Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz tiv83us #873 üzenetére

"A BioWare is megerositette mar ezerszer a Social Networkon, hogy a multi anyagilag nem befolyasolta a kampanyt."

Persze, szerinted az ellenkezőjét mernék mondani? Community manager-ként én is ezt mondtam volna, vagy producerként is azt adtam volna ki, hogy ezt kell mondani. Az okok teljesen triviálisak. Szóval attól, hogy ezt mondták nem feltétlenül igaz is. Persze nem jelenti azt sem, hogy hazugság, úgyhogy nyilván erre alapozni "a saját igazam" támogatását érvelési hiba lenne, úgyhogy nem teszem.

Mondom maradjunk annyiban, hogy én multiellenes vagyok, az ilyen kijelentéseknek ezért hajlamos vagyok nem hinni. Ugyanakkor nyilván belátom, hogy lehet tényleg ez volt a helyzet a valóságban is, és ha tényleg így volt, akkor az érveim alaptalanok a multi ellen. Hogy ténylegesen mi volt a valóság, nem tudjuk, ezért a "mi lett volna ha érvelések" szükségszerűen önkényesen választott premisszákon alapulhatnak. Nekem nyilván ellentétes az ilyen prekoncepcióm, mint neked (én valószínűbbnek tartom tehát, hiába állítják ennek ellenkezőjét, hogy kaptak X összeget a fejlesztésre, nem volt plusz Y a multi miatt és ebből kellett kigazdálkodniuk a dolgokat ahogy tudták), szal sosem fogjuk meggyőzni egymást ebben a kérdésben. Fuck the multi és kész. ;]

Új hozzászólás Aktív témák