- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
Teng
aktív tag
Hello mindenkinek.
Nagyon érdekes problémval közdük: szinte akármit letöltök pl: 700mb-s "rar"-os avi, kitömörítéskor azt írja crc-s, majd újra elindítom a torrent filet leellenőrzi a fileokat és azt írja 99,9% vagy mégkevesebb, szóval be-ki kell rakosgatni a torrentet vagy 20szor mire 100%-osan lejön és kitudom tömöríteni ennek mi lehet az oka?
Gondoltam a winben van a hiba 3szor újraraktam, http-n keresztül akármit töltök jó, szóval a hálókarim sem rossz szerintem, két vinyóm is van tehát a vinyóra sem gyanakszom mert mind2őnél ezt csinálja, kipróbáltam szinte minden torrentklienst és több verziót... esetleg van valakinek valami tippje mi lehet a hiba?
-
Bali27
addikt
Szaisztok..! Tudnátok segiteni ?
Az miért van hogy 64bites Vistán akár mit csinálok, Alapon hagyom a tcpip.syst, ha meg patchelem akkor is ugyan ezt irja ki a Bitcomet...és nem tölt természetesen...[link] -
Bali27
addikt
Hiperaktív ez a topic...
Vagy ennyire kiforrta magát az összes P2P Kliens??? -
Bali27
addikt
Szasiztok.. Az lehetséges hog yaz U torrent legutolsó stabil verziója 4 divx filemt is hibásan töltöttle? Egyzserüen se winraral se semmivel nem lehetett kitörmöriteni öket...(1280/128 as netnél ez elég nagy érvágás) Azt irta ki a winrar hogy ismeretlen kiterjesztés vagy sérült file... Átnevezni hiába neveztem,.. semmi.. Le kelett törölni az öszeset...64 Bites Vista van fent ha ez sámit valamit
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. MOst raktamnemrég vistát..
Szerintetk itt a QOS-t be kell kapcsolni? Állitolag régen hatásos volt, igaz azt irták rola h miost meg jobb ha be van kapcolva.. Amugy CFOSt használok... -
Jazz
veterán
-
L3zl13
nagyúr
NAT - Network address translation. (Hálózati cím fordítás) Akkor kell, ha router mögül mész ki a netre.
Két fajta IP cím létezik. A publikus illetve a privát. A publikust a szolgáltató adja a szolgáltatással (vagy külön pénzért) jó esetben. A privátot bárki tetszés szerint használhatja, de csak belső/magán hálón működik. Az interneten nem.
A routeren innenső oldalán (ahova a géped rádugod) csak privát IP-d lesz. A router külső fele kapja meg azt a (jó esetben) publikus IP-t amit egyébként a géped kapna, ha közvetlenül (router nélkül) dugnád fel az internetre.Ahhoz, hogy a routeren belülről is tudj internetezni a router átírogatja az IP (lefordítja) az általad küldött csomagokban szereplő címeket, majd a válasz csomagokat továbbítja neked.
Alapból minden router meg tudja ezt csinálni sima http esetén, de torrentnél és más fájlletöltőknél már nem ilyen egyszerű a helyzet. http-nél mindig te kérsz először valamilyen adatot, és arra érkezik válasz. Így a router tudja, hogy melyik adatot kell neked továbbítani. Fájlcserélőknél viszont a bejövő kapcsolatot a túloldalról szeretnék indítani, így a router nem tudja, hogy melyik belső címre kellene azokat továbbítani. (Mert ugye routeren belül több gép is lehet a hálózaton.)
Ilyenkor szokták azt csinálni, hogy a router egy meghatározott külső portját ráirányítják egy fix belső gép valamelyik portjára. Így bármilyen arra érkező csomagot mindig ugyanarra a gépre fog küldeni a router.Ezt kellene megvalósítanod a saját routereden, hogy működjenek a bejövő csomagok.
A gond akkor van, ha a router nem a tied, hanem a szolgáltatónál van egy központi router, és azon belül minden csak privát IP-ket kap. Ilyenkor szopás van. Esetleg érdeklődhetsz a szolgáltatónál, hogy lehet-e valami módon publikus IP-hez jutni.
DHT - Distributed hash tables Ez arra van, hogy akkor is találhatsz megosztókat, ha a torrent már nem aktív. (Megszünt, törölték, nem megy az oldal...) Illetve találhatsz még további megosztókat akik nem csatlakoznak az adott szerverhez. Ennyi. Ennek a működéséhez is asszem a NAT-ot kellene megoldani.
Cache beállítások: http://utorrent.com/faq.php#How_do_I_modify_the_disk_cache_options.3F
Szerintem nem nagyon kell b@szogatni őket, de te tudod. -
Dani_kp
addikt
Ez nem jó, de tálcán megkeresed a cfosspeed ikonját utána jobb klikk -> beállítások -> beállítások -> felül programok -> fájl megosztás -> itt kikeresed a µTorrentet és több pioritást adsz rá.
mod: am. én a µTorrent 1.6.1 (1610) használom nekem ez vált be, haverom meg frissítgette itt az 1.7-et meg az 1.7.1-et... és most véglis az 1.7.5 használja ami mostmár jó.
igazság szerint ahogy tapasztaltam egy torrentes oldalon se szeretik az 1.7-től felfele lévő µTorrent-eket, mert téves adatokat küld vissza. de tán az 1.7.5-nél már nincsenek ilyen problémák.
-
Jazz
veterán
"Help!
u Torrent, sárag felkiáltó jel: "nincs bejövő kapcsolat"!
- Kerio tűzfalon torrentnél minden ki-be menő kipiálva, de ha kikacsolom tűzfalat akkor is ilyen. (Win Tűzfal alapból ki van nyomva)
- "Port átirányítás tesztelés": Bármilyen portot adok meg mindegyik error.
- És ezek ellenére tudnak mások csatlakozni és megy a felöltés is
- És mi ez a DHT meg NAT meg amivel mások is kínlódnak? (asszem 3.0-ás NAT-om van, meg SP2 persze)
Rakták fel már mások is ezeket a kérdéseket, de nem válaszolták meg.Továbbá azt akarom hogy minél kevésbé gyilkolja a vinyót, memórám rengeteg nem gond, be is állítottam 200Mb-ot az auto cache felülbírálásához, de:
- A Haladó Cache beállításoknál azok mik? Nem érdekel ha hirtelen leállás van aztán elveszik pár Kb, de az se ha 100Mb, nem kell a biztosra menni mert hirtelen leállás kit érdekel, ne irogasson ki 2 percenként (bár nem tudom mi az...). Mit állítsak mire?U.i.:Aki azt mondja googlezzak meg keressek annak leharapom a fejét
. Egy rakat topicot végigrágtam, help-site-ok legtöbb angolul, időm ennyit engedett, nem tudok ezzel többet szarakodni. Ha nehezére esik ne segítsen. De ha még is úgy nagyon megköszönném, és végre pontot tehetek ezekre a dolgokra. Végül is ezért van a fórum hogy segítsünk másoknak, én leglább is ezt teszem, ha kompetens vagyok egy témában megosztom a tudásom. Thx
"
-
7
addikt
Hivatalosan azt csinalja, hogy priorizalja a csomagokat, azaz filemegosztas mellett akar meg jatszani is tudsz online (aminek okait most inkabb nem fejtegetnem, mert mindjart osszeesem az almossagtol, de keress ra, erdekes dolog ez).
Nemhivatalosan pedig szarul van megirva (holott jo az otlet), es igy hajlamos szetcseszni a netes beallitasaidat. Es ezert raadasul penzt is kernek. Tehat nem erdemes.
-
Sanya
nagyúr
válasz
God Vazzeg #38 üzenetére
kimértem: nem gyorsabb, csak csal a számokkal, nagyobb számot jelenít meg. (csak úgy érzed, hogy gyorsabb
)
-
Huggyos
tag
Igy most mar eleg vilagos.
Mit is csinal az a cfosspeed? Erdemes azt telepiteni wireless internet melle? -
DigitXT
félisten
a videok veget nagyon lassan tolti le
Ez egyáltalán nem a uTorrent hibája (kivéve persze, ha más klienssel nem ezt tapasztaltad), hanem a megosztás működésének következménye: minél inkább a végén vagy, annál kevesebb szelete érdekel/kell a letöltés alatt álló cuccnak (hiszen egyre több van meg belőle), így egyre kisebb valószínűséggel lesz meg a hozzád kapcsolódó peereknek. Ez egy ilyen dolog: a BitTorrent protokoll próbál erre a helyzetre vmit optimalizálni (ún. end-game mód), pl. ha el is kezdted tölteni vkitől az adott szeletet, azért még körbenéz további lehetőségek után, mert lehet, hogy az elsőre kiválasztott éppen egy elég lassú peer, aminek a lassúsága a fájl közepénél nem tűnne fel (mert közben töltődik másoktól a többi része), viszont a végén nagyon is, tehát választhat másikat.
Hasznaltam a high priority -t, de nem sokat segitetett.
Ez meg nem is arra van, hanem arra, hogy a feltöltésed milyen arányban oszlik meg az egy időben futtatott torrentek közt.Az más kérdés, hogy ha nagyobb a feltöltésed, akkor valószínűleg több peerhez fogsz tudni kapcsolódni, ami növelheti a letöltésed (ilyen vmit-vmiért alapon próbál a protokoll egyensúlyt teremteni).
Van vmi megoldas?
Szvsz némi türelem.(Meg aztán torrentje és helyzete válogatja: ha pl. sok seeder van, vagy legalább néhány közülük gyors kapcsolattal rendelkezik, és nem fojtogatják őket a leecherek, akkor vmit-vmiért ide, vagy oda, piszokgyorsan le tud jönni a cucc, úgy hogy a végén sem lassul be.
)
Igazi ON: szerintem a uTorrent marhajó, bár rajta kívül csak az Azureust használtam (az sem rossz amúgy, de a uTorrent gyorsabb, és megbízhatóbb).
-
Huggyos
tag
Olyan bajom van az Utorrental, hogy a videok veget nagyon lassan tolti le. Minden mast tolt csak azt nem amit gyorsan be kene fejeznie. Hasznaltam a high priority -t, de nem sokat segitetett.
Van vmi megoldas? -
methyl
tag
válasz
corlagon #129 üzenetére
Nah végülis a BitTorrent nevű klienst raktam fel. Egész jó, bár ha FTP-zek (letöltök), akkor még ha netlimiterben vissza is veszem a sávszélességeket a torrent kliensen is és az FTP kliens programon is, akkor a BitTorrent vmiért sokkal kevesebb sávszélességen tölt mint amennyit ténylegesen osztottam neki. Pedig még a beállításoknál is megnöveltem a torrent kliensben a maximális kapcsolatok számát.
Na mindegy pozitív tapasztalataim vannak.
Csak mire 67 torrentet megnyitottam, meg le hash-eltem, addigra majdnem lement a nap.
Sajna az előző kliensem (XBT), néha meghüylült és megnyitott torrentjeim listáját eldobta néha....
Emiatt is váltottam most a BitTorrent-re... (ami amúgy tényleg kurva ugyanaz mint uTorrent, és már nyelvi file is van hozzá)...ennyi a tapasztalatom.
viszont az XBT tényleg kevesebb erőforrást evett és a netlimiterrel is jobban együtműködött...
ettől függetlenül zsír minden
-
Forest
tag
Felinstalaltam a cfosspeed et, de eleg rendesen belasitotta a netem. Az utorrent most olyan 15-20 kb/s al tolt a 90-160 helyett. Ez normalis?
-
corlagon
senior tag
Az utorrent kliens a tenyleg BitTorrent Inc. tulajdona, de ettol meg freeware. A bittorent kliens felepitesere kb. ugyanaz mint az utorrent (http://www.bittorrent.com/download?csrc=header), csak fizetos torrent kornyezetet epitettek melle, es ezert sztem a vilagon semmi ertelme nincs hasznalni...
-
methyl
tag
válasz
corlagon #127 üzenetére
kösz a tanácsot
A protokoll-os témakörrel kapcsolatban ennyire láma azért nem vagyok.
Én magára a szoftver termék nevére gondoltam, nem az adat-átviteli megoldásara....
csak azért mert úgy tudom, hogy az uTorrent-et megvette a Bittorrent nevű klienst tulajdonló cég. Na kereken ennyire gondoltam.Mindjárt megnézem, hogy akkor most melyiket is lenne érdemes, de szerintem a Bittorrent lesz. (mármint a SZOFTVER). Nem akarom hogy félre értsetek....
-
corlagon
senior tag
Bittorrent 1) a p2p protokol a neve, amit az uTorrent es a tobbi kliens is hasznal, 2) az elso kliens neve, amit Bram Cohen, a BT atyja fejlesztett ki. O nemreg eladta magat a zene/film /stb iparnak es fizetos networkke (link) alakitotta at az eredeti BT kornyezetet, ami biztosan zsenialis otlet volt.
Maradj az uTorrentnel, win-en mindenki azt hasznalja ugyis. -
methyl
tag
válasz
Core2duo6600 #125 üzenetére
Köszi a tanácsot, az uTorrent és a Bittorrent az ugyanaz, nem? legalábbis valamelyik megvette a másikat úgytudom.
Még mindig nem döntöttem, ugyhogy még írjatok vmi bíztatót.
Igazából itt a lényeg megbízhatóság. Erőforrásom van bőven...
-
CWorm
aktív tag
Egyértelműen az uTorrent a (leg)jobb.
Azureushoz képest szerintem kb tizedannyi erőforrást használ, és legalább tizedakkora méretű, ha nem több (nemtom mekkora egy azureus). Egyetlen fájl a program, nem kell telepíteni, alig használ memóriát, míg a javás Azu nekem baromi belassította gépet, amikor még az volt fent.
-
methyl
tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne...
Most kívánok váltani XBT clientről egy másikra mert elszállt a bináris állományom amiben a futó torrentjeim voltak és inkább már új clientben nyitnám meg őket újra, de ez lényegtelen.
Mondjatok már meg pár indokot, hogy uTorrentet vagy Azureus-t lenne érdemes használnom...!
Igazából erőforrásom van, X2 3800+, 2 Gigabyte DDR2 800, játszani keveset játszok...
Tudtok vmit az Azuruse új verziójáról (3.0.3.4. Vuze)? érdemes azt felrakni, vagy inkább a 2.5.0.0-t toljam fel?
Vagy inkább csínján a javás cuccokkal és inkább alap uTorrent-hez nyúljak ami simán van olyan megbízható?adjatok vmi tanácsot légyszi
köszi -
7
addikt
válasz
Tele von Zsinór #90 üzenetére
En is az rtorrentre (Linux) szavazok. Bar a letoltesi sebesseg minden kliensnel allando a tapasztalataim alapjan, az eroforrasokat ez eszi talan a legkevesbe, es nem kell neki grafikus felulet sem.
-
Csyppa
senior tag
válasz
Flatron710 #120 üzenetére
Van mikro jel: [link]
Egyébként én is µtorrentet használok, semmi bajom nem volt még vele.
-
Flatron710
tag
Nekem az Utorrent ( nincs "mikro" jel ) vált be a legjobban. Kevés gépigénye van és pontosan kommunikál a trackerrel. Előtte Azureus volt és azzal sem volt semmi baj.
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Furcsa jelenségre lettem figyelmes. Jó két éve Azureust használtam, és csak annyi baj van vele, hogy eléggé fogja a gépet (ram és proci). Aztán annyira nyomult a mikrotorrent, hogy felraktam helyette.
Namost egyből az volt a jelenség, hogy hiába volt megosztva nálam csomó dolog, és volt csomó leecher, tőlem nem töltött senki, de mondjuk a letöltés ment. (router, portforward, stb jól van beállítva)
De volt egy nagy csomag amit már jó egy hete töltöttem, de csak ilyen 4-10 kb/s-el. Na itt lett furcsa a dolog. Felraktam vissza az Azureust, megnyitottam benne ezt a torrentet, és egyből elkezdte szedni 70k-val. Aztán megnyitottam azokat is amiket én seed-elek, és max sávon töltöttek tőlem.
Szóval a kérdésem az, hogy mitől lehet ez? Van valami hiba a mikrotorrentben, és mégis ennyien esküsznek rá? Vagy mégis én állítottam be valamit rosszul? -
shev7
veterán
akkor megegyszer. a router beallitasai nem a gepeden vannak. vedd elo a routered kezikonyvet, nezd meg, hogy mi a default cime, ird be a bongeszobe, es maris allithatod. Az meg, hogy portforward.com-on milyen idokorlatos dolgot talaltal, azt nem tudom, de ott a lenyeg a tutorialok, routerenkent es alkalmazasonkent erthetoen le van irva mit kell beallitani...
MOD: persze portforwardhoz nem art, ha statikus a belso cimed, de arra is van tutorial, hogy win98-on ezt hogyan kell beallitani... [link] a beallitashoz nem tudok kozvetlen linket adni, mert elfelejtetted leirni milyen routered van, igy neked kell megkeresned, annyira azert nem bonyolult... [link]
[Szerkesztve] -
andatti
senior tag
Köszi shev7, de azt hiszem nem voltam elég világos. bocs.
Szóval a portforwardon jártam, le is töltöttem, de időkorlátos, illetve nem tudtam eligazodni rajta. Emellett pedig a win98-on nem találok olyat, hogy router beállításai stb. (a hálózat, modemek, internet beállítás, rendszer, területi beállítások-ban se; egyszóval magán a sz.gépen keresem a router beállításait, de ott se találom...) ezért nem tudok semmit átmódosítani a gépemen, illetve a routert aktívvá tenni.
-
andatti
senior tag
Hali!
Úgy tűnik nem minden kérdésre érkezik válasz itt a közösbe... esetleg privátba?
Nekem az a gondom, hogy villámcsapás érte a gépem és helyette win98 van fent egy kis alap gépen amíg nem veszek egy rendeset...
szóval telepítettem a mikro torrentet, (utorrent) s bár kiírja, hogy a tűzfal vagy ruter korlátozza a forgalmat azért aktívnak írta a kapcsolatot... Kb. egy hónapja használom, viszont most egy hete már passzívnak érzékelnek a torrent oldalak totál... és lassabban is megy a fel is, a le is...
Nem értem a dolgot, mert eddig működött, viszont szeptembertől már korlátlan netem lesz az Anet-nél, (mikrohullámú szélessáv) és nem forgalomfüggő, így szeretném elintézni, hogy mindenképp aktív legyek, ne csak a torrenteknél, hanem maga a program is annak érzékeljen.
Tűzfal nincs a gépen, hisz 98-on nincs is... a routerhez nem értek és amiket letöltöttem, hogy segít beállítani aktívnak a kapcsolatot, ami azokon a képeken van azt meg meg se találom.
Aki tudna segíteni, hogy legyek aktív teljesen azt megköszönném. (szájbarágósan leírná, amit tudok alkalmazni a win98-on).
előre is köszi
ui: azt ne mondja senki, hogy cseréljek oprendszert, mert nem tudok, és ha részben jó volt, akkor most is annak kéne lennie... csak hülye vagyok a beállításhoz. -
Steelmanus
addikt
Te kiprobaltad mar? Mert en igen, es bar jonak tunik, amikor
bezarom a Halite-ot, van mogotte egy ablak ami csak felvillan de
lathato, igy el sem tudom olvasni a tartalmat, viszont van benne
egy engedelyezo pipa, amit nem lehet levadaszni mivel nagyon
gyorsan eltunik az ablak. -
Henker2
addikt
Sziasztok! Egy olyan probléma jött elő, amire szeretném ha választ adnátok. Remélem orvosolható a betegség. Mióta új WIN van fent a gépen, azóta nem tudok torrentet tölteni. Vagyis tudok, csak,... próbáltam már Azureus-sal és Bitcomet-tel is. Ugyanis mindkét kliens kb 5-10 perc töltés után, egyszercsak fogja magát, és kilép. Mintha én állitanám le. Ha újra visszatöltöm őket, újra megy a töltés egy 5 percig, aztán megint kilép. Valami blokkolhatná ezeket? Segitsetek please
-
Troy.
addikt
pontosabban a 3360-as verzioban. tudtommal a 1.7.1 build 3341- es is még rossz. üdv
-
Kraptor
őstag
Utorrent 1.7 felejtős sok torrent oldal bannolta már mert nem minden tünik kósernek.
Ezt próbáljátok helyette:
[link] XP 32*-bit versön, nagyon keveset esik és elég egyszerű kezelni. -
Gee-X
csendes tag
hallottam már róla, de nem tudom pontosan mire való/hogy működik.
egyébként nem a le/fel töltési sebességgel van gondom, hisz 3M/3M netem van és akkor is belassul a net ha csak 30-40 Kb/s a fel vagy letöltés (a 384ből meg igazán nem sok a 40)
2: NÉHA, ha szerencsém van és sikerül valahogy elkapnom egy jó időszakát az utorrentnek 200as letöltés + 175ös feltöltés mellett is tökéletesen működik minden
3: más torrentklienssel (azureust próbálgatom épp) úgy tűnik nincs probléma. még csak állítanom/korlátoznom sem kell
én nagyon nagyítom az eddig próbálkozások alapján, hogy valami konkrétan az utorrenttel (beállításokkal) nem stimmel
de az egészben azt nem értem leginkább, hogy hogy lehet az, hogy eleinte hónapokig működött teljesen jól, azóta meg nem -
Gee-X
csendes tag
válasz
kissgy04 #104 üzenetére
Nem, nincs bejelölve a véletlen port (de már kipróbáltam úgyis
), egyébként nem csak az indulásnál van vele a baj, hanem amíg fut addig folyamatosan. szóval ha a neten akarok böngészni mindig muszáj leállítanom.
feltettem az 1.7.1es tegnap de sajnos szintén nem változtatott a helyzeten
[Szerkesztve] -
kissgy04
tag
esetleg beklikkelted véletlenül, hogy minden indításkor véletlenszerű portot kapjon és emiatt hezitál a géped utorrentnél??
[amúgy, bár gondolom te is tudod, kijött az utorrent 1.7-es végleges verziója, és annak is már a legújabb verziója az 1.7.1, próbáld meg azzal is, ha még nem tetted] -
Gee-X
csendes tag
válasz
kissgy04 #102 üzenetére
a hiba független a kapcsolatok számától és a sebességtől. 3 megás netem van és akkor is ez van ha pl a letöltés 0 kb/s és a feltöltés is csak 40 kb/s körül van.
már mindent kipróbáltam ami eszembe jutott, de semmi nem segített
ma feltettem megint az azureust és azzal úgy tűnik nincs ilyen gond (bár ez még elég friss tesztelés), tehát a probláma nagy valószínűséggel az utorrenttel van, de mint már mondtam nem szeretnék kliens váltani.
(csak van megoldás a problémára... ha mindenki másnál jó és nálam is rendesen működött eddig) -
Gee-X
csendes tag
sziasztok
elég furcsa problémám van. egy éve használok utorrentet, eleinte nem is volt vele semmi problémám, de az utóbbi hónapokban ha elindítom teljesen belassítja a netemet (egy sima weboldal betöltése is 20-30 mpig tart). a memória és a cpu használata normális. letöröltem, újratelepítettem, de nem segített. felraktam egy újabb verziót az sem segített. azóta volt egy teljes formatálás (win újrarakás) de a hiba még mindig fenn áll. a legérdekesebb az egészben, hogy ha elindítom, bezárom, újraindítom... ezt megcsinálom egymásután 2-3szor akkor utána rendesen működik, nem lassítja a netet.
van valakinek ötlete hogy mitől lehet ez?
minden beállítás ugyanaz mint régen, ugyanazt a portot használom (tűzfalon ki van engedve, működik is rendesen) semmin nem változtattam
a le és feltöltési sebességek is normálisak (legalábbis a kiírás szerint)
régebben próbáltam már más torrentklienseket, de nekem csak az utorrent jött be, ezért mindenképpen a dolog megoldása érdekelne, nem szeretnék más klienst használni (úgyhogy ezt a javaslatot inkább mellőzzétek légyszi)
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest