- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
corlagon
senior tag
Az utorrent kliens a tenyleg BitTorrent Inc. tulajdona, de ettol meg freeware. A bittorent kliens felepitesere kb. ugyanaz mint az utorrent (http://www.bittorrent.com/download?csrc=header), csak fizetos torrent kornyezetet epitettek melle, es ezert sztem a vilagon semmi ertelme nincs hasznalni...
-
corlagon
senior tag
Bittorrent 1) a p2p protokol a neve, amit az uTorrent es a tobbi kliens is hasznal, 2) az elso kliens neve, amit Bram Cohen, a BT atyja fejlesztett ki. O nemreg eladta magat a zene/film /stb iparnak es fizetos networkke (link) alakitotta at az eredeti BT kornyezetet, ami biztosan zsenialis otlet volt.
Maradj az uTorrentnel, win-en mindenki azt hasznalja ugyis. -
CWorm
aktív tag
Egyértelműen az uTorrent a (leg)jobb.
Azureushoz képest szerintem kb tizedannyi erőforrást használ, és legalább tizedakkora méretű, ha nem több (nemtom mekkora egy azureus). Egyetlen fájl a program, nem kell telepíteni, alig használ memóriát, míg a javás Azu nekem baromi belassította gépet, amikor még az volt fent.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Perplexity Pro 1 év kuponkód
- Tomb Raider 1-3 Remastered és Bomb Rush Cyberfunk steam kulcsok
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest