- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
"Help!
u Torrent, sárag felkiáltó jel: "nincs bejövő kapcsolat"!
- Kerio tűzfalon torrentnél minden ki-be menő kipiálva, de ha kikacsolom tűzfalat akkor is ilyen. (Win Tűzfal alapból ki van nyomva)
- "Port átirányítás tesztelés": Bármilyen portot adok meg mindegyik error.
- És ezek ellenére tudnak mások csatlakozni és megy a felöltés is
- És mi ez a DHT meg NAT meg amivel mások is kínlódnak? (asszem 3.0-ás NAT-om van, meg SP2 persze)
Rakták fel már mások is ezeket a kérdéseket, de nem válaszolták meg.Továbbá azt akarom hogy minél kevésbé gyilkolja a vinyót, memórám rengeteg nem gond, be is állítottam 200Mb-ot az auto cache felülbírálásához, de:
- A Haladó Cache beállításoknál azok mik? Nem érdekel ha hirtelen leállás van aztán elveszik pár Kb, de az se ha 100Mb, nem kell a biztosra menni mert hirtelen leállás kit érdekel, ne irogasson ki 2 percenként (bár nem tudom mi az...). Mit állítsak mire?U.i.:Aki azt mondja googlezzak meg keressek annak leharapom a fejét
. Egy rakat topicot végigrágtam, help-site-ok legtöbb angolul, időm ennyit engedett, nem tudok ezzel többet szarakodni. Ha nehezére esik ne segítsen. De ha még is úgy nagyon megköszönném, és végre pontot tehetek ezekre a dolgokra. Végül is ezért van a fórum hogy segítsünk másoknak, én leglább is ezt teszem, ha kompetens vagyok egy témában megosztom a tudásom. Thx
"
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Horgász topik
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest