+ jóval kisebb a kijelzője mint a fent megnevezett típusoknak.
Pont a kérdező írta, hogy Ne legyen tepsi, kb 3,5 col lenne ideális
És mivel azt is írta, hogy Nem játszik nem is fogja zavarni, hogy Papíron 8GB, de abból csak 5,5-et használhatsz, mivel szerintem aki nem játszik, annak bőven elég 5,5 giga, még ha sok képet/zenét tárol is.@szentkuti11 (#1608) Ja értem, akkor bocsi
[ Szerkesztve ]
-
csapoadambp
tag
válasz szentkuti11 #1602 üzenetére
Én úgy értelmeztem hogy rpeter barátnőjének kell a telefon.
LG Optimus 3D V21a
-
csapoadambp
tag
válasz szentkuti11 #1602 üzenetére
Megint csak igazat kell adnom neked. Az újabb (újnak bőven nem nevezném) hibátlanul teszi a dolgát és egy rossz szavam sem lehet rá. Csak nagyon idegesít hogy még rengeteg a tartalék a hardverben és azt nem tudja kihasználni a 2.X-es rendszer.
LG Optimus 3D V21a
-
szentkuti11
addikt
válasz csapoadambp #1599 üzenetére
Bizony, V21e óta 3D-t is be lehet vállalni, de az még mindig jóval drágább, mint az O2X/Nexus S. Ha ki tudod fizetni a különbözetet, Én is tudom ajánlani.
csapoadambp: Magának nézte.
[ Szerkesztve ]
-
csapoadambp
tag
válasz szentkuti11 #1598 üzenetére
Igazad van a memóriát illetően. Ami a kijelzőt illeti ha jól emlékszem a kérdező a 3,5'-est jelölte meg ideálisnak mivel a barátnőjének kéne. Női kézben meg tényleg tréfás egy tepsi
LG Optimus 3D V21a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest