Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
üzenetére
Na azt elhiszem.
Hozzád mint szakihoz volna egy kérdésem. Én is kezdeni akarok vele valamit, de nem tudom mit tegyek. Itt senkire nem merem rábízni, így inkább magam csinálnám. Több lépcsős polirt nem akarok csinálni, mert félek, hogy hazavágnám. Inkább 1 max 2 lépésben szeretnék valami fényt adni neki, de nem tudom mi lenne az ideális választás egy kezdő számára. Tudnál tanácsot adni, hogy mivel tudnék egy kis fényt adni a jószágnak? 
Aktív témák
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzád mint szakihoz volna egy kérdésem. Én is kezdeni akarok vele valamit, de nem tudom mit tegyek. Itt senkire nem merem rábízni, így inkább magam csinálnám. Több lépcsős polirt nem akarok csinálni, mert félek, hogy hazavágnám. Inkább 1 max 2 lépésben szeretnék valami fényt adni neki, de nem tudom mi lenne az ideális választás egy kezdő számára. Tudnál tanácsot adni, hogy mivel tudnék egy kis fényt adni a jószágnak?