Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
"A BioWare is megerositette mar ezerszer a Social Networkon, hogy a multi anyagilag nem befolyasolta a kampanyt."
Persze, szerinted az ellenkezőjét mernék mondani? Community manager-ként én is ezt mondtam volna, vagy producerként is azt adtam volna ki, hogy ezt kell mondani. Az okok teljesen triviálisak. Szóval attól, hogy ezt mondták nem feltétlenül igaz is. Persze nem jelenti azt sem, hogy hazugság, úgyhogy nyilván erre alapozni "a saját igazam" támogatását érvelési hiba lenne, úgyhogy nem teszem.
Mondom maradjunk annyiban, hogy én multiellenes vagyok, az ilyen kijelentéseknek ezért hajlamos vagyok nem hinni. Ugyanakkor nyilván belátom, hogy lehet tényleg ez volt a helyzet a valóságban is, és ha tényleg így volt, akkor az érveim alaptalanok a multi ellen. Hogy ténylegesen mi volt a valóság, nem tudjuk, ezért a "mi lett volna ha érvelések" szükségszerűen önkényesen választott premisszákon alapulhatnak. Nekem nyilván ellentétes az ilyen prekoncepcióm, mint neked (én valószínűbbnek tartom tehát, hiába állítják ennek ellenkezőjét, hogy kaptak X összeget a fejlesztésre, nem volt plusz Y a multi miatt és ebből kellett kigazdálkodniuk a dolgokat ahogy tudták), szal sosem fogjuk meggyőzni egymást ebben a kérdésben. Fuck the multi és kész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- iPhone 14 Pro max 128GB gyári független makulátlan új akku!!!
- Apple watch S9 45mm Gps 2026.11.21. EMAG jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- i7-9700 procit keresek
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)