Aktív témák

• andatti

senior tag

Hali!
    Úgy tűnik nem minden kérdésre érkezik válasz itt a közösbe... esetleg privátba?

Nekem az a gondom, hogy villámcsapás érte a gépem és helyette win98 van fent egy kis alap gépen amíg nem veszek egy rendeset...
    szóval telepítettem a mikro torrentet, (utorrent) s bár kiírja, hogy a tűzfal vagy ruter korlátozza a forgalmat azért aktívnak írta a kapcsolatot... Kb. egy hónapja használom, viszont most egy hete már passzívnak érzékelnek a torrent oldalak totál... és lassabban is megy a fel is, a le is...
    Nem értem a dolgot, mert eddig működött, viszont szeptembertől már korlátlan netem lesz az Anet-nél, (mikrohullámú szélessáv) és nem forgalomfüggő, így szeretném elintézni, hogy mindenképp aktív legyek, ne csak a torrenteknél, hanem maga a program is annak érzékeljen.
    Tűzfal nincs a gépen, hisz 98-on nincs is... a routerhez nem értek és amiket letöltöttem, hogy segít beállítani aktívnak a kapcsolatot, ami azokon a képeken van azt meg meg se találom.
    Aki tudna segíteni, hogy legyek aktív teljesen azt megköszönném. (szájbarágósan leírná, amit tudok alkalmazni a win98-on).

előre is köszi

ui: azt ne mondja senki, hogy cseréljek oprendszert, mert nem tudok, és ha részben jó volt, akkor most is annak kéne lennie... csak hülye vagyok a beállításhoz.

Aktív témák