Keresés

Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz L3zl13 #140 üzenetére

Köszönöm! És a link is remek, neki is állok böngészni.
    Viszont ha elvileg nem publikus az ip, akkor hogy-hogy még is működik, és megtalálnak más gépek, megy a fel-le? (na most valamit én is konyítok hálózatokhoz, pár évet Cisco-ra is jártam:), de ezt akkor sem értem)

• Jazz

veterán

"Help!

u Torrent, sárag felkiáltó jel: "nincs bejövő kapcsolat"!
    - Kerio tűzfalon torrentnél minden ki-be menő kipiálva, de ha kikacsolom tűzfalat akkor is ilyen. (Win Tűzfal alapból ki van nyomva)
    - "Port átirányítás tesztelés": Bármilyen portot adok meg mindegyik error.
    - És ezek ellenére tudnak mások csatlakozni és megy a felöltés is
    - És mi ez a DHT meg NAT meg amivel mások is kínlódnak? (asszem 3.0-ás NAT-om van, meg SP2 persze)
    Rakták fel már mások is ezeket a kérdéseket, de nem válaszolták meg.

Továbbá azt akarom hogy minél kevésbé gyilkolja a vinyót, memórám rengeteg nem gond, be is állítottam 200Mb-ot az auto cache felülbírálásához, de:
    - A Haladó Cache beállításoknál azok mik? Nem érdekel ha hirtelen leállás van aztán elveszik pár Kb, de az se ha 100Mb, nem kell a biztosra menni mert hirtelen leállás kit érdekel, ne irogasson ki 2 percenként (bár nem tudom mi az...). Mit állítsak mire?

U.i.:Aki azt mondja googlezzak meg keressek annak leharapom a fejét:). Egy rakat topicot végigrágtam, help-site-ok legtöbb angolul, időm ennyit engedett, nem tudok ezzel többet szarakodni. Ha nehezére esik ne segítsen. De ha még is úgy nagyon megköszönném, és végre pontot tehetek ezekre a dolgokra. Végül is ezért van a fórum hogy segítsünk másoknak, én leglább is ezt teszem, ha kompetens vagyok egy témában megosztom a tudásom. Thx :R "

Aktív témák