- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Nem azt mondtam hogy nem mukodik csak 22 fok alatt már nem melegiti fel a vizet.Melegben 25-28 fok teljesen jol mukodik csak ugye akkor meg nem kell ez a bibi vele.Bővebben: erolkodik de a holeado felulet ezekszerint nagyobb mint a teljesitmény.Meg ugye a 22 fok már nem a kényelmi tartomány a hoszivattyunál.Tulméreteztem direkt hogy jo legyen de azért az már vicc hogy egy 5.5x3x0.8 méteres kis medencét nem bir el egy 20m3-es átfolyásu hoszivattyu.
-
czpitti
senior tag
Én is tavasszal telepitettem a hoszivattyut 20m3-est 10-12 m3 vizhez egy rakás szar az egész.Hidegben nem futi a vizet csak melegben amikor amugysem kell melegiteni.Autista kisgyerekem van a medence neki a minden ezért vettem én is mondván ha ennyien mondják akkor tuti jo lesz.Hát nem...
-
czpitti
senior tag
válasz
V.Stryker #23 üzenetére
Én pl nem bántam meg hogy téglalap alakut vettem jobban elférnek benne a gyerekek.De persze a kormedencével sincs semmi bajom.Mivel nincs napon igy a melegitéssel bajlodom egy éve(bárkinek aki brlrfutott ebbe)3 kw-os átfolyos vizmelegito xart se ér nincs napon a medencém.Idén sorbakotottem két 3 kw-os átfolyos vizmelegitot probaképpen mert ugye 6 kw nem olcso de még ez sem hozta a kivánt hatást 4.5 km3/h vizforgato mellett igyholnap jon a medencehoszivattyu a hozzávalo lassuságu szivattyuval azt annyi.
-
czpitti
senior tag
válasz
V.Stryker #21 üzenetére
Milyet szeretnél?körmedencét vagy négyszogletest?Általában van a gyári pakkban vizforgato is nem kell kulon venned hozzá.Vegyszereket irja a dobozon mikor kell belepakolnod ami klror és algátlanito.Én a fémvázasat preferálom nekem bevált (5x3-as medence)A befedés arra jo hogy nem megy bele a kosz és ha szolártakaroval teszed melegszik a viz.
-
czpitti
senior tag
Sziasztokilyet szeretnék venni a medencém melegitésére.Van valakinek rola tapasztalata?Paraméterekbe boven beleférek 12 km3 a medence csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest