- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
üzenetére
Jól lenne, ha itt valami értelmes dolgot kötnének a gyűjtögetéshez, vagy lenne látszata.
Inquisition-ben azt hittem hogy mikor pl börtön cellák/kalitkák építéséhez szereztem be nyersanyagokat, hogy itt-ott látni fogok majd belőlük, hogy építenek, vagy csinálnak párat miután beadtam belőlük a nyersanyagot, de csak hülye Power Point-okat kaptam érte, ahelyett hogy mutatták volna a hatalmas seregem akiknek gyártottam a fegyvereket stb. Olyan dolgokkal kellett volna tele pakolniuk mint pl a Skyhold fejlesztése (mágus / templár torony), hogy úgy érezzük, igen volt értelme annyi mindent összegyűjtenünk.
Igazából az Inquisition-nek hatalmas volt a potenciálja, ahol úgy éreztem sajnos sok ötlet megvalósítatlan maradt (vagy egyenesen ki is gyomlálták a végső verzióból).
De remélem az Andromeda-val jobban járunk, sokkal jobban

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest