- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyepi
tag
válasz
snorbi82 #7229 üzenetére
Na, jól felpörgött a topik.
A sűrű regenerálásról itt akkor beszélünk, amikor már 100 alatti km.-ként regenerál. A 350 teljesen rendben van.
Azt azért tudni kell, hogy a márkaszervízben a munkafelvevő (nem megbántva senkit, ha esetleg itt is van köztünk) gyakorlatilag egy eladó. Nem kell készpénznek venni azért, amiot mond. Érdemes inkább megkérni, hogy hadd beszéljen az ember a szerelővel.#7230aleister:
-Az olajszinttel kapcsolatban igazad van. Ez az én beidegződésem, hogy nem töltöm max.-ra. Amikor meleg az olaj, tágul, könnyebben lefolyik mindenhonnan, ergó magasabb lesz a szint, mint olajcsere után és elég ciki, ha szervíz után a tulaj hazamegy és max. felett lesz az olaj. Én ezért csinálom így.-A két anyát nem egyformán kell meghúzni. Először a baloldalit (szemből nézve) 2 nm., visszalazít 90 fokkal, utána a jobb oldalit 2 nm. +210 fok, ha jól emlékszem. De már datában is benne van. Sajnos ha szarul van lehúzva, kifúj, rosszabb esetben felszakítja a lefogatást!
-Nem olcsók. Holnap körbenézek, hátha maradt elfekvőben.
-Szerintem ne bántsd az injektort, amíg nincs tünete.
-Az olajpumpa lánc nyúlást/szakadást nem a márkaszervíz határozza meg, hogy ki fizeti, hanem a Mazda. Ingyen sosem volt cserélve, az nem visszahívás volt, hanem csak méltányosság és a Mazda fizette a munkadíj felét. Az ügyfél a másik felét és az alkatrészt.
A gyári előírás az automata váltóolajra pedig valóban nincs. A Mazda szerint az élettartamos. A CX-60-nál már van pl., de az teljesen más váltó.-Olajszűrőnél én is a Mann-t javaslom, az a legjobb minőségű ugy. szűrő. Sok márkánal az a beszállító is egyébként. Mazdánál azt sajnos nem tudom, hogy ki a beszállító.
-
aleister
veterán
válasz
snorbi82 #7229 üzenetére
Az a baj, hogy idehaza még a GL előtti modellek esetén az olajpumpa hajtáslánc megnyúlást sem ismerte el szériahibaként a szakszerviz. Az EU-ban minden más országban ingyen cserélték tudomásom szerint.
Az automata váltóolaj cserére szintén azt állítják, hogy nem kell, mert lifetime periódust írt rá a Mazda. Ez sem igaz.Szóval kicsit fenntartásokkal kezelem én a honi Mazda szakszerviz véleményét bizonyos esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest