- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
-
lemmy71
őstag
válasz
raczger #1326 üzenetére
MPS hivatalos kompresszió adata. A gyári érték 12,8 bar, a minimum 8,96 bar. A maximális eltérés 2,0 bar. Amcsi mazdaspeed fórumokon ilyet olvastam, hogy 50.000 kilométerenként cirka 0.8 bárral csökken a kompresszió, én ezt egy kissé soknak tartom, mert akkor 200 ezrenként lehet gyűrűzni vagy fúratni a blokkot
Gondolom ez a kopás nagyban számít a pilóta lábától és az agyától
-
Jó hát csak azért mondom mert nekem meg dízel van, 10 és fél évesen vettem 183ezer valós kilométerrel. Bár az elmúlt 2 év és 53 ezer kilométer problémáiból úgy gondolom elég sokat tettek ebbe bele városban, egyébként egri autó volt.
AutoFocus M3 szerintem korrekt, a Józsi nevű szerelő nekem nagyon szimpatikus és ért is hozzá (vékony 50-55 közötti ember), a műhelyvezető nehezen enged kettesben maradni vele, bár a múltkor beengedtek a műhelybe is, végig ott álltam a kocsi mellett és nem szólt.
Negatívum, hogy hisznek az injektorfelújításban, de ez nem feltételen baj, ha a felújított injektor bekalibrál és szépen dolgozik max hamarabb meghal még mindig olcsóbb. -
chris-v
senior tag
Szerintem mindegy milyen javítóívet veszel.A lényeg, hogy legyen normálisan előkezelve és előkészítve, majd szintén normálisan lefestve. Ha ezek rendben vannak, akkor úgy gondolom hamarabb lesz rozsda más helyen.
Én ha cserélek tuti nem fogok gyári után szaladgálni, már csak azért sem mert látjuk milyen hamar rozsdásodik az autó gyári lemezei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest