- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Lukacs kiallhat es elkiabalhatja a sajat dalat, merthogy o irta. Masnak azert nem hatrany a minimaldallamhoz ragaszkodni. A Sweet Dreamshez sem art vmennyire enekelni tudni, bar itt nyilvan nem a Manson-fele studioverzio a merce. Azt a nyekergest eloben nehez produkalni. Mindazonaltal ez meg elfogadhato volt.
Torres mar regebben begyalazta a Basket Case-t, amihez sztem semmi koze nem volt. A Tito & Tarantulara emlexem meg, de abban a zenekarban a ritmusszekcio annyira jo, h tokmind1, mit csinalnak mellettuk.
A Gep-indulo asszem, 88as. Nem ez Kukoveczek palyajanak a csucsa, Kalapacsot meg sose szerettem, bar a tavalyelotti (?) ''Szabadsag, sutemeny'' c. notaja falhoz vert rendesen.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Nem csak a hangnemeddel volt a baj (bár azzal is), hanem az egésszel amit műveltél itt az utóbbi fél órában...
Én nyugodt típus vagyok, de már qrvára kezdtem unni...
Ezzel a stílussal ''kispöcsözöl'' le másokat, pedig pont most mutattad be, hogy mi meríti ki ennek a szónak a fogalmát.
Ez nem chat... menj el WC-re, örömködd ki magad, és ne itt írogass felesleges 50 hsz-t... amiket leírtál azt kb 2 hozzászólásban, rendes hangnemben le lehetett volna írni, és nem kicspöcs módjára itt dobálni magadat.
Ha vitatkozni akarsz, akkor erre ne ide válaszollj, hanem a RINGbe. Kössz. -
tildy
nagyúr
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát
a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások..
Egyetértettél vele?
Igen...Ehhez tartsd magad!
Kiörömködés és obszcén fikázás meg szerintem enm egy és ugyanaz , főleg hoyg az utóbbi TILOS!
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Igen, csak úgy tűnik, hogy ezekben a táborokban vannak elég érdekes emberek (és még finom voltam). Nem kell f*sni a hozzászólásokat, egy hsz-ben akár több embernek is válaszolhatsz. Menjél feküdni ha ennyire pörögsz, vagy fussál két kört. Ha nem nyugszol le, majd lenyugtatlak.
És tildy nem szólt, hanem pont benéztem és láttam, hogy mi van.... -
atuci
őstag
Na jó, szerintem neked is el kéne menni aludni. Igen tudjuk, A Torres Dani kiesett, ennek te nagyon örülsz, de nem kéne túlzásba vinned az örömödet, szerintem nem kell már sok, hogy egy moderátor leállítson. Nem volt elég néhány figyelmeztetés (egy a moderátorok felől)?
szerk: a kérdőjel lemaradt
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Remélem idősebb vagy nála, ha már le ''kicspöcsözöl'' vlaki, akit ráadásul nem is ismersz...
Másik: Torres tud énekelni, de inkább a latinos, desperados zenében jó, itt már tényleg nem lenne bent, ha a sok már említett kislány nem tartotta volna bent.
A mairól a véleményem:
Nem nekik való rockzene... egyedül a Gabi aki szereti is ezt a stílust, de az ő hangja sem a legjobb ehhez.
Palcsó: amit énekelt az nem rossz, de nem rock.
Caramell: ugyanez...
Torres: próbálkozni lehet, de hangja ehhez nincs.
Gabi: ő legalább beleadta az érzelmeit, látszott, hogy szereti a stílust, de vlahogy nem az igazi.
Szóval kár a rock estéért, mert közük sincs a stílushoz.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
EGy ilyen hozzászólás szvsz a hozzászólót minősíti.
torres nagyon jól tudja magáról, hogy nem lehet az első, a kezdetektől ezt mondta, stb.
Tudod az a kispöcs legalább tudja , mit tud, nem azért van benn, mert ő a legjobb énekes, hanem emrt az ő figurája jön be a ''kiscsajoknak''.
Egyébként meg szerintem nincs rossz hangja (tudom, tudom 2 hangot énekel, szerintetek, nagyon rácáfolnék erre a desperados számmal) , csak kurvára nem tudja használni.
joey7 bazz te brtiney koncerte jársz
Úristen
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Bocs, a személyeskedésért, de ez nem vall arra, hogy lett volna kapcsolatod normális lánnyal... Ők 90%-ban nem elég, hogy buták, és idegesítőek, de rondák is...
Ez a Palcsó meg valami hatalmas. A megasztár elején a dalai egyáltalán nem tetszettek, de ma, meg már a multkori adásnál is frankón énekelt.
tildy: cserélj tv-t, mert ott a hanggal valami nagyon nincsen rendben, ha te azt jónak hallottad. Nagyon rossz volt. Ilyen szinten ezt a számot azok is simán elénekelték volna, aki a legelején estek ki...
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Nekem ez a srác egyáltalán nem ellenszenves, de nagyon melléfogott ezzel a számmal, és ez az éltetés pedig egyenesen vicc. A szarra ki kell jelenteni, hogy nem alkalmas hallgatásra, nem azt mondani, hogy húúú egy megasztár énekelte, akkor király...
Ráadásul semmi élet nem volt benne. Néhol, amikor visított, akkor talán lehetett valami hangulatot érezni benne, de amúgy.. Köze nincs a Manson féléhez.. És ez ebben az esetben negatívum. -
tts
addikt
a meglepő - akkor is születtünk
na ezért szomomra (számunkra) a sztárság fogalma is más
Egy Pink Floyd akkor is sztár volt ma is - kérdés nélkül - minden megmozdulásuk, koncertjük, lemezük, fim zenéjük esemény és élmény ma is 30 évvel később.
De ilyen itthon egy Omega is pl. Persze említhetnék még jó néhány példát.
Na most szerinted 30 év múlva külföldön Brittney, vagy itthon mondjuk a tótveramegatestvére - kifogja azt váltani mint az említettek?
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Hát az sosem fog bekövetkezni. Egyszerűen azért, mert magyarul énekelnek. Ha külföldiül meg, akkor magyar akcentussal. Ha magyar zenész világhírű lett, akkor azt általában nem magyarul tette... és azt is a nagy zenés korszakban
Bár egy kis hírnév tényleg nem ártana az országnak -
tildy
nagyúr
Bővebben: link
véleményt várokTőled, erre.
-
Sianis
addikt
Hát igen arca az van, hogy sztár legyen, csak mikor szorul a hurok, eltűnik a fene nagy ROCK belőle! Tartom az állítást, várom mit mutat, megnézzük neki mi a rock. Világsztár?
Na ne röhögtess, nincs igény újabb Britney-re, vagy Christinára. A tini sztárok kora lejárt, nem kell az egylemezes, egy számos ember (lsd a testvére, sehol nincs).
Jah és a gyomra is nő a csajnak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest