Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
-Faceless- #17899 üzenetére
hát az nem elég...
máma kecskéztünk amúgy unokatesómmal splitscreen multiban
EPIClényeg a végén, 2 percnél, de ott a teljes útvonal hogy megy oda
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-Faceless- #17897 üzenetére
A BF3-mat megvettem Humble Bundle akcióban, 20 órát játszottam vele, de nem nekem való. A hardcore mód számomra nem hardcore, hozzászoktam az 1 lövés, 1 halál elrendezéshez.
Meg nagyon sok a kemper benne. Persze, taktika így, taktika úgy, bemegyek a hadszíntérre, és durr kemper, a ház tetején, gépfegyverrel, nem is csipával. Meguntam, nem idegeskedek tovább vele
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
-Faceless- #17895 üzenetére
Ha ingyen lenne se kéne többet BF
Amúgy egész szépen haladok a cuccok beszerzésével. Valószínűleg lesz egy Samsung 830-as 64GB-os SSD-m, egy i5 2400-as processzorom, 2x4GB RAM-mal. Ja meg vettem egy Alcatel Pop C1-et 9-ért postával
A Nokia helyett.
A két mag, 512MB RAM netre legalább jó lesz, más úgy se kell. Maximum pasziánsz, meg hasonlók, de az mindenen elmegy.
-
-Faceless-
őstag
Bárkit érintene Origin-en 50%-os akció van minden Battlefieldre. A BF 4 Premium az összes jelenlegi, és jövőbeli DLC-vel 7800.- Jelenlegi árfolyamon.
Jah, és lemaradtam szóval Kellemes Ünnepeket!
-
w333
félisten
Neee ... Link
-
Picike8
aktív tag
MI-s karácsony,
nagy karácsony.Anya Redmi Note-ot, Picike Piston2-est kapott.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Vértes Volán honlapján tegnap 0 információt találtam erről, a menetrend szerint meg tegnap 24-re írta, hogy kellett volna mindkettőnek jönnie.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #17880 üzenetére
Na király ...
(#17881) Ed3r_X_
Az igen, hát ez tényleg vicc !
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Nekem nem lett túl kellemes. Tatabánya-Szár viszonylatban ma 17:25-kor és 18:25-kor kellett volna busznak indulnia. Apámnál kicsit iszogattam, kimentem a buszmegállóba, és vártam a buszt. Sehol semmi, ott álltam 50-ig. Akkor visszaugrottam haza gyors, megnézni. De megnéztem, kellett volna jönnie. Mondom sebaj, majd a következő. Kimegyek ahhoz is, várok 20 percet, sehol semmi.
Ideges lettem, hazamegyek, mondom megnézem. De annak is kellett volna jönnie.
Vonattal nagy nehezen el tudtam menni, de a Volán is elmehet a búsba ilyenkor. Azt hiszem az első munkanap egy szép tartalmú e-maillel fog kezdődni nekik.
Álltam ott a hidegbe 2x20 percet kb. mint a kukagyerek, várva a buszt, ami valószínűleg soha nem jött volna. Vicc.
-
pit stop
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Sonyban gyorsítótárazott adatok mit szolgálhatnak? Alapvetően tudom mi a szerepe, de már 2,5 GB-öt foglal amit kicsit már sokallok tőle, ha meg rámegyek csak törlést enged mint lehetőség.
Blackmirror, váltasz? Mire?
-
w333
félisten
Karácsonyi ajándékok ...
-
HuMarc
veterán
-
Bkrisz9
őstag
válasz
quailstorm #17870 üzenetére
nem mert maximum w333-tól lehetett volna de neked nincs szóköz a felkiáltójelnél
Boldog Karácsonyt
-
quailstorm
nagyúr
Boldog karácsonyt mindenkinek!
na, emmost copypastenek tűnik
-
Picike8
aktív tag
boldog karit kockák!
-
w333
félisten
Boldog karácsonyt mindenkinek !
-
batai15
félisten
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
harry
veterán
válasz
quailstorm #17846 üzenetére
Enyém ugyanígy néz ki
Csodás. Mármint jobb alsó sarokban sötétebb. Mondjuk engem különösebben nem érdekel (meg amúgy is céges), de szerintem elég a reklamációhoz.
-
CJ4567
nagyúr
Jobb a 4670 mint hittem
BF3, FC3, Deadpool, Skyrim, Oblivion grafikamoddal sima ügy
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #17860 üzenetére
Mi maradt ki a PC valtozatbol? Imadom a jatekot, egyik kedvencem
-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm #17858 üzenetére
Dev unlockkal csak baj van, alig van xap ami felmegy
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #17858 üzenetére
PS3, és azért, mert 20 éves a Playstation brand. Amúgy szvsz ez elég gáz (a WP-s gameplay), egy sidescroller platformer.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #17854 üzenetére
Nekem is megvan a Mirror's Edge, az EA ingyen hozzám vágta
-
batai15
félisten
Na asszonynak is szereztem egy Asus lapit a Samsung lite tableter cserébe. 2 magos igaz de gyors inteles Asus.
-
quailstorm
nagyúr
Na most a következő a terv:
Meghirdetem így fotókkal, kijátszom a Mirror's Edget, és ha elviszik elviszik, ha nem szombat, vasárnap tájékán visszaviszem.Szerintetek?
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #17850 üzenetére
Vigyed vissza. Számlával
-
quailstorm
nagyúr
Az a bánatom hogy ez egy nagyon tipikus hiba. Nokia fórumait olvastam. Van akinek a cserélt még rosszabb lett, de nagyon sok a hasonló, és az enyém még igen enyhe.
Meg volt akinek beállították, hogy ne mehessen le alacsonyra az automata fényerőHát jó, ez egy ilyen olcsó IPS panel.
Mellesleg betekintési szögben is veri a ZTE Blade Q.
-
quailstorm
nagyúr
Az a baj, hogy erre csak szavatosság van, garancia nincs. És a bevilágítást a telepítő képernyőig észre se vettem, a sarok meg csak fullminimumon olyan...
Ja és csak blokkot adtak.Most hogy ezzel hova szaladjak, T-hez-e vagy sem, nem tudom. Ott lett véve.
Konteó:
ez egy olyan teló, amit garanciáztatni adtak le, de mivel nem elég zavaró, eladták újra. -
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #17846 üzenetére
Szerintem igen. Legalábbis 520-nál úgy rémlik, többeknek cserélték hasonló bevilágítási problémák esetén az LCD-t, garancián belül.
-
quailstorm
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
Szerintetek ez garanciális eset?
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #17841 üzenetére
Jó-jó tudom
De ez nem lokális probléma, a poltopikban is volt róla szó, hogy az egész országban ugyanez van (és ennek a politikai vonatkozásairól).
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na elvitték a sárkányom, 133-ba. Vaterának jár majd 5k, nem is olyan rossz
-
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm #17841 üzenetére
Szentesen is ez volt, dörgött villámlott.
10 fok van kint, decemberben
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #17839 üzenetére
Süt a nap
Milyen messze is laksz innen? 200 m? Ott már esik?
-
quailstorm
nagyúr
Látom Batai előhozta az időjárás témát. Decemberhez illik a hó, de mi Szegeden faszagyerekek vagyunk, ezért jégesőt és vihart kapunk.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
HuMarc #17837 üzenetére
Majd csinálok róla fotót, hogy milyen. Csak nem akarom hogy a leendő tulaja rámtörje az ajtót emiatt...
Én tuti nem cseréltetnék ennyiért, zavar-zavar, de egy komoly AMOLED beégéshez képest semmi, meg aztán mi van ha a következő még rosszabb?
N900 kijelzőből is a legfosabb az, amelyiket én bontottam ki a csomagolásból újonnan... -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #17836 üzenetére
Hát... Elég fura... Nekem a monitorom úgy bevilágít
Fekete képpel a kép alsó harmada olyan. De nem lehet mit tenni...
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #17834 üzenetére
Fehér háttérnél látszódik a bevilágítás?
-
quailstorm
nagyúr
remek...
akkor nem garanciáztatok, a képhez képest szinte semmi
minimum (Auto fényerő+vaksötét) fényerő fehér háttérnél látszik egy kicsit -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #17831 üzenetére
Arra van valami főzött? Ismerős ismerőse nagyon szív a gyáriakkal sajna. GB-t nem akarok, a JB meg elvileg nem túl jó arra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #17828 üzenetére
Valami hasonló kéne majd nekem is, ha engedi a keret. Bár lehet használt S lesz, vagy tudom is én
Használtan olyan 15-ig mit érdemes esetleg nézni, S-en kívül?
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #17828 üzenetére
Ha az is szempont volt nálad, hogy szerethető legyen egy telefon (amiért az SGS-t előnyben részesíted a Blade Q-val szemben), akkor biztosan túl vagy rajta.
-
quailstorm
nagyúr
nem lesz express
(#17827) Tim82: mondom, ezen már túl vagyok. Majd ha lesz rá pénz.
Most az érdekel, hogy ne idegeljem magam miatta, tudjak netezni, vigye a minecraftPE szervert meg az Asphalt 8-at, és a 720p-t. Erre a Blade is jó már.Csak az expressen menne a modern combat 4 is szépen
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #17826 üzenetére
Nem tudom, ezek az alsó-közép kategóriás Samsungok engem nem győztek meg. Szoftveresen nincsen velük nagy gáz... a külsejük és a műanyagságuk zavar. Mostanában volt alkalmam Ace 2-t, Ace 4-et, Trend-et, még a régi S2-t (i9100) és Galaxy S Duos 2-t nézni és meglepő módon a Duos 2-t éreztem a legelfogadhatóbbnak, külsőre, fogásra, kialakításra.
-
quailstorm
nagyúr
Danoljon a fülembe. De arra van másik telefon. 720p HD videofelvétel és AF-s kamera, de ez mindben van.
Expressnél. Nekem már a szín, forma mindegy. Menjen. Ace 3LTE-ből kiindulva borzasztó nem lehet, a CM meg azonnali opció.
Nagyon jó dolog tákolni az alsókategóriás csodákat, de jó lenne egyszer már egy olyan teló, ami simply works. OK, L625, de a RAM, a RAM...(#17824) Blackmirror : megfogadtam, hogy többé nem ütök telefont. Csúnyán ráfáztam...
Amúgy az Express jóárasított lenne, ha lenne. Most igazából nem tudni, hogy elfogyott, vagy csak a webshop a béna.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #17824 üzenetére
Na ja.
Minden rendben azóta is amúgy? Nem írtad
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #17821 üzenetére
Szappantartó Samsung
? Hát nem tudom, hardverileg okés, de anyagminőségre, és szoftverre? Utóbbi kettőre az SP után figyelmes lettem, az jól össze is volt rakva, ezért tetszett, meg bugzott is mint a fene, ezért nem tetszett. +1/-1. Szóval nálam fontos szempont.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #17821 üzenetére
Én? Semmit, nem kellene.
Note II-n viszont gondolkodom, mert jó lenne egy majdnem-tablet méretű, máig jó hardverű, Qi töltésre képes, NFC-s droidos telefon. Bár nem tudom még, hogy méretileg mennyire lenne jó, de örülnék, ha ki tudna váltani egy Nexus 7 1st gen-t + egy TP-Link M5250-et.
Szóval sebesség, használhatóság és fussanak rajta a játékok. Egyéb, eddig elő nem került szempont?
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #17819 üzenetére
630 nem játszik?
Hiába 512 MB RAM, az újabb, négymagos SoC miatt kb. a 820-szal van állítólag pariban. Felhasználói tapasztalat egy volt 520- és 920-tulajtól.
-
quailstorm
nagyúr
Sebesség, használhatóság.
Sgs belassul. Nem értem, mitől, miért. Tud egy csomó mindent amit a Blade nem, de nem akarom felidegelni magam miatta.
Sebességben a Blade van előrébb
szerethetőségben, minőségben, rendszerben az sgs
a Nokiának meg marha jó a szótára és autocorrectje
ha nem tudnám mennyire nem nekem való a fél gigás wp, még érdekelne is -
w333
félisten
válasz
Blackmirror #17816 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #17803 üzenetére
Esetleg te is megoszthatnád, hogy milyen szempontok alapján kellene szavaznunk...
Amúgy nekem is
1. Lumia 625
2. Galaxy S
3. Blade Q. -
CJ4567
nagyúr
válasz
quailstorm #17812 üzenetére
Személyes sorrend nem ez, az így nézne ki:
Lumia 625
Galaxy S
Blade QGalaxy S nagyon jól moddolható(CM12 van már rá), szép kijelzője van, és még ma is jó a hardwareje
Lumia 625 mert WP-t használok
Blade Q meg MTK-s semmilyen telefon.Más: Kijött a Denim Telekomra és Telenorra, PfD-hez képest megváltás(eddig nem PfD volt rajta, csak ahhoz képest írom), gyors és jó a telefon, van mappázás, mintha picit gyorsabb is lenne, van mobilnet kapcsoló, átlátszó Zene csempe.
-
(Bundás)
addikt
azaz doogeeee kösz!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Galaxy S
Blade Q
Lumia 625 -
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Egy csajszi mondta, hogy van valami új márka, vagy modell az okostelók körében, doggie vagy nem tudom, valami ilyesmi neve van. Tudja valaki mire gondolhatott?
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #17802 üzenetére
Ajándék kűlső akku helyett galaxy tab 3 lite küldtek véletlenül
-
batai15
félisten
válasz
jajj sorry!
hát mit mondjak.. ezek mennek erre fele keményeknél.. annyira sok újdonság nem volt benne sajnos.. -
quailstorm
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #17800 üzenetére
Asszem ilyenek való életben is vannak haverok közt. A barátságot az különbözteti meg a közös érdeklődés miatti társalkodástól, hogy a nézetkülönbségeket meg a vitákat hogy kezeljük, például. (nem csak ennyi, mielőtt valaki szólna)
Más:
szavazást kérek:
Galaxy S i9000
Blade Q
Lumia 625(#17799) batai15: a vélemény elmaradt
-
Blackmirror
őstag
Úgy néz ki kiharcoltam egy kis kedvezményt telekomnál:
Kedvezmény
- 53 240 FtMostmár aztán jó lenne ha telefont is küldenének,de tényleg
Új hozzászólás Aktív témák