- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rossz hal
csendes tag
Segítsééég! hullámzik a letöltésem
először szépen lassan felmegy 40 kb/s-re, majd onnan szépen visszacsúszdázik 0-ra. És ezt csinálja tegnap óta folyamatosan, oda-vissza. Tud valaki segíteni? plíz...
-
10GoBall
aktív tag
Én sokáig bicometet használtam, majd keveset a supertorrentet és mostanában az utorrentet. . Most különböző gépeken megy mind a három. Túl nagy különbséget nem vettem észre közöttük. Mind a bitcomettel mind az utorrenttel jött le több gigás letöltésnél hibás rész. Ez jóval nagyobb gond mint ha valamelyik lassabban töltene le.
-
Nicky Nygaro
tag
Nekem valami gáz van az utorrent progival. Ha hosszabb ideig ''magára hagyom'', akkor mire visszatérek már tuti, hogy 0.0 kb/s a letöltés... Kikapcsolom, majd újra be, ekkor elindul. Van valami spéci beállítás, amit én kihagyhattam? Vagy a router vagy a Nod32 zavarhat be? A bitcomet gyorsabb volt minden tekintetben. nem értem...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #93 üzenetére
par honapja
-
törölt tag
uTorrent a legjobb. Hogy miért? Nyomd csak meg az About... screenen a ''T'' gombot...
-
bzoley
veterán
Az új Flashget-et próbálta már valaki?
Nekem még nem volt rá időm, egyik havernak ajánlottam, hátha érdekli.
Azt mondja, egész jó. -
Tele von Zsinór
őstag
Úgy nézem elment a topic utorrent irányba, pedig tudok jobbat: az én kedvencem az rTorrent.
-
ftc
nagyúr
nah áttértem utorrentra uj netet jobban kihasznállja mint bitcomet...
-
Dictator^
veterán
elinditottam otthon a letöltést eljöttem, most értem haza erre látom utorrent kifagyott (Disc overloaded) és nincs tele... mi a fene ez?
-
rétisün
veterán
-
vert!g0
csendes tag
Üdv
Én eddig Azut használtam, nekem egész jól bejött, de sok jót írtatok erről az utorrentről, lehet lepróbálom a dolgot, főleg notin lenne jó a kis rendszerigény. Mennyire akad össze a tűzfalakkal, mert az Azunak szokása volt legalábbis feltöltés részről ? -
rétisün
veterán
válasz
Senior tag #82 üzenetére
ez mit is jelent? mármint a memória szivárgás....
-
djtörök
senior tag
válasz
Senior tag #81 üzenetére
tudtommal ajánlott adni nagyobb feltöltési sebességet, különben ha a progi nem, akkor a tracker csökkenti le a letöltést.
-
djtörök
senior tag
+1 szavazat uTorrent 1.6 -ra
-
Dictator^
veterán
válasz
Dictator^ #77 üzenetére
na szóval tökre elnéztem a dolgot, public torrentet korlatozok, marmint feltöltést akkor se gyorsul a letöltés, kicsit mást néztem, tehát korlátlanul korlátozhatok... hú ez szép mondat... bár nagy uploadnál ugye belassulnak a letöltések.. igy általába 50k feltöltés közbe lazán töltök 340k-val kb..
-
Dictator^
veterán
hát...általába ha public torrentet szedek és azt korlátozom, mármint a feltöltésést akkor a letöltés is korlátozodik, legalábbis amiket én szedtem igy volt... most kezdtem el letölteni vmit, korlátoztam 1kra az uppot. és kb 5-10kval jött a cucc, levettem a korlátot róla és megugrott 230-260-ra
amugy meg nem public torrentet nem korlátozok söt vissza is töltöm az adott cuccot általába... -
Dictator^
veterán
nekem annyi a fura utorrent 1.6ban hogy, lekorlatozom a feltöltést 1k-ra (64k uploadom van), és kurva lassu lesz a net...böngészésnél kb 5 mp mire elindul az oldal betöltése... ez miért van? amugy sztem gyors meg jo kliens, söt még egyszerü is...de ezt tényleg nem vágom
-
rétisün
veterán
én most probálgatom az utorrentet (eddig azureust használtam) és ugy vettem észre, hogy ha megy az utorrent (ami állitolag észrevehetetlen) időnként akad a winamp, illetve netezésnél a kurzor mozgása ''darabos'' (nem tudok rá jobb szót) mitől lehet, hogyan lehetne megszüntetni? ja, azureusnál nem tapasztaltam ilyet...
-
shev7
veterán
válasz
JimmyCarrera #68 üzenetére
hat ha a bitcometes letoltesnel nem allitottad be, hogy a felkesz fajlok sajat kiterjesztest kapjanak, akkor nincs mas dolgod, mint elinditani az utorrentet, es betolteni a folyamatban levo letolteseket, es letoltesi helynek azt megadni, ahova eddig is toltotted.
-
ragazzo
őstag
válasz
JimmyCarrera #68 üzenetére
Hát nem vagyok a téma szakértője, de szerintem nem lehet megcsinálni amit itt írsz.
-
JimmyCarrera
csendes tag
Hello! Bitcomet 0.70ről szeretnék utorrentre váltani és kéne egy kis segítség hozzá.Hogyan tudom azt csinálni, hogy a már comettel elkezdett le/feltöltéseket folytassa az Utorrent? Plíz...
[Szerkesztve] -
userZ
aktív tag
Én kipróbáltam pár klienst, a uTorrent1.6 eddig mindent visz!
[Szerkesztve] -
törölt tag
uTorrent +1 szavazat
a gyorsasag meg nem a kliensen mulik, csak ha leszabalyozod -
skera
tag
+1 szavazat a uTorrentre. És nem ''bittorrent kliens'' hanem ''torrent kliens''.
-Nem olvastam az előzményeket, ne írj. -
Integra
titán
+1 szavazat a uTorrentre.
zseniálisan egyszerű és gyors progi, csak jókat tudok mondani róla. nem akad, nem fagy, nem zabál ramot, egyszerű, érthető, szép. csillagos 5ös -
CWorm
aktív tag
Én utorrentre szavazok, baromi kicsit, tud mindent, nem eszik semmi erőforrást, szal cool.
-
yooccoo
aktív tag
nálam semmi gond az azureussal, pedig csak celeronom van
gond nélkül tudok mellette játszani és nem lehet észrevenni, hogy fogna bármit is a gépből
[Szerkesztve] -
kmiki20
senior tag
A peereknél ezt írja ki: DHT állapot nem engedélyezett (ez mi és hol tudom engedélyezni?) ill. nem hozható létre kapcsolat,mert a célszámítógép visszautasította a kapcsolatot.
Tracker állapot működő.
ilyenkor mit kell tenni? -
kmiki20
senior tag
De az az érdekes,h eddíg ment rendesen.Most új wint raktam (simlicity) amibe bele volt integrálva ez a qtorrent.Még megpróbálom feltenni a bitcometet hátha.
Amúgy időközben rájöttem,h vmi nvidia net-es hülyeség fenn volt.Azt leírtottam, és most nem piros felkiáltójel van,hanem sárga 3szög,benne 1 felkiálltójellel. -
CsaBully
tag
uTorrent is the BEST..smaller,faster,better..ööö wasser?
-
kmiki20
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő: qtorrentet használok,de kollégiumban vagyok.A letöltésem nagyon jó(~10mega/sec),de a feltöltésem pár kbyte/secAlul 1 piros felkiálltójel figyelmeztet,h rossz a port.Na de koliban hogyan tudom belőni ezt??
Segítségeteket előre is köszönöm! -
RexpecT
addikt
Valakinek van tapasztalata a Morpheussal
-
Brae
őstag
Hogy a topikcímben feltett kérdésre válaszoljak: uTorrent(mikrotorrent)
-
ftc
nagyúr
Én próbálltam már:
uTorrent,Bitcomet,azureus
u-nekem nem akart szedni valamiért nem csípte a belső NAT-ot...
Azureus-kib fogta a gépet
Bitcomet-ennél maradtam mert ez megbirkozik a vacak belső NAT-al... -
RexpecT
addikt
Én is a Bitlordot hasznalom ha toltok vele akko olyan 22 Mb -ot eszik(már a winfosban).... de van mibol ugyhogy nem banom...
Bar sokan hasznaljak a Morpheust is ... elég sok mindent tud.... -
crab
senior tag
teljes mértékben ajánlom a utorrentet. 30 mega ramot használ ~1000 torrenttel. villámgyors, észrevehetetlen, semmit nem lassít a gépen.
szerk: 2893 órát futott eddig, 1.5 tb-ot forgalmazott, de még egyszer sem fagyott
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
bitcomettel nyomom. a uTorrent jobb??
-
vgergo
aktív tag
Azureus-t hasznalok, de ha 7MegaByte/s felett mar sokat hibazik (szerintem), meg olyan problemam van vele hogy ha 50-60 torrentet toltok fel egyszerre akkor hihetetlenul belassul a gepem, allitolag a utorrent-tel vagy bitcomet-t progival kevesebb problema van kisebb a gepigenye.
Mielott megkedeznetek, hogy miert hasznalok Azureust, mert ezt nem tudjak kiszurni. -
God Vazzeg
veterán
Nekem eddig a Bitlord jött be legjobban
De szerintem ez egyénfüggő, nálam amúgy a Bitlord se eszik sok erőforrást
-
shev7
veterán
szerintem nem a kliens problemaja. Van olyan, hogy a feltoltesed mertekeben tudsz letolteni. Pl ha valaki SUPER SEED modeban van csak akkor ad neked ujabb csoamgot, ha az elozot mar visszaosztottad.
Persze ha minden torrentnel elojon, kezdhetsz gyanakodni, de nekem az utorrenttel nem volt ilyen gondom. -
akom
őstag
Sziasztok!
Most raktam fel ezt az utorrent et azelőtt azureusal toltam amin érezhető volt hogy fogta kicsiny kis gépecskémet.
Teccik ez az utorrent de lenne pár kérdésem.
Az azureusba anno ugy csinaltam hogy amikor gyorsan leakartam valamit tölteni akkor az upload ot 5k/s re állítottam, így teljes sebességel tudtam tölteni (350k/s)
Na most ugyanezt ha utorrentel csinalom akkor a letöltési sebességem nem megy fel 32k/s nel többre, de ha az upload ot allitom 20k/s re akkor felmegy 150k/s re a letöltésem.
Na de ezutan ha többre rakom a feltöltést akkor már azért nem tölt gyorsabban mert az upload miatt nemtud jobban jönni. És nemtudom kihasznalni a teljes sávszélességet. Gondoltam arra is hogy ahonnan tölteni akarok nemjön de sajnos a seed gyors.
Ilyennel találkozott már valaki ? vagy csak valamit elbénáztam ? -
Gorcsev
tag
Az utorrent szerintem sem rossz, de használat előtt egy-két dolgot azért be kell állítani (itt meg lehet találni a fontosabb tudnivalókat: [link])
Mondjuk személy szerint nekem a Bitcomet jobban bejött, de sajnos több helyen tiltják vagy nem javasolják a használatát
[Szerkesztve] -
capafog23
őstag
Egyértelműen a utorrent (microtorrent) a legjobb legkevesebb erőforrást eszi valami 450kb nem kell telepíteni. Egyre több oldalon tiltják ki a többit.
-
Lolek
aktív tag
Én is utorentet ajánlom!
-
shev7
veterán
válasz
--=Gefi=-- #27 üzenetére
Sztem az open for seeding arra valao, hogy ne toltse le, hanem mindenkeppen seedelje. Tehat, ha rossz konyvtarat adsz meg neki, akkor nem kezdi el letolteni, hanem szimplan nem csinal semmit.
-
kovsol
titán
én bitcometet és utorentet tudom ajánlani
mind a kettővel hibamentesen tudok 7-8MB/s el tölteni (nem megabit)
-
fridaycs
tag
Most nincs elöttem az utorrent, de van a beállításoknál olyan hogy egyszerre hány torrent futhat, hányat töltsön fel illetve le. Ezeket kéne ellenőrizni és növelni ha kevés és azért nem indul.
szerk: habár ha ezek a beállítások nem stimmelnek akkor azt írja hogy seed-eléshez sorbanáll. Mind1 nézd meg ezeket a beállításokat aztán, ha ígyse akkor próbálink mást.
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
válasz
--=Gefi=-- #27 üzenetére
köszi...ezt kipróbálom
bár ez szerintem (open for seeding) akkor működik, amikor neked a cucc megvan és csak seedelni szeretnéd.. -
--=Gefi=--
tag
Elvileg utorrent 1.5.1 Beta-nál ha ugye letöltesz egy torrent file-t az megnyílik ezzel a progival. Kérdezi, hogy hova mentsed, és ezenkívül van alatta pár pipálási lehetőség. Köztük az open for seeding. Szerintem ha azt bepipálod (mert defaultban nincs benne), akkor menni fog.
-
tomika
aktív tag
Kipróbáltam már a bitcometet (kevés beállítási lehetőség), az azureust (instabil) és a utorrentet, e három közül egyértelműen a utorrent a legjobb. Kicsi, egyszerű, jól konfigolható.
Nekem, ha van leecher, automatikusan elkezd neki feltötleni, nem tudom mi lehet a baj nálad. -
Debilon
addikt
és segítenétek abban, hogy utorrent-ben hogy/hol lehet beállítani, hogyha végez egy letöltéssel akkor utána utomatikusan seed-elje a cuccot?
mert jelenleg ahogy leér, máris ''készenlétben seedeléshez'' vagy ilyesmi lesz az állapota..és kényszerített indítással elindítom akkor seedeli csak..
átnéztem mindent, de valszeg elkerülte a figyelmem -
villamos
őstag
Ok. Köszi a segítséget, megnézem!
-
törölt tag
uTorrent, vagy mikrotorrent néven fut egy staff, 300kbyte, mindent tud, gyors
-
villamos
őstag
Nem nagyon ismerek torrent klienseket, ezért szeretném megkérdezni, hogy melyiket használjam. Ugyanis belebotlottam egy tracker-be, amelyiken tiltva van az eddig használt kliensem, a Bitlord, de a Bitcomet is. Ezeken kívül a buta Asureust ismerem még, de ettől a java-s vacaktól, a falra mászom, mert nagyon belassítja a gépet, semmit sem lehet vele csinálni, amig fut. Szóval mi lenne az ideális választás ilyen esetben? Az is fontos lenne, ha valamiféle free progi lenne, nem szeretnék mindenféle 30 napos szutykot felpakolni...
-
L3zl13
nagyúr
NAT hiba azt jelenti, hogy passzív módban fog menni. Ettől még tudsz letölteni, csak nem mindenkitől.
Ahhoz, hogy aktív módban menjen, az kell, hogy vagy közvetlenül az internetre csatlakozz, valós IP-vel. Vagy a külső tűzfal/router/internetmegosztó gépen be legyen álíltva, hogy az adott portra érkező kéréseket továbbítsa a te gépedre, a programban beállított portra.
+ A saját gépen lévő tűzfal ne blokkolja az adott portra érkező kéréseket. -
Sianis
addikt
válasz
[DoN]$[LeoN] #1 üzenetére
Windows alatt a BitComet a nyerő. A lehető legkisebb erőforrást fogja.
Az meg, hogy mennyire tölt az már egészen mástól függ. -
Robaj
addikt
És melyik nem ír ki NAT hibát????
-
L3zl13
nagyúr
Azureus nem konzolos, de java-s tehát platform független. És ha jól tudom van hozzá webes vezérlő plugin, tehát távolról is vezérelhető.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
válasz
[DoN]$[LeoN] #1 üzenetére
én a bittorrent klienst használom
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Én Azureus-t nyomtam anno. Nagyok kúl volt, meg stabil stb. De amennyire tudom a Bittorent-et kicsinálták nem?
-
Enclave
aktív tag
Nekem a haver valami bittornado-t mutogatott...
De hogy van-e linuxosban, azt nem tudom -
vtechun
veterán
és linuxra? olyan ami konzolon is fut, és esetleg az mldonkey-hoz hasonloan tavolrol lehet grafikusan vezérelni...
-
vtechun
veterán
szerintem a Bitcomet... nekem bejön...
-
[DoN]$[LeoN]
tag
kérdés a cím lenne. Előre is köszi
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Metal topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest