- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hát pedig nagyon ott van a srác. Főleg , hogy a családjában szinte mindenki zenélt, őt meg ''fel se fedezték''.
Ha nem si isten, de nagyon tudÉs szerény
Szal szimpatikus is.
Amúgyis a zsűri a tóthg , boogie párost isteníti állandóan az egekbe, akkor is, mikro egyértelműen nem énekelnek jól egy adott számot.
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Ibolya vérbeli profi előadóvá érett, mindig is volt benne valami vagányság. Tomi épp az ellenkezője. Ő az ideális antisztár, ez olyan rohadt szimpatikus benne számomra, és gondolom, sok ezer más néző számára is. Tomi nem a favorit, de az emberek szimpátiája az övé... én meg különben is szeretek a gyengébbnek szurkolni!
Szerk:
Örülnék annak is, ha Caramell nyerne. Szívből, alázattal énekel. Érzelemgazdag, szerény gyerek - remélem, ilyen is marad akkor is, ha neadjisten megnyeri a Megasztárt!
[Szerkesztve] -
Lest4t
aktív tag
hát nem tudom sztem sokkal jobb mint az eredeti anastacia szám számomra , jah azon az estén gyenge volt de akkor is sztem jó hangjavan , sztár alkat is . nem kellet volna kiesnie !
EZÉRT mondom hogy nem a közönségnek kéne dönteni je . Azért mert nem csinál ˇszaltótˇ , meg kicsit visszahuzódó volt vagyis értitek , ezért nem szavazott rá a közönség miért egy olyan közönség dönt aki nem igazán ért hozzá nagy részban ( a zsürinek nagyobb beleszólása kéne hogy legyen) -
Lest4t
aktív tag
hát jah nem ezt mondtam , de ez a müsör a pop stilust képiseli , bakács is ezt mondta .
tehetségesek jah de dalt is kéne irni nekik mert aki nem szövegiró is annak valahonnan szereznie kell és itt a bibi. a mai magyar pop együttesek honnan szereznek dalszövegeket , ha valaki tudja monja meg tóth verának , gáspár lacinak meg a többi nek aki albumot csinált ... -
Lest4t
aktív tag
hát valaki igy látja valaki ugy és az a szörnyű számomra hogy ha még a legkevesebb szavazatot kapná mindig öt juttatnák tovább , azért kérem nem egy sztáralkat !
mennyien halgatnak boogiet ???? szabadidejükben sztem nagyaon nagyon kevesen
ezzel én el is mondtam a véleményem -
Lest4t
aktív tag
hát figy bartók eszternek van stilusa , ami valami nem mindenkinek van .
kettő sztem jó hangja van érted sztem egy olyan egyéniség , hang ami kitűnik az átlagból.
most nem akarom lefitymálni az előző megasztárosokat , de eddig amit elértek nulla szinte semmi ( tóth veráról meg az a véleményem hogy lefogyhatna mert.... menjen opera énekesnek ott divat de pop világban röhej ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari