- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxian
senior tag
válasz
Steady74 #399 üzenetére
Ki mit szeretne. Nálunk 4 gyerek van, ebből 2 ovis. Szóval a 20 fokos víz nem opció, 20 perc után kék lenne a szájuk. Ezek a felszíni, papírfalú medencék nem tartják meg a hőt, nem tudom jól emlékszem-e, de 10 fokot is vissza tudnak hűlni éjjelente. Ha éjjel megy a forgatás, akkor többet is.
Ezek alapján mi akkor működtetjük a keringetést, mikor a medencét és a szolár piramist éri a nap. A vízforgató programozható (nagyon alap szinten), tud olyat, hogy minden nap egy adott időpontban bekapcsol, majd x idő múlva kikapcsol. Mi a 10-18 órára álltunk rá + szolár takaró vastagabbik) + szolár piramis (1db). Volt 35 fokos is a víz a nyáron, ami alga szempontjából nem jó, viszont a gyerekek 4 órát simán elszórakoznak benne naponta.
Vízforgató használat közben: ennek magam is utánanézek alaposabban. Van, aki azt mondja nem szabad működő forgató mellett a medencében tartózkodni...de ha belegondolsz, szerinem Hajdúszobolszlón sem áll a gépészet, mikor ember van a vízben.
A házban nekünk nincs központi fi-relé (ha nem tudod mi ez, olvass utána, kismegszakítóhoz hasonlóan működik, de villámgyorsan, nagyok kis "görbe úton" járó áram esetén működésbe lép), de vettem egy konnektorba dughatót. Ebben szintén van egy 230V-os aljzat, ebbe van beledugva a forgató, mi így használtuk.
-
Piftuka
veterán
válasz
ANDROID??? #391 üzenetére
Garanciát "látatlanba" nem lehet sajnos adni ezeknek a medencéknek a tartósságára vonatkozóan.
Talán láttad, hogy éppen erről beszélünk mi is.
Ami a kiegészítőket illeti... arról még itt is megoszlanak a vélemények. A "nagykönyv" szerinti vízkezelés rendkívül "pepecs" munka, és egy csomó extra dolog szükséges hozzá.
PH érték mérő teszt, savasító, lugosító, klór, pelyhesítő, vagy kombinált tabletta (és ahhoz egy úszó adagoló)... A vízforgató berendezés tudásától függően szükség lehet medenceporszívóra is, esetleg "skimmer"-re...
Majdnem azt lehet mondani, hogy "a határ a csilagos ég".
A kérdés, hogy mennyi időt, energiát és pénzt szánsz a medencéd üzemeltetésére.
Az "alapszett" a medence, a vízforgató, valamilyen kombinált tabletta, és erősen javallott egy mezőgazdasági takarófólia (ha nem szeretnél drágán gyári, erre a medencére készített fóliát használni.)
A vízforgató célja a medence szennyeződésének szűrése, a kombinált tabletta a különféle kórokozók, és a vízre "káros" organizmusok elszaporodásának gátlása, a sötét takaró felület pedig azért szükséges, hogy a használaton kívüli medencében a napsütés hatására ne termelődjön alga.
A melegítő kapcsán nem tudok nyilatkozni soha nem használtam; és nincs is rá szükség, mert a 3.5 méter átmérőjű medencénk esetében nyáron mindig az volt a probléma, hogy túl meleg volt a víz, nem győztük cserélni-hűteni.
Viszont érdemes visszaolvasni ebben a topic-ban, mert Batman, Fődudu és több másik fórumtársunk hasznos gyakorlati tanácsokat írt a medence használatával kapcsolatban.
-
Steady74
addikt
Szerintem nincs. Melegszik az idő, melegedni fog a medence vize is. Kapás Bodi is már úszik otthon
Nagyobbik lányom tegnap vagy 2 órát volt a medencében, nagyon jól érezte magát. A vízforgatóra: hát gáz amit írsz, meglátjuk milyen lesz az első pár alkalom, utána legfeljebb lecserélem.
Homokot mennyi időnként szoktatok cserélni a homorszűrősben? -
Piftuka
veterán
Előre, felesleges "parázni".
A lényeg, hogy sajnos ilyen is van! Ezért érdemes mindenkinek odafigyelnie a vásárlásai során. (Illetve ne legyen rest kiállni magáért, és a jogaiért, amennyiben ilyen eset történt vele.)
Majd kérlek, írd le a tapasztalataidat az új medencéddel!
-
Steady74
addikt
válasz
ANDROID??? #391 üzenetére
Mi is csővázas medencét vettünk [link] gyorsan össze sikerült rakni, most töltődik vízzel. Csapvízzel nyomjuk tele, ugyan van egy fúrt kút is a kertben, de csak 4-5 méteres, és nem tudom volt-e régebben valami ülepítő vagy akármi errefelé, szóval maradtunk a vezetékes víznél. Vettem hozzá egy medencefűtést, de holnap küldöm is vissza, mert 1 fokot emel 8 óra alatt a leírása szerint, annyi áramot nem fogok áldozni rá. Papírszűrős vízforgató van hozzá, vettünk tartalék szűrőt, de ahogy olvasom gyorsan használódik. Digitális oktatás itthon tartja a lányaimat így azért vettük, hogy mozogjanak majd a vízben is egy kicsit, meg hát a meleget majd nyáron jobb lesz elviselni. Vettem hozzá egy szkimmert is a felületi szennyeződések tisztítása miatt, meglátjuk mennyire lesz hasznos. 16m3 víz megy bele elvileg, milyen kezelést javasoltok a vízhez? [link] ilyet javasoltak a vásárlás során, szóval ezt rendeltem meg egy felszínen úszó adagolóval. Bízom benne, hogy nagyon nem lőttünk mellé ezzel a szettel.
-
ANDROID???
addikt
Szisztok!
Erről vélemény? Vagyis ez már a nem mellé nyúlós kategória, 2-3 (esetleg 5) évet kibírhatnak?
Intex 26792Mire kell még gondolni, milyen kiegészítőket kell venni?
Vegyszerezésről az igazat megvallva, halvány lila gőzöm sincs.Melegítőből 2-3 ilyen elég lehet hozzá, vagy valami komolyabbat kellene gondolni mint ezek?
-
RR-13
őstag
Ezek szép történetek voltak
Most egy kicsit ráparáztam, hogy lehet az is bontott, amit most vettünk pár napja, és valaki visszacsomagoltaAmit vettem azt még nem hozták el nekem, mert valakit megkértem, hogy vegye meg, mert hozzánk nagyon messze van az Interspar...
Mielőtt megvette azért előtte körbefotózta, és a 2db gyári pánt rajta van, és elvileg "bontatlan", mondjuk kicsit megtépázott már, mivel 2 éve ott állt náluk.
Csak jövő hétvégén hozzák el nekem, akkor látom majd mi van benne. -
Piftuka
veterán
A fentebb említett Interspar-os leárazás kapcsán jut eszembe... Ezt még nem meséltem el itt nektek.
Szóval tavaly, miután kilyukadt a Bestway medencénk a helyi OBI áruházban vettünk egy ugyanilyen méretű, leárazott, a boltban "lecsomagolt", elvileg "csak bontott" INTEX medencét helyette.
Hazaérve, és kibontva a csomagot ért a döbbenet. Egy rendkívül undorító, mocskos, használt medencét kaptunk. Belül koszos, algás, a szűrő berendezésen, a csövekben zöld, rászáradt alga, a berendezés alja sáros, a trafó/motor rész rozsdás, és miegymás...
Hja, ráadásul még kisebb is volt. Nem a számla és a doboz szerinti 305 cm-es, hanem a kisebb, 244 cm-es körmedence.
Az egy dolog, hogy minden fogyasztóvédelmi jogszabályi ismeretemet és meggyőző készségemet is latba kellett vetnem, hogy az előbb elzárkózó és az importőrhöz irányító OBI visszavegye, és visszafizesse a vétálárat. (Ez már önmagában felháborító.)
De hogy ez egyáltalán megtörténhetett... Az elképesztő.
Az áruház ügyfélszolgálatosa állította, hogy nekik így szállította le a partnerük, és azt mondta, hogy ők bontották ki a raktárban, és visszaragasztották, de gyári új termék.
Mindezek után - mivel a szezon vége felé jártunk - és az eset eléggé megcsappantotta a lelkesedésünket - ami a komplett, szűrővel rendelkező nagy medencét illeti - átmentem a szomszédos INTERSPAR-ba, és vettem egy kis méretű, szűrőt nem igénylő, egy személyes felfújhatós INTEX medencét. "Pancsolni", hűsölni jó lesz" alapon, a nyár végét lezáró hidegfront előtti utolsó ~2 hétben.
Otthon következett a már ismert döbbenet: ez is használt volt. Sáros vízfröccsenések, fűszálak voltak az alján, a belseje pedig nem száradt meg, ezért a belebuggyant, rothadt víz miatt büdős volt.
Mindezt 2 napon belül, 2 eltérő INTEX termék kapcsán, amit két különböző áruházban vásároltam.
Természetesen az Interspar ügyfélszolgálatosa ugyanolyan meglepett volt, mint én; mondjuk ők legalább meg sem várták, hogy kérjem, és "zokszó" nélkül kicserélték. (A csere termék tényleg új volt. Persze immár előtte ott kibontottam és ellenőriztem.)
Megjegyzem a használt termék csomagolása ebben az esetben tökéletes, "gyári új" állapotú volt. Ez látszott a lezáráson, és a gyárban alkalmazott ragasztószalagon.
A közös pont az importőr, mert ugyanaz a cég felel érte.
Summa summarum: az áruházi vásárlásoktól elment a kedvem, és úgy "en bloc"... mindenkit óvatosságra intek, aki ilyen terméket vásárol!
-
RR-13
őstag
válasz
salieri. #385 üzenetére
Köszi, este láttam én is már megint, és meg is rendeltem!
-
Piftuka
veterán
Köszi a képeket!
Nos igen... egy sokat használt szerkezet esetében is kellemetlen az ilyen rozsdásodás, de egy új termék esetében elfogadhatatlan.
Attól tartok, hogy aluminium (pláne saválló acél) szerkezettel nem készít ilyet egyetlen gyártó sem. Gondolom, aki tartós megoldást keres, annak a merev falú, fixre telepített medencét javasolják, aki pedig nem szeretne ilyen horganyzott acél szerkezetet, annak a felfújhatósat.
Biztosan nem gondolnak azokra (feltételezem, hogy nem vagyunk egyedül), akik számára a felfújható és az állandóra telepített medence nem opció, de szívesen fizetne többet egy rozsdamentes szerkezetű "mobil" medencéért.
-
juliabrilke
veterán
A vízforgatóknál a max. vízhőmérséklet: 35°C érték miért van megadva?
Sok terméknél látom ezt, mint maximális érték.
Gondolom ha átmenetileg 37°C-38°C megy át rajta akkor se dől össze a világ. -
RR-13
őstag
Tegnap kimaradt az egyik kérdésedre a válasz. Bocsi.
Mivel visszaküldtem a medencét 13 nap múlva, ezért sokat nem vártam, hogy rozsdásodni kezdjen"Ami a "T elemeket" illeti... nálad csak az rozsdásodott, vagy a lábak?"
Ahol lejött a festék, ott rozsdásodni kezdett az is.
Sajnos nem sok képet készítettem, de azért van:
A lábakat szétszedés után fotóztam le:
-
RR-13
őstag
Igen sajnos tudom tavalyról, hogy a papírszűrős vízforgató elég hamar tele lesz piszokkal..., de legalább összességében megéri az egész szett ennyiért....
Most úgy néz, ki, hogy sikerül majd másik szettet venni szintén 20-ért, és akkor lesz tartalék létra, palást, meg ponyva is, meg papírszűrős vízforgató akkor 2db, ha veszek homokszűrős vízforgatót -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Bestway vízforgatót érdemes venni .3.96-os medencéhez?Auchanban igen jó áron van most! [link] -
Piftuka
veterán
válasz
V.Stryker #368 üzenetére
Mindkettővel szerzett tapasztalatok alapján azt mondom, hogy minőségre nincsen különbség a két gyártó egyes termékei között. (Sőt, szerintem a Marinex, meg a többi - vizuálisan teljesen egyező - gyártó terméke is ugyanaz a minőség. Talán még ugyanabban az üzemben, és ugyanazon alapanyagokból készül Kínában.)
Viszont sajnos arra kínosan ügyeltek, hogy a medencék kiegészítői ne legyenek "keresztkompatibilisek" egymással.
Mivel más a csövek és csatlakozók átmérője, ezért INTEX szűrőt nem tudsz használni a Bestway medencédhez, és "vica versa".
-
Piftuka
veterán
"Eleve a benne lévő létra, takaróponyva, alátétfólia, és a vízkeringető többet ér, ami nem 2-3 évig fog jó lenni."
Ez pontosan így van. Mondjuk az "ajándék" vízforgató a fogyasztói árát tekintve szintén "jó üzlet", ám most már gyakorlati tapasztalat alapján mondom én is, hogy nem sokat ér.
Amikor új a papírszűrő, akkor persze még hatásos (ez is tapasztalat), de egy ilyen méretű medence vízét sok óra alatt forgatja át teljesen.
Éppen emiatt - Batman, Dudu és a többiek javaslatára - én is homokszűrős, nagy teljesítményű vízforgatóra váltok.
Ami a "T elemeket" illeti... nálad csak az rozsdásodott, vagy a lábak?
(Egyébként a "javított" megoldás állítólag a korábbi "T elemre" jellemző rögzítési problémát hivatott megoldani, egyúttal felgyorsítani az összeállítást.)
-
V.Stryker
nagyúr
Mindkettőhöz ugyanakkora van...sőt, ránézésre tök ugyanaz. Ami esetleg fontos lehet,hogy a tömlők jók lehetnek egyiké a másikéhoz? Ugyanis a tavalyelőtti bestway csövei és forgatója megvan, így lenne tartalék. Ha egyértelműen nem kompatibilisek egymással, akkor maradnék a bestwaynél mert előzőleg az volt, azzal tuti jó.
-
V.Stryker
nagyúr
Bestway sima felfújható szélű volt, az másfél évet bírt. Most gondoltam a fémvázas talán jobb lesz. A kérdés, hogy mennyire kell márka szerint választani. A Bestway elérhető a szomszéd auchanban, az intexet hasonló áron rendelnem kell. Nekem ránézésre tökre ugyanannak tűnik ez az olcsó kategória.
-
V.Stryker
nagyúr
Az INTEX es a Bestway medence ugyanaz a kategoria? 305 centis fémvázas szettet vennek.
-
RR-13
őstag
Igen, jól írtad.
Egyébként itt láttam, és másik Interspárban volt még belőle 1db.
Eleve a benne lévő létra, takaróponyva, alátétfólia, és a vízkeringető többet ér, ami nem 2-3 évig fog jó lenni.Az INTEX-el kapcsolatban a javított T elemek jó lenne, ha valóban javított lenne, mert a tavalyi rozsdásodott
Pedig már annak sem szabadott volna
Ez majd akkor derül, ki ha megvette valaki.
Ha interneten rendeled, beállítod, használod, és 14 nap alatt esik az eső, akkor kiderül, hogy ahol lejön a festék, ott rozsdásodik -e. Magam is így jöttem rá tavaly. -
Piftuka
veterán
Mondjuk 20.000 forintért olyan bazi nagy felfújhatós peremű medence még akkor is megéri, ha csak egy szezont szolgál ki.
Melyik áruházban találtad ennyiért?
Egyébként a 2020-as INTEX medencékre azt írják, hogy a korábbiakhoz képest "javított T elemet" tartalmaz. Amit nem is értek...
Valamint "rozsdamentes"-nek írják a szerkezetet...
-
RR-13
őstag
Az INTEX-nek van egy prémium kategóriás szériája talán, aminek saválló fémből van készítve a lábai, de ebben nem vagyok biztos, hogy a gyakorlatban is így van.
A mi INTEX szettünkre egy-két weboldalon azt írták, hogy
"horganyzott acélból készült tartószerkezet" illetve
"Tartó rendszer horganyzott acélból, tartós és rozsdamentes"Sajnos tartok attól, hogy a macska megtámadja, majd esetleg a felfújhatósat, de letakarjuk éjszakára stb., vagy nem tudom...
-
batman.
senior tag
Az átalakító nyilván azért kell mert a medence csatlakozója nem hollanderes.
Azt, hogy milyen cső kell melyik papírszűrőhőz, abban nem vagyok kompetens, mert nem emlékszem már mikor használtam olyat.
A szűrőüveg más mint a kvarchomok. Itt (is) találsz róla leírást amiben nagyjából minden kérdésedre választ kapsz. A homokszűrőd leírásában benne van, mennyi szűrőközeg kell hozzá. Én egyébként szűrőhomokot használok, általában kristálytiszta a víz, mikor megérett a cserére (ez általában egy érzés, ami úgy elfogja az embert, hogy már évek óta használom, lehet, hogy van benne egy bacilustenyészet, -ami tudom, hogy nem igaz, mert néha a szkimmerbe is teszek klórt, de piszkálja a csőrömet) akkor a régi szűrőközeget hozzászoktam keverni a leander palántáim földjéhez. Amit szűrőüveggel nem tennék.
Más: nem ajánlott medencefűtés. -
Piftuka
veterán
Érdekes, amit írsz.
Én éppen arról írok itt feljebb (és most), hogy a korábbi Bestway felfújhatós medence helyett ilyen fém vázas INTEX-et szeretnénk.
A Bestway pereme ugyanis már az első szezon során kilyukadt egy helyen. Akkor még a ragasztó segített.
Tavaly nyáron azonban pár kerti madár, és a szomszéd macska olyan sok helyen végigmászott rajta, és kilyuggatta, hogy menthetetlen volt.
(Tudom... az ideális egy állandó, kertbe ásott, épített, kőből kirakott, vagy teljesen fém medence lenne, de az a mi kertünkben sajnos nem megvalósítható!)
Mindegyik fém vázas medence lába rozsdásodik?
-
Piftuka
veterán
Nagyon szépen köszönöm! Marad az INTEX vonal akkor.
Ez a 30-32 cm-es átalakító mindenesetre meglepett.
Én úgy tudtam, hogy adott gyártó termékei között teljes a kompatibilitás. (Azt tudtam - beszéltünk is itt róla -, hogy a Bestway cső nem jó az INTEX papírszűrőhöz, és "vica versa"...)
- Ami a szűrőhomokot, vagy szűrőüveget illeti... Melyik jobb? Vagy melyik mennyiben más? Melyik ajánlott?
- És mennyit kell belőle venni? És meddig elegendő egy "töltet", ha mondjuk kora nyártól-kora őszig tartjuk "üzemben" a medencét, és rendszeresen kezeljük úgy, hogy bármikor alkalmas legyen fürdésre?
-
RR-13
őstag
Köszi, sajnos az általad leírtaktól tartok is, és macska is bejár az udvarba rendszeresen
Viszont tavaly már volt egy INTEX Prism Frame medencénk, ami átmérőre akkora volt mint, amit most veszek majd.
A tavalyi medence fém lábainak a mozgolódása miatt, a fehér festék itt-ott lejött, és az eső után rozsdásodni kezdett 10 nap utánEzért azt vissza is küldtük.
Akkor megfogadtam, hogy fém tartós medencét nem veszek többet
Ezért döntöttem a felfújhatós karimás mellett -
batman.
senior tag
Nincs mit.
2-3 szezont biztos, kivéve ha sok a macska. Jól gondolod, karima anyaga öregszik elsősorban, ha rögtön takarod ahogy nem használjátok, többet is bírhat. De idővel megbarnul, kiszárad, kireped. A medence test az sokkaltöbbet bír, ha nem szegélynyíróval vágod melette a füvet. Ebben a méretben én talán inkább fémvázast vennék. -
batman.
senior tag
Teljesen tele nem is szabad tenni. Van rajtuk (régen volt) egy csík meddig mehet, ha főlé pozicionálod a víz szintjét akkor + nyomás esik a karimára, ami hirtelen hőmérsékletemelkedéskor nem biztos, hogy szerencsés. A minimum az a szűrőcsatlakozás felett van 5-10 centivel. A minimum közelében is stabil, csak nem esztétikus.
-
RR-13
őstag
Most veszünk majd medencét, és nem fémtartósat, hanem a lágy falú, felfújható karimájút.
Az a kérdésem, akinek esetleg ilyen van, hogy ha nem engedjük teljesen tele a medencét, akkor is megáll e stabilan?
Illetve mi lesz, ha nem lesz teljesen tele engedve a felfújható részig?
Köszönöm. -
batman.
senior tag
Na, próbáltam utána nézni mi kompatibilis az elképzelt medencéddel.
Szóval nem egyértelmű, hogy a medence.net a kizárólagos Intex importőr, nekem úgy tűnik, bárki lehet, és bárki állíthat bármit. (Több importőrt találtam.)
Intex 28210 medence 366x76 cm.
Intex 26646 Krystal Clear homokszűrős vízforgató
Ezek összeillenek de szükséges hozzájuk még még 2 db:
Intex 10722 hollanderes átalakító 32mm-es medence csatlakozáshoz
Valamint a szűrőhomok, vagy szűrőüveg.
Érdemes lenne ezeket a forgalmazóval tisztázni.
Nekem nem szükséges búvárszivattyú a leengedéshez. Ha neked szükséges, véleményem szerint a legolcsóbb is megfelel, egyből tömlővel együtt vegyed!
Tudom, hogy ez most kivitelezhetetlen, de számodra az lenne a megoldás, ha bemennél a medencésboltba, és elmondanád mit szeretnél. Az, hogy nem szertnél barkácsolni, legózni, nagyon nehezítí a válaszadást. Mindenféleképp azt ajánlom a boltot kérdezd meg.
Ezt a céget is ajánlom. -
Piftuka
veterán
Köszi az újabb info-kat!
A jelenlegi helyzetben különösen kerülném az "össze LEGO-zást", és a több helyről rendelést. Szeretném minimalizálni a rendelések/szállítások számát.
Praktikus a Medence.net-től (úgyis ők az INTEX hazai importőrei) venni egy fémvázas medencét, és egy "mindenes", homokszűrős vízforgatót.
(Vagy az ALZA-ból a fentebb linkelt Bestway szettet. Vagy más, megbízható webáruház is szóba jöhet, ha náluk van, amire szükségünk van.)
Így nem kellene külön átalakító, meg miegymás még hozzá... Tehát, igen, az lesz a fő irány.
Még azon is tanakodunk, hogy a 3.66 m-es körmedence, vagy 4-4.5 x 2 m-es téglalap lenne praktikusabb helykínálat szempontjából.
Illetve a fentiek alapján tudtok abban is segíteni, hogy ha búvárszivattyút vásárolok (hogy gyorsan le tudjam engedni a medencét), annál mire kell figyelni!?
-
batman.
senior tag
A szivattyú része a szettnek, de az nem búvár, hanem ráfolyós. Nem működhet a búvárszivattyúhoz hasonlóan, vízbe tenni biztos nem szabad! Szerintem arra gondoltak, hogy a szelepen az egyik pozíció a keringtetés, ebben az esetben a víz nem megy át a homokon, kvázi szivattyúként üzemel. Ezt például sokkolás közben klór keveréshez, vagy leeresztéskor célszerű használni.
A te esetedben normál működéskor nincs szükség előszűrőre, viszont ha porszívózól és a szívóágról lekerül a rács, akkor nagyon ajánlott! Én magamnak nem vennék ezekből egyiket sem, -lehet, hogy jók, de ha elromlik valami,nem hiszem, hogy könnyű hozzá alaktrészt beszerezni. Inkább valami ilyesmit vennék. Mondjuk ehhez még kell tömlő és előtétszűrő is. Az is igaz viszont, ha intex medencéhez veszel intex homokszűrőt akkor ahhoz 99,9% hogy semmi mást nem kell venned (ez igaz a bestway/bestway esetre is). Ha ez a fő irány akkor holnap délelőtt megnézem melyik lenne az ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest