Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi20
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #1642 üzenetére
hello
bár én sokat nem értek a zenéhez de t. g. sem sok hangot énekel ami egy rockbandába elmegy de a popzenében nem egy adottság
Lásd a magas hangokat szabályosan üvöltve énekli.
Szerintem
lehet hogy csak most mutál a hangja?
[Szerkesztve] -
bandi20
aktív tag
Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek
Sajnálom Esztert de innen már csak tényleg a jók vannak és mindenkiért kár aki kiesik.
De hogy soma is megsiratta a 2 tót nyivákolását az nagyon nem tetszett, de ez szubjektív.
Erre döglik (meg ha jól tudom t.g pózolt is valami magazinnak) a nép nem a jó hangú énekesekre pl. caramell palcsó stb.
''Kár hogy büntetlenül nem lehet embert ölni mert lenne egy - két jelöltem a pierot és a presser között a zsűriben'' -nagyon együtt vagytok, nagyon ott volt- na ez aztán a szakmai értékelés Ja meg dorina felhúzta a produkcót magával na eddig sem kedveltem az említett embert de elüthetné már a Hófehér Jaguár.
Thx
Rem t. g. a következő kieső -
bandi20
aktív tag
Sziasztok
Azt hiszem megtaláltam a kedvenc totyikom?
Mind zsűri szapulás mind Gabi szídás.
Az első megasztárt ugye a d*** alkesz, bagos t v**a nyerte aki ennek a csitrinek a nővére.
Hát amikor megnyerte az előzőt azt mondtam nem nézek több ilyen adást
LÁSd TESSÉK MAGYAROK ITT A MEGASZTÁROTOK!
Iszik, bagózik túlsúlyos mint a magyarok általába.
Na ezt hagyuk a huga meg harmatgyenge szerintem
egyértelmű volt hogy a g*** marad bent kvázi csak 2 lány van.
A zsűri meg hadjuk libabőr stb... holvagyunk erotika kiállításon vagy csak szimplán hülyék gyülekezete:- Barna, Soma stb.
presser meg bakács aki ér valamit.
Éljen a szólás szabadsága!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest