Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
üzenetére
Na azt elhiszem.
Hozzád mint szakihoz volna egy kérdésem. Én is kezdeni akarok vele valamit, de nem tudom mit tegyek. Itt senkire nem merem rábízni, így inkább magam csinálnám. Több lépcsős polirt nem akarok csinálni, mert félek, hogy hazavágnám. Inkább 1 max 2 lépésben szeretnék valami fényt adni neki, de nem tudom mi lenne az ideális választás egy kezdő számára. Tudnál tanácsot adni, hogy mivel tudnék egy kis fényt adni a jószágnak? 
Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Mobil flották
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzád mint szakihoz volna egy kérdésem. Én is kezdeni akarok vele valamit, de nem tudom mit tegyek. Itt senkire nem merem rábízni, így inkább magam csinálnám. Több lépcsős polirt nem akarok csinálni, mert félek, hogy hazavágnám. Inkább 1 max 2 lépésben szeretnék valami fényt adni neki, de nem tudom mi lenne az ideális választás egy kezdő számára. Tudnál tanácsot adni, hogy mivel tudnék egy kis fényt adni a jószágnak?