- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
-
Sirpi
senior tag
Hát igen, eldönthetné, hogy mit is nyilatkozik:
'Intonációs hibákra hivatkoztak és ilyen véleménnyel búcsúztattak. [...] nekem nem tűntek fel nagy problémák'' Aztán közli, hogy Ráadásul a telefonszámom alá pont egy hamis refrént vágtak be.
Különben én már hetek óta drukkoltam, hogy essen ki végre, nagyon nem bírtam a csajt. Amikor Boogie-val állt kint, akkor kicsit kivoltam, a zsűrit meg elküldtem melegebb éghajlatra. Én is ezt a döntőt szerettem volna. Különben 2 hete a D******s rádióban volt szerda reggel egy egyórás riport a bugival, mint friss kiesettel, és nagyon szimpin, szerényen nyilatkozott. És amikor megkérdezték, hogy kinek drukkol a bentmaradtak közül, akkor azt mondta, hogy nem akarja a többieket megbántani, de ha már megkérdezték, akkor elárulja, hogy a Caramelnek, és vele már az első naptól kezdve jóban volt.
Várom már nagyon a döntőt, szerintem tuti lesz, és nem véletlen, hogy nem foglaltam konkrét állást a két fél között, mert annyira különbözőek, és igazából én bírom mind a kettőjüket. -
Kidus
őstag
-
Tangerine
senior tag
-
I_Am
veterán
-
Ottoka
őstag
-
Kidus
őstag
-
Lortech
addikt
-
BLiNk3r
senior tag
-
tildy
nagyúr
6 évig tanultam

Semmit nem tudok, nem beszélek. MAx annyit tudok leirni, sajna ruszki karakterkeszlet nelkul, de azzal is sikerülne, hogy gye tü zsivjos? Meg kak tyibja za vút? Meg ja jljublju tyíbja.
Le tudnám írni orosz karakterekkel is, de eléggé nem találnám a billentyűket
A lentiek címére emlékeztem , ezért rámentem a tatu oldalra
joe7
e nem is ismered őket.Már régóta együtt énekeltek a hazájukban, oroszul, mikor az angol dalra világszerte felkapottak lettek!!!
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
-
tildy
nagyúr
Woodpaul:én hallgattam ákost egy időben, angolul, magyarul.
Valahogy ha angolul énekel, elveszika varázs, pedig értem akkro is a szöveget, de mégsme olyan szép.
Egyébként magyarul is be lehet futni, külföldön is, lásd a moldáv srácok, saját nyelvükön énekeltek, akkro ott volt a két ruszki csaj is, a TATU. -
Steelheart
senior tag
-
brownus
veterán
-
Steelheart
senior tag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
ByB
addikt
-
woodpaul
őstag
-
dat
senior tag
-
atuci
őstag
-
Kidus
őstag
-
brownus
veterán
-
tildy
nagyúr
-
mahatma
aktív tag
-
mahatma
aktív tag
-
Tangerine
senior tag
-
Pet_i
senior tag
-
Pet_i
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Battlefield 6
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na ne má!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)