Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
Sixkiller6 #2635 üzenetére
afro-amerikai
-
[amne]
senior tag
válasz
Versus123 #2469 üzenetére
Az idézeten kívül azt is írtam, hogy nem a kritika mondanivalójával van a bajom, az mindenkinek egyéni dolog, hogy ki jön be és ki nem. Ellenben mint kritika, amit inkább neveznék egymás mögé hányt szavaknak, nem állja meg a helyét. El kell olvasni egy normális kritikát, (nem feltétlen ÉS szinvonalút) aztán mégegyszer ezt a cikket, és látszani fog, hogy egy erős indexes szintet hoz legfeljebb.
-
[amne]
senior tag
Ha már fikázunk valakit Megasztárból, az legyen a Till Attila, meg a Görög Zitu. Ostobaságukat mondjuk Görög Zita még tudja nálam ellensúlyozni valamivel, de Tilla menthetetlen.
[Szerkesztve] -
[amne]
senior tag
válasz
Intelligencs #1329 üzenetére
Olvastam valami statisztikát az ilyen SMS-s szavazós, kereskedelmi TV-s műsorokról. Nagyon ritka az olyan, hogy valaki küld egy darab SMS-t. Kvázi kevés ember küldi őket, de azok sokat. Érdekes.
-
[amne]
senior tag
válasz
Viszlát #1319 üzenetére
Annak ellenére, hogy a Megasztárban hallható stílusirányzatok igen távol állnak az ízlésemtől, néha belepillantok. Szerintem egy, a magyar kereskedelmi tévékre nem jellemzően, kultúrált, igényes műsor, egy csipetnyi sztárallürrel. A zsűri minden tagjának helye van, annak ellenére, hogy néha Pélyi Barnát úgy kidobnám, hogy a lába nem érné a földet. Ebben egyetértek veled, mint ahogy Presser személyét illetően is, Bakátsot is hagyjuk most.
Soma. Én se nagyon szeretem a picsogását, de ha meg szakszavakkal jellemezné az előadásokat, akkor lehet senki nem értené, inkább megpróbálja a a benne keltett érzéseket visszaadni, szerintem nem csinálja rosszul. Néha mondjuk tényleg sok a nedves bugyijából.
Pierrotnak talán egy kicsit különleges szerepe van a zsűriben (mint ahogy mindenkinek, ha megfigyeled), ő az aki a kikerülő énekest továbbviszi ha jól tudom, ezért érdeke, hogy ne csak szakmailag hallgassa/nézze az előadást hanem üzleti szempontból is, mert akárhogy is, de amit kereskedelmi tv-n látsz az mind üzlet, ez is. Visszafogott, de a színfalak mögött biztos vagyok benne, hogy ő kardoskodik a legjobban, ha más nem, a zseton miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- VoLTE/VoWiFi
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest