Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Szellem.: Lamzu MAYA X gamer egér! Az egerek Lamborghinije.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
tpeter77 #48025 üzenetére
Egy ismim ősrégi konfigjába beraktam a winyómat hogy adatot mentsek, simán elindult, befrissítette a drivereket és kész is volt, kb 2 perc alatt. Ezen annyira nem aggódom.
Meg akkor se, ha nem indul el.
Rufus-al tudok win7 boot pendrive-ot készíteni, évek óta így nyomom ha telepíteni kell.Win10-et még nem használtam, de nálam okosabbak azt mondták, hogy kénytelen leszek áttérni arra, mert a dx 12-t csak az tudja, és nekem a leendő videokártyámhoz az fog kelleni. (gt 1050 ti vagy mi a szösz lesz majd).
Szóval win10 telepítésben még szűz vagyok. De mielőtt belecsusszanunk bármiféle warezba (fuj fuj csúnya dolog), inkább írj pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Napelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest