- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
üzenetére
Jól lenne, ha itt valami értelmes dolgot kötnének a gyűjtögetéshez, vagy lenne látszata.
Inquisition-ben azt hittem hogy mikor pl börtön cellák/kalitkák építéséhez szereztem be nyersanyagokat, hogy itt-ott látni fogok majd belőlük, hogy építenek, vagy csinálnak párat miután beadtam belőlük a nyersanyagot, de csak hülye Power Point-okat kaptam érte, ahelyett hogy mutatták volna a hatalmas seregem akiknek gyártottam a fegyvereket stb. Olyan dolgokkal kellett volna tele pakolniuk mint pl a Skyhold fejlesztése (mágus / templár torony), hogy úgy érezzük, igen volt értelme annyi mindent összegyűjtenünk.
Igazából az Inquisition-nek hatalmas volt a potenciálja, ahol úgy éreztem sajnos sok ötlet megvalósítatlan maradt (vagy egyenesen ki is gyomlálták a végső verzióból).
De remélem az Andromeda-val jobban járunk, sokkal jobban

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest