Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Adott egy hete vasarolt 2008-as Mazda2, 1.3 benzin. Az auto rendben, egy zavaro "hibaja" van: az elozo tulaj volt olyan kedves, es a vilagitast (helyzetjelzo, refi + hatso) atkottette, tehat a bajuszon levo kapcsolo "off" allasaban is vilagitanak a lampak. Gyanus volt, hogy az egesz problema megoldhato egy kabelcserevel, mivel a csomagter emelo dobozaban talaltam ket csokicsatlakozos, ranezesre gyari kabelt, melynek az erein "rear brake", "front light" irasok voltak. Elvittem autovillamossagihoz, a szerelo azt mondja, hogy nem kabelezve van, hanem az "auto programja" lett atirva, amihez o nem tud hozzaferni: csak markaszervizben tudjak orvosolni. Ami elott raszannam magam, hogy egy valag penzt kiadjak a markaszrrvizre, gondoltam megkerdezlek titeket. Van ilyen tapasztalat, esetleg valaki csinalt ilyet a sajat autojan? A kabelek miatt gyanus a dolog nekem...
Aktív témák
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest