- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Milyen homokszűrőt ajánlotok egyszerű kis kerti merev falu medencéhez (most fogunk venni még nincs eldöntve pontosan melyiket)? Van valami egyben megvásárolható készlet esetleg?
szerk.: némi Google után látom, hogy egy homok szűrő ~45e Ft körül van, ami annyi mint egy átlagos medence ára, így ezt lehet hogy kihagynám.Illetve medence kérdés: van értelme valami jobban kinézőt venni, mint mondjuk a Bestway rattan hatású változata, vagy pont ugyan az mint a többi, csak máshogy néz ki? Mert ha utóbbi, akkor gondolom elég csak a térfogat/ár tényezőt figyelembe venni.
-
szabifotos
senior tag
válasz
szabifotos #60 üzenetére
Sziasztok!
Kis helyzetjelentés így nyár végére. A fentebbi (#60) fotókon látható vizet azóta sem cseréltük. Nyaralás előtt toltam bele ~ 300g klórt, és letakartuk. Mire haza értünk full tiszta lett a víz, pedig a papírszűrő sem volt egy hétig kimosva. Azóta az említett hipoklorit oldatot öntözgetem bele. 2-3-4dl-t, ahogy sikerül, nem is méricskélem. Szép tiszta a víz. Reméljük jövőre most már elkerül az alga!
-
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #95 üzenetére
Most néztem az időképet még vasárnapra is 32 C -t mutat. Adok egy esélyt neki.
-
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #93 üzenetére
Szia!
Én még reménykedem a péntekben esetleg a szombatban, egy kis rásegítéssel még talán...
A homokot nem szoktam kiszedni.
Visszamosom, leengedem, engedek bele egy kis klórt, majd ismét leengedem.
Úgy forgatom, hogy a leengedő csonk minél lejjebb kerüljön, és a szelep karját winter állásba teszem.
Tavasszal pedig nem a medencébe engedem az első pár száz liter vizet, hanem a csatornára.
Azért két évente cserélem a homokot. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
időjárást nézve, kár húzni az időt, azt hiszem leengedem a vizet, itt már pancsolós jó idő nem lesz. A homokszűrő fantasztikus vétel volt, azóta is kristálytiszta a víz, semmi dolgom nem volt vele.
Vele kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy ti szezon után hogyan szoktátok tárolni? Alul látom ki lehet belőle engedni teljesen a vizet. Elég ennyit megcsinálni, vagy ki is kell szedni a homokot, és külön kiszárítani? -
Lanash
senior tag
Hali!
Kicsit megcsúsztam a házfelújítás miatt.
A kertben egy műanyag lapokból hegesztett, műanyag medence volt amit négy oldalt zártszelvényes vasalat merevített. (biztos megvan ennek a típusnak a megfelelő neve, de nem tudom). Levettük a fa takaró léceket a medencéről és hát nem volt szép látványban részünk. Döglött kisállatok voltak benne, süni, stb...
Medence kék oldala már fehér volt (gondolom a sok vegyszertől). Leeresztettem a vizet, megpróbáltuk kitisztítani, magasnyomású mosóval, domestos, hypoval, de nem sikerült illetve büdös is maradt. Ezért úgy döntöttünk, hogy a medence megy. Most szétkaptam, feltöltöm földdel és egy szétszedhető medence lesz a helyén, aztán ha egyszer lesz rá időm meg pénzem akkor valamit beépíttetünk. Egyébként a medencéhez Dr. Berényi féle forgató/tisztító volt. -
batman.
senior tag
válasz
szabifotos #90 üzenetére
Azért vigyázz vele. Kismedencéknél ez inkább sokkolásra jó, de természetesen a fertőtlenítési feladatokat ellátja, megfelelő hígítás után. Amikor dolgozol vele, a közeledben ne legyen gyerek, és legalább védő-szemüveget vegyél fel.
Ja meg valószínűleg ebből szokott felszabadulni a klórgáz, ha savas a víz. -
szabifotos
senior tag
Eljöttünk nyaralni egy hétre. Itt van nagymedence. Megnéztem mit használ a "medencésfiú", aki naponta jön adagolni a cuccot a vízbe. Nátrium-hipoklorit oldat, abból is a 150mg/l klórtartalmú típust. Ha jól gugliztam, akkor ez a háztartási hypo hígítatlan, tömény változata. Szerintem pH-t sem méricskél, csak ezt önti bele naponta.
Vettünk egy 20l-es kupával, majd kiderül mennyire válik be.
-
batman.
senior tag
Szia!
Két és fél éves gyerkőcöt nem biztos hogy beengednék egy ismeretlen "medencébe". Lehet, hogy csúszós az alja, (elesik beveri a buksit) vagy isten se tudja mit tároltak benne, talajszint alatt van, nem látsz rá bárhonnan. Vannak azok az 1-2 légkamrás kb. 0,5-1 m3 -es kismedencék, én idén a helyedben nem gondolkodnék másban. Ha elcsúszik benne (márpedig elfog) a légkamra sokkal puhább, mint a merev műanyagfal, esetleg, műanyagfestékkel lekent beton fal.
Fénykép egyébként segítene. -
Lanash
senior tag
Szia!
Köszönöm. Néztem már google-t, de sok minden volt amit nem tudtam, hogyan lehet megoldani (pl.: vízi porszívó). Illetve annyi mindent ír a vegyszerekre is. Gyereknél ne használjak klórt csak aktív oxigént meg hasonlók.
Sajnos a környezetemben nincs senki akinek van medencéje, de még felfújható sem.hakydakillah
Csinálok képet jövő héten, mert akkor vesszük át a kulcsokat. De nem emlékszem rá, hogy lett volna ott bármilyen technika.
-
Devil Smile
őstag
válasz
hakydakillah #86 üzenetére
Koszi
ma belemasztam en is kicsit husolni (32fokra melegedett igy nem annyira husitett) es tavaly vett tisztito szettet hasznalva (kefe, nyeles szivacs, kis meritohalo) atpucoltam az aljat meg az oldalat. szepen le is jott a nyalkas reteg..
-
hakydakillah
senior tag
Megtörtént a csoda, amit nem hittem el vidi alapján, azt hittem összevágott csalás. A tegnapi sötétbarna vízből mostanra (3-4 óra) szűréssel enyhén barna víz lett, olyan, mint a tegnapi kezdeti stádium. Visszamostam a masinát, hát nekem is ilyen szép sötétbarna dolog jött ki, mint itt 1percnél [link]
Szerintem még egy nap, és szuper lesz. Ráadásul csütörtökön hozzák a napernyőt, végre teljes lesz minden, majd teszek képet az egészről.Porszívózás téma, lesegettem, és a medencében levő kosaram szétszedhető így [link], és kosár helyett rácsavarhatok egy ilyent, amivel a porszívöcsövét kényelmesen rádugom: [link]. Kérdés, hogy az első fotón látható kék elem négyzet barázdázása elég nagyra sikerült, nem-e enged be nagyobb szennyeződést, ami már káros lehet a szivattyú számára.
Devil Smile
Nálunk évek óta a multi tabi vállt be, kis algaölő külön + van medence kefém, amivel rendszeresen átjárom a medence alját.Lanash
Az enyémet mire leengedném megőszülnék, én is búvár szivattyút használok. Nagyon gyors, és csak alján marad pici víz.
Engem a medence érdekelne, ki tesz le süllyesztett műanyag medencét leeresztő és vízforgató nélkül? Félkész, vagy az ingatlan árának növelése érdekében odahánytak egy gyorsmunkát? Ha lenne fotód, megnézném. -
batman.
senior tag
Szia!
Ne sértődj meg, csak annyi általánosak a kérdéseid, hogy ebben a formában nehéz rájuk egy-két mondatban válaszolni. Azért megpróbálok, de jobban jársz, ha a google a barátod.
1 szivattyúval. Ebben az esetben centrifugál szivattyú nem jöhet szóba, csak önfelszívó, vagy búvár.
2 erre a kérdésre a teljesség igénye nélkül egy-két kötetnyi információval rendelkezem, pontos kérdésre tudok „használható” választ adni. Dióhéjban a vizet szűrnőd kell, mivel nincs szűrőd, a papírszűrős megoldást ne vedd opciónak (ha lenne akkor lehetne próbálkozni, de mivel nincs, hidd el nem igazán hatékony). + az ahhoz csomagolt szivattyú nem szívja fel a vizet, hanem ráfolyásos.
3 elsőre egy víztesztre szükséged lesz (PH + Klór) kombi-tabletta és az ahhoz való úszóadagoló.
A legjobb az lenne, ha találnál valakit a környezetben, akinek van medencéje. -
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy házat ahol van süllyesztett műanyag? medence. A legjobb tudomásom szerint nincs leeresztője és vízforgatója sem.
1. Az ilyen medencéket hogyan lehet leengedni?
2. Hogy lehet ezeket tisztítani, karbantartani?
3. Milyen vegyszereket és kellékeket kell vennem egy medencéhez?Panel lakásból költözünk és nem volt még medencénk, ezért teljesen tanácstalan vagyok.
Medencét csapvízzel szeretném feltölteni. Ha jól számoltam 3x4x1 méteres.U.I.: 2 és fél éves gyermekem is szeretne majd pancsolni benne.
-
batman.
senior tag
válasz
Devil Smile #81 üzenetére
Attól függ mennyire kicsi a gyerkőc. Ha nagyon akkor semmit nem tennék bele, (inkább cserélném 4-5 naponta) ha megérti, hogy nem iszunk belőle, akkor mehet a kombi tabletta. A kombiban van algaölő az jó a nyálkára, ha folyamatosan süti a nap akkor több kell mint az előírás.
(#80) hakydakillah
Nincs ez irányú tapasztalatom, de egy próbát megér. Gondolom figyelni kell a szűrőt és ha nő a nyomás, akkor visszamosni. -
Devil Smile
őstag
Sziasztok, ideiglenesen felallitottunk egy 240atmerojuk kb60 magas medencet (nincs tele engedve kisgyerek miatt csak kb 40cm) egyelore semmi kezeloszert nem tettem bele csak kb2 kilo sima so van benne. a viz "tiszta" viszont a medence fala nyalkas keringeto szivattyut most kotottem ra tegnap (sima papir szuros) milyen szereket kene bele tennem hogy kihuzza megy ezt a par hetet amig a szezon tart? kombi tablettat tervezek venni a napokban..
-
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #78 üzenetére
Van egy ismerős, akinek hasonló problémája volt. Itt írtam róla már. Bevizsgáltatta a vízét, és az alapján ajánlottak neki vegyszert amit minden tavasszal beleönt a medibe. Ha jól emlékszem vas van a kútvizében. Mikor utoljára láttam tisztább volt a vize mint az én csapvizem. Egyébként nem káros a barna víz.
-
hakydakillah
senior tag
Van még egy idegesítő problémám, amivel nem tudok mit kezdeni. Vizecském időnként bebarnul, de semmi logika mögötte. Kúti vízből engedem fel, arra azt mondják, ha magas vastartalmú + algás, bebarnul klórral érintkezve.
Szezon elején felengedtem a medencét, 1,5hónapig tiszta volt a víz, aztán volt hideg hullám, és cseréltem. A csere óta volt egy alkalom hogy azonnal, és egy amikor hozzá engedtem vizet és barnult, és van amikor semmi se történik, marad tiszta. Már vettem olyan szert is, ami direkt kúti vízre van, kiöl a vízből mindent, hogy ne barnuljon.Most hogy meglett az új szűrő, gondoltam megtisztelem azzal, hogy leengedem a vizet, átsikáltam a medencét, felengedtem vasárnap friss vízzel. Megcsináltam a szokásos lépéseket - kúti víz, bele a folyadék, annak 24órára van szüksége, addig nem szabad semmi mást bele rakni. Tegnap este ph rendben, shock klór, szűrő órákra bekapcs, de már 1óra után láttam, hogy színeződik, reggel nézem, szépséges barna.
Nem értem mi a baj, főleg úgy, hogy egyszer barnul, egyszer nem. Itt a meleg, gyerekek pancsolhatnának, én meg elvesztegetem az időt. Mert most megint leengedni, és nem tudom mit csináljak:
- felengedem csapvízzel, az csak rendben lesz
- vagy megint kúti vízzel, belerakom azt a folyadékot + algásodásra és hagyom több napra hatni, és csak aztán klórozok. Itt megint elvesztegethetek újabb napokat, ha bebarnul
- vagy hagyom a francba és fürdünk barna vízben -
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #76 üzenetére
Szuper, örülök!
Biztonsági okokból van ráírva, az tuti. Víz és elektromos áram egymás mellett, csak nagy elővigyázattal használható.
-
hakydakillah
senior tag
Na megtörtént az üzembe helyezés. Már az átszűrt víz sugarának az erejéből látni, hogy itt aztán legalább 5x erősebb teljesítményről van szó
Porszívózás is jól ment, úgy 10perc után láttam, hogy gyengül a szívóerő, mert a home-made háló-szűrő megtelt kosszal. Gyors tisztítás és ment tovább. Szóval egyenlőre maximális elégedettség.
Egyedül az nem világos, hogy azt írja a szűrő helyes működése érdekében, legalább 2méterre legyen a medencétől. Biztonsági okokból, hogy nehogy víz fröccsenjen rá még megérteném, de más értelmét nem látom. -
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #74 üzenetére
"Szivattyút mikor linkelted azt írtad ilyet nem vennél, aztán meg azt, hogy rendben van, kicsit bezavart."
A szivattyúra nem írtam, hogy rendben van.
Skimmernél szerintem a linkeltnél nincs ilyen opció, az épített vagy merevfalú medencéhez való skimmernél benne van a csomagban egy ilyen vagy hasonló. A puhafalú nálunk is akkor volt a legnépszerűbb, amikor kisgyerek volt, nem is szabad másban gondolkodni. (És arra is állandóan figyelni kell.) -
hakydakillah
senior tag
Szivattyút mikor linkelted azt írtad ilyet nem vennél, aztán meg azt, hogy rendben van, kicsit bezavart
Puhafalú medence jelenleg kisgyerekek miatt egyetlen opcióm, kicsivel kevésbé-veszélyes, mint most a süllyesztett lenne.
Találtam egy skimmert fillérekért [link], de egyetlen dolgot nem értek, hogy hogyan érem el, hogy a porszívó és szűrő közé kerüljön a skimmer szűrése. Szerintem ennél a tipusnál ez nem kivitelezhető.
-
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #72 üzenetére
A víz biztos tisztább lesz a homokszűrővel, ez 100%, a B megoldásod pedig véleményem szerint működőképes!
Jobb ötletnek tartom ez esetben a belelógatott skimmert (ha kell, de nem biztos, hogy szükség van rá). Semmi baj nincs a puhafalú medencékkel, nekem is volt, szerettem. Minden változatnak vannak előnyei, hátrányai.
A linkelt szivattyúval nincs semmi baj a plexi tetőn kívül, csak amíg nem találtam meg, addig nem voltam biztos benne. -
hakydakillah
senior tag
A
eltaláltad, az a plexi fedele van, itt én is attól tartok, hogy sérülékeny, amire napfény is rátesz, sok helyen is árulják 4ezreket kérnek érte, szóval állandó plusz költség lehetőségB
Lehet megtartom. A műanyagrácsok tényleg ellátják azt a feladatot, amit az integrált előtétszűrő, porszívózásra lehet elég lesz a haló a cső végén. De mivel jobb szűrő berendezésem lesz, azért remélhetőleg a víz is sokkal tisztább lesz, így az alja nem lesz olyan, mint az előző szűrőmmel.Amúgy nekem gumis falú a medence, skimmerhez meg vagdosnom kellene az oldalát. Ott azért tartok attól, nem-e rontom el, és okozok szivárgást. Inkább hagynák mindent úgy, ahogy B megoldásban írtam, remélem úgy jó lesz. A medence fedett + minden csobbanás előtt kézi hálóval szokom gyors összeszedni a víz felszínén úszkáló nagyobb szennyeződéseket - ha vannak.
Most nézem a linket, miért, mi baj vele?
-
batman.
senior tag
Ilyen szivattyú van hozzá. Én magamnak nem vennék.
-
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #69 üzenetére
A
Nem ismerem ezt a fajta szűrőt. Ha a szivattyúba van integrálva az előtétszűrő, akkor annak kell hogy legyen egy plexi nyílása/fedele amin lehet látni, hogy televan „szmötyivel”. A plexi az sérülékeny , ha eltörik, megreped, lehet hogy drága az alkatrész, vagy nincs is hozzá, ez esetben amíg meg nem oldod, szivattyú sincs. Persze lehet rá vigyázni, de ott van Murphy.
B
Ideiglenesen teljesen jó. Ha eltömődik, felemeled a cső végét, hogy még víz alatt legyen és kézzel leszeded a nagyobb szennyeződéseket. Én megpróbálnám. Ha nem megy a porszívó, akkor a képen látható műanyagrácsok simán ellátják a feladatot. -
hakydakillah
senior tag
Szia,
köszi a gyors választ. Időközben kutattam, és látom több ilyen berendezésnek van a szivattyúnál előszűrő, csak enyémnek pont nincs. Most két opción gondolkodom:
A
tegnap vettem, visszaviszem, és veszek helyette egy Marimex Prostar 4et, ami kevéssel drágább (5000ft), de van rajta ez az előszűrés. Hátrány - utazás, intézkedés, türelemB
meghagyom ezt, a medencében van ilyen szűrő akármi (nem tudom mi a neve, alul képként mellékelném), ez meggátolja a falevelek stb bejutását, porszívózáskor meg a cső végén ott lenne a szúnyogháló. Hátrány - kérdés itt ha medence aljáról sűrű algásodást szippantok fel, nem-e tömődik el a cső a hálónál hamar. Mondjuk abban a marimexben egész szép kis szűr van - második fotó.Lehet kicsit túlgondolom, te például hasonló helyzetben mit csinálnál?
-
batman.
senior tag
válasz
hakydakillah #67 üzenetére
Szia!
Szükséges előtétszűrő, vagy a skimmerbe szűrőkosár. Alternatíva lehet amíg nem szerzed be a szúnyogháló a cső végére. A lényeg, a szivattyúba nem kerülhet falevél és nagyobb szennyeződés! A porszívózáskor van olyan opció hogy a cső végére egy toldalékot teszel ez olyan mint egy tányér, és azt felülről teszed a skimmerbe, így azon keresztül a bennlévő szűrőkosár ellátja az előszűrést.
Nekem így néz ki, a szivattyún van egy T idom ami egyik oldalán előtétszűrő van, a másik oldalán a skimmer amiben a kosár. a szelepekkel tudom változtatni, honnan menjen a befolyó víz. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
egy kis tanácsra lenne szükségem. Elegem lett a papírszűrő nulla teljesítményéből és vettem egy homok medenceszűrőt + medence porszívót. A szűrő leírásában vesztem el picit, mely azt írja - a szűrő nincs ellátva előszűrővel, ezért a medence aljának porszívózásakor a szivattyú könnyen eltömődhet a felszívott nagyobb szennyeződések miatt. Ezért porszívózáskor skimmert kell használni, ami előszűri a vizet, vagy minimum a porszívó és filter közé valamilyen szűrőt kell elhelyezni. Se skimmerem, se ilyen köztes szűrőm.Szerintem ez valami google translator fordítás, mert nem értem. Azt akarják ezzel mondani, hogy nincs a homokszűrőben előszűrő, és ha porszívózáskor felszippantok egy nagyobb szennyeződést, például falevelet, akkor az homokszűrés előtt a szivattyúba kerülhet, és tönkreteheti az egész motort? Máskülönben nem értem miért kellene előszűrnöm a vizet egy gép elől, amit pont erre a célra vettem.
-
batman.
senior tag
válasz
szabifotos #65 üzenetére
A csökkentéshez jó a sósav, a növeléshez a szódabikarbóna. De ha nagyobb kiszerelésben veszed akkor az uszodavegyszerekből is van ami gazdaságos.
Elküldöm priviben melyik granulátumot használom, mert nem akarom, hogy reklámba forduljon át a történet. -
szabifotos
senior tag
Majd ha esetleg felengedjük újra, kipróbálom takargatással.
Ti mivel oldjátok meg a pH mínusz kérdést? Olvastam, hogy sósav is teljesen megfelel és nem kell drága vegyszer. Viszont a neten pl. induláskor több litert írtak sósavból, én csak pár dl-t tettem, amíg beállt a mérő szerint a megfelelő érték. Lehet, hogy ezt (is) elcsesztem?
-
batman.
senior tag
válasz
szabifotos #62 üzenetére
Egy picit abban reménykedtem, hogy kútvíz, mert 1 hét alatt ennyire nem nagyon megy el a csapvíz, főleg amennyit foglalkoztál vele. Az esetben azt ajánlottam volna, vigyél vízmintát a Dinaxnak nem túl drágán megmondják mi a baj. Pár utcára van egy ismerős aki kút vízzel tölti a medencéjét, és minden tavasszal elkezd barnásan elszíneződni, illetve már nem, mert bevizsgáltatta, és kapott személyre szabott utasítást.
Így nincs más ötletem mint a sokkolás, és ha tiszta a víz akkor az eddigieken túl az árnyékolás. Én az árnyékolást a takarással oldom meg, amire egyszerű fekete mezőgazdasági fóliát használok. Nincs fény - nincs alga. Lövök majd egy képet reggeli után. -
batman.
senior tag
válasz
szabifotos #60 üzenetére
Nekem ez algának tűnik.
Mekkora a hőmérséklete napközben?
Ha sokat süti a nap, lehet árnyékolnod kéne!
A víz egyébként csapvíz vagy kút? -
batman.
senior tag
válasz
szabifotos #58 üzenetére
Ha nincs takarva, akkor könnyebben elmegy belőle a klór.
A kombitablettában van algaölő is és pelyhesítő is.
A nagy melegben én a dupláját használom mint az előírás.
Kb. 20m3 a medim és most egyszerre 2-2,5 kombi tabletta van benne, és minden este takarom.
Egy hajszálnyit nekem sem tükrös, de nem vészes, meleg van jobban igénybe van véve, a Ph jó, Klór nem kevés.
Látni kéne a vizedet, látatlanban amit beletettél használni használ ártani nem árt, ha jó illata van a víznek, és nem nyálkás az oldala nyugodtan használd. -
szabifotos
senior tag
válasz
UberMutant #57 üzenetére
Külön pelyhesítő nincs itthon, csak a kombi tabletta. Most beletettem egy 200g-os egészet, meg 50g klórt.
-
UberMutant
őstag
válasz
szabifotos #56 üzenetére
pelyhesítő? az kell a lebegő kosz kiszűréséhez.
ha meg hirtelen lett opálos esetleg zöld, akkor meg algás -
szabifotos
senior tag
Na megint itt vagyok. SOS segítség kéne. Opálosodik a medence vize. Mit csináljak vele? Szűrő szinte egész nap megy. Néha még este is úgy hagytam. Kombi tabletta van benne. PH max. 7.8-ig ment fel, de mindig lekezeltem és 7.2-7.6 között van. Takarva nem volt. 2-szer esett bele kisebbe eső, de utána mindig mértem pH-t. Egy hete van felengedve. Induláskor kapott 55g gyorsklórt és azóta egyszer kb. 16g-ot. Mit rontok el?
-
czpitti
senior tag
Nem azt mondtam hogy nem mukodik csak 22 fok alatt már nem melegiti fel a vizet.Melegben 25-28 fok teljesen jol mukodik csak ugye akkor meg nem kell ez a bibi vele.Bővebben: erolkodik de a holeado felulet ezekszerint nagyobb mint a teljesitmény.Meg ugye a 22 fok már nem a kényelmi tartomány a hoszivattyunál.Tulméreteztem direkt hogy jo legyen de azért az már vicc hogy egy 5.5x3x0.8 méteres kis medencét nem bir el egy 20m3-es átfolyásu hoszivattyu.
-
czpitti
senior tag
Én is tavasszal telepitettem a hoszivattyut 20m3-est 10-12 m3 vizhez egy rakás szar az egész.Hidegben nem futi a vizet csak melegben amikor amugysem kell melegiteni.Autista kisgyerekem van a medence neki a minden ezért vettem én is mondván ha ennyien mondják akkor tuti jo lesz.Hát nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest