- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"A BioWare is megerositette mar ezerszer a Social Networkon, hogy a multi anyagilag nem befolyasolta a kampanyt."
Persze, szerinted az ellenkezőjét mernék mondani? Community manager-ként én is ezt mondtam volna, vagy producerként is azt adtam volna ki, hogy ezt kell mondani. Az okok teljesen triviálisak. Szóval attól, hogy ezt mondták nem feltétlenül igaz is. Persze nem jelenti azt sem, hogy hazugság, úgyhogy nyilván erre alapozni "a saját igazam" támogatását érvelési hiba lenne, úgyhogy nem teszem.
Mondom maradjunk annyiban, hogy én multiellenes vagyok, az ilyen kijelentéseknek ezért hajlamos vagyok nem hinni. Ugyanakkor nyilván belátom, hogy lehet tényleg ez volt a helyzet a valóságban is, és ha tényleg így volt, akkor az érveim alaptalanok a multi ellen. Hogy ténylegesen mi volt a valóság, nem tudjuk, ezért a "mi lett volna ha érvelések" szükségszerűen önkényesen választott premisszákon alapulhatnak. Nekem nyilván ellentétes az ilyen prekoncepcióm, mint neked (én valószínűbbnek tartom tehát, hiába állítják ennek ellenkezőjét, hogy kaptak X összeget a fejlesztésre, nem volt plusz Y a multi miatt és ebből kellett kigazdálkodniuk a dolgokat ahogy tudták), szal sosem fogjuk meggyőzni egymást ebben a kérdésben. Fuck the multi és kész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)