- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz
batai15 #21745 üzenetére
Nem kell szó szerint venni, hallgatok én is spinnint a barátaim többsége pedig szinte csak mai zenét. A mostani divat személyiségekre próbáltam célozni ezzel. Egyébként én pont zenemániás vagyok, legfőképp alter.
Nekem így számít pl. a koncertek miatt. A mostanság divatos bulikat nem díjazom.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #21706 üzenetére
Topikjában inkább arra panaszkodnak hogy kissé nyöszörög a ház !
Volt pár xiaomim egyébként az összeszereléssel sose volt baj igazából
Régen szerintem erősebbek voltak, nézd pl. a Mi4 olyan erős mint egy tank ... a Mi5 pedig már úgy törik mint a ropi, spórolnak ők is ahol tudnak !
-
csakany2001
senior tag
válasz
batai15 #21702 üzenetére
A telefon minőségéről viszont írhatnál,ahogy olvasom mostanában a tesztek nem mindig mérvadók...
w333
Ha veszek is Xiaomi akkor mindenképpen a csúcskategóriára célzok majd,a Redmi valóban SW szinten nagyon belépő.Ez meglátszik frissítések terén is,nem is tudni hogy megkapja-e a Redmi 4-n kívül akármelyik is az MM-t. -
tybsen
addikt
válasz
batai15 #21678 üzenetére
Nalam is enyhen be van egve de nem para - nehany vilagos-szurke yt videonal latszik halvanyan, de semmi kulonos. Gondoltam mar, hogy visszakuldom cserere, de egyelore nem akartam nelkulozni
van egy moto g2 masodtelefonnak amit hasznalhatnek, de nagyon nem egy kategoria a ketto. A nexus 6 kijelzoje nagyon erzekeny, nagyon szeretem. A 6" klassz dolog, jok a sztereo hangszorok is, fantasztikus a felbontas meg ugye a szinek. Jo az anyagminoseg is. Paromnak 5x van, az sem rossz, neha elcsabulok, hogy kisebb es jobban kezre all - de a N6 femes kerete meg az egesz sokkal minosegibb hatast kell. Az 5x sem rossz, klassz, hogy a regi n5-szeru mar-mar gumi hatasu hatlap van, az is szeretheto. En mondjuk mindig is utaltam az amoled kijelzoket, N6-ert sem vagyok oda, nekem jobban bejon a realisztikusabb de fakobb led kijelzo. De minden csak megszokas kerdese - korabban peldaul az lg nexus 5-t tartottam fakonak, aztan megszoktam es megszerettem. Utana a N6 volt tulszaturalt. Most meg az N6 a "normal" es fura, ha valami fakobb... szoval minden csak megszokas kerdese. N6 amugy jo cucc, tavaly okt-nov korul vettem es meg mindig nem untam meg - ha dupla sim lenne, ez lenne az alom telefon. De sajnos nincs dupla sim nexus
Iden nem mozdulok az uj nexusok iranyaba, a tavalyiak meg mar nem alternativa. Vagy marad a n6 ,vagy kiprobalok dupla simes jo kameras valamit. Egy b20-as redmi 3s is izgatja a fantaziamat, ha full hd lenne 5"-on. De sajnos nem az, szoval ez is kiesik.
Mar nem tudom ki volt az a juzer, de szamomra is hihetetlen, hogy az allando telefoncserevel valaki jol jojjon ki anyagilag. Szerintem ez egyszeruen egy draga hobbi vagy akarminek is lehet nevezni es Teged is ertelek. Nem hiszem, hogy baj lenne a HP9Lite-tal, egyszeruen kiprobaltad es masra vagysz. Nem rossz, de mas kell - ertheto ez. Meg a stock droid is egy szemet dolog - az ember valahogy mindig visszavagyik, legalabbis en is ilyen vagyok.
-
Sayuar
senior tag
válasz
batai15 #21668 üzenetére
csak pár példa:
Vettem egy Vernne Thor telefont 40.000-ért. 36.000-ért adtam el 1 naposan. gyárilag scrollozási gondok/lásd a telefon topikja
Szerencsém volt: kézhez kaptam, és másnap már nem volt készleten az eustocknál.
Vagyis a készlethiány miatt sikerült gyorsan eladnom.
Feltettem 36-ra, és jöttek szép számmal az alkudozók.
Az ajánlatok:
- 30.000
- 34.000
- 35.000
10%-ot buktam 1 nap alatt.
DE így utólag is megérte. Ha vissza akartam volna küldeni Szlovákiába értékbiztosítással (hogy ne tűnjön el kézen-közön a postán) a telefon, akkor az több mint 4.000 Ft...talán 6.000 lett volna.
Nyeltem egyet, és mosolyogva tovább adtam.Más: 33-ért vettem egy 7 hónapos használt LG G2 minit. Csili-vili, kiterjesztett +2év garanciával. A baj az 1GB RAM-mal volt. 5 hónap használat után, 1 évesen (de még volt rá ugye a 2 év kiterjesztett gari) eladtam 22.000-ért...úgy hogy ennyiért csak függő, gari nélküli telefonok voltak az aprón.
Más:
Most egy xiaomi mi4c-m van. Szintén eustock. 3 hetes. Szerinted mennyiért tudnám eladni? Csak a B20 miatt gondoltam rá, amúgy a telefon tökéletes.
45.000 volt a teló, 2800 volt a tok 1.000 volt a posta, összesen 49.000.
Ennek ellenére 39.000 fölött a kutyának nem kéne, még 1x írom: a 3 hetes telefon.Én annak a híve vagyok, hogy gyorsan eladjam a telefont. Olyan áron kínálom, amin a potenciális vásárló nem gondolkodik.
Lehet, hogy rosszul csinálom.
Még 1x : nem bántásnak szántam a soraim.
Amit előzőleg írtam nem közhely, hanem komolyan gondoltam: "Sok szerencsét kívánok az eladáshoz."
Lehet, hogy az általam korábban írt 50 irreális, 60-ért szerintem vinnék. -
tybsen
addikt
válasz
batai15 #21664 üzenetére
A kereslet nem találkozik a kínálattal, ennyi.
Ha sürgősen el akarod adni, akkor lejjebb kell menned az árral.
Én úgy szoktam eladni a telefonjaimat, hogy alá megyek az aktuális áraknak. Nyilván ilyenkor az ember veszít rajta néhányezer forintot, de legalább el van adva rövid időn belül. Nem százezrekről van szó, tehát szerintem annyira nagy jelentősége nincs, hogy 65 000-ért adod el vagy 50 000-ért. Mégiscsak egy használt eszközről van szó szerintem jobb gyorsan túl lenni rajta. Én ilyen szempontból klasszikus értelemben véve rossz üzletember vagyok. De ezt tudatosan csinálom így, tehát furán hangzik, de számomra ez így jó üzlet, mivel nem is érdekel az egész régi telefon, mert már az új telefonommal szeretnék foglalkozni. Az így elveszített néhányezer forintot pedig betudom annak hogy egyrészt ez valamilyen szórakozás vagy hobbi vagy ilyesmi, másrészt pedig ennyit "fizetek" a gyors eladásért. Ez az "ára" a gyors eladásnak.
Cserébe jól jár a vevő is mert olcsón kap egy jó készüléket és én is jól járok, mert gyorsan megkapom a pénzem még ha valamennyivel kevesebbet is.
De egyébként ennél a 65 000 Ft-os példánál maradva: tegyük fel ha két hét múlva 58 000-ért adnám el ( mert addig mondjuk nem jelentkezik senki és lejjebb vinném az árat és annyiért megvenné valaki), akkor én a példámban említett, azonnali 50 000 Ft-os árral igazából csak 8000 Ft-ról "mondtam le".
(Nem vagyok őstag a topikban, ez csak egy vélemény)
-
Sayuar
senior tag
válasz
batai15 #21666 üzenetére
"Szóval bocs, de hülyeséget írsz."
Az írás a elme terméke, az elme az agyé...az agy pedig azé a személyé aki birtokolja.
Ergó lehülyéztél....
Nézd, tudom, hogy így, billentyűzet mellől könnyű lehűlyézni ismeretlen embereket, de jobb lett volna, ha egy kis önkritikát gyakorolsz...Tanácsot kértél: kaptál.
Igen, olyat, ami nem tetszik neked.
Leírtam, hogy én mennyiért vennék meg egy használt telefont, és mennyiért adtam el azt a 7-et, amit az előző hsz-ben említettem.Sok szerencsét kívánok az eladáshoz.
üdv, s -
Sayuar
senior tag
válasz
batai15 #21664 üzenetére
Nos.....
Nagyon sok telefonom volt az elmúlt 2 évben...ha jól számolom 8A te eseted:
64-ért lehet(ett) venni az edigitálnál akciósan honor 7-et, ami szinte ugyanolyan, mint a tied.
Ahogy megvettél egy telefont le is vonhatsz 10%-ot a vételárból, a kibontás után, mert használt.
A fennmaradt összeget elosztod 24-gyel (kb. ennyi az elamortizálási hónapok száma egy okostelefonnak).
Tehát 64.000-6400=57.600.
Ebből levonsz 3 havi amortizációt, a vége 50.400 lesz.
Az pefig, hogy annak idején te mennyiért vetted senkit nem fog érdekelni, mindenki a legjobb áron akar hozzájutni egy használt készülékhez.... -
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #21619 üzenetére
Hát igen, kicsit mintha visszaesett volna az aktivitás az elmúlt időben. Mondjuk én eddig nyaraltam, nem nagyon PH!-ztam (értsd: egyáltalán nem). Egy hete, hogy 4 éve regisztráltam, októberben lesz 3 éve, hogy ármester vagyok, az okostelefonos cikk már bő 3 éves, a táblagépes a napokban töltötte a kettőt. Emlékszem még az időkre, amikor napi 10+ szakmai hsz-em volt (néha 30+ is volt az a 10+), de az ilyen szempontból termékeny éveknek már vége... Szakmai topicot már alig követek (Xiaomi Mi4, PS3, Kindle, ezekre rá-rá nézek), hozzászólni meg főleg nem szoktam.
Durva, hogy az „új” poltopic is már két és fél éves, ott is viszonylag aktív voltam az elmúlt időben (de mostanában már ott sem kifejezetten). Hmm, jó kis áttekintése ez az én PH!-s pályafutásomnak... Ja, címlapot szinte soha sem olvastam, PH!-n egyedül a Heti szemlét, Gamepodra néha ránéztem/ránézek, és egyedül a Logout-címlapot követem aktívan.
Ja és az elmúlt időben olyan emberek tűntek el a PH!-ról, akik korábban (az én szememben legalábbis) valamilyen szinten meghatározó személyiségek voltak. Gondolok itt Cyberpunkra, rt06-ra, Zsolt_72-re, Humára, neduddki se aktív már vagy másfél éve, maggit bannolták, jooker82-t is.
Na mindegy. Ezt gondoltam, leírom egyszer. Aztán újra kvázi teljes read-only módba vonulok.
Illetve ez sem igaz, mert egy csomószor van, hogy megírok egy teljes kommentet, majd inkább nem küldöm el, mert nem akarok vitát provokálni, vagy csak simán visszakozom, mert annyira nem is érzem fontosnak az adott hsz-t.
-
Dhampir
félisten
válasz
batai15 #21563 üzenetére
"Szifonnal" talán a leghamarabb lehetne becsajozni.
Egyszer az iPhone-ra kicsit hasonlító Firefoxos Alcatel OneTouch Fire E mobilommal vacakoltam az utcán, és arra lettem figyelmes, hogy úgy leste két külföldi csaj, hogy majd kiesett a szemük.
-
Dhampir
félisten
válasz
batai15 #21538 üzenetére
Természetesen, és még sokan mások is.
Így a fingóprogramok tömegétől mentes mobilom van.
Amire nekem kell, arra bőven megfelel.
Ebben a kategóriában csak gyenge eresztésű Androidos telók vannak, vagy megbízhatatlan kínai gyártási minőségű és "van is nincs is" garanciájú készülékek, amik magyarítása is csak részleges.
Ami árban még tetszett, az a Xiaomi Redmi 3, de annyi pénz már nem lett volna rá, és az csak 1 év garanciás lenne (bár legalább hazaiban is megoldható).
-
w333
félisten
válasz
batai15 #21439 üzenetére
Nem lenne ezzel baj ha a kényelemre gyúrtak volna rá ... de nem ez történt !
Itt már leírtam a véleményem, és 10 emberből 9 -nek ugyan ez a véleménye !
Kb. ugyan úgy látom az egészet mint az LG amit csinált, tavaly kiadtak egy komolyan telefont a G4 -t, idén pedig elviccelték az egész G5 -t
-
w333
félisten
válasz
batai15 #21437 üzenetére
Na az a lényeg hogy elégedett vagy vele (biztosan jó kis teló) !
Nem lenne baj a szifonnal ha tényleg normális fejlesztések lennének mögötte, de ezek után amit láttam élőben azt mondom hogy az egész rendszert az a 9 éves fiatal fejlesztő kislány fejlesztette, csúnya színek, konfetti áradat, 6 milliárd 3X méretű emoji, gyerekes animációk, ezen kívül egy nagy nulla fejlesztés !
De a reklámból szerintem minden kiderül Videó
Ahogy a reklámban is van Hey, Hi, Helló ... de inkább viszlát IOS !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #21413 üzenetére
Nekem kissé fakónak tűnik a kijelző ... még szifonhoz képest is !
(#21414) CJ4567
Kérdés hogy mit nevezünk döcögésnek ?
Maga a felhasználói felület "launcher" görgetése jobbra balra a menüben ? mert erre még egy Snapi 400 is elég, én arról beszélek hogy az alkalmazások futtatása pl. Böngésző, Facebook, Youtube stb. alkalmazások döcögősek !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #21407 üzenetére
Na de ugye Lite (butított verzió) Kirin 650 sem erős Snapi 800 -s szinten van !
Még igen mivel friss telefon, na de majd 1 év múlva ?
De mindegy te tudod, inkább vettem volna egy tavalyi csúcs telefont, mint egy idei középkategóriát ... szerintem kicsit durván túlárazott telefon !
Jah és kamerában is gyengus szerintem ... nem rossz de nem is az igazi !
Persze grat. hozzá és használd egészséggel, simán lehet hogy tévedek !
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #21361 üzenetére
Fórum mégis tele van megmondóemberekkel, hogy bezzeg a csingcsung mobil negyed annyiért ad kétszer olyan jót, és mindenki sötét
Nagy nevek is tudnak hibázni, de optimalizálásnak és egy-egy résznek a csiszolásában azért lehet különbség. Jobbak a bevált márkák szerintem is -
w333
félisten
válasz
batai15 #21308 üzenetére
Miért próbáltok a film mögé nézni ? Amerika kapitány egy szuper ember és ugyanazt a szérumot kapta mint Hulk, akkor miért sérülne már meg
Ezt pont úgy mondtad most mintha soha nem lőtték volna le egyik filmben sem ... közben az összes filmben kapott már durva lövéseket !
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #21264 üzenetére
Azt tudom sajnos. Csak úgy lenne értelme ha veszek mellé külső akksit kB - azzal meg 3.0-ás szabvánnyal 50 perc alatt megvan.
w333: Nexust néztem, de hogy hordok akkora batárt, főleg nyáron. Így is gatyánál már első szempont mekkora a zsebe. G3-4-5 is jó árban vannak tudáshoz képest, de már túl nagyok.
Kínaiakkal még mindig bizalmatlan vagyok. Samsung meg bojkottálja fmet én így meg őket -
-
w333
félisten
válasz
batai15 #21152 üzenetére
Ha már Doogee ... akkor egy szép challenger
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #21123 üzenetére
Számomra az 5s az utolsó iPhone és úgy látszik ez végleg így marad. Amennyire bejött az iPhone 5 OSX 10.8 mikor unokatesóm berobbant vele, akkora arculcsapás volt a 7 és a 10.9-10.10 UI (amit azóta megszoktam), aztán nem tetszik a termékek minőségének, designjának a romlása, és az optimalizálás eltűnése, amiről híresek voltak régen.
Meg aztán az 5s is olyan lesz nekem mint egyszeri magyarnak a 6-os Golf. majd 20 év múlva ha olcsó lesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #21089 üzenetére
Hánytam
Este még mobiloztam az ágyban, majd elkapott az álommanó (telót nem raktam ki a polcra), mikor meg felkeltem, már késő volt..
Mondjuk haver akivel voltam, az is panaszkodott ma reggel, hogy rohadtul fájt a hasa este, valami volt azzal a zsíroskenyérrel.
quailstorm:
Belső részeit nem érte a matéria, csak a vizes zsepiből jött ki szerintem a víz (kijelző alá).. most pihen a radiátoron a telefon, meglátjuk..
Mondjuk így muszáj lesz a csere.. ez meg még kipucolódik még1x szerintem, minden szegletében.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20989 üzenetére
4 játékkal?
Azért nem mindegy miből tevődik össze.
Tárcsázó? Mi a rossebbnek? Miért nem jó a gyári? PowerAMP nem is kell, mert ritka jól szól a gyári (droidon azt használtam, nem hiányzik) NFC? Nyilván annyira elterjedt.
Szerintem semmi olyan hiányossága nincs, amitől szar lenne. Max a tárhely.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #20969 üzenetére
Pedig hiába mondod, közel nem ugyan az a droidos 2GB RAM, és az IOS-es 1GB RAM.
Múltkor kipróbáltam, megmutogattam havernak, hogy 7 app között úgy váltok, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. 4 játék, Facebook, Messenger, Chrome 3 füllel.
A 2GB meg azért került a 6S-re, mert mindenki sírt már. És mihez képest van túlárazva? A tárhely egy dolog, mi más van ami hiányozna?
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20984 üzenetére
Tegnap leírtam a véleményem az S7 -ről ... élőben megnyomkodtam !
Még mindig azt mondom hogy az "Apple" -től nagyon messze vannak !
Eddig a Mi5 ami a legjobban bejön (élőben meg kell tapizni) illetve még az M10 ami szerintem nagyon jó lesz, jelenleg én ezt gondolom (G5 pedig csúnya)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20982 üzenetére
Nem érdekel a világ garancia, magán embernek nem fogok ennyit pénzt a kezébe adni.
Boltban is ugyan ezt a telefont veszed meg (semmivel nem kapsz többet) csak ott legalább +50k -ba kerül a sokkal nagyobb haszonkulcs miatt
No meg beszéltük a témát nekem nem kell apple( ennyiért)
Ennyi
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20980 üzenetére
Tessék ... Link
Azért mert ennyi pénzt kiadok nem egy suttyó magán embernek fogok fizetni hanem rendes gyártói gari legyen rá.
1 év világ garancia van az Apple telefonokra ... szóval ha valami gond van, csak a telefonnal akár papírok nélkül besétálsz az Almáriumba és kb, azonnal cserélik
Tudod, hülye azért nem vagyok hogy ennyit kiperkáljak mikor androidból a legjobbat nagyobb tárhellyel kaphatom meg olcsóbban!
Megint leírom akkor ... nem akarlak rábeszélni (azt veszel amit akarsz)
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20973 üzenetére
Ahogy érzed ... ez te tudod hogy mire van szükséged !
De hadd idézzek a Mobilaréna N6P tesztből egy aprócska kis részletet !
Az árképzés viszont megint erős lett: a Nexus 6P 215 ezer forintos címkéjével a prémiumkategóriában találja magát, és bár tényleg gyors, akad a piacon fürgébben, hűvösebben operáló készülék (iPhone 6S)
Félreértesz egyáltalán nem téríteni szeretnélek, csak leírtam hogy mi az én véleményen ... olcsóbban ha nem akarsz szívni akkor inkább egy Nexus 5 -t vennék (az újabb N5X -t semmi előrelépést nem látok)
(#20975) Blackmirror
Hát igen, ezt próbáltam elmagyarázni
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20971 üzenetére
Droidok közül ha most vennem kéne valamit akkor talán a Mi5 vagy M10 lenne a befutó, Nexus 6p egy nagyon jó telefon nekem csak 4 gondom van vele
1. túl nagy !
2. hajlik törik mint a ropi !
3. Amoled kijelzőhöz képest kissé fakó, és a fehér inkább sötétszürke !
4. Brutálisan forrósodik 5-10 perc használat után !
Rendszer + kamera az nagyon jó (támogatása szintén kiváló) az ára nagyon sok (ennyiért már bontatlan i6S -t lehet kapni)
De tényleg nem nagyon van most még 2016 -ban semmi jó a Droidok között, tavaly mindenki sírt a Sanpi 810 miatt, idén ugye megjöttek a bika S820 -s és a telefonok olyanok hogy szinte az összes hányinger, valamit nagyon rosszul csinálnak.
Szóval most el kell dönteni hogy szép telefon de forrófejű S810, vagy csúnya telefon és Snapi 820 ... ezt idén sikerült megint jól összehozni
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20969 üzenetére
Nyilván lassan kell a 2GB ha majd jön az újabb és jobb hw igényesebb rendszer !
Én most próbáltam 36 alkalmazást és mindegyiket bent tartott a multitaskinban 1 alkalmazás sem töltött újra
De különben is iOS rendszer alatt a multitasking nem a GB/RAM -t veszi el a rendszertől hanem az adott alkalmazást lefagyasztja (kiírja a flash drive -ra) és ugyan onnan tölti vissza, nem a fizikai ramból veszi el, ez a különbség Droid és iOS alatt !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20967 üzenetére
Persze ... azért tart meg több mint 30 alkalmazásomat a multitaskingban !
Ez nem Droid !
Egyébként meg aszony i4s et szoktam nézni, sebességet nem szamolva nem vagyok az iostol elájulva.
i4S már nagyon régi, ez kb. olyan mintha egy S2 -t hasonlítanál S6 -hoz
Droidon legalabb az os hiayossagra van megoldás iosen nincs.
Dehogynem ... ott a garancia vesztés nélküli "JailBrake"
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20965 üzenetére
I6 nem kell .tularazott fos .
Míg nem volt i6 telefonom kb. ugyan ezt gondoltam én is, használni kell legalább 2-3 napot aztán rájössz a dolgokra, mitől is jobb egy droidtól
Ezt az akku dolgot nem értem, az i6 nagyon jól bírja ... 5-6 óra kijelzőhasználat + 2 nap készenlét lazán megvan, hiába fizikailag kicsi az akku !
A hátlapi szenzor meg nem rossz.
Csak baromi kényelmetlen !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20963 üzenetére
Ez a hátlapon lévő fingerprint szerintem brutálisan kényelmetlen ... mindig meg kell fordítsd a telefon hogy lásd hogy jó helyre rakod az ujjad
Az a baj hogy ilyen áron ami 3GB/RAM és stock droid már nagyon zsebbe kell nyúlni, és talán már érdemesebb szifont venni hosszútávra !
De ha összeszámolod hogy az elmúlt 2-3 évben vagy a következő 2-3 évben mennyi pénzt fogsz költeni telefonra lehet sokkal olcsóbban kijössz egy i6 -al
-
w333
félisten
válasz
batai15 #20957 üzenetére
A sima i6 is nagyon jól bírja ... egy Galaxy S6 -tól is sokkal jobban bírja
(#20956) Ed3r_X_
Ahogy érzed, csak aztán nehogy megbánd
(#20957) batai15
Ennyiért nagyon nehéz jó i6 -t venni (vagyis ki kell fogni) az enyémen még van 7 hónap garancia, olyan mintha zsír új lenne 140k alatt nem adnám az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Automobilista 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max