Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Én itt senkit nem akarok megbántani se semmi, de ez azért már gyalázat:
http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2014/02/10/elkeszult_a_japan_iphone/Bocsi telóról írok nem tudok lineklni, de szerintem többet nem olvasok idexet, annyira nem érdekelnek a hírek, hogy fölidegeljem magam rajta....
Oké, hogy dícséri, de az a cím, és bevezető nálam elnyerte a pálmát...[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Még csak szerda van, szóval jönnek az új samsungok a Galaxy Core Prima, Ultra, Max és a Galaxy Ace Style.
Nagyon remélem, hogy a galaxy ace style a 3-4 éves galaxy ace bőr utánzatú hátlappal rendelkező variánsa. Több mint vicces lenne
-
-Faceless-
őstag
válasz Blackmirror #9002 üzenetére
Azta rohadt....
-
-Faceless-
őstag
válasz Blackmirror #9077 üzenetére
Bezzeg a ********************************************************* vodánál ennyiért vehetek náluk egy L9 II-t, vagy Desire 500-at.....
Az s4 active-ért röhögve adnék ki annyit. Rohadna meg a szakszervezeti csomag... Fú de föl tud az ilyen idegelni. -
-Faceless-
őstag
Acer E3 na tálán lesz moto G kihívó Európában. Remélem, hogy a beígért KK frissítés miatt s400-al jön.
-
-Faceless-
őstag
Valaki hallott már erről a cégről?
Kb. minden telót 10-15 ezerrel olcsóbban adnak mint mások. -
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #9436 üzenetére
Olyan brutálisan szar, mint a Pr nem hiszem, hogy van. Hó közepén kikapcsoltak teljesen, azzal az indokkal, hogy nem fizettünk be egy fél éves számlát ami egyébként megtörtént, majd kiküldtek egy 25 ezres visszakapcsolási díjat, és még a következő 3 számlát (január, febr, márc, még decemberben). Majd mikor rendeztük, akkor még egy hétig tartott hogy kattintsanak kettőt, hogy visszakapcsolják.
Nem mellesleg 1 éve kötöttük a szerződést, azóta megfelezték a net sebességet, elvettek 10 csatornát, és 7 ezer helyett már 11-12-őt fizetünk
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #9438 üzenetére
Már elintéztük, ennyire komoly még nem történt, de többször is előfordult hasonló. Az áremelésen kívül minden megoldódott, de egyenlőre az lenne a jó ha ez lenne a legkisebb problémánk.
Ha minden jól megy talán hó végén megyünk át máshova. -
-Faceless-
őstag
Nem ide tartozik, de gondoltam itt könnyebb megkérdezni. Az okostelefon akadémiára szerdán csak 6, és 9 között lehet fölmenni? Hamarabb nem nyitnak?
150 km-re lakom, és szeretnék fölnézni, de ez így nem igazán jönne össze... -
-Faceless-
őstag
+1
Imádom ezt a harcot olvasni, én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy szarok bele. Vannak jó telefonok, mindenkinek másak az igényei, és más elégíti ki azokat. De ez még csak véletlen se csitítás képen mondom folytassátok nyugodtan legalább csináltok nekem egy jó estét. Ha lehet borzoljuk a kedélyeket FÚJJ APPLE, CSEMPE MIAZMÁR, LAGGDROID!!!!
És akkor mentem berakni a popcornt, 10 perc, és jövök remélem szorgalmasak lesztek.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Ezért csináltam? Hogy ilyen csönd legyen?
Még mázli, hogy nem a vajasat csak a csiliset csináltam meg....#Ed3r_X_ Az a legnagyobb baj, hogy ezt a gyártók is tudják, hogy egy s400 szinte mindenre elég így mindig minden esetben meghúzzák még valamivel a telefont. Egyetlen normálisan beárazott jó phablettel sem találkoztam, pedig ha kell rablánccal kicsengetnék érte 80-at. (nekem az sok pénz erre..)
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz pit stop #9764 üzenetére
Nekem ez az új 5c már akkor is bántotta a szememet, amikor bejelentették. Az applere, mint cégre úgy tekintek, mint aki egy prémium szolgáltatást árul Tv-vel, laptoppal, asztali géppel, telefonnal. Valahogy így a tiszta fém, és üveg között ez a fényes szappantartó hát nem tudom...
Még inkább megerősíti bennem a tényt, hogy képesek egy elvileg felső-közép kategóriás telefont kiadni fix 8GB tárhellyel. Ez inkább úgy az 1/5-ébe kerülő kategóriában jellemző.
Bár elég sok gyártóval van bajom, és sok mindenbe bele tudnék kötni szóval inkább nem panaszkodom...
Elég jó példa rá, hogy fél éve akarok telefont venni, de nem vettem, mert nem tetszenek szinte minddel van valami bajom[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz Cyberpunk #9767 üzenetére
Az akkor elterjedt design alapján az még rendben is volt. De ma amikor arról ismered meg az almákat, hogy messziről virít róluk a minőségi fém / üveg. Ma a jelenlegi kínálatba szerintem nem fér bele.
Még a weboldalukon is virít, hogy minden szürke, fehér, fekete, majd 5c.
De lehet, hogy csak ez nekem ilyen. -
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #9798 üzenetére
Szerintem igen, te vagy az egyedüli.
Bocsi, de nekem még mindig nagyon nem jön be... -
-Faceless-
őstag
válasz Blackmirror #9814 üzenetére
Most én itt nem kötekedni jöttem. (na jó, de igen )
A többi telefont még valahogy azt mondom oké, de a One mini mi a jó büdös ********** keres ott??
Fogadni mernék, hogy aki kitalálta ezt az akciót egy rohadt képet nem próbált meg azzal a vacakkal lőni... -
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #9831 üzenetére
Igaz, abba is bele lehetne kötni, de one mini borzalmas, egyenesen használhatatlan olajfestményeket csinál.
Nem beléd akarok kötni, hanem a T-mobilba.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #9834 üzenetére
Elírtad inkább Ultraszar lesz az
-
-Faceless-
őstag
válasz maggi1886076 #9836 üzenetére
Áldják, mint valami istenséget, és egy rossz jogos szót sem lehet rá mondani. Amúgy itthon drága, elavultnak számító hardver van benne, és kamerán kívül minden téren oda vissza veri a moto G.
-
-Faceless-
őstag
válasz batai15 #9840 üzenetére
Nem benchmark huszár vagyok nagyon messze állok tőle, de a s400 ebben az árban már igen csak elterjed, és jobban teljesít (a többség), mint a 6589 az más kérdés, hogy ma már ez az alsó közép kategóriás hardver is elfuttat elég sok mindent elég szépen. Nem a telefont fikázom, de azt el lehet fogadni, hogy nem hazánkba találták ki, és amíg másutt jóval kevesebbe kerül, addig itthon helyi garancia hiányában nem igen állja meg a helyét.
De ez az én véleményem, nem kell ezért megkövezni.
-
-Faceless-
őstag
Zte Grand S Flex, igaz csak 4.1 van rajta (L9 II-n is), de komoly kis telefon jó kamerával, 2 év gyártói garival, szerintem igen csak megérdemli a helyet a Best Buy listán.
-
-Faceless-
őstag
válasz maggi1886076 #9850 üzenetére
Több téren jobb, mint az Lg L9 II, vagy a desire 500. 2 év gyártói garanciával szerintem igen csak bele tartozik...
-
-Faceless-
őstag
válasz Ed3r_X_ #9886 üzenetére
Én akkor vesztettem el a mai fiatalságban a reményt, amikor halottam, hogy volt gimimben rendezvény után 4-5 fele már részeg 9.-es csaj ordítozás után behányt az épület előtti bokorba...
Másik történet, amikor szintén hasonló összejövetel után az ajtó előtti lépcsőn teljesen kiütve maga alá vizelt, és annyira kész volt, hogy hívni kellett hozzá a mentőket...Valószínű velem van a baj... A legszomorúbb az, hogy ráadásul a környező városokból ez számított a legjobb iskolának, szóval még csak arra se lehet fogni...
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Meizu MX3 már hivatalos garanciával kapható az expansysnál. Csak ha valakinek tetszene, akkor szóltam.
-
-Faceless-
őstag
Hajj meglátom, hogy 72 ezer az S4 active. Gondolom magamban, na b+ ennyit akár mikor, még ha fejre állok is kicsengetek érte. Erre rákattintok a linkre....
Olyan szívesen felgyújtanám már ezt a boltot...
-
-Faceless-
őstag
Ha sony akkor minimum valamilyen Z lenne az. Az sp-nél még moto G-t is szívesebben vennék. Megbízhatóság lenne a legfontosabb, és abból kiábrándított a buszon szemben ülő gyereknek a közvetlenül kihangosított hívása. És a topicjában is csak a panaszkodást hallani (Sp)
Különben a vízállóság nem izgat, nem vennék azért telefont, a kijelző hibáról meg még nem hallottam. Csak fusztrál, hogy nincs az ár keretemben normális telefon, vagy ha van akkor csak teszt darab, vagy ilyen mint ez.
-
-Faceless-
őstag
Én mindig félek az ilyen használt termékektől. A fene se tudja, hogy mennyire nyüstölték, ha mondjuk London - Bécs / Budapest távon folyamatosan gps-ként működött egy fuvarozónál, vagy boltban kiállított telóként. (már ha telenoros).
Ilyen esetekben, elhasználódásnál még a garancia is maximum gyújtósnak jó..(a fuvarozós példát azért hoztam, mert van olyan ismerősöm aki pl. egy 820-at használ nemzetközi fuvarozásra.)
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy a xiaomi telefonok szoftverfrissítésének hol lehet utána nézni?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire foglalkoznak a frissítésekkel. A xiaomishop.hu-n néztem, hogy van 80-ért mi2s ami végülis elég korrekt lenne, ha legalább egy ígéret van 4.4-re. -
-Faceless-
őstag
válasz quailstorm #10133 üzenetére
-
-Faceless-
őstag
Most elgondolkodtam, hogy 81 ezerért lehet benevezek a vodánál egy One minire. Most úgy volt, hogy moto G-t akartam, de végül is a gyári gari, a jobb kamera, a hangszórók, és a fém ház talán megéri a felárat.
A mobilarenás cikkben igen csak lehúzzák a minivel lőtt képeket, de kb. bárhol máshol nézem egész tűrhető fotókat lő.Szerintetek megéri azt a plusz 20 ezret?
Na meg érdekes, hogy elvileg a moto G gyorsabb kellene, hogy legyen de Epic Citadelben a 4.2-es one mini OpenGl 3.0 nélkül is majdnem rádupláz (gsmarena). -
-Faceless-
őstag
Hát nem tudom, moto G-ről már mindenütt utána olvastam, és keveslem magamnak azt a telefont. A one mini repedéses gondjának is utána néztem, és széria hiba volt, másrészt a feketével nem jön elő én meg azt venném.
Szívem szerint nexus-t vennék, de már alig kapni, és ahol lehet ott is túlárazott szerintem. De ezt az optimus G-t köszi szépen nem tudom, hogyan nem találtam eddig meg ezt, pedig minden másnap nézem van-e valami változás, hogy lecsaphassak rá. Bár a bolti gari miatt még nem 100%-ra, szóval még alszok rá.
-
-Faceless-
őstag
Már tényleg nagyon sok helyen utána néztem ezek a 75 ezres nexusok, német kiállított telefonok egy zacskóban tartozékok nélkül. Na ezt nem vállalom be. A legolcsóbb talán partnero lenne, de a telefon + szállítás + kellene hozzá tok, mert hát csak üvegből van az úgy már tényleg sok.
Az optimus G amit küldtél remélem még lesz egy darabig, mert most a héten nem tudom megrendelni. Tudom, hogy szoftveresen kicsit el van maradva, igazából olyan hatalmas újítás nincs a 4.4-ben, bőven használható amíg meg nem kapja.
A moto G-t pedig nem a sebességre értettem, hogy kevés hanem arra, hogy a kamerája nem valami jó, a hangszóró is csak ehh, oké hogy 4.4 van rajta, ráadásul stock android, de igazából semmiben sem jó mindenben hozza az elfogadható szintet, és annyi (ha mondjuk itt is 40 ezer lenne, akkor el is nézném). A htc-nek legalább jó a hangszórója, designban is otthon van, és a kamerája is egész jó. Romolni úgysem szándékozom, még a rootban sem vagyok biztos, hogy kell-e az nekem szóval majd kiderül mi lesz.
-
-Faceless-
őstag
válasz HuMarc #10229 üzenetére
Volt ilyen Gigabyte-om, legalábbis nagyon hasonló az biztos. Szerintem egy hulladék volt, szóval kihajítottam akkor lett elegem az olcsó egerekből..
Egyenetlenül érzékelt, ha más felületre raktam ki kellett húzni meg vissza, és akkor se biztos, hogy jó volt, és az oldalsó gombok úgy lötyögtek benne, hogy azt hinné az ember mindjárt kiesik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest