Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz daimonion #29162 üzenetére
Nagyon sok router-nek fix a felhasználóneve és csak a jelszó változtatható. De te nyugodtan változtasd meg és add meg a jelszevad bármilyen proginak ;D (és kétség, gyanú soha ne merüljön föl benned)
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
kivlov
aktív tag
válasz daimonion #29355 üzenetére
Ha a boot idő háromszorosára nő akkor az mennyi gépidő százalékban? És akkor még nincs említve menet közben mennyit lassíta. Gépen...
Vagy mondjuk az avast deepsrceen 15 mp alatt végez azzal ami el más av 3-4 mp alatt
Akkor ezek hány százalékos gépigények ?
Csak példának írtam a 30% ot nem pontos infónak nem kötekedni kell... -
kivlov
aktív tag
válasz daimonion #29373 üzenetére
Komolyan ennyire nem tud itt senki se értelmezni ???
Ki mondta hogy a 360 rossz ?? Pont azt javasoltam mert nem eszi a gépet...nekem is ez van az egyik gépemen pont azét irtam alternatíva!!!!Nyaljátok egymás seggét de ha valaki mást mond mint ti akkor jön a kötekedés...
Nem én kezdtem én csak egy kérdést tettem fel amire a hero egyből ugrott....Nem csak olvasni értelmezni is kellene....
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz daimonion #29639 üzenetére
Attól hogy bejön a Windows indítása, addig amíg bejön az asztal, és olyankor már minden bentvan, kivéve a 360 TS, lehet azt is méri amíg az indul.
Amíg gyorsan indul a rendszer egy HDD-hez képest, addig nem foglalkozok ezzel
Aláírásomban ott a rendszer.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
lck
senior tag
válasz daimonion #29696 üzenetére
Oké, igazatok van. Lehet csak nekem van ilyen hülye felfogásom hogy egy program csak azt csinálja ami az eredeti funkciója. Ne ilyen All in One legyen, mint pl. lett a Neró is, amivel már talán kenyeret is lehet sütni. Aztán 1 Gigát felrak. ( helyette AnyBurn nálam 5 megát foglal. )
Ilyen szempontból IS nekem szimpatikusabb, azt tenném fel ha fejlesztenék.
-
lck
senior tag
válasz daimonion #29712 üzenetére
Baidu-nak nagyon korrekt nyelvi fordító alkalmazása van a programba beépítve.
Teljes egészében akkor töltődik le amikor először elindítod. Az eszköztár menün belül található. A lefordított szöveg, "alkalmazás" után azonnal beleintegrálódik a menübe. A fordítás exportálható pl: Magyar.blp fájlba.
A 2015 fordítását az ebben a fórumban is belinkelt előző verzió bemásolásával kezdtem. Ami a lefordítandó 1425 db bejegyzésből kb. 700-at felhasznált. A fordításban most 840-nél tartok. Hozzáteszem, hogy ez egy teljesen amatőr fordítás, persze törekszem rá hogy normális legyen, Google fordító + kreatívitás.
A jelenlegi állapot a program legfontosabb részeit ( főablak, keresés, védelem ) szinte teljesen magyarítja. Csak az eszköztárban lévő modulok angolok. Az eddigi Baidu 2015 frissítések meghagyták az eddigi fordítást.
Ha érdekel a jelenlegi állapotot innen letöltheted: [link]
A translator-ban simán importálható.
/ Valaki nekieshetne befejezni !!! / -
daimonion
senior tag
válasz daimonion #29793 üzenetére
Antivirus 360
sajnos lejárt a szerkesztési idő..Antivirus 360 meg spyware -
dqdb
nagyúr
válasz daimonion #29840 üzenetére
Röviden annyi, hogy a 360 IS és TS kizárólag akkor működik, ha a számítógépet rendszergazdai jogosultságú felhasználó használja, korlátozott jogú esetén nem fut (a linkelt topik szerint ilyenkor kiír egy hibaüzenetet). A hozzászólás írója ezt már fél éve jelentette a fejlesztőknek, időközben 6 levelet írt, de semmi sem történt. A hibát többen is megerősítik, majd kicsit később a 360 hivatalos support egy hozzászólásban megígéri, hogy hamarosan javítják azt.
A hozzászólás végén arra hívja fel a figyelmet, hogy a 360 kínai változata és az új 360 TS különböznek, az említett tesztoldalak az előbbit tesztelik, míg te az utóbbit tudod letölteni és használni.
A linkelt topikban egy másik felhasználó egy BD motorral kapcsolatos problémát említ, amely szerint a 360 által használt BD adatbázis nem egyezik meg sem a BD saját, sem az Emsisoft licencelt változatával, annál szűkebb. Később más megerősíti ezt is, és kiegészíti azzal, hogy az Avira adatbázisuk sem teljes.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
daimonion
senior tag
válasz daimonion #29928 üzenetére
Wilders security Forum Forticlient
Itt még lehet olvasni a progiról.
-
szlendörmen
újonc
válasz daimonion #30109 üzenetére
Igen, ezeket már megcsináltam. Úgy néz ki, a böngészőmet már nem zaklatja a web searches, de szerintem még nem oldódott meg a probléma, mivel akárhányszor lescanneltetem a gépet az Adwcleanerrel, vagy a Malwarbytes-sal, az egyik fájl(konkrétan: AppData/Local/Google/Chrome/User Data/Default/Preferences fájl) mindig ott van, amit megtalál ez a 2 program. Akármit csinálok(kézzel törlöm le, vagy a programokkal), pár másodpercen belül ismét megjelenik a fájl... Egyszerűen nem lehet letörölni...
Másik kérdés: Az normális, ha a feladatkezelőben látom, hogy a System nevű Windows-folyamat változó %-ban terheli a merevlemezt? Változó, valamikor 1, valamikor 10, valamikor 20-30%-ban is terheli pár másodpercig a merevlemezt a System nevű Windows-folyamat. Vagy ugyanez jellemző még a következőre: "Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer (hálózati korlátozással) (10)" Ez gondolom így nem normális, és összefüggésben állhat a fenti problémával, nem?
-
L7wy
őstag
válasz daimonion #30184 üzenetére
Apparently this is a minor release. An update/service pack will be released in October with new features etc. This version mainly consists of bug fixes and the version change to 2015.
Értsd úgy hogy kapott új GUI-t meg nevet, és majd októberben fejlesztenek is rajta valamit.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
t72killer
titán
válasz daimonion #30322 üzenetére
Egy random példa az "antivirus engine exploit"-ra adott google találatokból - konkrét kód.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz daimonion #30327 üzenetére
Ha civilizált módon netezel akkor általánosságban 1% alatti az esélye (mondjuk napokra vetítve, 100 nap alatt 1), hogy kártevővel futsz össze.
Ok, nem tudom, mitől védtek meg a malware-domaineket eleve blokkoló chrome-bővítményeim, de én az elmúlt fél évben talán 1x találkoztam riasztással (Avast + MBAM-mal szoktam szkennelgetni).
Szóval annak, hogy egy speciális ragadozóval összefuss, nagyon kicsi az esélye. Ennek ellenére azért megnézném, mit teszek a gépre, extra lyukakra nincs szükség.
-
szaki26a
aktív tag
válasz daimonion #30327 üzenetére
Ilyesmiket APT-k nek tartogatják, a lényeg pont az, hogy fogalmad sincsen, gyakran évekig észrevétlenül mozoghatnak, a szervezetekben, ez a céljuk, és ez a fő veszélyük is. Otthon kis eséllyel futsz bele, maximum ha olyan helyen, dolgozol ami célzott.
Traficlight és hasonlók 0 % os eséllyel védenek meg tőlük. Nagyon kis csomópontokból is fel lehet építeni nagyon nagy hálózatot, gyakran automatikus csomópont váltással.
Mondanám, hogy expoit shield, hips megvéd ellenük, de nem igy van. Expoit shield és hasonlók tesztelve vannak, hipsek szintén. Amelyik kód elakad azt tovább gyúrják.Vírusok terjedése 99% ban spam és weboldalon keresztül történik. Pl.: Reklámok. Iframek. Metasploit ha gyorsan kell a támadónak akkor fekete piacon azonnal vehet támadó kódokat. Mint egy webáruház, felárért be klikkelheted 50,000 spam továbbító zombit akarok, többi nem érdekel. Esetleg tudom célpont mit használ és az ellen garantáltan működő kódot kersek, vagy csak leggyakoribb 5-10 ellen most éppen működő kódot. Esetleg verzió követéssel.
És ez a jéghegy csúcsa... -
szaki26a
aktív tag
válasz daimonion #30340 üzenetére
Java már régen nem az elsődleges célpont, javascript pedig nem igényel java futtató környezetet. Böngésző futtatja. Flash,IFrame,PDF, stb. gyakorlatilag bármi támadható. ha érdekel akkor egy bővebb leírást példa programmal tudok adni, arról, hogyan lehet AV-k et átverni, de ide nem linkelem ki.
-
tpeter77
addikt
válasz daimonion #30381 üzenetére
szia,
Ha a virusirtó a hack/crack progikra bejelez, az nem gond, azokat a progikat régóta használom, csak fel kell venni "fehérlistába." Nem ezzel volt a bajom. Tudtam, hogy van 3-4 progim külön kell belőni hogy ne tiltsa.
Nem is azok okozták a bajt, azok kb 2 éve a winchesteren vannak.az MSE nem védett, amikor véletlenül adathalász és hasonló szép oldalakra tévedtem, amire nem is kivántam felmenni, csak az egyik link odavitt. Kaptam trójait meg még ki tudja mit...
Már új virusirtót sem lehetett telepiteni, a régi meg nem engedte leszedni a meglévő vírusokat, valamint random különféle ablakot dobált fel a virus.
Akkor már tudtam, hogy másnap a win7 telepítő dvd-t elő kell vegyem a szekrényből.Szinte mindig ugyanazokra az oldalakra járunk (feleségemmel közösen használjuk a gépet) és 2 vagy 3 évig gond nélkül elvoltam az XP-vel, aztán egy-két hónapja valami virust összeszedett a gép és azóta felraktam a Win7-est. Ezzel még most meg vagyok elégedve.
Hogy ne járjak megint ugyanigy, szeretném elkerülni egy jó viruskereső és tűzfal kombóval.
Kipróbáltam a NOD-ot, de lassít, és sokszor ellenőrzi főleg este a gépet, szinte félóránként tekeri a vincsit, éjjel halk tv-nézés mellett hangosan zúg a prociventi, mert ellenőriz megint ki tudja mit, amikor napokig nincs se le, se feltöltés.
Meguntam, NOD-ot leszedtem, helyette keresnék mást.Erre kérek tanácsot.
köszi. -
-
-
t72killer
titán
válasz daimonion #30532 üzenetére
Avasttal nincs ilyen problémánk, a defendernél azért az is jobb. Illetve a szokásos böngészős elővigyázatosságok. + Hitman Pro Alert.
Sajna manapság nem feltétlen kell warez/xxx-oldalakra menni a kártevőkért, facebookon is akad elég gyakran.[ Szerkesztve ]
-
-
mrszitya
senior tag
válasz daimonion #30541 üzenetére
Csak annyit fűznék hozzá, a megerősített üzemmód "passzívan" működik benne, ezért nem befolyásolhatja igazából a teljesítményt. Hírnév, népszerűség, egyebek alapján minősít, ez a modul már nem végez valódi víruselemzést.
Hja, egyik fórumtag így, a másik úgy látja. A rendszerhasználat megítélése mindig nagyon felhasználó- és konfigfüggő dolog...
A saját környezetemben előforduló gépek egyikén sincs érezhető különbség gyakorlatilag, ha az Avast-nél - papíron - kevésbé energiazabáló antivirus is megy fel (Emsisoft, BD Free, Webroot például). Kizárólag a bootidőben tapasztalok csekély változásokat személy szerint (amúgy jól belakott rendszereken). -
mrszitya
senior tag
válasz daimonion #30545 üzenetére
Nincs mit. Természetesen nem kifejezetten neked címeztem a kiemelt mondatot, hanem általánosságban mindenkinek.
(Nálunk például sima 5400 rpm-es, HDD-s laptopokon fut 2-4GB (DDR3) ramokkal.)
#ReSeTer
Webroot-tal is érdemes próbát tenni, papíron messze ez a legtakarékosabb védelem. Belőle fél éves promót is lehet szerezni, ha a próbán jól teljesít.
Így meg is van a kettő. -
-
stingy2
senior tag
válasz daimonion #30673 üzenetére
ezt sajnos nem tudom megmondani. többen írták már, h lassul a böngészés az ABP miatt. én csak az indítás után tapasztalom azt a kb 0,5mp-el magasabb betöltődést, utána minden ok. de valószínűleg a 16gb memóriának is köszönhetően nem lassul.a másik gépben 2gb van, ott ABP-al elszüttyög a ff 4-5 mp-ig mire betölt, de utána különösebben nem érzem, h lassítana -bár lehet, h már hozzászoktam.pár napja próbaképp feltettem helyette a bluhell firewallt, azzal a laposon gyorsult valamit, csak az meg nem fog annyi szemetet, mint az ADP...már megint az a rusnya kompromisszum
t72killer #30678 most, h írod, beugrott, h volt vmelyik topicban erről szó, h bizonyos oldalaknál működéséből kifolyólag az ABP brutál tudja zabálni a memóriát[ Szerkesztve ]
INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- elementary OS
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest