Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz batai15 #5089 üzenetére
Ismerős egy DuoS-al én is szenvedek az ismeretségi körömben nem könnyű eset
#5091 Zsolt_72:
Én is váltanék wp-re de annyi hátránya van (számomra) h egyszerűen nem tudok annyi kompromiszumot kotni[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
Nézegettem videokat, képeket a
xiaomi mi3-ról es rohadtul megtetszettek a hátterei valakinek nincsenek meg véletlen? nem találtam egy ertelmes helyet se ahonnan le tudnám tölteniAmennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz Keeperv85 #5372 üzenetére
A lényeg szerintem, hogy a samsung nem azt akarta ezzel elsősorban elérni h a "főzőcskéző konyhatündéreket"megakadályozza hanem h egy biztonsági gátat szabjon más célból. Csak ezzel kicsesznek velünk sajnos. (lehet direkt ez is benne van de lehet h nem)
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #5403 üzenetére
Azért én ha új telefont veszek akkor ha tehetem egyből CM-et vagy ha van MIUI ROM-ot teszek fel. Folleg samura mert az az okadek gyári felület egy katasztrófa es mielőtt valaki beszol h launcher azzal se vagyok előrébb mert a beállítások is egy nagy katyvasz ott(sajnos ezt a mostani zart bl-es sonyval beneztem a vetelkor) szoval nekem hiaba mondja valaki h ma már a gyári rendszerek is stabilak jók.. Ugy h szerintem nem csak a régi modellekre ervenyes ez
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
Ha meg tudnák rendesen csinálni akkor meg is tenném.. De nem tudják.. Samung mint valami olcsó összegányolt gyerekjáték kinézetű és átláthatatlan (Es meg a RAM-ot is eszi) , HTC már egy fokkal jobb de azaz új blinkfeed vagy mi.. Felesleges hülyeség és egyszerűen zavarja a szemem h ott van és ez is tele van zsúfolva, LG még egy fokkal jobb optimalizáltabb is kicsit , Sony tetszik de elég rossz szoftvereket csinálnak.. Optimalizálásban mem bajnokok(tapasztalat), ezek után nálam a 2 TOP a stock doid és a MIUI. Szoval nekem vagy drágán (nexus) vagy kínából kéne vennem es sajnos egyiket se szivesen teszem. Ezért velem elég rendesen kicsesznek ezzel. Ugy h rohadjanak meg. Csinálják meg rendesen vagy hagyják h a felhasználó oldja meg ha ők nem tudják.
(ez mind az én egyéni véleményem nem akarok vitát nyitni)
-
Bkrisz9
őstag
1 hete követem de bírom ezt a topicot vita,viccelodes ez az amaz van itt minden
-
Bkrisz9
őstag
válasz Ed3r_X_ #5745 üzenetére
Nagyon ismeros a helyzeted bár én egyke vagyok 14 voltam epp :|
SDDS22:
Sulim mellet majdnem van egy általános iskola és a haza felé tartó gyerekek ugyan úgy cigiznek mint a 17,18,19 éves gimisek .. Szerintem felnőtt korban is gáz gimis korban méginkább de általánosban?! Wtf?[ Szerkesztve ]
-
-
Bkrisz9
őstag
Valaki a facebookos reszre?
-
Bkrisz9
őstag
válasz Blackmirror #5823 üzenetére
Bírom az ilyenek
-
Bkrisz9
őstag
Vannak ezek a csodaprogramok amik küldik a gps kordinatat,lezarjak a telefont, elolapi kamara kepet kuldik e-mail cimre stb meseltek h elloptak a gyerek telojat bement egyenest a rendorsegre kuldtek egy mailt telora az meg kukdte a helyet,lezarta kóddal a telefont es 5 percenkent jott az elolapi kamera fenykepe a törvény hősei meg beultek a kocsiba es mentek a teloert csak ugye akinek esze is van az egybol kikapcs akksi minden kiszed es otthon huzza ujra a telefont aztan masnap mar el is adja
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz pit stop #5833 üzenetére
Nekem is a nyakamba lóg a füles ha hivak felvevőgomb meg utcan meg
zenet hallgatok azt is tudom irányítani felvevő gomb nyomkodasaval meg h a zsebembe nyomkodom a hangero gombokatKeeperv85:
Ha nem felejtem el következő drágább telómnál megkereslek ezt h isAmugy Amoledes telot kell lopni ha jo benne a kijelzo konyu eladni alkatrésznek (bocsi nem bírtam ki)
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz Blackmirror #6040 üzenetére
Ezdejo
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #6139 üzenetére
Pl az én telomra is igaz ez. Xperia Sola. Ipari hulladéknak is rossz es meg a BL is zárt
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
[link] valaki?
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz quailstorm #6709 üzenetére
Jaja. Elofizus lehet szerintem
-
Bkrisz9
őstag
[link]
Sztem tök jóAmennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz maggi1886076 #7015 üzenetére
Nem tudom ki trollkodik komolytalanul nagyrészt ész érvek nélkül. Vajon ki lehet az.. Ötlet emberek?
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz maggi1886076 #7018 üzenetére
Ő csak fanboy. De legalább ész érveket hoz fel. Na de nem etetem tovább a kakast.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz Blackmirror #7555 üzenetére
Sajnos :| én nem szeretem
-
Bkrisz9
őstag
válasz Blackmirror #7574 üzenetére
Hosszú :|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest