- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Aktív témák
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Furcsa jelenségre lettem figyelmes. Jó két éve Azureust használtam, és csak annyi baj van vele, hogy eléggé fogja a gépet (ram és proci). Aztán annyira nyomult a mikrotorrent, hogy felraktam helyette.
Namost egyből az volt a jelenség, hogy hiába volt megosztva nálam csomó dolog, és volt csomó leecher, tőlem nem töltött senki, de mondjuk a letöltés ment. (router, portforward, stb jól van beállítva)
De volt egy nagy csomag amit már jó egy hete töltöttem, de csak ilyen 4-10 kb/s-el. Na itt lett furcsa a dolog. Felraktam vissza az Azureust, megnyitottam benne ezt a torrentet, és egyből elkezdte szedni 70k-val. Aztán megnyitottam azokat is amiket én seed-elek, és max sávon töltöttek tőlem.
Szóval a kérdésem az, hogy mitől lehet ez? Van valami hiba a mikrotorrentben, és mégis ennyien esküsznek rá? Vagy mégis én állítottam be valamit rosszul?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Politika
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sorozatok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest